2014 Şubat Anneleri

Slm hanim bugün prensesimi görmeye gittik doktor ultrasons bakarken ben fenalastim ne oldugunu anlamadim birden gözlerim karardi vücudum ter basti doktorum yan uzanmami söyledi uzandiktan sonra kendime geldim...kizimin durumu gayet iyidir kizim 32 hafta olmus kilosu 1883 gr boyu 42 cm olmusiki hafta sonra prpgestani ve igneyi birakicam...cok sükür hersey yolunda...doktorum hareketlerine dikkat et günde 10 hareket etmesi gerekiyor hareketleri azalirsa hemen hastaneye gel dedii bizden bukadar.

Son düzenleme:

Öncelikle kızının iyi olmasına çok sevindim taubeciğim...Kilosu,boyu gayet iyi maşallah... Sana noldu acaba tansiyonun filan mı düştü yoksa prensesi göreceğin için heyecan mı yaptın

geçmiş olsun ..benimde 2. hamileliğimde olmuştu ultrasonla bakılırken tansiyonum düştü çok kötü oldum baygınlık geçirdim tuzlu ayran falan zor toparlanmıştım..dr da panik olmuştu....

Bence az değil canım sonuçta her bebek kilolu olmuyo doktorun sağlıklı dediyse içini ferah tut.

Kizlarr
Yuzu gozu sisen varmiiii
Bana noluyor boyleeee

Var canım burnum şişti

Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına

Öncelikle kızının iyi olmasına çok sevindim taubeciğim...Kilosu,boyu gayet iyi maşallah... Sana noldu acaba tansiyonun filan mı düştü yoksa prensesi göreceğin için heyecan mı yaptın
sağol kuzum..canım benim bende bişey anlamdım doktorun yanına gitmeden tansiyonumu ölçmüştüm normaldiii..

geçmiş olsun ..benimde 2. hamileliğimde olmuştu ultrasonla bakılırken tansiyonum düştü çok kötü oldum baygınlık geçirdim tuzlu ayran falan zor toparlanmıştım..dr da panik olmuştu....
sağol canım benim banada ilk defa olduuuu benim doktorumda panik olduuuuuu.. ayyy inşallah sağ salim bebişlerimizi kuşağımıza alırızzzzzzzz...

Bence az değil canım sonuçta her bebek kilolu olmuyo doktorun sağlıklı dediyse içini ferah tut.

Var canım burnum şişti

Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına
sağol canımm.....

Günaydıııııınnnnn herkeseeeee....
HErkes iydir umarım ve herkesin keyfi yerindedir...
2 günlük uğraşlarım sonucunda hastane odası süslemelerimi ve bebek şekeri olayını tamamlamış bulunmaktayım çok şükür.

HASTANE KAPI SÜSÜMÜZ

HASTANE BEBEK BEŞİĞİ SÜSÜMÜZ

HASTANE ANNE YATAĞI BAŞI SÜSÜ

ÇUBUK ŞEKER KOYMA KOVALARI

BU DA BEBEK ŞEKERLERİMİZ

Umarım Allah ağız tadıyla,sağlıkla,sıhhatle kullanmayı dağıtmayı nasip eder...

canımmmmm bayıldımmm hayal edıyorum da cook gzel olacak odan..masallah cpk datlı hepsı

Günaydınlarrrr

kızlar ben cok unutkan olmuştum hamileliğin basından beri....yok ofisin anahtarı,yok telefonumu unutuyodum.....mutlaka bir şeyi unutuyodum...ama bugün çantamı unutmuşum tamamen düsünebiliyomusunuz,çanta yok

kocişe sinirlendim yürürüm ben bırakma beni dedim....ofisin önüne bi geldim,anahtar cıkarcam,çanta yok

günaydın kızlar yanağımda kaşıntıyla uyandım bugün kırmızı noktalar olmuş acaba sivilce mi alerji mi bilemedim böyle olan var mı yada fikri olan ? bi de çok kaşınıyolar :18: napsam bilemedim :26:

