• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Kizlarrrrr bizde carsi pazar karistiiii.4 yasindaki kizim park yatagini vermiyorrr:(sana oda alalim prenses odasi onda yat kardesinde bunda yatsin diyoruz banane deyip oyun odasina kilitliyor kendini:(ve kesin kardesi gelince bizim oda da yaticak e ben minnak kuzumu nerde yatircam?4 kisi ayni oda da nasil olcak?offfff be zor ya ilk gozagrimada kiyamiyorum.gidip bi park yatak daha mi alsam acaba?akil verin bana yaaaa.

Oyy kötü olmuş cidden sanırım bir başka yatak sizi kurtaracak canım.Ama aklıma onu da kıskanabileceği ve yeni yatakta yatmak isteyebileceği gekliyor Allah kolaylık versin canım :31:

Yaa bisey sorucam kizlar internette hareketler daha az hissedilir artik diyo haftama göre 35 teyim ama azalcagina artti iyice ( masallah) ama herkezin böylemi yaa cvp verirsniz sevinirim iyi bisey heralds yoksa kötümü anlamadim :s

Artık tekmelemeleri bende fazla hissedemiyorum.Daha çok itekleme şeklinde oluyor canım.O da 2 gün çok belli 2 gün yatış modunda sıpam :1::nazar:

Bende lavaboya çok kalkıyorum ama hemen uyuyorum allahtan... Ben normalde de soluma yatardım çoğunlukla o yüzden çok sıkıntı yaşamıyorum ama sol kolum çürüdü sürekli sola yatmaktan...Sırt üstü yatmayı özledim :31::31::31:

:35::35::35::35: Sen kaç saat uyuyorsun... Ben normalde bu kadar uyumuyorum ama :26::26::26:

:9::9::9: Hayırlısı olsun jackim...Ocak ayı baya atraksiyonlu geçecek sizin açınızdan

Bana ne bakıyosun sen ben sabaha karşı dalıyorum (5-6) sekoyu gönderip yatıyorum sonra öğlen (12-13) gibi kalkıyorum.Yani her koşulda az uyuyorum :51:

Uyuyamiyorummm ayaklarim hop hop hopluyo.:5:

Biz de burada hanımefendiden haber bekliyoruz çanta işini ne yaptı diye :19:

Kaç gündür giremiyorum evde yatıştayım.
yatmadan bir bakmak istedim öptüm herkesi bizde herşey yolunda :54:

bizde seni öptüm kız anası :27::54:

Az once uyumaya çalışırken aklıma geldin.sabah soraym kızlara gizostan haberi olan var mi diye dedim kendime.srn yazdın.iyi olmanıza sevindim:16:

evde olunca görümcemler falan geldi pc açacak hiç vaktim olmadı yoksa aklımdasınız valla :54:
evde yapılacak ufak tefek işleirmi halledeyim diyorum benim yapabileceklerimi işte :)
halılarımı falan yılbaşından sonra yıkamaya göndereceğim sonraki hafta evi temizleteceğim artık her fırsatte girerim :54:

Oyy kötü olmuş cidden sanırım bir başka yatak sizi kurtaracak canım.Ama aklıma onu da kıskanabileceği ve yeni yatakta yatmak isteyebileceği gekliyor Allah kolaylık versin canım :31:

Artık tekmelemeleri bende fazla hissedemiyorum.Daha çok itekleme şeklinde oluyor canım.O da 2 gün çok belli 2 gün yatış modunda sıpam :1::nazar:

Bana ne bakıyosun sen ben sabaha karşı dalıyorum (5-6) sekoyu gönderip yatıyorum sonra öğlen (12-13) gibi kalkıyorum.Yani her koşulda az uyuyorum :51:

Biz de burada hanımefendiden haber bekliyoruz çanta işini ne yaptı diye :19:

bizde seni öptüm kız anası :27::54:

Oyyy kuzum benim.gec oldu diye yazmadim hacim:54:
Misafir odasındaki bazanin üzerine hazırladım cogu seyi.ustunu de orttum.yarin cantaya yerlestircem:34:

evde olunca görümcemler falan geldi pc açacak hiç vaktim olmadı yoksa aklımdasınız valla :54:
evde yapılacak ufak tefek işleirmi halledeyim diyorum benim yapabileceklerimi işte :)
halılarımı falan yılbaşından sonra yıkamaya göndereceğim sonraki hafta evi temizleteceğim artık her fırsatte girerim :54:

Bekleriz kuzum. Merakta birakma bizi.cok ta yorma kendini:34::54:

Günaydın güzel annişler,
Hiç de kaliteli olmayan uykularımın ardından galiba bu gece yorgun düşmüşüm. Sanki yatağa yatmışım ve saat çalmış gibi uyandım. Lavaboya bile kalkmamışım. Uyuyamayan herkes inş arada da olsa böyle derin uykular uyuyabilir. Yine uykum bar tabii yetmedi ama hiç uyuyamamaktan iyidir.

