2014 Şubat Anneleri

Kızlar ben de enkaz gibiyim... Taş taşımış gibi hissediyorum kendimi... Uykular da bölününce...
Enerjim yok hadi şunu da yapiyim diyorum bir dolanıp oturuyorum... Haftaya 3 ocakta benim de kontrolüm var...

Minik bebişlerin kocaman anacıkları nasılsınız bakalım?

Ben biraz endişeliyim. Sıpa sabahtan beri kıpırdamadım. Yiyip içmeye başlıcam şimdi. Anasını çok korkutmadan kıpırdar inşallah.
Bu arada gece kötü kötü rüyalar gördüm yine. Bi ara ağladım falan sonra yine uyumuşum. Biraz halsizlik mevcut o yüzden

Günaydın Kızlarrr.....nasılsınız?ben iyiyim cok şükür,elimi kolumu kaldıracak halim olmasa da

bu arada doktorla görüştüm ben.ucakla gitmeme izin verdi Ankara'ya.otobüs ya da arabaya yok dedi.ayrıca o hafta ağrım sızım sancım kanamam olursa da gidemezmişim.biz yine de biletleri alıyoruz.hayırlısı diyelim

maşallah kuzucuğuna İsmirnam,inşallah bi sıkıntı olmaz da zamanında gelir yavrun

selamlar herkese Bugün kontrole gittik kızcem 2 kilo olmuş Uçağa binebilir raporumuda aldım haftaya bugün yolcudur bu arkadaşınız

Kronikim maşallah kızcene.....

cnm seni teprik ediyorumm, inşallah sonuçlar da istediğin gibi olur, peki seçilirsen ya da kazanırsan iş imkanları varmı her yer de?

canım teşekkür ederim,hayırlıysa olsun inşallah....bulunduğum sehire 1 kişi alınacak....türkiye geneline 125 kişi....ya farketmez doğru düzgün bi yere versinler de,bakarız sonrasına

Gunaydiiinnn herkeseee
Arkadaslar 37. Hafta izne ayrilmak zorundayiz ama sunu anlamiyorum 37+0 da mi yoksa 37+6 da mi ayriliyoruz???
Bir de ogretmen arkadaslara bir sorum olacak:
Karne gunu yani 24 ocakta 35+0 oluyorum sonra 2 hafta tatil var.10 subatta okul aciliyor benim 7 subatta 37+0 oluyor.ben 7 subatta ayrilabiliyor muyum yoksa ara tatili dogum iznine mi sayiyorlar??? Yani 24 ocakta ayrilmis mi kabul edilicem araya tatil giriyor diye???

Proletimm bende endişeliyim ama biraz daha vakit geçsin diye bekliyorum.gece uyandığımda ufacıkta olsa hissederdim pıt pıtlarını.şimdi bi şeyler yiyorum....umarım korkutmaz beni de

Proletimm bende endişeliyim ama biraz daha vakit geçsin diye bekliyorum.gece uyandığımda ufacıkta olsa hissederdim pıt pıtlarını.şimdi bi şeyler yiyorum....umarım korkutmaz beni de

Öyle çok şiddetli olmasa da ufacık bişeyler hissettim canım ben. Gece kabus görüp uyandım ya onun da enerjisi tükendi herhalde. Darısı başına..

gunaydın kızlar nasılsınız,

prolet korkma canım bişiciği yoktur sıpanın yeri daralıyor annesi artık kıpırtıları ondan böyle olabilir,

jackim nasılsın canım sende ne yiyon bakem ben çubuk kraker yedim yine

ismiirna bebeğine maşallah canım kiraçlenmeye gelince korkma bişi olmaz o şkeilde olan ve bi kaç hafta erken alınmak zorunda kalan bebeklerde hiç bir sorun olumuyor

günaydın canım benimmmm,hosgeldin

ya sen simdi cıbık kıraker didin,ben ne yediğimi de söleyemem ki,canın ceker falan

37. hafta ile ilgili soruya bende bir türlü cevap bulamıyorum , sanırım doktor bilir ama gittiğimde sormayı unutuyorum :) hepimiz gün sayıyoruz sonuçta yorgunluk cabası .

