2014 Şubat Anneleri

Kızlar ben dayanamadım başka bi doktora daha gittim sata göre 6+1 olan gebeliğim 5+2 çıktı kalp atışları ondan duyulmamıştır dedi dr kese boyu 17 mm imiş inşallah haftaya bebeğimin kalp atışlarını duyabilirim

Merhaba kızlar hayırlı Cumalar..Huh huuu Şu andan itibaren tatilim başlamış bulunuyor o yüzden yarın 1 haftalığına Ankara'da olacağım net yok o yüzden 1 hafta yokum malesef aklım hep sizler de olacak kendinize çok iyi bakın ve bebişlere Görüşmek üzere

canım aynıyız seninle bende bugun dr a gittim 5+2 cıktım haftaya bebişi görmeye gel dedi :))) hayırlısı

Bir çok insan bir çocuğa hasretken ettiği lafa bak Çok kızıyorum böyle insanlara ama etme bulma dünyası elbet bulur bu densizliğinin cezasını

geldim simdi doktordan kesemiz gorundu cok sukur 5+5 valla ben "doktor ohh cok sukur dis gebelik degil kesemiz burda" diyince aglamaya basladim. hic kendimden beklemedigim bi tepkiydi birden durduramadim kendimi. 2 hafta sonra kalp atislarini dinlemek icin gidecegim. hic bisey soramadim doktora bide liste yapmistim cocuk gibi agladim sadece. bu doktorumu degistirmeyi dusunuyorum cok yogun kalabalik ozel olmasina ragmen torbali da calisiyorum is yerime yakin diye buraya gidiyorum izin almak problem biraz is yerimde. izmirde oturuyorum ucyol tarafinda tavsiye edebileceginiz bi hastane veya doktor varmi? karatas hastanesi icin ne dusunuyorsunuz.

gözün aydın canım darısı başıma ben daha kalp atışını duyamadım haftaya inşallah ilk meleğin kaç yaşında

inşallah hayırlısıyla durarsın o pıtpıtları
meleğim 27 aylık kardeşi doğduğunda 35 aylık olacak inşallah yani neredeyse 3 yaşında olacak

Bir çok insan bir çocuğa hasretken ettiği lafa bak Çok kızıyorum böyle insanlara ama etme bulma dünyası elbet bulur bu densizliğinin cezasını

aynen canım yaaa...Allah isteyen herkese nasip etsin diyeceği yerde dediğine bak....Allah görüyo yaaaa yeter bana

ikiz doğum anne tarafından gelen genetik bir özellik diye biliyorum, yani teyzenin gelininin genetik yapısı ile ilgili tamamen...insanlar bir tanesi için yanıp tutuşurken böyle bir laf etmek kötü olmuş, vasfiye teyzeyi geçmiş bu teyze:)

vasfiye teyze hıııı ,iyi güldüm valla..... bundan sonra ona vasfiye teyze dicemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…