kızlar bu nst de ne olması ya da olmaması gerekiyor? bizim kız dün nst de uyku moduna geçmiş galiba bir yerden sonra doktor öyle dedi. bi problem yok dedi ama sormayı da unuttum ne oluyor bu nst de diye. ama nst ye bağladıkları oda çok sıcaktı ya, ben de uyku moduna geçmiştim zaten. kızım da bana ayak uydurdu herhalde:)
kızlar bu nst de ne olması ya da olmaması gerekiyor? bizim kız dün nst de uyku moduna geçmiş galiba bir yerden sonra doktor öyle dedi. bi problem yok dedi ama sormayı da unuttum ne oluyor bu nst de diye. ama nst ye bağladıkları oda çok sıcaktı ya, ben de uyku moduna geçmiştim zaten. kızım da bana ayak uydurdu herhalde:)
Herkese günaydın öncelikle :)
Geçen hafta B'nde ilk nst tecrübemi yaşadım canım aynı şey bende de oldu yatak rahat oda sıcacıktı igözlerim kaymaya başladı ebe de bana dedi şuam çok sakin hareketleri gayet normal dedi sancın var mı erken doğum riski var mı falan die bakıolar gün yaklaştıkça canım doktor öle dedi şimdilik bişe yok evine git uyu dedi bana :)
Bebişin kalp atışına ve hareketlerine bakıyorlar bildiğim kadarıyla.Hareketi az çıktıysa ondan demiştir uyku moduna geçmiştir diye oy yerim onu benDün bende girdim benimde uykum geldi... Kalp sesi ninni gibi geliyor zaten
kızlar siz hala aylık olarak mı gidiyorsunuz doktora yoksa 2 haftada 1 mi? ben 30+0 da gittim, 32+0 da çalışabilir raporu için yine gittim. şimdi de pazartesi günü 34+0'da gidicem. o günkü duruma göre ya çalışamaz raporu alıcam ya da 1 hafta daha çalışıp 6 ocak yani 35+0'da çalışamaz raporu alıp izne ayrılıcam hayırlısıyla.
bende acaba gestasyonel diyabet olduğu için mi kontroller 2 haftada 1 'e düştü?
kızlar siz hala aylık olarak mı gidiyorsunuz doktora yoksa 2 haftada 1 mi? ben 30+0 da gittim, 32+0 da çalışabilir raporu için yine gittim. şimdi de pazartesi günü 34+0'da gidicem. o günkü duruma göre ya çalışamaz raporu alıcam ya da 1 hafta daha çalışıp 6 ocak yani 35+0'da çalışamaz raporu alıp izne ayrılıcam hayırlısıyla.
Son zamanlarda çok sık gitmiş olsamda doktorum aylık çağırıyor hala... Sanırım kontrol altında olması gerekmeyen hamileler aylık gidiyor hala...Superisiyle aynı doktora gidiyoruz bana aylık gelebilirsin dedi superisini iki haftada bir çağırmaya başlamış. Onun da şekeri var çünkü...
Raporu ne zaman alacaksın peki anlamadım ben :26::26::26:
Maşallah yawDoktorun düşüp bayılmadığına dua edin
Bende de plesenta da erken ayrılma görmüştü 25. Haftada ondan sıklaştırdı kontrolleri ama diğer gebeliğiproblemsiz gidenleri de benm gibi çağırıo
kronikim pegasusta gerek yok rapora diye duymuştum aradım simdi.doktor raporu istiyolar yaw...mecbur gelecek hafta gidip alcam artık
Kızlar bişe sorcam ben göğüsleriniz ne alemde benm eskisi gibi şişkinlik ve sızlama kalmadı? Neden acaba?
Kızlar bişe sorcam ben göğüsleriniz ne alemde benm eskisi gibi şişkinlik ve sızlama kalmadı? Neden acaba?
Yok canım sanırım herkeste aynı bende 2 haftada bir gitmeye başladım 35. Haftadan sonra her hafta görüşcez dedi bebeğin kalp atışlarını daha sık kontrol etmek için...sende de diyabet varmış Allah şifasını verir canım sende dikkat ediyorsundur eminim içini ferah tut :)
benimkinde şişlik olmadı fazla.azcık büyüdü ama cok değil.hafif bi dolgunluk....ama sızlama var.bu ara iğne batması gibi bi batma oluyo.....
benimkiler küçüktü zaten, 1 beden büyüdüler daha da bir hareket yok:) yalnız kuru olduklarını hissediyorum, ben de göbeğime yağ ya da krem sürerken, onlara da sürüyorum elimde kalan kremi. şu lansinoh dan alacam da unutmuşum geçen gittiğimizde almayı,
Benim isler bittiii darisi bitiremeyenlerin basina kolay gelsin herkeze sükür yerlesti oglumun odasi kiyafetleri simdi onu bekliyoruz gelsinde pisletsin ortaligi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?