2014 Şubat Anneleri

bizimde bi tanıdık 5 ekimde doğum yaptı.39.haftaydı sanırım.suyu geldi kızın.bebişi 2600 dogdu.ama simdi maşallahı var...6 kiloya yaklasmıs

valla gülüm doktora sordum son gidişimizde, her şey yolunda olursa 3 şubat dedi. 3 şubatta 39+0 oluyorum ben. Ben şimdi o tarihe kadar bir sıkıntı çıkmaz da bekler inşallah diye dua ediyorum.

lipim sonuçta suyun içindiler suyun içinde bişiye dışardan baktığında bile suyun kırılması sonucu farklı bir boyut görürsün, bende bundan kaynaklı durum, doktorun tecrübeside etkiliyordur kesin,
mesela oğluma 3800 falan dediydi doktorum 3600 doğmuştu çok bir fark yoktu aslında zaten yanılma payını kendileride dile getiriyor 300 gr a kadar yanılabiliyor diye ama dediğin gibi 500 gr ciddi fark

bizimde bi tanıdık 5 ekimde doğum yaptı.39.haftaydı sanırım.suyu geldi kızın.bebişi 2600 dogdu.ama simdi maşallahı var...6 kiloya yaklasmıs

evet kendileri sağlıklı olsunda kilosu çok önemli değil

ama ben yinede bağışıklılık sistemi açısından 3250 istiyorum ya

valla gülüm doktora sordum son gidişimizde, her şey yolunda olursa 3 şubat dedi. 3 şubatta 39+0 oluyorum ben. Ben şimdi o tarihe kadar bir sıkıntı çıkmaz da bekler inşallah diye dua ediyorum.

ay belkide benden erken doğracan yani haaa :d

Günaydııın,

bir haftadan sonra yeniden masa başında bilgisayardan girebildim sonunda. ay ne yoğun bi haftaydı. bi yerimde oturamadım yani. neyseki bugün boş olacağım inş.

canım hayırdır? niye geliyorsun Ankara'ya? ben kaçırmışım galiba arada?

bu arada sağol canım. geçen ay kızım zayıf kalmış diye üzülüyordum. bu ay toparlamış kendini

sağol canım. ben de bu saatten sonra, hele ki 35 i de geçersek çok büyük problem olmasını beklemiyorum, yani inş tabii. yani aslında cidden böyle bir problem varsa yapacak bir şey yok zaten. benim açıkçası tek endişem doktorun kafasına göre böyle bi problem uydurup sezaryene zorlaması. yani mecbursam sorun değil tabii ama işte kandırılmaktan korkuyorum galiba.

Tatlım Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alımı vardı.basvurum kabul edildi.sınava gelecem 7 Ocakta.çok düşük bi ihtimal ama sansımı denemek istiyorum ben.bakanlıgı aradım,sınav mülakat gibi olacakmış.eşim de torpil oynayacak kesin falan dedi az önce
36.haftada olacam.dr uçakla gelmeme izin verdi,eger sancı agrı olmazsa....:26:şimdiden bileti alacam bende ama kararsızım cok ya....hem istiyorum hem tedirginim...offf....

maşallahın var ne diyim çok yoğun çalışabiliyorsan bu haftanda
canım eğer öyle hissedersen, başka bir doktora daha gidersin sende, fakat bu konuda yanıltıcı olacaklarını sanmam hani bebeğin boynuna kordon dolandı, çatın dar gibi yalanlar daha olası sezeryana zorlaması durumunda fakat bu farklı bir durum çünkü erken almak doktorun yararına değil yani bebeğin ve senin için olacak

mayısda doğum yapan kv nin komşu vardı onunda eşi kiraçlenmişti 35 de sezeryanla aldılar bebeğin 2200 gr olması dışında hiç biir sorun yaşamadılar küvöze bile girmedi mesela şuan bayada büyüdü maşallah çokda uslu bir bebek

hmm anladım canım. hayırlısı olur inşallah. güneşin uğurlu gelir belkim istiyorsan içinde kalmasın canım. dene. ama istersen burada olabilecek her türlü ihtimale karşı doktorunun önereceği bi doktor varsa onun da ismini alıp da gel. yani tabii biz de önerilerde bulunuruz ankaralılar olarak ama doktorunun bildiği, tanıdığı biri varsa en azından iletişim de kurarlar. torpil işine de artık yapacak bir şey yok. sen şansını deniyorsun. o kısmı da onların insafına kalmış. hayırlısı neyse o olur inş.

