selam kızlar kayınvaldem bizdeydi dün eşimde yoldan geldi gelirkende görümcemle çocukalrı getirdi akşamda ablam eniştem çocuklar geldi odayı görmeye

anamm daha 1 günlük oda bi yıllık kullanılmış gb oldu

ablamın küçük kız beşiğin içinden çıkmadı görümceminkilerde dolaplarla oynadılar allahtan dürülmüşlere askılara ellemedi,ler

eşim şimdi onları bırakmaya gitti bende odayı topladımevi topladım süpürdüm

beşige felan giriyolar bende bakmamaya çalışıyorum bakmayınca içim gitmez diye ablamlarda dalga geçiyo büşraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa atlama beşige teysen kıscakkk

yok yok diyorum bende

ne diyim
amanin insan bi hoş oluyo bide herşey tamam ya şimdi tuhaf bi korku kapladı her biyanımı:18:
dün akşam bide doktora gittikkkkkkkkkkkkkkkkk

çok musmutluyum

çünkü kızım kocman olmuşşşşşşşşşşşşşş

2kiloya yakın dedi doktor 1950 filan boyuda 43 santimi geçik dedi

ben 1800 olsun razıyım diyodum doktor geçen zayıf demişti bu sefer maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

dedi
böbreklerini idrar torbasını kalbini damarlarını suyunu beyin içi dolaşım sıvısını felan herbişeyini gösterdi maşallah bi sorun yok dedi hala dönmemeiş normal dogum pozisyonunda değil dedi. saçlarınıııııııııııııııııııııııı gösterdiiiiiiiiiiiiii baya saçları çıkmış dedi tülü tülü saçlarınıda gördüm

toka da alayım bali kızıma

bide solunum hareketleri yapıyodu biz bakarken saglıklı bebekler bu ayda soluk alıp erme hareketleri yaaprlar kızmızda yapıyo dedi
maşallah yavruma çok mutlu oldum