kızlar sabah dedim ya bir akrabam doğum yaptı diye, aramızda 33 gün vardı normalde ama doğumu yaptı bugün ay 40 hamamınada gidemicem onun
bende doğum yapmış olurum muhtemelen bugün itibariyle banada 43 var sanırım :)
neyse zaten 25 ocak gibi hamama gitmeyi planlıyorum ben
bak doğru canım, ben de diyet sebebiyle ara öğünümde mutlaka yeşil elma yiyorum, iyi geliyor.
hiç sorma canım ya ben de hamama hasret kaldım,
doğumdan sonra ne zaman gidebiliriz acaba? 40 ı çıktıktan sonra gitsek olur mu ki?
Kiz kocise tafra yapican diye disarda mi kaldin :)) unutkanlik hepimizin ortak sorunu galiba..Günaydınlarrrr
kızlar ben cok unutkan olmuştum hamileliğin basından beri....yok ofisin anahtarı,yok telefonumu unutuyodum.....mutlaka bir şeyi unutuyodum...ama bugün çantamı unutmuşum tamamendüsünebiliyomusunuz,çanta yok
kocişe sinirlendim yürürüm ben bırakma beni dedim....ofisin önüne bi geldim,anahtar cıkarcam,çanta yok
ellerine saglik canim, ne hamaratsin masallah.Tesekkur ederim cnm bizim odalarimiz bebislerimizle zaten cok guzel olacak ama bu susleme olayi da isin teferra-heveslik kismi iste
Günaydın kızlar..
Dün epey kötü bir gündü.
Pazartesi akşamı kayınvalideme yemeğe indik. Cuma günü tavuk almışlar. Beraber yiyelim dediler. Meğer o tavuğu buzluğa koymadan bekletmiş pazartesiye kadar. Bizde bunu bilmeden yedik. Saat 22:00 gibi mide bulantım başladı. İstifra ettim. Gece 3'te bi daha. Sonra apar topar acile gittik orda bi daha.. Serum taktılar, tahlil yaptılar. Tahlillerde bişey çıkmadı. Yediğin dokunmuştur diyip gönderdiler geri. Sabaha karşı geldik eve. Sonra annemi aradım, geldi bize. Hadi kendi doktoruna gidelim dedi. Gittik bebişi gördük, çok şükür herşey yolunda dedi doktor. Tavukta çok sık yaşanıyor bu durum yeme tavuk dedi. 31+5 teydik dün 1940 gr olmuş kızçe. Hala ters duruyor. Çalışabilir raporunu da yazdı gitmişken. Yoksa c.tesi tekrar gidecektik. Ayrıca dinlenmek istersen dahiliyeye haber vereyim rapor yazsın dedi. Yani çalışabilir raporunu alanlar farklı branşlardan rapor alabiliyormuş. Bilginiz olsun.
bende gece boyunca uyumadığım için sabah cok zor kalkıyorum.....bugün bağıraaaa bağıra kalktım...izne bi cıkge,ilk gün aksama kadar yatcam diyekimsea beni kaldıramaz diye de eşime gözdağı veriyorum
ama napim yaaa...gece boyunca uyuma,sabah uyku coksun,hava soğuk yatak sıcak....çıkasın gelir mi o halde
besabah biraz bişiler yedim (simitçi işi sigara böreği) midem yine berbat oldu ya hem yanıyor hem bulanıyor kızım bana h bişi yeme anne diyor aç yaşa diyor adeta ne yesem bu durumdayım, renine de bitmiş yanımda kalmamış poffffffffffffffffffffffffffffff
Günaydın kızlar..
Dün epey kötü bir gündü.
Pazartesi akşamı kayınvalideme yemeğe indik. Cuma günü tavuk almışlar. Beraber yiyelim dediler. Meğer o tavuğu buzluğa koymadan bekletmiş pazartesiye kadar. Bizde bunu bilmeden yedik. Saat 22:00 gibi mide bulantım başladı. İstifra ettim. Gece 3'te bi daha. Sonra apar topar acile gittik orda bi daha.. Serum taktılar, tahlil yaptılar. Tahlillerde bişey çıkmadı. Yediğin dokunmuştur diyip gönderdiler geri. Sabaha karşı geldik eve. Sonra annemi aradım, geldi bize. Hadi kendi doktoruna gidelim dedi. Gittik bebişi gördük, çok şükür herşey yolunda dedi doktor. Tavukta çok sık yaşanıyor bu durum yeme tavuk dedi. 31+5 teydik dün 1940 gr olmuş kızçe. Hala ters duruyor. Çalışabilir raporunu da yazdı gitmişken. Yoksa c.tesi tekrar gidecektik. Ayrıca dinlenmek istersen dahiliyeye haber vereyim rapor yazsın dedi. Yani çalışabilir raporunu alanlar farklı branşlardan rapor alabiliyormuş. Bilginiz olsun.
