2014 Şubat Anneleri

ohhh keyfe gelllll...ne güzel yaw.....özendirme insanı...bu ara seytan dürtüklüyor zaten beni....git raporunu al diye

Yaa sorma , kocam feci gurur yaptı. Ben kızımla sana bakarım, artık çalışmanı istemiyorum dedi. Herif iyice Türk filmi moduna bağladı. " Evinin kadını, çocuklarının anası olacaksın uleeeeyyyynnn " Napayım artık ona da gülüp geçiyorum. O da garibim kendince bişeyler yapmaya çalışıyor.. Bugün işe öğleden sonra geldim. Sabah kalkmamak bile büyük lüks yav..

Arkadaşım seni alkışlamak istiyorum yav Sende ki şu diyet azminin ve dikkatinin 100 de birini ben yapmadım ya. Güya bi de şeker yüksek çıkmıştı. İlk günler koca epey takip ediyordu ama ben allem kallem edip arada bu mevzuyu kapattım.

hayırlısı olsun lipim...eşim doktora dicekmiş ki 31 Ocak'ta alınabilir mi evlilik yıldönümümüz de o gün....

Yok kız sen kabul etme.. Çakaaaal, kutlamayı, hediyeyi birleştiricek aklı sıra Amma fesatım ha

sosyolojim hamilelikte herkesin bir sıkıntısı depreşiyor, hepimizde bir şeyler çıktı, senin de miden hassas nokta demek ki canım:) neyse az kaldı diyelim, benim de evde hiç yanma filan olmuyor ama işe geldiğimde bu aptal ofis sandalyesinde oturmaktan mıdır nedir, hafif bir yanma oluyor, dayanılmayacak gibi değil ama, o süre zarfında hareket edebilirsem sindirim sistemim çalışıyor ve afedersiniz geğirebiliyorum, neticede mide yanması geçiyor...bu yüzden şu ana kadar hiç ilaç ya da şurup kullanmadım.

senin aksine bende sabahları midemde problem oluyor,üstelik sabahları kuş kadar yiyorum, ilginçtir ki akşamları ne yersem yiyeyim rahatım...

zaten kabul etmiyom ki kuzum.o gün hem hediyeden yırtacak,hem bi yere götürmekten....ilk evlilik yıldönümümüzde hastanede olacaz.ben ağrılarla savascam.tamam kızımı kucağıma alacam en güzel hediye ama olsun...bundan sonraki senelerde ben kızımın doğum günüsünün derdine düşcem...yine unutulacak yıldönümü.....harbi çakal benim koca avcunu yalasın

waaaaaaaaaaa son iş günün ha bunu kutlamak lazım napsak :26::26::26::26::26:

4 şubat yap jackim nedense içimden o tarih geldi

kuzum sen bana bakma ben zaman zaman obsesif kişilikli bir insanım, takıntılıyım yani:) kendime durduk yerde iş çıkardım, hani kedi bir yerini görüp yara mı zannedermiş:) o misal... hatta benim ilk 50'lik test yüksek çıkınca "100'lüğü yaptırmam Allah yaptırmam" diye yapmadığımı bırakmadım eşime, ama bbilim sağolsun "senin yerinde olsam sırf şeker olmadığını kanıtlamak için yaptırırdım testi" diyince gaza geldim de 100'lük yüklemeyi yaptırmıştım. iyi ki de yaptırmışım diyorum. psikolojik olarak yıprandım ilk başlarda ama geçti çok şükür...

sende sağol balım

kızlar bu arada benim yüzüme is düşmüş bizim burda öyle derler yani
gebelik lekesi sanırım bu
burnumum iki yanında ve bıyık bölgemde var, bıyıklı gibi duruyorum uzaktan

Vallahi dengemiz iyice bozuldu canım yaa. Hepimizin farklı şikayetleri var. Ha gayret bacılar, son düzlükteyiz artık

Anacım siz zaten daha çiçeği burnunda evliymişsiniz.... Tebrik ediyorum seni, uyanık ol böyle.

waaaaaaaaaaa son iş günün ha bunu kutlamak lazım napsak :26::26::26::26::26:

Vallahi bilmem artık, havai fişek gösterisi falan mı yaparsın ??
Eh artık odadakiler bir veda yaparlar diye tahmin ediyorum.. Gerçi bizimkilerin sağı solu belli olmaz. Nasıl olsa 1,5 sene yok diyebilirler Gerçi daha işleri var benimle, ararlarsa açmam tlfonu, görürler günlerini..

