2014 Şubat Anneleri

canım moralini hiç bozma, bak anlamışsın zaten doktorun hem makinesi kötü hem kendisi ilgisizmiş. bak şöyle düşün, sonuçta hepimiz değişk meslekler yapıyor, bizim meslekte de her ne kadar zehir gibi çok çalışkan ve bilgili arkadaşlar olsa da, işe yaramaz sallapati kimseler de mevcut.inan işin o kişilerden birine düşerse yandı gülüm keten helva:))...senin bu denk geldiğin doktor bence bu 2. gruba mensupmuş.
1 hafta sonra adamakıllı bir doktora görünürsün, bizi de iyi haberlerinle mutlu edersin inşallah:)

akşam 11-12 gb yattık ama dediğim gb uyumak denirmi saat başı uyandırdılar geviş getirdim yatakta imzamdaki zeynebi netten buldum ama böle keçekelrden adını yazabilirim daha taç yapıcam malzeme alıp ozman yaparım böle bişi kapı süsümü kendim yapıcam kalp köpük felan aldım tüllü kurdeleli felan bişi olcak yarın oda gelsin bi yerleşeyimde o ıvır zıvır işlerim kalcak odasında duvarada adını yazmak istiyorum kızımın bakalım aklımda baya bişi var yapabilcemmi

uyu canım uyu bizim yerimizede uyu, hatta uyurken bu bilim için bu jack için falan de

hakseverim bu profilindeki alattaki zeynep kapı süsünüzmü canım pek bi güzel olmuş güle güle kullanın

begendiniz ben bundan yapayım bali benimde hoşuma gitti keçeden yazılmış yapabilirim herelde

kuzum 45 kiloyu da gördüm ve genelde 49 um.aşmamaya özen gösterirdim hep...ama yine de ayva gibi bi göbeğim vardı.ne yaptıysam gitmedi nahlet olasıca bünye işte....yapcak bişi yok

49 kiloyla nasıl bi ayva göbek olabilir eskiden bende zayıftım ve sürekli şişmanım diyip o kötü bakışları üstüme çekerdim şimdi o insanları anlıyorum ben acaba yeniden 49*99 felan görebilirmiyim çok bişi istemiyorum ya 52ye dönsem razıyım

canım benim doktorumda dönememiş demişti 30. haftamızda bendedönmelimiydi dedim oda bu haftalarda döner ama dönemyebilirde dogum anında dönen bile oluyo yani daha zamnı var ama şuanda doğum başlasa sezeryan olur demişti... yani takma hemen sezeryan demesinede şaşırdım yani daha vakit var dönnnnnnnnnnnnn ne olurrrrrrrrrdiye şarkılar eşliginde döndürürüz biz onları

valla proletim ben sezaryen istiyorum ama yine de bi daha ki kontrolümde catı muayenesi yapcak.nasıl olursa olsun yapıyorum dedi benim dr

Hamileliğiniz süresince hem sizin sağlığınız hem de bebeğinizin sağlıklı gelişimi için bu yiyecekleri düzenli olarak yemelisiniz.Bu sağlıklı besinler, hamileliğiniz süresince hem sizin sağlığınız hem de bebeğinizin sağlığı için çok önemli.

1. Brokoli
Bol miktarda C vitamini, kalsiyum ve folik asit içeren brokoli, aynı zamanda lif açısından çok zengin ve hastalıklarla savaşmaya yarayan antioksidantlara da sahip.

2. Kuru fasulye ve mercimek
Hamileyken 10 gram daha fazla protein almanız gerekiyor ( toplam en az 60 gram). Kuru fasulye ve mercimek protein açısından çok zengin, ayrıca kabızlıkla savaşmanıza yarayacak bol miktarda lif de içeriyor.

3. Süt
Hamileliğiniz süresince vücudunuz normalin iki katı kadar kalsiyuma ihtiyaç duyuyor. Süt de en önemli kalsiyum kaynağı.

4. Muz
Potasyumla dolu olan muz, size çabucak enerji verebilir. Ayrıca, mideniz bulandığında, bulantının yatışmasına da yardımcı olur.

5. Yağsız et

Günlük demir ihtiyacınız hamileliğiniz süresince iki katına çıkıyor. Kırmızı et de en önemli demir kaynağı.

6. Peynir
Kalsiyum ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz diğer bir besin.

7. Yumurta
Eğer ete karşı isteksizlik duyuyorsanız, protein ihtiyacınızı yumurta ile karşılayabilirsiniz.

8. Yeşil yapraklı sebzeler
Ispanak yüksek seviyede demir ve folik asit içeriyor.

9. Portakal
Folik asit, C vitamini ve lifle yüklü bir meyve. Ayrıca yüksek miktarda su da içeriyor.

10. Kavrulmamış kuruyemiş
Fındık, ceviz, badem gibi kuruyemişler omega 3 ve 6 açısından zengin ve bebeğinizin beyin gelişimi için çok önemli.

11. Kuru meyve
Acıktığınızda ya da canınız tatlı istediğinde yiyebileceğiniz kayısı, erik ve incir gibi kuru meyveler, aynı zamanda vitamin deposu.

valla öle bi oluyo ki haksevercim....önden baksan dümdüz yandan bakınca bildiğin ayvaydı.....şimdi Diyarbakır karpuzuna döndü o ayrı

sen daha 32 desin döner daha yaaaaaaaaa

Hayırlısı kuzum..

