2014 Şubat Anneleri

maşallah canım böyle giderse 4 kg yu geçermi annesi ?
hoş usg ölçümleride yanıltabiliyor ama bugün doğan bebek mesela sabah bahsettiğim 3300 demiş doktor daha sabah kontrolü varmış doğdu 2800 gr

maşallah canım böyle giderse 4 kg yu geçermi annesi ?
hoş usg ölçümleride yanıltabiliyor ama bugün doğan bebek mesela sabah bahsettiğim 3300 demiş doktor daha sabah kontrolü varmış doğdu 2800 gr

4 kilo mu Ay yok o kadarda olmasın yahu Ben 3.5 filan olur diye düşünüyorum.Evet dediğin gibi yanılma payı oluyormuş doğuncada gidiyor biraz...Sağlıklı olsunda guzum kilosu önemli değil...

Bende tansiyon devamlı büyük 10-11 lerde(şu anda 99/73 )12 falan yüksek bende migrende yok madem ,iyimisiniz şimdi

Kızımızı gördük kızlaar, 2000 gr 44 cm olmuş kuzucum. Bu ay aldığım kiloyu yarı yarıya paylaşmışız resmen. Çalışabilir raporumu da aldım. Bi daha 35 te çağırdı. Eş de hafif kireçlenme var, takip edelim artarsa erken almak zorunda kalabiliriz dedi. İnş artmaz.

Masallah tombike :) benim oglumda acik tompul :) birsey olmaz insallah canim icini rahat tut artik tehlikeli zamanlari atlattik sayilir dogsada büyür gider canini sikma

Slm annişler nasılsınız bakalım bugün dr a gittik yine 1.735 gr olmuş kızçem bu arada bebişimize deren ismini koyacağız nasıl sizce

Ya maşallah senin kızına aynı haftadayız galiba telden girdiğim için göremiyorum benim kızım1735 gr çok mu zayıf acaba

bu boğaz ağrısını neyle geçircem kızlar ya öksüremiyorum da çünkü öksürmekten korkuyorum sanki öksürünce kızım alta baskı yapıyor gibi geliyor

Masallah tombike :) benim oglumda acik tompul :) birsey olmaz insallah canim icini rahat tut artik tehlikeli zamanlari atlattik sayilir dogsada büyür gider canini sikma
Sağol canım. Ben de kötü düşünmemeye çalışıyorum, şunun şurasında ne kaldı zaten.

Ya maşallah senin kızına aynı haftadayız galiba telden girdiğim için göremiyorum benim kızım1735 gr çok mu zayıf acaba
Canım benim kızım da geçen gidişimizde çok zayıftı. Yani 28 de 1080 grdı. Ben de o zaman kafaya takmıştım ama dr her gün en az yarım saat soluna yat dedi. O kan akışı hızlanıp bebeği besliyormuş galiba. Ben önceden hiç sola yatmıyordum. Bu ay bi anda 1 kg almış oldu kızım nerdeyse. Yani zaten büyüyeceği vardı denk mi geldi bilmiyorum tabii. Ama bence takma kafana. Sağlıklı olmaları önemli. Arkadaşım 40+6 da 2950 gr doğurdu ama sonrasında bebek çok hızlı büyüdü. Cidden önemli olan sağlıklı olmaları.

bu boğaz ağrısını neyle geçircem kızlar ya öksüremiyorum da çünkü öksürmekten korkuyorum sanki öksürünce kızım alta baskı yapıyor gibi geliyor

Canım geçmiş olsun öncelikle. Vicks sürüp bişey sarsan boğazına. Ben bu yıl ağrıdığında hep öyle yaptım. Sıcak da tutunca iyi geldi.

amin canım saolasın

yani olcak olsa gündüzde bişiler olabilir allah korur elbet çok tenha uzak yerlerde değiliz çok merkezi biyerdeyiz elbet bi çözüm bulunur bende yakından bi taksi telefonunu alıcam annem yanımda olursa taksi çarır gideriz kimseyi rahatsız etmeyiz malum su patlar kan gelir utanırım ben

4 kilo mu Ay yok o kadarda olmasın yahu Ben 3.5 filan olur diye düşünüyorum.Evet dediğin gibi yanılma payı oluyormuş doğuncada gidiyor biraz...Sağlıklı olsunda guzum kilosu önemli değil...