gunaydın lipim ben ara öğünü tamamen unuttum zaten, ana öğünlerde bile çok yiyemiyorum birde üstüne ara öğün yeyince midem almıyor, önceden bundan iyi yiyordum valla, şimdi içerde yer kalmadı
aynen canım ben de dün akşam çorba, 2 köfte ve salata yedim ama karnım bir şişti, bir rahatsız oldum anlatamam, evin içinde dolandım biraz, hareket edince geçti.
dün eşim bir şey dedi sizce doğru mudur? güya son haftalarda bebeğin karnımızda büyüyecek yeri kalmadığı için büyüme hızı düşermiş, ben pek inanmadım sonuçta karnımız da canlı bir doku, bebek büyüdükçe karın da büyüyor.
cnm seni teprik ediyorumm, inşallah sonuçlar da istediğin gibi olur, peki seçilirsen ya da kazanırsan iş imkanları varmı her yer de?teşekkür ederim canım,gelebilirsem sıkıca giyinirim
çok saol cnm, sorma ninelere döndüm hep bi şikayet halindeyim şimdi de dişim ağrıyoGunduz kac defa yazdim ama gonderemedim,nette sorun vardi. Kizinin sansina umarim hersey yolunda gider sinavi atlatirsin :))
Gecmis olsun canim. Cok da zorlama kendini yemek icin. Kusmak daha kotu Haslanmis patates falan ye. Mideni de zorlamaz.
canim bu siskinligi ciddiye al. Tansiyonuna falan baktir ve bence doktorunu haberdar et. Bir ara benim tansiyon yuksekti. Dr hep siskinlik var mi diye sorup kontrol ediyorxu. Aman kendimize iyi bakalim. Son duzlukteyiz artik :))
Anacim bu son haftalarda senin de hastaliktan basin kalkmadi ya. Umarim cabuk toparlarsin. Kizina da gecmis olsun.
Umarim tum anneler ve bebisleri iyidir.
Bbilim,ogluna cok gecmis olsun.
Herkesi optuk..
allah allah neden oluyor acabaageçmiş olsun ..benimde 2. hamileliğimde olmuştu ultrasonla bakılırken tansiyonum düştü çok kötü oldum baygınlık geçirdim tuzlu ayran falan zor toparlanmıştım..dr da panik olmuştu....
geçmiş olsun, hay yarabbim tavuğun suçu yok ki aslında, hiç bekletmemeye dikkat etmek lazım ama..ben çok hassasım mesela o konuda gün değil dk. hesabı yaparımGünaydın kızlar..
Dün epey kötü bir gündü.
ben sana sorayım, memleket nere :) iş güç? çocuk var mı ?Kızlar sabah sabah ne cok anlatcak şey buluyonuz vala kendimi sorgulamaya basladım ne actıonsuz bi hayatım varmış :)) konuşun gariii ben takipteyimmm.
sen bugün erken çıkışı sabahtan aklına koymuşsunbende gece boyunca uyumadığım için sabah cok zor kalkıyorum.....bugün bağıra bağıra kalktım...izne bi cıkim,ilk gün aksama kadar yatcam diyekimse beni kaldıramaz diye de eşime gözdağı veriyorum
ama napim yaaa...gece boyunca uyuma,sabah uyku coksun,hava soğuk yatak sıcak....çıkasın gelir mi o halde
bende dün 2 yemek yaptım hemen karnım sertleşti, yoruluverdim..konuş hayatım konuş neden öyle dedinki ?