Guzel gunler hanımlarrrr.ben kızıma sarılmak koklamak istiyorum sabırsızlanıyorum, sag salim nasiip olur inşallah hepimizee offff offff seviyorum uleeeeeee, bı çıksın o tekme atan ayaklarını yicemmmmmm

nasıl bir buçuk sene kız ???
kaç kez izin kullancan sen ?

hayırlısı olsun lipim...eşim doktora dicekmiş ki 31 Ocak'ta alınabilir mi evlilik yıldönümümüz de o gün....

yavrularımız hayırlı bir günde doğarlar inşallah canım,

benim doğum günüm 1 temmuz, eşim 2 temmuz, bebiş de 3 şubat olursa uyumlu olur diyorum ya, kısmet bakalım, Allah bilir:)

bugün moralim çok bozuk yaff doktora gittim sabah,bulunduğum ilçede özel hastane yok devlette gittim bi doktor vardı çok iidi ilgili böle herşeyi anlatıodu içim rahattı ama istifa ediomuş başka bi ile gidiomuş bunu öğrendim bende başka doktora gidiyim dedim bugün gittim de gördüm allam hiçmi ilgilenilmez ne bebişimin iyi oldunu söledi ne gelişimi iyi dedii hiç bişi ya hemşireye bişiler yazdırdı bana hiçbişi sölemedi bide yazdırıken 32 filan bişiler dedi haftamıydı neydi sordum nasıl diye adamın ultrasonu da berbat resmen göremedi sanki hiç bişi sölemedi ntsye gir bi bakalım dedi sonra konuşuruz dedi ne kilosunu öğrendim ne gelişimini çok sinir oldum ben sordukça gemiştirdi sankii 32 hafta bittinde gitmiştim hiçbi ölçüm geride çıkmamıştı 32 lafını duyunca panik oldum çok sinirim bozuldu başka bi ilçede özel hastaneye gidiodum haftasonu için sırada bulamadım bi hafta sonraya buldum nası sabretcem bilemiom içim sıkıldı bebemm büyümemiş hiç gerilemiş gibi geldi salak adam makinesimi kötü ne en azından öle deseydii onu da demedi

ilk gebeliğinde olmuş muydu canım? bir süre sonra geçer mutlaka diye düşünüyorum
zaten hiç sorma oramız buramız kapkara oldu resmen:)) göbüşün ortasında da yine kapkara çizgi:) tam zebra gibiyim ben

4 şubat yap jackim nedense içimden o tarih geldi

bu konudaki istekleri değerlendiriyorum bbilimimm

benim de elmacık kemiğimde var bbilimim....cok belli değil ama

Anacım siz zaten daha çiçeği burnunda evliymişsiniz.... Tebrik ediyorum seni, uyanık ol böyle.

yok oğlumda olmadı, yada ben öyle sanıyorum :)

o göbekteki çizgi oğlumda çok fazlaydı ama bunda o kadar yok
ve ilginçtir oğlum doğduğunda göbeğinde benim çizginin aynısından vardı hatta uzun sürede gitmedi kaldı 1 yaşına kadar falan kaldı

Canım sen kendin söylüyorsun adam ilgisizdi diye. O baştan savma yapmış. Hiç bişey söylemeseymiş daha iyiymiş. Sen bu kontrolü hiç dikkate alma bence. İçini de karartma..

nasıl bir buçuk sene kız ???
kaç kez izin kullancan sen ?
Ohoo ben de izin çoook bacım. Doğum ne zaman olur bilmem ama en az 12 hafta doğum sonrası ücretli izin. Ondan sonra 1 aya yakın rapor vs. ayarlamaya çalışıcam. Sonra 2013 yılı yıllık iznim var 1 aylık (bu sene izin kullanmadım ben) Sonrada 2014 yılının yıllık izni, o da 1 ay. Ondan sonra da 1 yıl ücretsiz izin innnnnnşallllllaahhhh..
Anaam yazarken yoruldum yav

Ohooooooo. Amma yazışmışsınız yahu. 1 saattir oku oku bitmiyo.
Bende bişey sorcam canlar.

Bizim sıpa dönmedi ya. Eşim sordu geçen gittiğimizde normal mi dönmemesi diye. Yok aslında bu haftalarda doğum pozisyonunda olmalıydı, dönmezse sezeryan olcak mecburen dedi. Eğer böyle devam ederse çatı muayenesi yapmaz herhalde doktor dimi?

sen daha 32 desin döner daha yaaaaaaaaa

ohhhh maşallha ne diyim kıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…