canım komşum hep 4buçuk kilo üstü doğum yapıyo hatta oğlu 4*800felan dogdu sanırım cocuk şuan 2-3 aylık oldu ama 6-9 ay gb duruyo ilk gittim beşikte koca herüf yatıyodedim seni kandırmışlar kız kocaman cocuk vermişler sneeye askere gider bu edim arkadaşa maşallah ded diyo çocuga meme yetmiyo mamada veriyolar iricene ya içim bi hoş oldu onu görünce benim kızım sanırım en fazla 3 kilo olur 30 haftalıkken 1385 ti kilosu doktor zayıf bi bebek olcak ama sağlıklı dedide:44:

saglıklı olsunda meleğim annsi ona tatlı tatlı süt verir hemencik büyür inşallah

maşallah canım en tombiş senin yawrun sanırım inşallah vaktinde zmanında gelir meleğin hayırlısı olsun korkma kilosu boyu gayet iyi

Slm annişler nasılsınız bakalım bugün dr a gittik yine 1.735 gr olmuş kızçem bu arada bebişimize deren ismini koyacağız nasıl sizce

adı güzel canım kilosuda iyi 32. haftada 1800 olması bekleniyo zaten bende cumartesi gidicem inşallah 1800 ve üstü birakkam olur kilosu zayıf dmeesin yine içerliyorum

Aglamak istiyorum arkadaslar yaaatansiyonum 14,5/8 ilaca basladikkkk.ilk kizimda da tansiyondan 33+4 te dogum yaptim.budami erken gelicek yaaa daha 32+3 teyizyok yok bana hamilelik agir geliyor.hayirla saglikla dogsun dogsunlarda baska bisey istememmm

Çalışmak artik iskence
Yoksa ben mi halsizlestim
Okuldan eve geldigimde bi oturuyorum, bi daha kalkis yok
Kendini hep yorgun hisseden varmiii

İyi geceleeerrr herkeze gerci bu cilginlarla nasilnuyucaksak artik :) bizim bebike fırtık dioz hep geceleeri fırtlıyo gòbikimde :)

cnm geçmiş olsun sana da, dr. bugün kızıma aman dikkat et kendine annenlerin sözünü dinle, şu an hastanede yatak kalmadı, çok sayıda hasta geldi salgın var dedi. Bizimle birlikte yatan bi kızcağız vardı, 6 yaşıunda onun da zatürreye çevirmiş çok üzüldük çok şükür kızım düzelmiş, ama 2 gün daha buhara devam edicez, onnu da yapması zor, hemşire gibi elde şırınga ilaç dozu ayarlaması..Neyse kızım iyi olsun da buna da şükür.
Kötü olan ben düzelemedm
öksürmekten içim yanıyor artık, asist öksürtüyor dedim dr. başka şurup verdi tam içmeden bi okyyayım prospektüsü ddedim, hamilelikte önerilmez yazıyor. hemen kadın doğumcumu aradım o da o şuruubu iç diyemem, ama asist alabilirsin bol sıvı al dedi başka çare yok modunda hepsi..
baldı, lmondu hep içiyorum, bolca su da içmeye çalışıyorum ama tövbe yarabbim vebalı gibi de öksürüyorum hala

anneler nasılsınız boğaz ağrısı için ne içebilirim ıhlamurun sakıncası var mı
yok yok iç hiç bi zararı yok

çok güzelmiş güle güle kullansın

aaa süper, 279'ken 179'a iyi derken bu 90'a çok da iyi valla güle güle kullanın..demek

kızlar bebişleriniz için ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız alın mı, kulak mı, koltukaltından ölçen mi aldınız?
ben kızıma arçelik alından ölçer aldım ama o az ölçüyordu, bozduk mu ne oldu anlamadım, çocuk ateş içindeyken bile gülen surat çıkıyordu ve ateşi 37 buçuklarda filan gösteriyordu, sonra eczaneden alınan dijital kolaltı termometresinde bi baktık ateşi 39 a geliyordu, bu kadar fark olmamalıydı diyedüşünüyorum.

oy ben hep öksüüryorum şu 1 haftadır ayaktayken çok fena oluyorum da otutuken kısmen daha iyi, ama çocuk rahatsız oluyor gibi geliyor içerde, benm her şideeetli öksüütğüm sonrası tekmeler geliyor

Çalışmak artik iskence
Yoksa ben mi halsizlestim
Okuldan eve geldigimde bi oturuyorum, bi daha kalkis yok
Kendini hep yorgun hisseden varmiii

beeeeen daha doğrusu yorgun olmasam şaşardım, uyku düzeni çok bozulmhştu son günerde, neyseki bugün gece ilacı yok.
öksürük de öyle yordu ki beni sırtıma vurdu ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…