bende pazartrsi evdeydim ya zaman geçti onda sıkıntı yoktu çünkü zaten oğlum sıkılmama fırsat vermiyor, fakat uzandım biraz her yerim daha bir ağrıdı nedense
hmm bende sakıncalı biliyordum ama açıklamışsın, valla sen doha olurmuşsun, doha mıydı neydi tam adı unuttumkızlar sabah dedim ya bir akrabam doğum yaptı diye, aramızda 33 gün vardı normalde ama doğumu yaptı bugün ay 40 hamamınada gidemicem onun
bende doğum yapmış olurum muhtemelen bugün itibariyle banada 43 var sanırım :)
neyse zaten 25 ocak gibi hamama gitmeyi planlıyorum ben
senin patronlar süper cnm maşallahkızlar ben eve gidiyorum,evden katılırım sizlere,hiç halim yok izin aldım......zaten bebiş yokken eve 4 dk da gidiyodum şimdi yarım saatte...bi üşeniyorum ki eve gitmeye
ben inanmıyorum o olaya, çok iri kadından ufak bebek, çok minik kadından da iri bebek olabilir. oluyor, gördümde..genetikle, anne karnında bakımla ilgili benceSelam kızlar,
Ben bu ara biraz fazla yoğunum buraya pek vakit ayıramıyorum umarım keyifler yerindedir. Öğleden sonra kızımı görmeye gideceğiz. Heyecandan akşam uyuyamadım. Rüyamda da annem erkek olacakmış senin bebeğin diyordu. Hayırlısı artık.
Canım benim arkadaşıma dr u aynı şeyi söylemiş. 2950 doğdu bebek, arkadaş da ufak tefekti. İçeride bu kadar büyüyebilirdi zaten, doğum sonrası hızlı büyür dedi. Hakikaten 2 aylık benek 5 kilo olmuştu. Epey hızlı büyüdü.
nereye cnm? maşallah kzıına daselamlar herkeseBugün kontrole gittik kızcem 2 kilo olmuş Uçağa binebilir raporumuda aldım haftaya bugün yolcudur bu arkadaşınız
selamlar herkeseBugün kontrole gittik kızcem 2 kilo olmuş Uçağa binebilir raporumuda aldım haftaya bugün yolcudur bu arkadaşınız
geçmiş olsun canım hem kızına hem sana benimde oğlum grip olmuştu hafta sonu halada iyi olmadı daha tambenimde evde temizlik var aylar sonra iyi geldi valla, kız da kadının peşinde orası olmuş burası olmamış diyorçok iyi anlaşıyorlar, ben de burada dinlenebiliyorum oh beee ne keyifmiş, kimi bunu hep yaşıor, hem evde hem işleri başkası yapıyor, sık sık temizlikçi geliyor falan iyiymiş
akşama kızın kontrolüne gidicez, inşlah dr. tamam ilaçlara, buhara gerek yok artık der.. çok yorulduk valla gece-gündüz karıştı, kuzum iyi olsun da..
bi de evde olunca zaman çabuk geçiyor bana, cuma'ya kadar patrona iş dökümümü güzelce yazıp hazırlayıp göndermem lazım, ah kafam belliydi son anda isteyeceği, keşke kendim hazırlasaydım.
havadisler bu kadar şmdilik
ohh maşallah kronikim senin kızda önden gidiyorselamlar herkeseBugün kontrole gittik kızcem 2 kilo olmuş Uçağa binebilir raporumuda aldım haftaya bugün yolcudur bu arkadaşınız
hoşgeldin canımSelam kızlar,
Ben bu ara biraz fazla yoğunum buraya pek vakit ayıramıyorum umarım keyifler yerindedir. Öğleden sonra kızımı görmeye gideceğiz. Heyecandan akşam uyuyamadım. Rüyamda da annem erkek olacakmış senin bebeğin diyordu. Hayırlısı artık.
Canım benim arkadaşıma dr u aynı şeyi söylemiş. 2950 doğdu bebek, arkadaş da ufak tefekti. İçeride bu kadar büyüyebilirdi zaten, doğum sonrası hızlı büyür dedi. Hakikaten 2 aylık benek 5 kilo olmuştu. Epey hızlı büyüdü.
canım onu bilemiyorumda 39 dan sonra bebek çok fazla büyümüyor diye biliyorum bende öyle duymuştum ama 39 a kadar büyür neden büyümesinaynen canım ben de dün akşam çorba, 2 köfte ve salata yedim ama karnım bir şişti, bir rahatsız oldum anlatamam, evin içinde dolandım biraz, hareket edince geçti.
dün eşim bir şey dedi sizce doğru mudur? güya son haftalarda bebeğin karnımızda büyüyecek yeri kalmadığı için büyüme hızı düşermiş, ben pek inanmadım sonuçta karnımız da canlı bir doku, bebek büyüdükçe karın da büyüyor.
anneler nasılsınız boğaz ağrısı için ne içebilirim ıhlamurun sakıncası var mı
geçmiş olsun canım,
benim halam da pek dikkat etmezdi bu yemek saklama olaylarına kaç kişiyi zehirlemiştir şu ana kadar...hele anneannem, gözleri de görmüyor, iyice yaşlandı...annem onun evine gittiğinde buzdolabını bir kolaçan edip bir çok şeyi çöpe atar:) annem çok dikkatlidir bu konularda, bana da ondan geçmiş herhalde.
