2014 Şubat Anneleri

Hangi firma o ya 27 tl ye biletmi olur Otobüs bile daha pahalı Telefonla ara sor guzum nette net bir bilgi yok maalesef.En güvenilir biligiyi müşteri hizmetleri veriyor

44 tl olan Anadolu jet,27 tl olan pegasus balım...dur bi doktordan haber gelsin de bugün arayacam...ankaralı kim vardı burda yaw...bi kaç bişi sormam lazım

ben varımm ankaralı pegasusu tercih etme bence anadolu jet daha iyi tecrübe ile sabittir

hımm peki dikkate alıcam cnm

öncelikle ilk sorum havaalanı ile milli kütüphane başkanlığı/Bahçelievler son durak arası ne kadar sürer?otobüsle ya da taksiyle....

ikinci sorum TCDD Misafirhanesi milli kütüphane başkanlığına yakın mı uzak mı??arası ne kadar?

şimdiden teşekkür ederim

havaalanından milli kütüphaneye gitmen 1 saat ile 1 saat 15 dakika arası sürer havaalanı biraz şehir dışında ama direk otobüs var 5 tl ücreti var taksiye binme çok yazar misafirhane uzak sayılmaz tek dolmuşla gidersin yarım saat sürer ortalama ama ankara çok soğuk kalın giyin tayt falan giy içinne üşütmeee

oyyy 1 saatten fazla sürüyosa bi gün önceden gelmem lazım....misafirhaneye geçeriz o zaman....ertesi sabah tek araçla sınav yerine gideriz.

zaten 2 gün önce baktık da kac derece diye...-6 Ankara 6 Adana.....farka bak donacam kesin....neyse cok teşekkür ederim

Merhabaaa.bugun kizimi gordum:)32+2 olduk.kilosu 1.808 gr dr dr iyi dedi ama bana az gibi geldi.3 gundur sancilarim var adet olucakmisim gibi yorgunluktan dinleniceksin fazla yorma kendinidedi.suyu iyiymis kuzumun bide tansiyonum yuksek ciktitansiyon ilaci verdi.coraspirinle beraber.karnim sertlesmeye basladi dinlenip tansiyon ilacini ic rahat gecicek az kaldi sabret yeterki dinlen dedi ama ben hala kizcemin kilosuna takildimcokmu az sizce.cokta sut meyve balik tuketiyorum ama iste boyle cikti.haftaya yine gidicem bakalim ne dicek.

merhaba kızlar nasılsınız

Merhaba fadikkk.iyilik benden sen nasılsın cnm

canım maşallah gayet iyi bebişin.önceki sayfalarda da yazmıştım.32.haftada doktora gittiğimde bnimkinin kilosu fazla cıktı.doktor cok iri dedi.bu haftada 1800 falan iyi dedi.sıkıntı yapma yani

Bende Ankara'dayım gerçekten çok soğuk sıkıca giyin :)

Maşallah gayet iyi bebeğin , benimde aynı bu civarda ve doktor herşey yolunda dedi :) herkesin bünyesine göre bebek kilosu farklı olabilir takılma sakın

teşekkür ederim canım,gelebilirsem sıkıca giyinirim

ben geldim anneler nasılsınız benim hastalığım devam ediyor mide ağrısı artı boğaz ağrısı yemek de yiyemiyorum halbuki o kadar açım ki açlıktan gözüm dönüyor ama yiyemiyrum

Yine yazdığım tüm yanıtlar uçtu gitti, beni soracak olursanız yorgun, uykusuz ve hastayım kızlarrr ah işe gitmesem etmesem derken bi an başımıza bu işler geldi. Öksürüp dürüyorum ses gitti, dün de sağ gözüm iltihaplandıı, gözümü sabah bi açtım göz kapanmış,,,neyse evdeki çay banyosu bi derece iyi geldi
İş yerine de ayıp oldu son anda 5 gün yok olmak, iş devri yapmadan ...
Gerçi yöneticim istemedi ne yapayım, şimdi benden uçtan uca iş dökümü istiyor ne yapıp ediyorsam yazacakmışız, bilmeli o ama olsun..yazıcım ben gözüm açılsın
İşte bu işi yapmak daha rahat olacaktı şimdi zorlanıcam nerede ne vardı filan,...
Bi de tüm sene çalışıp en cıvıltıkı zamand a da olmamak tuhaf oldu, annem ajanda istiyordu kaldı he he
Yılbaşı eğlencesi de..gerçi ne partilimin ya,
Ben dinlenir kendime gelmeliyim ..sonra da eksikler tamamlanmalı
Hadi öptüm annişşler

teşekkür ederim canım,gelebilirsem sıkıca giyinirim
Gunduz kac defa yazdim ama gonderemedim,nette sorun vardi. Kizinin sansina umarim hersey yolunda gider sinavi atlatirsin :))

ben geldim anneler nasılsınız benim hastalığım devam ediyor mide ağrısı artı boğaz ağrısı yemek de yiyemiyorum halbuki o kadar açım ki açlıktan gözüm dönüyor ama yiyemiyrum
Gecmis olsun canim. Cok da zorlama kendini yemek icin. Kusmak daha kotu Haslanmis patates falan ye. Mideni de zorlamaz.

Kizlarr
Yuzu gozu sisen varmiiii
Bana noluyor boyleeee
canim bu siskinligi ciddiye al. Tansiyonuna falan baktir ve bence doktorunu haberdar et. Bir ara benim tansiyon yuksekti. Dr hep siskinlik var mi diye sorup kontrol ediyorxu. Aman kendimize iyi bakalim. Son duzlukteyiz artik :))

Anacim bu son haftalarda senin de hastaliktan basin kalkmadi ya. Umarim cabuk toparlarsin. Kizina da gecmis olsun.

Umarim tum anneler ve bebisleri iyidir.
Bbilim,ogluna cok gecmis olsun.
Herkesi optuk..

kızlar ya ben çok şişkinim. karnım davul gibi bebe yağı sürüyorum ama nafile... tansiyonum vs yerinde bi sıkıntım yok sizde durumlar nasıl?:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…