bende numaranı alırım diye düşünmüştüm senin.olur da bişi olursa bilmediğim bi şehir kimsemizde yok orda hatta vakit olursa görüşmek bile isterim ama haftaiçi işte sende calısıyosun.doğrusu ben 7 ocak sabahı gelip 8 ocak aksamı dönecem Adanaya....Anıtkabir i görmeden dönmem dedim eşime.

söylediklerin çok mantıklı canım,

sonuçta boyunu da tam ölçmek mümkün değil, uyluk kemiği olan FL ölçüm değerini 7 ile çarpıyorsun, yaklaşık bir değer çıkıyor.ama doğduğunda tam o uzunlukta olmayabiliyor.
ayrıca ben de biraz ele avuca gelsin istiyorum tecrübesiz anne adayı olaraktan:))

yoğun dediğim oturduğum yerden sınav kağıtlarını okuma (ama biraz zorlayıcı sınavlardı okurken bile), toplantıdan toplantıya koşma falan.

benim de planım öyle eğer olur da artmış almamız lazım derse bi doktora daha görüneceğim. hatta gata ya giderim o zaman diyorum. nedense onlara çok güveniyorum ama siviller doğum yapamıyormuş orda inş gerek kalmaz hiçbirine. bakalım hayırlısı.

ay belkide benden erken doğracan yani haaa :d

evet canım belki de, senin kız 40. haftayı bekleyecek olursa eğer ben senden daha erken doğurabilirim,
ya aslında sezeryan olunca adı doğurmak değil de doğurtturulmak gibi bir şey oluyor ya neyse...

bir de bizim topiğin büyük kısmı ocak sonu şubat başı civarı teker teker doğuracaz gibi geliyor, çok arkaya kalan olmayacak sanki

ayy veririm tabii ki canım. doğru diyorsun kimsenin olmadığı bir yerde zor vallahi. o hafta bizim üniversitede finaller başlıyor. finallerde görev almamak için bölümde nöbetçi kalmayı düşünüyorum. işler ne kadar yoğun olur bilemiyorum şimdiden. kestirmesi zor oluyor. ama fırsat olursa görüşmek isterim ben de. numaramı da özelden atıyorum.

evet ya inş. sağlıkla doğarlar fakat birazda ele avuca gelsinler yani

allah güç kuvvet versin

amin canım hepimize.

tamam canım benim.çok teşekkür ederim...hemen kaydediyorum...

4800 mü Maşallah kuzuya...Dediğin gibi sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun.Doğduğunda toparlıyorlar kendilerini zaten... Benim görümcem 2600 doğurdu sanırım bir ayın sonunda 4.5 filan olmuştu

Ben 15 tatile ya da yaz tatiline gelen kısım doğum izninizden düşüyor diye biliyorum.Görümcemin doğum izni yaz tatilinin son dönemlerine denk geldi doğum izninden düşüldü...

Sen biletini al guzum o hafta kontrole gittiğinde sıkıntı olursa iptal edersin.Doktor normal muayenesini yapıyor nst ye giriyorsun tansiyona filan bakılıyor bir sorun yoksa veriyorlar raporu. Eğer riskli olursa sen gitmek istemezsin zaten

Selamlar herkese Gördüğüm kadarıyla herkesin keyfi yerinde

Son düzenleme:

16 ocakta gidicem doktora kuzum.yani geldikten sonra inşallah.....doktor o zamn gel dedi.şimdi randevu için aradım 7 ocaktan önce yer yok zaten.kadın maşallah para basıyo.....diğer dr un kapısının önü bomboş.ayrıca muayenesi hala 30 tl gibi bi şeybizimki 52 tl oldu

neyse Ya Allah deyip gidicez bebişkom

4800 mü Maşallah kuzuya...Dediğin gibi sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun.Doğduğunda toparlıyorlar kendilerini zaten... Benim görümcem 2600 doğurdu sanırım bir ayın sonunda 4.5 filan olmuştu

o da bi şey mii...Benim küçüğüm 5600 dogmus.annemin 20 küsür dikişi varmış

bi hafta sonra kontrole götürdüklerinde doktor kac aylık diye sormus.annem bi haftalık deyince adam donmus kalmış. kendine gelememiş

Raporu ne zaman alacaksın peki anlamadım ben :26::26::26:

Maşallah yaw Doktorun düşüp bayılmadığına dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…