Allah korumuş seni kuzum, nereden bileceksin sen tabii, dışarıda bir yerde yerken de olabilirdi...hiç kimse annemiz gibi olmuyor maalesef.
selamlar herkeseBugün kontrole gittik kızcem 2 kilo olmuş Uçağa binebilir raporumuda aldım haftaya bugün yolcudur bu arkadaşınız
geçmiş olsun, hay yarabbim tavuğun suçu yok ki aslında, hiç bekletmemeye dikkat etmek lazım ama..ben çok hassasım mesela o konuda gün değil dk. hesabı yaparımrapor alıp dinlensen daha iyi olurdu aslında ama sıkılıyorum diyorsun, tekrar geçmiş olsun
kızlar bebek uyku setlerine ne kadar verdiniz ? ben çilekte beğendim bitane 250 lira dediler sizce edermi ? kenarlıkları yorgan yastıkları felan var bide battaniyesi var ?
Kizlarrrr corba yaptim, gelin icelim bol eksili...cogunuz hastasınız zaten iyi gelir
Günaydıııııınnnnn herkeseeeee....
HErkes iydir umarım ve herkesin keyfi yerindedir...
2 günlük uğraşlarım sonucunda hastane odası süslemelerimi ve bebek şekeri olayını tamamlamış bulunmaktayım çok şükür.
HASTANE KAPI SÜSÜMÜZ
Eki Görüntüle 907716
HASTANE BEBEK BEŞİĞİ SÜSÜMÜZ
Eki Görüntüle 907717
HASTANE ANNE YATAĞI BAŞI SÜSÜ
Eki Görüntüle 907718
ÇUBUK ŞEKER KOYMA KOVALARI
Eki Görüntüle 907719
BU DA BEBEK ŞEKERLERİMİZ
Eki Görüntüle 907720 Eki Görüntüle 907721 Eki Görüntüle 907722
Umarım Allah ağız tadıyla,sağlıkla,sıhhatle kullanmayı dağıtmayı nasip eder...
Günaydınlarrrr
kızlar ben cok unutkan olmuştum hamileliğin basından beri....yok ofisin anahtarı,yok telefonumu unutuyodum.....mutlaka bir şeyi unutuyodum...ama bugün çantamı unutmuşum tamamendüsünebiliyomusunuz,çanta yok
kocişe sinirlendim yürürüm ben bırakma beni dedim....ofisin önüne bi geldim,anahtar cıkarcam,çanta yok
gunaydın herkese kızlar nasılsınız ben işlere gömüldüm gelir gelmez,
bu arada ocak 2 de doğum yapacak bir akrabam vardı, dün gece doğum yapmış sağlıklı bir kızı olmuş
darısı başımıza inş.
Günaydın kızlar..
Dün epey kötü bir gündü.
benimde evde temizlik var aylar sonra iyi geldi valla, kız da kadının peşinde orası olmuş burası olmamış diyorçok iyi anlaşıyorlar, ben de burada dinlenebiliyorum oh beee ne keyifmiş, kimi bunu hep yaşıor, hem evde hem işleri başkası yapıyor, sık sık temizlikçi geliyor falan iyiymiş
akşama kızın kontrolüne gidicez, inşlah dr. tamam ilaçlara, buhara gerek yok artık der.. çok yorulduk valla gece-gündüz karıştı, kuzum iyi olsun da..
bi de evde olunca zaman çabuk geçiyor bana, cuma'ya kadar patrona iş dökümümü güzelce yazıp hazırlayıp göndermem lazım, ah kafam belliydi son anda isteyeceği, keşke kendim hazırlasaydım.
havadisler bu kadar şmdilik
Kizlarrrr corba yaptim, gelin icelim bol eksili...cogunuz hastasınız zaten iyi gelir
kızlar bebek uyku setlerine ne kadar verdiniz ? ben çilekte beğendim bitane 250 lira dediler sizce edermi ? kenarlıkları yorgan yastıkları felan var bide battaniyesi var ?
Anaaaam sen koy benim corbayi,geliyorum hemen. Aksama ben de guzel bi corba yapayim. Ohh sicak sicak iceriz.
Bugun adet olacakmisim gibi hafif hafif bir karin ve kasik agrim var. Aksam da vardi..
Ya herkes nerde,kimse ugramiyor topige?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?