kızlar merhaba hepınıze ben cok kötüyüm mide bulantısı son 4 gundur hayatımı karartı nasıl gecicek bilmiyorum siz neler yapıyosunuz işten izin aldım geldım dışarısı sıca dayanamıyorum ne yapcam ben ne zaman gececek sızce kusamıyorumda sadece bulanıyor sürekli gecede uyutmadı allah yardımcımız olsun
ay canım inşallah denicem mutlaka naneli şekeri 3 gundur kullanıyorum o da ilk başta ii geldi vucut alışınca oda bulandırdı inşallah gecer teşekkur ederim sıpa bana neler cektiriyo bi doğsun poposuna vurcam onun:mide bulantısına ufak bir çözüm kola bir bunu denemedim iyi geldi hamile olduğumdan beri kola hiç içmedim ama çok iyi geldi...
sık sık içemeyeceğim ama en azından çözüm buldum
canım aynıyız seninle bende bugun dr a gittim 5+2 cıktımhaftaya bebişi görmeye gel dedi :))) hayırlısı
ay canım inşallah denicem mutlaka naneli şekeri 3 gundur kullanıyorum o da ilk başta ii geldi vucut alışınca oda bulandırdı inşallah gecer teşekkur ederim sıpa bana neler cektiriyo bi doğsun poposuna vurcam onun:
ben hiç birşey yiyemiyorum ne yumurta ne süt meyve yiyorum sadece o bebek napıyo nasıl gelişiyo kafayı yicem bulantıdan mutfaga giremiyorum kızlar yaa:2:
dolaba kolayı koydum canım sogusun içiçem inşallah gecer 2 ay önce düşük yapmıstım ne midem bulandı nede uykum geldı o zaman bu fena varya tek tutunsunda ben razıyım ona:)aynen canım midem hafif bulandı mı sakız yada şeker atıyorum biraz tutuyor iyi geliyor akşam bide otobüs yolculuğu yapıcaz inşallah güzel geçer ya
bende öyle diyorum doğsun bak kıçını ısırıcam görecek o diyoum
yalnız degilim yani haftaya doktora gıtcem soracaktım ona ne yicem ben ilac ta vermiyolar bulantıya gecer inşallahbenim aç olduğumda da bulanıyor. meyveyi istediğim kadar yiyorum yumurta süt falan asla yiyemiyorum.
düzeleceğiz canım şuanda bebeğe çok yararımız yok zaten içtiğimiz ilaçlar destekliyor 3. aydan sonra ancak o zaman da zaten geçer bulantılarımız
bbilim ve KUTA01 geçenlerde tatili sizle konusuyoduk dimi kuzular...siz sormuştunuz anamurdaki yerin adını?:26::26:
İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE GELİRİZ. BENİM DOKTORUM VAJİNAL BAKMANIN GEBELİĞE Bİ SAKINCASI YOK, OLSA BEN İZİN VERMEM DİYEREK HEP VAJİNAL BAKIYOR. HER DEFASINDA ÇOK UTANIYORUM AMA ( bayan olmasına rağmen) VAJİNAL DAHA SAĞLIKLI BİLGİLER ELDE EDİLİRMİŞ.
Kızlar bnm hazırlanmam lazım banyo falan yapcam.
Hayırlı haberlerle görüşmek üzere:)
Slmm kızlar pespeseyizz anlasılan :) bugun 5+4... Gecen hafta gitmistim ilkkez gormustuk.. 1 temmuzda kalp atısı ıcın cagırdı dok. Ama benim icimde bi hiss ctesi git diyorrr ha ıkı gun once ha ıkı gun sonra dıye tezcanlı olabılıyorum ıyı bıseyler duymak ısıtyorum belkıde ondan..netten baktım bu aralarda kalp atısını gorende var duyanda var..sen hangı gun gıtceksın canım?
