2014 Şubat Anneleri

kızlar merhaba hepınıze ben cok kötüyüm mide bulantısı son 4 gundur hayatımı karartı nasıl gecicek bilmiyorum siz neler yapıyosunuz işten izin aldım geldım dışarısı sıca dayanamıyorum ne yapcam ben ne zaman gececek sızce kusamıyorumda sadece bulanıyor sürekli gecede uyutmadı allah yardımcımız olsun

Kola ve naneli sakız bende işe yaradı deneyebilirsin sende.

mide bulantısına ufak bir çözüm kola bir bunu denemedim iyi geldi hamile olduğumdan beri kola hiç içmedim ama çok iyi geldi...

sık sık içemeyeceğim ama en azından çözüm buldum
ay canım inşallah denicem mutlaka naneli şekeri 3 gundur kullanıyorum o da ilk başta ii geldi vucut alışınca oda bulandırdı inşallah gecer teşekkur ederim sıpa bana neler cektiriyo bi doğsun poposuna vurcam onun:

canım aynıyız seninle bende bugun dr a gittim 5+2 cıktım haftaya bebişi görmeye gel dedi :))) hayırlısı

Slmm kızlar pespeseyizz anlasılan :) bugun 5+4... Gecen hafta gitmistim ilkkez gormustuk.. 1 temmuzda kalp atısı ıcın cagırdı dok. Ama benim icimde bi hiss ctesi git diyorrr ha ıkı gun once ha ıkı gun sonra dıye tezcanlı olabılıyorum ıyı bıseyler duymak ısıtyorum belkıde ondan..netten baktım bu aralarda kalp atısını gorende var duyanda var..sen hangı gun gıtceksın canım?

aynen canım midem hafif bulandı mı sakız yada şeker atıyorum biraz tutuyor iyi geliyor akşam bide otobüs yolculuğu yapıcaz inşallah güzel geçer ya
bende öyle diyorum doğsun bak kıçını ısırıcam görecek o diyoum

ben hiç birşey yiyemiyorum ne yumurta ne süt meyve yiyorum sadece o bebek napıyo nasıl gelişiyo kafayı yicem bulantıdan mutfaga giremiyorum kızlar yaa:2:

ben hiç birşey yiyemiyorum ne yumurta ne süt meyve yiyorum sadece o bebek napıyo nasıl gelişiyo kafayı yicem bulantıdan mutfaga giremiyorum kızlar yaa:2:

benim aç olduğumda da bulanıyor. meyveyi istediğim kadar yiyorum yumurta süt falan asla yiyemiyorum.
düzeleceğiz canım şuanda bebeğe çok yararımız yok zaten içtiğimiz ilaçlar destekliyor 3. aydan sonra ancak o zaman da zaten geçer bulantılarımız

dolaba kolayı koydum canım sogusun içiçem inşallah gecer 2 ay önce düşük yapmıstım ne midem bulandı nede uykum geldı o zaman bu fena varya tek tutunsunda ben razıyım ona:)

yalnız degilim yani haftaya doktora gıtcem soracaktım ona ne yicem ben ilac ta vermiyolar bulantıya gecer inşallah

canım 12 deydi randevun merak ettim nasılsın

tatlım hayırlı olsun :) bnde 5 temmuzda gideceğim bugun kontrolde sadece keseyi gördm doktorum 5 temmuzda gel bebişi gör dedi bakalım :)))

dolaba kolayı koydum canım sogusun içiçem inşallah gecer 2 ay önce düşük yapmıstım ne midem bulandı nede uykum geldı o zaman bu fena varya tek tutunsunda ben razıyım ona:)

inşallah sende de işe yarar biraz olsun rahatlatır

yalnız degilim yani haftaya doktora gıtcem soracaktım ona ne yicem ben ilac ta vermiyolar bulantıya gecer inşallah

bana verdiler ama farketmiyor

Kuta1 dr konusunda bilgi verebilirsen çok sevinirim

Buarada anamurda tatil düşünüyorsanız otel anamurium u tavsiye ederim.. Geçen sene bikaç gün kalmıştık çok lüks değil ama temiz yemekleri fena değil sakin ve denizi şahane.. Biz yine oraya gidicez gibi görünüyor sadece adanadan yol çok dönemeçli onu düşünüyorum..

tatile çıkmadan doktorunuza muhakkak danışın, yolun durumunu anlatın, ben ilk hamileliğimde antalya dan mersin e gidecektim, doktor sorumluluğu alıyorsan git demişti korkumdan gidememiştim, şimdi de gidemeyeceğim gibi görünüyor, yol çok fenaaaa

arkadaşlar merhaba,
şimdi doktordan geldim moralim çok bozuldu. 6+4 günlük gebeyim kese görünüyor fakat içi bomboş sizin ultrasonlarınızda kesenin içi nasıldı bana beklememi söyledi 10 gün kadar daha ( neden belli olmuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…