Kızımızı gördük kızlaar, 2000 gr 44 cm olmuş kuzucum. Bu ay aldığım kiloyu yarı yarıya paylaşmışız resmen. Çalışabilir raporumu da aldım. Bi daha 35 te çağırdı. Eş de hafif kireçlenme var, takip edelim artarsa erken almak zorunda kalabiliriz dedi. İnş artmaz.
selamlar herkeseBugün kontrole gittik kızcem 2 kilo olmuş Uçağa binebilir raporumuda aldım haftaya bugün yolcudur bu arkadaşınız
cnm seni teprik ediyorumm, inşallah sonuçlar da istediğin gibi olur, peki seçilirsen ya da kazanırsan iş imkanları varmı her yer de?
Minik bebişlerin kocaman anacıkları nasılsınız bakalım?
Ben biraz endişeliyim. Sıpa sabahtan beri kıpırdamadım. Yiyip içmeye başlıcam şimdi. Anasını çok korkutmadan kıpırdar inşallah.
Bu arada gece kötü kötü rüyalar gördüm yine. Bi ara ağladım falan sonra yine uyumuşum. Biraz halsizlik mevcut o yüzden
Proletimm bende endişeliyim ama biraz daha vakit geçsin diye bekliyorum.gece uyandığımda ufacıkta olsa hissederdim pıt pıtlarını.şimdi bi şeyler yiyorum....umarım korkutmaz beni de
Öyle çok şiddetli olmasa da ufacık bişeyler hissettim canım ben. Gece kabus görüp uyandım ya onun da enerjisi tükendi herhalde. Darısı başına..
gunaydın kızlar nasılsınız,
prolet korkma canım bişiciği yoktur sıpanın yeri daralıyor annesi artık kıpırtıları ondan böyle olabilir,
jackim nasılsın canım sende ne yiyon bakem ben çubuk kraker yedim yine
ismiirna bebeğine maşallah canım kiraçlenmeye gelince korkma bişi olmaz o şkeilde olan ve bi kaç hafta erken alınmak zorunda kalan bebeklerde hiç bir sorun olumuyor
Gunaydiiinnn herkeseee
Arkadaslar 37. Hafta izne ayrilmak zorundayiz ama sunu anlamiyorum 37+0 da mi yoksa 37+6 da mi ayriliyoruz???
Bir de ogretmen arkadaslara bir sorum olacak:
Karne gunu yani 24 ocakta 35+0 oluyorum sonra 2 hafta tatil var.10 subatta okul aciliyor benim 7 subatta 37+0 oluyor.ben 7 subatta ayrilabiliyor muyum yoksa ara tatili dogum iznine mi sayiyorlar??? Yani 24 ocakta ayrilmis mi kabul edilicem araya tatil giriyor diye???
günaydın canım benimmmm,hosgeldin
Ya sen simdi cıbık kıraker didin,ben ne yediğimi de söleyemem ki,canın ceker falan
37. Hafta ile ilgili soruya bende bir türlü cevap bulamıyorum , sanırım doktor bilir ama gittiğimde sormayı unutuyorum :) hepimiz gün sayıyoruz sonuçta yorgunluk cabası .
Ama internetten araştırdığım kadarıyla 32+0 da rapor alıp çalışabilir diyorsak 37+0 da izne ayrılmamız gerekir , yani inşallah öyledir.
Proletimm bende endişeliyim ama biraz daha vakit geçsin diye bekliyorum.gece uyandığımda ufacıkta olsa hissederdim pıt pıtlarını.şimdi bi şeyler yiyorum....umarım korkutmaz beni de
afiyet bak şeker olsun canım ne yiyorsan,
ben dün akşamda çok az yedim adeta rejimde gibiyim ya yiyemiyorum, ama şikayette etmiyorum böyle olduğu halde kilo alımım yerinde 13 oldu toplamda birde yesem 20 yi bulurdum herhalde :d senin kilo durumun nasıl gidiyor ?
ben de gecenin 3 buçuğunda bizim miniğin kıpırtılarıyla uyandım, sonra coştukça coştu uyutmadı beni. belki 5-6'ya kadar öyle döndüm durdum yatakta. sonra uyumuşum...
gunaydın lip hoşgeldinben de gecenin 3 buçuğunda bizim miniğin kıpırtılarıyla uyandım, sonra coştukça coştu uyutmadı beni. Belki 5-6'ya kadar öyle döndüm durdum yatakta. Sonra uyumuşum...
günaydın kızlar...
Salı günü kontrolüm vardı, şimdiye kadar ölçümler hep birbirine denkti, kafası, göbişi, kemiği ve son adet tarihim fakat bu kontrolde 1 hafta bazı ölçümleri bir hafta küçük çıktı, normalde 34. Haftaya girmem gerekirken 33. Hafta çıktı kilosuda 1950 içim huzursuz oldu, bebişim sanırım biraz ufak tefek olacak bunun için ölçümlerinde hafta az çıkıyor olabilir mi?
afiyet bak şeker olsun canım ne yiyorsan,
ben dün akşamda çok az yedim adeta rejimde gibiyim ya yiyemiyorum, ama şikayette etmiyorum böyle olduğu halde kilo alımım yerinde 13 oldu toplamda birde yesem 20 yi bulurdum herhalde :d senin kilo durumun nasıl gidiyor ?
bence sen en fazla 15 ile doğuma girersin tatlım:)
zaten şunun şurasında benim 5 haftam, senin de 5 hafta ya da 6 haftan kaldı canım
bu arada benim merak ettiğim bir şey var...tartıda atıyorum 1 haftada 500 gram almış görünüyoruz ya, bebek 1 haftada en fazla 200 gram alıyor zaten, geri kalan 300 gramı kendimize mi almış oluyoruz?
gunaydın lip hoşgeldin
canım endişe etme aksine ölçümlerde hata payı çok yüksek, dün doğum yapan bir tanıdığım sabah doktora gidiyor doktoru bebeğin 3300 gr diyor gece sancısı tutuyor bebek doğuyor 2800 gr
yani ölçümler yanıltıcı olabilir endişe etme
gunaydın lip hoşgeldin
canım endişe etme aksine ölçümlerde hata payı çok yüksek, dün doğum yapan bir tanıdığım sabah doktora gidiyor doktoru bebeğin 3300 gr diyor gece sancısı tutuyor bebek doğuyor 2800 gr
yani ölçümler yanıltıcı olabilir endişe etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?