2014 Şubat Anneleri

ay valla ben hiç utanmıyorum kızlar bendemi bi gariplik var acaba Utanmazmıyım neyim

Ha çokta pis gitmiyorum ama şöyle azcık olmuş falan umrumda değil yani dediğim gibi adamlar neler görüyor

yok canım dediğin gibi biraz rahat olmak lazım. ama sanırım bizim yetiştiriliş tarzlarımızla ilgili. ülkemizde böyle bir mesaj veriliyor kızlara nedense küçüklükten itibaren. ama olmadı mı da olmuyor canım. artık kısmet yaa doğuma ne denk gelirse

kızlar ben de bu hafta muayenem var diye eşimle birlikte kendime ağda yapmıştım sizden duyduğum kadarıyla çatı muayenesi için. ama bakmadı almış olduğum için 3 hafta sonraki muayeneye ne kadar uzar ne olur bilemiyorum. bizim doktor ailedostu bi de kıllı kıllı hoş olmayacak ama el mahkum gibi görünüyo. yapacak hiçbişi yok

merak etmeyin bir doğum yapınca yüzünüzün astarı bezi kalmaz Hoş doğum yaptığı halde doktora muayeneye gitmeyen kaıdnlar var
var mesela bizim tanıdıklarda kadının çok kanaması var ama öyle böyle değil her ay 15 gün regl oluyor 40 yaşında falan, doktora git diyoruz diyorki ben sevmiyorum doktor alttan muayene eder diyor
bi kez dedimki ona biz sevdiğimizden gidiyoruz zaten, diyoruzki keşke doktor bizi alttan muayene etse

Hayır sonuçta bişi mecbur olacaksa ve sağlık içinse ayıbı bilmemnesi sevmiyorumu yokki buişin yapılacaksa yapılacak sanki biz zevkmi alıyoruz içimize usg probunu almaktan dedim bozulduydı kadın

eşinedemi ağda yaptın ay
yoksa cümle düşüklüğümü oldu kıs

ay alemsin bbilim bakalım bizim nasıl olacak. azıcık yırtılsa fena olmaz hani hakikaten

ay alemsin bbilim Bakalım bizim nasıl olacak. Azıcık yırtılsa fena olmaz hani hakikaten

e öyle ama gülüm, zaten doktorlarda da öyle şey yok yani aman şunun şurasına bakayım derdi yok adam ne şekilli şemallı şeyler görmüştür onca yıllık meslek hayatında benimkinimi hatırlıcak yada bakayım diye yırtacak kendini zaten o usg probuyla bakarken veya çat muayenesi yaparken aşağıya eğilmiyorlar bile elleriyle yapıyolar hepsini bakmıyor görmüyorlar öyle diyim

ay valla geçse de çatı muayenesi rahatlasak hepimizdaha 5 hafta var. kısmet artık.

Oynuyordur annesi o sadece biraz hafif kalıyordur merak etme

Bir hafta ileride ya da bir hafta geride kalması çok sorun değil demişti doktorum canım :26:

Nste de bebeğin kalp atışlarına birde sancı olup olmadığına bakılıyor diye biliyorum canım bende 8 ocakta gireceğim nasipse

Canım ben hala ayda bir gidiyorum.Mesela ocak 8 de randevum var ve neredeyse 1 ayı geçiyor.Sonrasında sanırım 2 haftada ya da her hafta çağırır duruma göre.

Kızlar bişe sorcam ben göğüsleriniz ne alemde benm eskisi gibi şişkinlik ve sızlama kalmadı? Neden acaba?

Benimde öyle canım hassaslığı geçti ama uçları çok koyulaştı ve sürekli uç halindeler.

Benim isler bittiii darisi bitiremeyenlerin basina kolay gelsin herkeze sükür yerlesti oglumun odasi kiyafetleri simdi onu bekliyoruz gelsinde pisletsin ortaligi :)

oh maşallah canım darısı başıma yeni yılın ilk günü inşallah

Allahımmm tam sopalık ya o tepkisiz kalmasaydın çıtırım

Canım benim doktorum sezaryene karar verirse muayene yapmıyor.Doktordan doktora değişiyor o bence :26:

Nefes kesilme olayı arada bende de ouyor canım aynı tarihte kontrole gideceğiz.Ama benim nefes kesilmelerim bebeği kaburgamda hissettiğimde ve sırt üstü yattığımda oluyor.Aksi gibi bir de enerjim tavan bugün :26:

[video=youtube;dgIhFJ8srQg]http://www.youtube.com/watch?v=dgIhFJ8srQg[/video]

kızlar basurum çok şiddetlendi akşam uyku uyuyamdım acısından ağladım bütün gecce.sizde de oldumu neler yapıyorsunuz.

bu zeynep bi tuhaflaştı bugün hep aşaya kasıklarıma saydırıyodu bugünde kalktıgınmızdan beri gerim gerim geriniyo özelliklede karnımın üst tarafında inşaat var sanki esneme çalışması yapıyoelişmin karnıma koyuyorum resmen itekliyo zillim ya içim bi tuhaf olsada hissetmek çok güzel yavrumu

Benim doktorum kesinlikle sırt üstü yatma dedi canım

josecim selam canım,

bahsettiğin şikayeler bana demir eksikliği gibi geldi, hepimizin demir seviyeleri yerlerde gerçi de... en son kan değerlerine ne zaman bakılmıştı acaba?
demir hapını düzenli içiyor musun ya da demir içeren besinleri düzenli yiyebiliyor musun canım?

çatı uanesinden korkmayan bi ben varım herelde 18 yaşımda 2 aylık evliyken tanıştım jinokolok muanesiyle 6 senede oldum yani sayısız doktora hemde ee hamile kalınca kurtulcam sandım 3 haftalık öğrendim ben hamileligimi karından gözüükmüyo diye 2günde bir gene alttan muane oldum 3 ayın sonunda kurtuldum ama her doktora gidişimde hazırlıklı gidiyorum sanki hala bakçakalrmış gb geliyo yani dogum için bakmalarından kormuyorum ama sanırım acıyomuş o kadar acıyada katlanamazsak ansıl dogurcaz dimi ama bugünüme şükrediyorum en azından yavruma kavuşucam için olucam o muaneleri .........yıllarca sonuçsuz olmuştum çünkü

yarın m obilya gelcek cumarteside doktorumuz var kayınvaldemde yarın gelcek bize ...temizlik yapmam alzım ama canım hiç banyoya girmek istemiyo şuan cebelleşiyorum en son 3 hafta önce zor yapmıştım göremiyorummmmmm nasıl yapcam şimdi ya pufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…