ay valla ben hiç utanmıyorum kızlar bendemi bi gariplik var acabaUtanmazmıyım neyim
Ha çokta pis gitmiyorum ama şöyle azcık olmuş falan umrumda değil yani dediğim gibi adamlar neler görüyor
yok canım dediğin gibi biraz rahat olmak lazım. Ama sanırım bizim yetiştiriliş tarzlarımızla ilgili. ülkemizde böyle bir mesaj veriliyor kızlara nedense küçüklükten itibaren. Ama olmadı mı da olmuyor canım. Artık kısmet yaa doğuma ne denk gelirse
kızlar ben de bu hafta muayenem var diye eşimle birlikte kendime ağda yapmıştımSizden duyduğum kadarıyla çatı muayenesi için. Ama bakmadı Almış olduğum için 3 hafta sonraki muayeneye ne kadar uzar ne olur bilemiyorum. Bizim doktor ailedostu bi de kıllı kıllı hoş olmayacak ama el mahkum gibi görünüyo. Yapacak hiçbişi yok
merak etmeyin bir doğum yapınca yüzünüzün astarı bezi kalmazHoş doğum yaptığı halde doktora muayeneye gitmeyen kaıdnlar var
var mesela bizim tanıdıklarda kadının çok kanaması var ama öyle böyle değil her ay 15 gün regl oluyor 40 yaşında falan, doktora git diyoruz diyorki ben sevmiyorum doktor alttan muayene eder diyor
bi kez dedimki ona biz sevdiğimizden gidiyoruz zaten, diyoruzki keşke doktor bizi alttan muayene etse
Hayır sonuçta bişi mecbur olacaksa ve sağlık içinse ayıbı bilmemnesi sevmiyorumu yokki buişin yapılacaksa yapılacak sanki biz zevkmi alıyoruz içimize usg probunu almaktan dedim bozulduydı kadın
eşinedemi ağda yaptın ay
yoksa cümle düşüklüğümü oldu kıs
ay alemsin bbilimBakalım bizim nasıl olacak. Azıcık yırtılsa fena olmaz hani hakikaten
valla cümle düşüklüğünü bilmem amaKocam tuttu ben yoldum o kadar yani
e öyle ama gülüm, zaten doktorlarda da öyle şey yok yani aman şunun şurasına bakayım derdi yok adam ne şekilli şemallı şeyler görmüştür onca yıllık meslek hayatında benimkinimi hatırlıcak yada bakayım diye yırtacak kendini zaten o usg probuyla bakarken veya çat muayenesi yaparken aşağıya eğilmiyorlar bile elleriyle yapıyolar hepsini bakmıyor görmüyorlar öyle diyim
Minik bebişlerin kocaman anacıkları nasılsınız bakalım?
Ben biraz endişeliyim. Sıpa sabahtan beri kıpırdamadım. Yiyip içmeye başlıcam şimdi. Anasını çok korkutmadan kıpırdar inşallah.
Bu arada gece kötü kötü rüyalar gördüm yine. Bi ara ağladım falan sonra yine uyumuşum. Biraz halsizlik mevcut o yüzden
günaydın kızlar...
salı günü kontrolüm vardı, şimdiye kadar ölçümler hep birbirine denkti, kafası, göbişi, kemiği ve son adet tarihim fakat bu kontrolde 1 hafta bazı ölçümleri bir hafta küçük çıktı, normalde 34. haftaya girmem gerekirken 33. hafta çıktı kilosuda 1950 içim huzursuz oldu, bebişim sanırım biraz ufak tefek olacak bunun için ölçümlerinde hafta az çıkıyor olabilir mi?
kızlar bu nst de ne olması ya da olmaması gerekiyor? bizim kız dün nst de uyku moduna geçmiş galiba bir yerden sonra doktor öyle dedi. bi problem yok dedi ama sormayı da unuttum ne oluyor bu nst de diye. ama nst ye bağladıkları oda çok sıcaktı ya, ben de uyku moduna geçmiştim zaten. kızım da bana ayak uydurdu herhalde:)
kızlar siz hala aylık olarak mı gidiyorsunuz doktora yoksa 2 haftada 1 mi? ben 30+0 da gittim, 32+0 da çalışabilir raporu için yine gittim. şimdi de pazartesi günü 34+0'da gidicem. o günkü duruma göre ya çalışamaz raporu alıcam ya da 1 hafta daha çalışıp 6 ocak yani 35+0'da çalışamaz raporu alıp izne ayrılıcam hayırlısıyla.
bende acaba gestasyonel diyabet olduğu için mi kontroller 2 haftada 1 'e düştü?