ben de dün kullanmadığımız bi oda var kapısı kapalı duruyo o odanın ışığını ve kapısını açmışım sanırım eşim geldi burayı sen mi açtın diyo hayır dedim ben de açmadım dedi hala benim açtığımı düşünmüyorum ben ama sen böyle yazınca acaba mı dedim şimdi :26: unutkanlaşıyoruz sanırım :18:

günaydın canım...son zamanlarda bende de oluyo minik minik ama kasıntı yok...sivilce de oluyo geciyo falan....minik minik bi iki tane de leke farkettim yüzümde.....dikkatli bakılmazsa anlaşılmayan...ama seninki kasınıyomus..kasıma bence,tut kendini....bi araştır bakaalım.olmadı doktorunu ara sor.....senin kızın mı olacaktı?:26:

unutkanlık da değil artık bunama aşamasına geçtim ben canım

gunaydın herkese kızlar nasılsınız ben işlere gömüldüm gelir gelmez,

bu arada ocak 2 de doğum yapacak bir akrabam vardı, dün gece doğum yapmış sağlıklı bir kızı olmuş
darısı başımıza inş.

o unutkanlık bende oğlumda çok oluyordu bunda o kadar değil nedense,

bu arada sabah sabah sinirlerim zıpladı, pazartesi işe gelmedim ya biri bi iş yapmış benim işimi, af edersiniz pok etmiş, birde işimi küçümsüyorlar ya ona ayar oluyorum sinir oluyorum

günaydın bbilimimmmm Aminn inşallah

bende işe gömüldüm,bitirip eve gitmek istiyorum.....kendimi iyi hissetmiyorum hiç....gönül diyo ki git çalışamaz raporu al..ahhh ahhhh

Günaydın kızlar..

Dün epey kötü bir gündü.
Pazartesi akşamı kayınvalideme yemeğe indik. Cuma günü tavuk almışlar. Beraber yiyelim dediler. Meğer o tavuğu buzluğa koymadan bekletmiş pazartesiye kadar. Bizde bunu bilmeden yedik. Saat 22:00 gibi mide bulantım başladı. İstifra ettim. Gece 3'te bi daha. Sonra apar topar acile gittik orda bi daha.. Serum taktılar, tahlil yaptılar. Tahlillerde bişey çıkmadı. Yediğin dokunmuştur diyip gönderdiler geri. Sabaha karşı geldik eve. Sonra annemi aradım, geldi bize. Hadi kendi doktoruna gidelim dedi. Gittik bebişi gördük, çok şükür herşey yolunda dedi doktor. Tavukta çok sık yaşanıyor bu durum yeme tavuk dedi. 31+5 teydik dün 1940 gr olmuş kızçe. Hala ters duruyor. Çalışabilir raporunu da yazdı gitmişken. Yoksa c.tesi tekrar gidecektik. Ayrıca dinlenmek istersen dahiliyeye haber vereyim rapor yazsın dedi. Yani çalışabilir raporunu alanlar farklı branşlardan rapor alabiliyormuş. Bilginiz olsun.

zaten o küçümsenen insanların üstünde oluyo bütün yük,işleri toparlayanlar onlar halbuki.....ben ilk girdiğimde buraya cok zor bi projeyle başladım....tektim o zamn başka kimse yoktu....aldığım para 1000 lira bile yoktu.....patron bana demesin mi senin bu yaptığın işi ankarada bi tekniker 2500 den asagı yapmıyor.... edilecek laf mı bu.sende ver o zamn bu parayı.ederini biliyosun sonuçta dimi ama....neyse işveren işte,ne kadar iyi olursa olsun arada cıkıo böle seyler

geçmiş olsun proletim,,Allahım korumuş cok şükür

maşallah kızcene de....yirim onu

o patronu hiç söyleme zaten gözüme görünmese doğum iznine ayrılana kadar keşke gıcık herif

proletim tekrar geçmiş olsun canım
bugün iyisindir inş. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…