dolaba kolayı koydum canım sogusun içiçem inşallah gecer 2 ay önce düşük yapmıstım ne midem bulandı nede uykum geldı o zaman bu fena varya tek tutunsunda ben razıyım ona:)
yalnız degilim yani haftaya doktora gıtcem soracaktım ona ne yicem ben ilac ta vermiyolar bulantıya gecer inşallah
Merhaba ben de adanada yaşıyorum, şimdilik tüp bebek tedavisi gördüğüm merkeze gidiyorum ama değiştireceğim.. Ben de medline ı düşünüyorum ama dr ları tanımıyorum..hamdi karanfil nerde çalışıyor bir de ilk doğumu nerde yapmıştın, memnun kalmışmıydın,
semacığım senin ilk bebişmi
güzel güzel haberlerini bekliyoruzzz[/QU
yok canım benim bu ikinci bebeğim yani ilki cennette.mayıs 2013 annesi olacaktım ama oğlumu 23. haftada erken doğum enfeksiyon yüzünden ve suyun erken gelmesiyle kaybettim ne yazıkki.onun acısı dinmedi yüreğim sızlıyor.ama şükürler olsunki Rabbim hamileliği tekrar nasip etti bana .ama hala psikolojim iyi değil her an bu bebeğimide kaybedeceğim korkusu var.şimdi hergün iğne oluyorum kan sulandırıcı ve 3. ayda rahim dikilecek dedi dr yani sıkıntılı bir süreç beni bekliyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.gebe kaldığıma sevinemedim bile korkularım sayesinde
öncelikle başın sağolsun Allah sabır versin, evet zor bir süreç var önünde bol bol yatman gerek, 2009 şubat annelerinde de vardı senin benzerin bir duurmu yaşayan arkadaş, onun da rahmi dikilmişti, maşallah sağ salim aldı kucağına bebeğini, tabi o uzun uzun yatarak hamilelik geçirmek zorunda kalmıştı
kızlarrrrr cok fenayım beni gene uykucuk bastı :))))
ben de çok uyuyorum yaaaaaaaakilo almasak bariiiiiii
geldim simdi doktordan kesemiz gorundu cok sukur 5+5 valla ben "doktor ohh cok sukur dis gebelik degil kesemiz burda" diyince aglamaya basladim. hic kendimden beklemedigim bi tepkiydi birden durduramadim kendimi. 2 hafta sonra kalp atislarini dinlemek icin gidecegim. hic bisey soramadim doktora bide liste yapmistim cocuk gibi agladim sadece. bu doktorumu degistirmeyi dusunuyorum cok yogun kalabalik ozel olmasina ragmen torbali da calisiyorum is yerime yakin diye buraya gidiyorum izin almak problem biraz is yerimde. izmirde oturuyorum ucyol tarafinda tavsiye edebileceginiz bi hastane veya doktor varmi? karatas hastanesi icin ne dusunuyorsunuz.
ooh ohh gözün aydııınnn, ben gebe olduğumu ilk şöyle hissetmiştim, bir filmde anne kız karşıdan karşıya geçiyordu, kızın önüne birden araba çıktı, annesi kıza atıldı ve kurtardı, ben bir ağladım bir ağladımistemsiz saçma sapan bir şeye o kadar ağladım ki, bir an düşündüm noluyor bana ya dedim, acaba hamile miyim demiştim tabi senin ağlama sebebin çok anlamlı
Buarada anamurda tatil düşünüyorsanız otel anamurium u tavsiye ederim.. Geçen sene bikaç gün kalmıştık çok lüks değil ama temiz yemekleri fena değil sakin ve denizi şahane.. Biz yine oraya gidicez gibi görünüyor sadece adanadan yol çok dönemeçli onu düşünüyorum..
sağol sezremm.anlamıyorum zaten bu doktorları. ama bir düşük olunca mecbur tüm önlemler alınmalımıymış bu yüzen başlamış iğnelerede hep önlem amaçlısema çok geçmiş olsun Allah gönlüne ferahlık verir inşallah
şuan iğne vurunmanın nedeni ne şimdiden erken değil mi 3.aydaki dikişi söylemek için
gün doğmadan neler doğar doktorlar bile şaşırır sen hoplaya zıplaya dünyaya getirirsin bebeğini
haklısın evet. Rabbim nasıl isterse öyle olur.aynen benimde 12. hafta serklaj olacak birde günlük iğne yiyorum.hayırlısı ne diyelim.inşallah aynı acıları yada daha kötülerini yaşamayız başkalarıda yaşamasınRahatlatmak zorundayız çünkü şunu anladımki naparsam yapayım olmadımı olmayacak.Benimki tam teslimiyet. Rabbim nasıl isterse.şu an coraspin ve progestan kullanıyorum.12. haftada serklaj olucam ayrıca enfeksiyon için antibiyotik iğne vurulmaya başlıycam her ihtimale karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?