İstanbula dönüyorum haftaya kızlar.Bilimcim sen sormuşun sanırım evet benim kız biraz önden gidiyor
Adallyim gelince ilk işim eminönüne gitmek olacak tabisi senle beraber
Bu arada haksever allah eşine kazasız belasız yolculuk nasip etsin...
maşallah canım böyle giderse 4 kg yu geçermi annesi ?
hoş usg ölçümleride yanıltabiliyor ama bugün doğan bebek mesela sabah bahsettiğim 3300 demiş doktor daha sabah kontrolü varmış doğdu 2800 gr
yok cnım migren sorunum da yoktu zaten tansiyonumu ölçtürdm çıkışta acile gittik 10-6 çıktı 11-7 filan oluodu normalde belki ozaman daha da düştü ilk etapta allahtan ertesi gün geçti ama bişi olmadıı korktum birdenn bişler oluo bana dedim ama geçti çok şükür.
Kızımızı gördük kızlaar, 2000 gr 44 cm olmuş kuzucum. Bu ay aldığım kiloyu yarı yarıya paylaşmışız resmen. Çalışabilir raporumu da aldım. Bi daha 35 te çağırdı. Eş de hafif kireçlenme var, takip edelim artarsa erken almak zorunda kalabiliriz dedi. İnş artmaz.
Kızımızı gördük kızlaar, 2000 gr 44 cm olmuş kuzucum. Bu ay aldığım kiloyu yarı yarıya paylaşmışız resmen. Çalışabilir raporumu da aldım. Bi daha 35 te çağırdı. Eş de hafif kireçlenme var, takip edelim artarsa erken almak zorunda kalabiliriz dedi. İnş artmaz.
Sağol canım. Ben de kötü düşünmemeye çalışıyorum, şunun şurasında ne kaldı zaten.Masallah tombike :) benim oglumda acik tompul :) birsey olmaz insallah canim icini rahat tut artik tehlikeli zamanlari atlattik sayilir dogsada büyür gider canini sikma
Canım benim kızım da geçen gidişimizde çok zayıftı. Yani 28 de 1080 grdı. Ben de o zaman kafaya takmıştım ama dr her gün en az yarım saat soluna yat dedi. O kan akışı hızlanıp bebeği besliyormuş galiba. Ben önceden hiç sola yatmıyordum. Bu ay bi anda 1 kg almış oldu kızım nerdeyse. Yani zaten büyüyeceği vardı denk mi geldi bilmiyorum tabii. Ama bence takma kafana. Sağlıklı olmaları önemli. Arkadaşım 40+6 da 2950 gr doğurdu ama sonrasında bebek çok hızlı büyüdü. Cidden önemli olan sağlıklı olmaları.Ya maşallah senin kızına aynı haftadayız galiba telden girdiğim için göremiyorum benim kızım1735 grçok mu zayıf acaba
bu boğaz ağrısını neyle geçircem kızlar ya öksüremiyorum da çünkü öksürmekten korkuyorum sanki öksürünce kızım alta baskı yapıyor gibi geliyor
İstanbula dönüyorum haftaya kızlar.Bilimcim sen sormuşun sanırım evet benim kız biraz önden gidiyor
Adallyim gelince ilk işim eminönüne gitmek olacak tabisi senle beraber
Bu arada haksever allah eşine kazasız belasız yolculuk nasip etsin...
evet canım dediğin gibi aynen, birinin yakınında olması çok çok iyi, neyseki onlar varmış bak kaygı etme içine
benimde eşim şehir dışına çıkıyor sık sık, bak sabah yine gitti 3 gece yok böyle üstelik 37 haftalık olduğumdada gidicek bir haftalığına aralarda gideceklerini saymıyorum bile
bende o doğuma götüren ambulans hizmetinin tlfnunu aldım, çünkü bişi olsa bana en yakın kişinin gelme süresi en az 20-25 dakika, üstelik utana sıkıla ararım birde
4 kilo muAy yok o kadarda olmasın yahu Ben 3.5 filan olur diye düşünüyorum.Evet dediğin gibi yanılma payı oluyormuş doğuncada gidiyor biraz...Sağlıklı olsunda guzum kilosu önemli değil...