Ama internetten araştırdığım kadarıyla 32+0 da rapor alıp çalışabilir diyorsak 37+0 da izne ayrılmamız gerekir , yani inşallah öyledir.

günaydın canım benimmmm,hosgeldin

Ya sen simdi cıbık kıraker didin,ben ne yediğimi de söleyemem ki,canın ceker falan

afiyet bak şeker olsun canım ne yiyorsan,
ben dün akşamda çok az yedim adeta rejimde gibiyim ya yiyemiyorum, ama şikayette etmiyorum böyle olduğu halde kilo alımım yerinde 13 oldu toplamda birde yesem 20 yi bulurdum herhalde :d senin kilo durumun nasıl gidiyor ?

canım istediğin zaman ayrılabilirsin izne 37+0 olması gerekmez illaki
fakat 37+6 dan daha sonra ayrılamazsın en son çalışma günün 37+6 sonrasında çalışman kanunen yasak

ben de gecenin 3 buçuğunda bizim miniğin kıpırtılarıyla uyandım, sonra coştukça coştu uyutmadı beni. belki 5-6'ya kadar öyle döndüm durdum yatakta. sonra uyumuşum...

günaydın kızlar...
salı günü kontrolüm vardı, şimdiye kadar ölçümler hep birbirine denkti, kafası, göbişi, kemiği ve son adet tarihim fakat bu kontrolde 1 hafta bazı ölçümleri bir hafta küçük çıktı, normalde 34. haftaya girmem gerekirken 33. hafta çıktı kilosuda 1950 içim huzursuz oldu, bebişim sanırım biraz ufak tefek olacak bunun için ölçümlerinde hafta az çıkıyor olabilir mi?

cok teşekkür ederim canım sana da afiyet olsun.bende 11 kilo almış bulunmaktayım bbilimim....daha da aırım herhalde 2-3 kilo

ben de gecenin 3 buçuğunda bizim miniğin kıpırtılarıyla uyandım, sonra coştukça coştu uyutmadı beni. belki 5-6'ya kadar öyle döndüm durdum yatakta. sonra uyumuşum...

lipim günaydın...dün akşam benimki de coştu yemekten sonra.ben yatana kadar oynadı durdu...dün bi video var nette,dısardan kadının karnını çekmişler,nasıl oynuyo bu kadar falan derken benimki de ona döndü....zor uyudum valla

şimdi de bişeyler yedim.yavas yavaş kımıldamalar başladı sanki....acıkmıs benim kuzum demek ki

ben de gecenin 3 buçuğunda bizim miniğin kıpırtılarıyla uyandım, sonra coştukça coştu uyutmadı beni. Belki 5-6'ya kadar öyle döndüm durdum yatakta. Sonra uyumuşum...
gunaydın lip hoşgeldin

canım endişe etme aksine ölçümlerde hata payı çok yüksek, dün doğum yapan bir tanıdığım sabah doktora gidiyor doktoru bebeğin 3300 gr diyor gece sancısı tutuyor bebek doğuyor 2800 gr

yani ölçümler yanıltıcı olabilir endişe etme

bence sen en fazla 15 ile doğuma girersin tatlım:)
zaten şunun şurasında benim 5 haftam, senin de 5 hafta ya da 6 haftan kaldı canım
bu arada benim merak ettiğim bir şey var...tartıda atıyorum 1 haftada 500 gram almış görünüyoruz ya, bebek 1 haftada en fazla 200 gram alıyor zaten, geri kalan 300 gramı kendimize mi almış oluyoruz?

evet sanırım birde geçen burdaki takvimdede yazıyordu kan basıncınızda artıştan dolayı bugünlerde 800gr-1500 gr arası alabilirsiniz diye daha geçen haftaydı yani birazıda böyle şeyler işte

BENİM 16 YI BULACAK SANIRIM ÖYLE GÖRÜNÜYOR
SENİN SEZERCİK TARİHİN BELLİ OLDUMU ?

Son düzenleme:

günaydın balım, hojbulduk:)

evet ya ben de böyle şeyler duyuyorum, acaba neyden kaynaklanıyor olabilir doktor hatası mı yoksa usg hatası mı? çünkü 500 gram ciddi bir fark...bir de anne baba beklentiye girip hayal kırıklığına uğrayabiliyor, gerçi sağlıklı olsunlar da önemli olan o. bizim arkadaşın kızı 37. haftada annenin suyunun iyice azalması sebebiyle acil sezeryanla doğdu. 46 cm 2.500 gramdı. şimdi resmini gördüm 5 aylık, maşallah serpilmiş, güzelleşmiş tam yemelik olmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…