bugün moralim çok bozuk yaff doktora gittim sabah,bulunduğum ilçede özel hastane yok devlette gittim bi doktor vardı çok iidi ilgili böle herşeyi anlatıodu içim rahattı ama istifa ediomuş başka bi ile gidiomuşbunu öğrendim bende başka doktora gidiyim dedim bugün gittim de gördüm allam hiçmi ilgilenilmez ne bebişimin iyi oldunu söledi ne gelişimi iyi dedii hiç bişi ya hemşireye bişiler yazdırdı bana hiçbişi sölemedi bide yazdırıken 32 filan bişiler dedi haftamıydı neydi sordum nasıl diye adamın ultrasonu da berbat resmen göremedi sanki hiç bişi sölemedi ntsye gir bi bakalım dedi sonra konuşuruz dedi ne kilosunu öğrendim ne gelişimini çok sinir oldum ben sordukça gemiştirdi sankii 32 hafta bittinde gitmiştim hiçbi ölçüm geride çıkmamıştı 32 lafını duyunca panik oldum çok sinirim bozuldu başka bi ilçede özel hastaneye gidiodum haftasonu için sırada bulamadım bi hafta sonraya buldum nası sabretcem bilemiom içim sıkıldı bebemm büyümemiş hiç gerilemiş gibi geldi salak adam makinesimi kötü ne en azından öle deseydii onu da demedi
Akşam kaçta yatıyorsun hakseverBen kaçta yatarsam yatayım akşam sabah en geç 9 da kalkıyorum Uyuyalım tabi ya şurda iki ayımız kalmış uykusuz günlere Ben erken kalkıp gün içinde uyuyorum 1,5-2 saat Mobilyalarınız gelince foto bekliyoruz. Bu arada imzandaki zeynep yazısına bayıldım sen mi yaptırdın yoksa bir yerde mi buldun ekledin :26::26::26:
uyu canım uyu bizim yerimizede uyu, hatta uyurken bu bilim için bu jack için falan de
hakseverim bu profilindeki alattaki zeynep kapı süsünüzmü canım pek bi güzel olmuş güle güle kullanın
kuzum 45 kiloyu da gördüm ve genelde 49 um.aşmamaya özen gösterirdim hep...ama yine de ayva gibi bi göbeğim vardı.ne yaptıysam gitmedi nahlet olasıcabünye işte....yapcak bişi yok
Ohooooooo. Amma yazışmışsınız yahu. 1 saattir oku oku bitmiyo.
Bende bişey sorcam canlar.
Bizim sıpa dönmedi ya. Eşim sordu geçen gittiğimizde normal mi dönmemesi diye. Yok aslında bu haftalarda doğum pozisyonunda olmalıydı, dönmezse sezeryan olcak mecburen dedi. Eğer böyle devam ederse çatı muayenesi yapmaz herhalde doktor dimi?
Bizim sıpa dönmedi ya. Eşim sordu geçen gittiğimizde normal mi dönmemesi diye. Yok aslında bu haftalarda doğum pozisyonunda olmalıydı, dönmezse sezeryan olcak mecburen dedi. Eğer böyle devam ederse çatı muayenesi yapmaz herhalde doktor dimi?
akşam 11-12 gb yattık ama dediğim gb uyumak denirmi saat başı uyandırdılar geviş getirdim yataktaimzamdaki zeynebi netten buldum ama böle keçekelrden adını yazabilirim daha taç yapıcam malzeme alıp ozman yaparım böle bişi kapı süsümü kendim yapıcam kalp köpük felan aldım tüllü kurdeleli felan bişi olcak yarın oda gelsin bi yerleşeyimde o ıvır zıvır işlerim kalcak odasında duvarada adını yazmak istiyorum kızımın bakalım aklımda baya bişi var yapabilcemmi
begendiniz ben bundan yapayım bali benimde hoşuma gitti keçeden yazılmış yapabilirim herelde
49 kiloyla nasıl bi ayva göbek olabilireskiden bende zayıftım ve sürekli şişmanım diyip o kötü bakışları üstüme çekerdim şimdi o insanları anlıyorum ben acaba yeniden 49*99 felan görebilirmiyim çok bişi istemiyorum ya 52ye dönsem razıyım
canım benim doktorumda dönememiş demişti 30. haftamızda bendedönmelimiydi dedim oda bu haftalarda döner ama dönemyebilirde dogum anında dönen bile oluyo yani daha zamnı var ama şuanda doğum başlasa sezeryan olur demişti... yani takma hemen sezeryan demesinede şaşırdım yani daha vakit var dönnnnnnnnnnnnn ne olurrrrrrrrrdiye şarkılar eşliginde döndürürüz biz onları
sen daha 32 desin döner daha yaaaaaaaaa
canım benim doktorumda dönememiş demişti 30. haftamızda bendedönmelimiydi dedim oda bu haftalarda döner ama dönemyebilirde dogum anında dönen bile oluyo yani daha zamnı var ama şuanda doğum başlasa sezeryan olur demişti... yani takma hemen sezeryan demesinede şaşırdım yani daha vakit var dönnnnnnnnnnnnn ne olurrrrrrrrrdiye şarkılar eşliginde döndürürüz biz onları
sanırım öncesinde açılman falan varmı erken doğum belirtisi varmı ona bakacaktır, ama bu doktor farklı yine tabiki, bazı doktorlar doğum anına kadar bakmayabiliyormuşvalla proletim ben sezaryen istiyorum ama yine de bi daha ki kontrolümde catı muayenesi yapcak.nasıl olursa olsun yapıyorum dedi benim dr
Hayırlısı kuzum..
