2014 Şubat Anneleri

kızlar bu nst de ne olması ya da olmaması gerekiyor? bizim kız dün nst de uyku moduna geçmiş galiba bir yerden sonra doktor öyle dedi. bi problem yok dedi ama sormayı da unuttum ne oluyor bu nst de diye. ama nst ye bağladıkları oda çok sıcaktı ya, ben de uyku moduna geçmiştim zaten. kızım da bana ayak uydurdu herhalde:)

Herkese günaydın öncelikle :)

Geçen hafta B'nde ilk nst tecrübemi yaşadım canım aynı şey bende de oldu yatak rahat oda sıcacıktı igözlerim kaymaya başladı ebe de bana dedi şuam çok sakin hareketleri gayet normal dedi sancın var mı erken doğum riski var mı falan die bakıolar gün yaklaştıkça canım doktor öle dedi şimdilik bişe yok evine git uyu dedi bana :)

Bebişin kalp atışına ve hareketlerine bakıyorlar bildiğim kadarıyla.Hareketi az çıktıysa ondan demiştir uyku moduna geçmiştir diye oy yerim onu ben Dün bende girdim benimde uykum geldi... Kalp sesi ninni gibi geliyor zaten

kızlar siz hala aylık olarak mı gidiyorsunuz doktora yoksa 2 haftada 1 mi? ben 30+0 da gittim, 32+0 da çalışabilir raporu için yine gittim. şimdi de pazartesi günü 34+0'da gidicem. o günkü duruma göre ya çalışamaz raporu alıcam ya da 1 hafta daha çalışıp 6 ocak yani 35+0'da çalışamaz raporu alıp izne ayrılıcam hayırlısıyla.

bende acaba gestasyonel diyabet olduğu için mi kontroller 2 haftada 1 'e düştü?

oyy çok iyiymiş o ya evine git uyu

kesinlikle çok rahatlatıyor, çok tatlılar yaa

sağolun bu arada kızlar cevaplarınız için...

ben bu haftaya kadar hep ayda 1 gittim canım. bundan sonra 35 te gideceğim. sonra 37 dedi. ama seni belki daha yakından takip etmek istemiştir.

Son zamanlarda çok sık gitmiş olsamda doktorum aylık çağırıyor hala... Sanırım kontrol altında olması gerekmeyen hamileler aylık gidiyor hala...Superisiyle aynı doktora gidiyoruz bana aylık gelebilirsin dedi superisini iki haftada bir çağırmaya başlamış. Onun da şekeri var çünkü...

Yok canım sanırım herkeste aynı bende 2 haftada bir gitmeye başladım 35. Haftadan sonra her hafta görüşcez dedi bebeğin kalp atışlarını daha sık kontrol etmek için...sende de diyabet varmış Allah şifasını verir canım sende dikkat ediyorsundur eminim içini ferah tut :)

Bende de plesenta da erken ayrılma görmüştü 25. Haftada ondan sıklaştırdı kontrolleri ama diğer gebeliğiproblemsiz gidenleri de benm gibi çağırıo

Raporu ne zaman alacaksın peki anlamadım ben :26::26::26:

Maşallah yaw Doktorun düşüp bayılmadığına dua edin

kronikim pegasusta gerek yok rapora diye duymuştum aradım simdi.doktor raporu istiyolar yaw...mecbur gelecek hafta gidip alcam artık

canım 4 haftada 1 gidiyorum hala.32.haftada gittim rapor aldım 36 da cagırdı tekrar...hersey yolunda dedi.4 hafta sonra gelsen de olur dedi

kronikim pegasusta gerek yok rapora diye duymuştum aradım simdi.doktor raporu istiyolar yaw...mecbur gelecek hafta gidip alcam artık

Allahtan sormuşun almayabilirlerdi

Kızlar bişe sorcam ben göğüsleriniz ne alemde benm eskisi gibi şişkinlik ve sızlama kalmadı? Neden acaba?

Benimde aynı birçok kişininde bu durumda sanırım

aslında diyabet olduğu için beni 2 haftada 1 çağırıyor galiba, ama normal giden gebeliklerde de senin gibi 2 haftada 1 gidenler var canım, artık son haftalara girdik çünkü.

evet yediklerime dikkat ediyorum, diyete devam canım. artık bankadakiler de alıştı, bir şey dağıtılırken beni transit geçiyorlar. yalnız bu bankada dağıtılan tatlı, çikolata ve pastaları herhalde bir yerde biriktirsem dağ olurmuş, şimdi yemeyince daha çok dikkatimi çekmeye başladı.
gerçi iyi bir şey olduğu zaman alıp eve eşime götürüyorum, geçen iyi bir markanın çikolatası gelmiş, bana da tuttular aldım, eşim hepsini birden hüpletti yanımda:)

bir de bizim klasik her yıl yılbaşı kutlaması yapılır, çerez, cips, pastalar, hatta ara sıcak türü atıştırmalıklar, kanepe gibi seyler de olur bazen. hele bir yıl dışardan hindi ve pilav sipariş etmişlerdi, saçmasapan bir fikirdi, hindiyi parçalamak ve yemek çok zor olmuştu çünkü:)

bu sene de yine çok abartmadan o tarz bir kutlama yapılacak. e ben tabii hiç birini yiyemiycem, hepsi zararlı benim için... bir kenarda mahsun gibi duracağıma acaba herkesin yeni yılını kutlayıp erken ayrılsam mı? evde de eşim yemek için bekliyor olucak çünkü, ona da kıyamıyorum...

benimkinde şişlik olmadı fazla.azcık büyüdü ama cok değil.hafif bi dolgunluk....ama sızlama var.bu ara iğne batması gibi bi batma oluyo.....

benimkiler küçüktü zaten, 1 beden büyüdüler daha da bir hareket yok:) yalnız kuru olduklarını hissediyorum, ben de göbeğime yağ ya da krem sürerken, onlara da sürüyorum elimde kalan kremi. şu lansinoh dan alacam da unutmuşum geçen gittiğimizde almayı,

Benim isler bittiii darisi bitiremeyenlerin basina kolay gelsin herkeze sükür yerlesti oglumun odasi kiyafetleri simdi onu bekliyoruz gelsinde pisletsin ortaligi :)

bende sürüyorum göğüslerime canım.pul pul oldu yaw vücudum,o kadar krem yag sürdüğüm had halde kupkuru.gögüslerim bile.bu arada lierac daha mı cok kurutuyo ne

gecen cuma eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı,kız aglıyomus göğüs uçları yara olmuş.önceden sürmeye başlayın demiş eşimin arkadaşı(kendisi sağlıkçı da)

bende düşünüyorum önceden başlamayı ama ne kadar önceden başlasak ki:26:

Benim isler bittiii darisi bitiremeyenlerin basina kolay gelsin herkeze sükür yerlesti oglumun odasi kiyafetleri simdi onu bekliyoruz gelsinde pisletsin ortaligi :)

selam canım, biz de bu haftasonu bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyecez, o arada hastane çantasını da hazırlayalım istiyorum. bebek beşiğimiz 10 gün sonra kurulacak. bu işler de bitti mi artık pek bir şey kalmayacak sonra bebişlerin mis gibi kokusunu bekliycez inşallah,
küçük boklular :) sağlıkla gelsinler, sağlıkla büyüsünler...akıllı, uslu olsunlar kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…