Slm annişler nasılsınız bakalım bugün dr a gittik yine 1.735 gr olmuş kızçem bu arada bebişimize deren ismini koyacağız nasıl sizce
Çalışmak artik iskence
Yoksa ben mi halsizlestim
Okuldan eve geldigimde bi oturuyorum, bi daha kalkis yok
Kendini hep yorgun hisseden varmiii
ben varım canım kendimi yerimden kaldıramıyom kendimi çok yorgun hissediyorum
cnm geçmiş olsun sana da, dr. bugün kızıma aman dikkat et kendine annenlerin sözünü dinle, şu an hastanede yatak kalmadı, çok sayıda hasta geldi salgın var dedi. Bizimle birlikte yatan bi kızcağız vardı, 6 yaşıunda onun da zatürreye çevirmiş çok üzüldükgeçmiş olsun canım hem kızına hem sana benimde oğlum grip olmuştu hafta sonu halada iyi olmadı daha tam
ohh maşallah kronikim senin kızda önden gidiyor
hoşgeldin canım
canım onu bilemiyorumda 39 dan sonra bebek çok fazla büyümüyor diye biliyorum bende öyle duymuştum ama 39 a kadar büyür neden büyümesin
yok yok iç hiç bi zararı yokanneler nasılsınız boğaz ağrısı için ne içebilirim ıhlamurun sakıncası var mı
çok güzelmiş güle güle kullansınCanım kayınvaliden 55 yaşında evde 3 erkek yanda kayınvalidesi koşturmaktan pek titiz değil maalesef. Hala çalışıyor bir de. Hepimizden çok üzüldü, bi daha eve tavuk sokmıcam diyip durdu ama yapcak bişey yok. Bende gözümü 4 açcam bundan sonra
Ohhhhh. Hayırlısı olsun yavrum. Hadi git doğur da gel
Valla canım dün evde yatmaktan her yanım ağrıdı. Bi işe gideyim iyi hissetmezsem sağlık ocağına gider yazdırırım dedim ama şuan iyiyim çok şükür. Haşlanmış patates iyi geldi herhalde
Canım bende English Home dan beğenmiştim 279 TL ydi. Annemler alacaktı kıyamadım paraya. Gidip Yataş tan aldık. Çok ta beğendim. 170 TL idi sanırım. Tavsiye ederim. Alt açması bile var içinde
Yataş Kızılay |Sheep Uyku Seti| Berkan Başoğlu
aaa süper, 279'ken 179'a iyi derken bu 90'a çok da iyi valla güle güle kullanın..demek
çok güzeller canım bayıldım
Öyle artistlik yaparsan kocana başına gelir tabi böyle şeyler çıtırım yapma etme
maşallah arkadaşına da bebişine de canım
Çok geçmiş olsun canım vallaha artık bence sana nazar değiyor ben sana deyim
Yeppa un dost rest unpassi topallante mariya un dost rest unpassi topalla arriva
Gelde bi eminönü yapah
Ohh temizlikte yapılmış ne güzel valla ben daha hala annemi bekliyorum
Ne çorbası yaptın kuuuu şehriyeli tavuk çorbası istiyo benim de canım
Valla ben havuzlu handan 90 tl ye aldım canım marka falan değil ama gayet güzel
Eki Görüntüle 908235
ben kızıma arçelik alından ölçer aldım ama o az ölçüyordu, bozduk mu ne oldu anlamadım, çocuk ateş içindeyken bile gülen surat çıkıyordu ve ateşi 37 buçuklarda filan gösteriyordu, sonra eczaneden alınan dijital kolaltı termometresinde bi baktık ateşi 39 a geliyordu, bu kadar fark olmamalıydı diyedüşünüyorum.kızlar bebişleriniz için ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız alın mı, kulak mı, koltukaltından ölçen mi aldınız?
oy ben hep öksüüryorum şu 1 haftadırbu boğaz ağrısını neyle geçircem kızlar ya öksüremiyorum da çünkü öksürmekten korkuyorum sanki öksürünce kızım alta baskı yapıyor gibi geliyor
Çalışmak artik iskence
Çalışmak artik iskence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?