Biz sorunca söyledi canım. Dönmezse sezeryan dedi. Benim bildiğim hafta ilerleyip yeri daraldıkça dönme ihtimali azalıyor. O yüzden bu çatı muayenesini düşündüm bi an. Ters bebeğin nesi için bakacak şeyime diye
sanırım öncesinde açılman falan varmı erken doğum belirtisi varmı ona bakacaktır, ama bu doktor farklı yine tabiki, bazı doktorlar doğum anına kadar bakmayabiliyormuş
benimkide 37 den önce bakmaz inş. yani bakmasın bakıp napcak zaten çat müsayit olmasa öbürü çıkmazdı
bugün moralim çok bozuk yaff doktora gittim sabah,bulunduğum ilçede özel hastane yok devlette gittim bi doktor vardı çok iidi ilgili böle herşeyi anlatıodu içim rahattı ama istifa ediomuş başka bi ile gidiomuşbunu öğrendim bende başka doktora gidiyim dedim bugün gittim de gördüm allam hiçmi ilgilenilmez ne bebişimin iyi oldunu söledi ne gelişimi iyi dedii hiç bişi ya hemşireye bişiler yazdırdı bana hiçbişi sölemedi bide yazdırıken 32 filan bişiler dedi haftamıydı neydi sordum nasıl diye adamın ultrasonu da berbat resmen göremedi sanki hiç bişi sölemedi ntsye gir bi bakalım dedi sonra konuşuruz dedi ne kilosunu öğrendim ne gelişimini çok sinir oldum ben sordukça gemiştirdi sankii 32 hafta bittinde gitmiştim hiçbi ölçüm geride çıkmamıştı 32 lafını duyunca panik oldum çok sinirim bozuldu başka bi ilçede özel hastaneye gidiodum haftasonu için sırada bulamadım bi hafta sonraya buldum nası sabretcem bilemiom içim sıkıldı bebemm büyümemiş hiç gerilemiş gibi geldi salak adam makinesimi kötü ne en azından öle deseydii onu da demedi
ya bakacaksa baksın artık,korkunun ecele faydası yok dedikleri gibi
benim taktığım su....şimdi dr a gitmeden önce kuaföre gidicem alttan bakcak diye.e 2-3 hafta snra doğum dese.... çıkacak yine ama alınmayacak halde olacak.jilet vurmak istemiyorum ben
canım nolcak sanki adamın kendininki çokmu temiz
hem o ne kıllıları görmüştür kaygı etme sen azcık kıldan bişicik olmaz
canım nolcak sanki adamın kendininki çokmu temiz
hem o ne kıllıları görmüştür kaygı etme sen azcık kıldan bişicik olmaz
valla proletim ben sezaryen istiyorum ama yine de bi daha ki kontrolümde catı muayenesi yapcak.nasıl olursa olsun yapıyorum dedi benim dr
bence de daha dönmesine vakit var canım, benimki 27.haftada dönmüştü. ve döndüğünü karnımın acayip hareketlerinden anlamıştım.
prolet ben kasım annelerindeydi sanırım arada takip ederimde ben sezeryan diye gitti kadın, ozamana kadar dönmeyen bebek 39.hafta dönmüştü
dönebiliyor yani
hatta eskiden ebeler doğum anında elleriyle çevirirlermiş ters gelen bebeği
valla ben de dönüp dönmediğini sormayı unuttum ya:44: merak da ediyorum açıkçası. ama daha dönmeleri için vakit var. bir arkadaşımın 36 da mı ne döndü. başka bir arkadaşım 39+4 te hastaneye yattı sezaryen olacak diye. ameliyat öncesi bir baktılar ki dönmüş. hastaneden geri çıktı. bir hafta sonra normal doğdu bebek. yani her an bir olasılık var dönmesi için.
Hadi yaa. Dönünce baksa ya. Boşuna niye açtırıyolar ki adama
Son anda dönenler oluyormuş biliyorum da bizim yan komşu 2 hafta önce ters olduğundan sezeryan oldu. Ben diretmiyorum öyle olsun böyle olsun diye. Hayırlısı neyse o olsun. Bi aklıma geldi bi ümit belki muayene olmam diye geçti içimdenİyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama kaçınılmaz son sanırım
Jack im o ağda işi benim de kafama takılıyor.
diyosunn?? Yaa insan yine de utanıyor yaa:26:
kadın yaw benim doktorum....Kıllı mı git diyosun sen bu gidişinde şimdi
Doğuma mı aldırayım
ay valla ben hiç utanmıyorum kızlar bendemi bi gariplik var acaba
hadi yaa. Dönünce baksa ya. Boşuna niye açtırıyolar ki adama
son anda dönenler oluyormuş biliyorum da bizim yan komşu 2 hafta önce ters olduğundan sezeryan oldu. Ben diretmiyorum öyle olsun böyle olsun diye. Hayırlısı neyse o olsun. Bi aklıma geldi bi ümit belki muayene olmam diye geçti içimdenIyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama kaçınılmaz son sanırım
Jack im o ağda işi benim de kafama takılıyor.
valla proletim mecbur aldırcam alınacak gibi olursa....2 hafta sonra doğum falan derse de jilet mecbur.....13 sene sonra ilk kez jilet ıykkkkk:120:
kizlar yurtdisinda cati muayenesi yok.dogum anina kadar.iyi bisey mi kotu bisey mi bilemedim.birde ben inanilmaz yorgunum ozellikle son 3gundur hic enerji diye birsey yok. Biraz yurusem nefesim kesiliyor cok kiloda almadim diyet yapiyorum gebelik sekerinden zaten. Nefesim kesiliyor ya 8ocakta kontrol var soylucem doktora. Sizde varmi bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?