Kızlar bişe sorcam ben göğüsleriniz ne alemde benm eskisi gibi şişkinlik ve sızlama kalmadı? Neden acaba?
Benim isler bittiii darisi bitiremeyenlerin basina kolay gelsin herkeze sükür yerlesti oglumun odasi kiyafetleri simdi onu bekliyoruz gelsinde pisletsin ortaligi :)
canım cok sıkkın...sinirden ağlamak üzereyim....angry bird gibi oldu yüzüm
dün ben calıstıgım projeyi flasha atmıştım.gerizekalı arkadaş flashı almış bilgisayardan.....bi seyler atacakmış,içindekileri silmiş bi güzel,biçimlendirmiş flashı....gitti yaptığım işler...en bastan yapıcam
insan bi sorar ya.bu flashın içindekileri sileyim mi diye....mal işte mallll
Ohooooooo. Amma yazışmışsınız yahu. 1 saattir oku oku bitmiyo.
Bende bişey sorcam canlar.
Bizim sıpa dönmedi ya. Eşim sordu geçen gittiğimizde normal mi dönmemesi diye. Yok aslında bu haftalarda doğum pozisyonunda olmalıydı, dönmezse sezeryan olcak mecburen dedi. Eğer böyle devam ederse çatı muayenesi yapmaz herhalde doktor dimi?
Kizlar yurtdisinda cati muayenesi yok.dogum anina kadar.iyi bisey mi kotu bisey mi bilemedim.birde Ben inanilmaz yorgunum ozellikle son 3gundur hic enerji diye birsey yok. Biraz yurusem nefesim kesiliyor cok kiloda almadim diyet yapiyorum gebelik sekerinden zaten. Nefesim kesiliyor ya 8ocakta kontrol var soylucem doktora. Sizde varmi bu durum?
ay maşallah
da neyi tuttu diye sorcam korkuyorum
Oynuyordur annesi o sadece biraz hafif kalıyordur merak etme
Bir hafta ileride ya da bir hafta geride kalması çok sorun değil demişti doktorum canım :26:
Nste de bebeğin kalp atışlarına birde sancı olup olmadığına bakılıyor diye biliyorum canım bende 8 ocakta gireceğim nasipse
Canım ben hala ayda bir gidiyorum.Mesela ocak 8 de randevum var ve neredeyse 1 ayı geçiyor.Sonrasında sanırım 2 haftada ya da her hafta çağırır duruma göre.
Benimde öyle canım hassaslığı geçti ama uçları çok koyulaştı ve sürekli uç halindeler.
oh maşallah canım darısı başıma yeni yılın ilk günü inşallah
Allahımmm tam sopalık ya o tepkisiz kalmasaydın çıtırım
Canım benim doktorum sezaryene karar verirse muayene yapmıyor.Doktordan doktora değişiyor o bence :26:
Nefes kesilme olayı arada bende de ouyor canım aynı tarihte kontrole gideceğiz.Ama benim nefes kesilmelerim bebeği kaburgamda hissettiğimde ve sırt üstü yattığımda oluyor.Aksi gibi bir de enerjim tavan bugün :26:
Kizlar yurtdisinda cati muayenesi yok.dogum anina kadar.iyi bisey mi kotu bisey mi bilemedim.birde Ben inanilmaz yorgunum ozellikle son 3gundur hic enerji diye birsey yok. Biraz yurusem nefesim kesiliyor cok kiloda almadim diyet yapiyorum gebelik sekerinden zaten. Nefesim kesiliyor ya 8ocakta kontrol var soylucem doktora. Sizde varmi bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?