Biz sorunca söyledi canım. Dönmezse sezeryan dedi. Benim bildiğim hafta ilerleyip yeri daraldıkça dönme ihtimali azalıyor. O yüzden bu çatı muayenesini düşündüm bi an. Ters bebeğin nesi için bakacak şeyime diye

valla proletim ben sezaryen istiyorum ama yine de bi daha ki kontrolümde catı muayenesi yapcak.nasıl olursa olsun yapıyorum dedi benim dr
sanırım öncesinde açılman falan varmı erken doğum belirtisi varmı ona bakacaktır, ama bu doktor farklı yine tabiki, bazı doktorlar doğum anına kadar bakmayabiliyormuş

benimkide 37 den önce bakmaz inş. yani bakmasın bakıp napcak zaten çat müsayit olmasa öbürü çıkmazdı

bence de daha dönmesine vakit var canım, benimki 27.haftada dönmüştü. ve döndüğünü karnımın acayip hareketlerinden anlamıştım.

prolet ben kasım annelerindeydi sanırım arada takip ederimde ben sezeryan diye gitti kadın, ozamana kadar dönmeyen bebek 39.hafta dönmüştü
dönebiliyor yani
hatta eskiden ebeler doğum anında elleriyle çevirirlermiş ters gelen bebeği

ya bakacaksa baksın artık,korkunun ecele faydası yok dedikleri gibi

benim taktığım su....şimdi dr a gitmeden önce kuaföre gidicem alttan bakcak diye.e 2-3 hafta snra doğum dese.... çıkacak yine ama alınmayacak halde olacak.jilet vurmak istemiyorum ben

canım kendin demişsin ilgisizdi falan diye. hiç takma kafana. büyümüştür bebeğin. diğer doktora gittiğinde inşallah güzel haberlerle gelirsin. sıkma canını.

valla ben de dönüp dönmediğini sormayı unuttum ya:44: merak da ediyorum açıkçası. ama daha dönmeleri için vakit var. bir arkadaşımın 36 da mı ne döndü. başka bir arkadaşım 39+4 te hastaneye yattı sezaryen olacak diye. ameliyat öncesi bir baktılar ki dönmüş. hastaneden geri çıktı. bir hafta sonra normal doğdu bebek. yani her an bir olasılık var dönmesi için.

canım nolcak sanki adamın kendininki çokmu temiz
hem o ne kıllıları görmüştür kaygı etme sen azcık kıldan bişicik olmaz

Hadi yaa. Dönünce baksa ya. Boşuna niye açtırıyolar ki adama

bence de daha dönmesine vakit var canım, benimki 27.haftada dönmüştü. ve döndüğünü karnımın acayip hareketlerinden anlamıştım.

Son anda dönenler oluyormuş biliyorum da bizim yan komşu 2 hafta önce ters olduğundan sezeryan oldu. Ben diretmiyorum öyle olsun böyle olsun diye. Hayırlısı neyse o olsun. Bi aklıma geldi bi ümit belki muayene olmam diye geçti içimden İyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama kaçınılmaz son sanırım

Jack im o ağda işi benim de kafama takılıyor.

valla proletim mecbur aldırcam alınacak gibi olursa....2 hafta sonra doğum falan derse de jilet mecbur.....13 sene sonra ilk kez jilet ıykkkkk:120:

diyosunn?? Yaa insan yine de utanıyor yaa:26:

kadın yaw benim doktorum.... Kıllı mı git diyosun sen bu gidişinde şimdi

Doğuma mı aldırayım

ay valla ben hiç utanmıyorum kızlar bendemi bi gariplik var acaba Utanmazmıyım neyim

Ha çokta pis gitmiyorum ama şöyle azcık olmuş falan umrumda değil yani dediğim gibi adamlar neler görüyor

valla proletim mecbur aldırcam alınacak gibi olursa....2 hafta sonra doğum falan derse de jilet mecbur.....13 sene sonra ilk kez jilet ıykkkkk:120:

Yaaa ben nasıl olursa öyle alıyordum. 2 ay önce falan ağdaya gittim ya daha yeni uzadı. 2 hafta sonra kontrolüm var 34 te olcam. Sonra 1 ayda uzar mı diye düşünüyorum bende. Neyse haftaya gidicem artık.i Gerisini çıkmazsa düşünürüz.

Kizlar yurtdisinda cati muayenesi yok.dogum anina kadar.iyi bisey mi kotu bisey mi bilemedim.birde Ben inanilmaz yorgunum ozellikle son 3gundur hic enerji diye birsey yok. Biraz yurusem nefesim kesiliyor cok kiloda almadim diyet yapiyorum gebelik sekerinden zaten. Nefesim kesiliyor ya 8ocakta kontrol var soylucem doktora. Sizde varmi bu durum?

jose sen ingilteredeydin demi canım
almanyadada aksine her kontrole gidişte çatı muayenesi dediğimiz alttan muayene yapılıyorlarmış ben öyle duymuştum yine burdan kk dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…