Biz kızımla iyiyiz. Bir sıkıntımız yok çok şükür. Ama kızımı epey sık hıçkırık tutuyor. Az önce de hıçkırıyordu kuzum, kıyamam ben ona. Üzülüyorum da bişey yapamıyorum diye ama napalım. O da nefes alma egzersizlerinden dolayı oluyormuş:(

Ben geldimmm.nabersiniz :34:

Kızkardeşimin ani bi karariyla sok olduk.17 ocakta istemeye geliyolar agvadan.18 ocakta da nisan var hayirlisiyla:52:

Hayırlısı olsun canım. Artık güneş hanımın keyfine göre o günlerin yıldızı belli olacak:))

hanımlar selamlar size 2 sorum olcak. Bebeğiniz için aldığınız uyku setini yıkadınız mı? Bir de uyku seti için nevresim takımı aldınız mı yoksa uyku setini mi kullanıcaksınız nevresim takmadan. Ben henüz nevresim tk almadım da bi fikir alayım dedm

Yıkadım canım. Uyku setinin içinde nevresimi v.s de var zaten ama ayrıca bi tane de nevresim takımı aldım. Birini yıkayınca yedeği olsun diye..

Arkadaşlar normalde benim doğumum 7 Mart olarak gözüküyo ama doktorum bebeğin gelişiminin bir buçuk hafta önden gittiğini söyledi, sanırım şubat sonu gibi olacak Allah nasip ederse :) daha bebişe hiç bişey almadım ayrıca yoğun olarak çalıştığım için de pek fırsat bulamadım :5: internetten listelere falan bakıyorum hastane çantası içine konulacaklara. sizlerden hastane çantasını falan hazırlayan varmı, aciliyeti olan neler almam lazım? :49: :31:

Canım bence artık hazırlanmaya başlasan iyi olur. Bizim eksiğimiz kalmadı desem yeri. Öncelikle bebeğin hastane çıkışı ve kendi hastanede kullanacaklarını tamamla. Acil birşey olması durumunda hazır bulunsunlar. Gerisini sonra da halledersin :49:

Gunaydiiinnn herkeseee iyi pazarlar
Kizlar ben hala gecelik pijama vs almadim.sezaryan ya da normal olacaginin garantisi olmadigindan gecelik daha kullanisli oluyor diyorlar ama kisa denk geliyor uzun kollu olur diye dusunuyorum ama serum vs icin kisa kol daha uygunmus bi fikir verir misiniz?bir de kacar tane almaliyiz

Canım bana da hastaneler sıcak olduğundan kısa kollu al dedi herkes. Üşürsen üstüne sabahlık veya hırka giyersin. 2 gecelik bir pijama takımı koydum ben çantaya..
kızlar kaç gün oldu bi cvp yazan olmamış :14: üzüldüm valla.demek ki kimse hazırlık yapmamış çanta filan hazırlamamış daha :43:
neyse hiç yardımcı olan olmadı ama yine de teşekkürler :87:

Canım hafta sonu pek giren olmuyor KK'ya. Görmemişiz :5: Hemen hemen herkesler hazırladı çantasını. Sende başla bence yavaş yavaş.. :54:

arkadaşlar ben henüz aldıklarımı yıkamadım. bugün hacı şakir lavantalı sabun tozu aldık. 15 gün sonra yıkayayım diyorum. geç mi olur ? :49:

Bence yıka ütüle tozlanmayacak bir yere kaldır canım. Ne zaman doğuracağımız belli mi olur. Zaten bi defada bitmiyor yıkanacaklar. Ben 3.postayı yıkıcam artık yünlüleri.. :1:

Günaydın koca göbişliler:54:iyisinizdir inşallahhh:16:

Günaydın güzel annişler,
Hiç de kaliteli olmayan uykularımın ardından galiba bu gece yorgun düşmüşüm. Sanki yatağa yatmışım ve saat çalmış gibi uyandım. Lavaboya bile kalkmamışım. Uyuyamayan herkes inş arada da olsa böyle derin uykular uyuyabilir. Yine uykum bar tabii yetmedi ama hiç uyuyamamaktan iyidir.

Biz kızımla iyiyiz. Bir sıkıntımız yok çok şükür. Ama kızımı epey sık hıçkırık tutuyor. Az önce de hıçkırıyordu kuzum, kıyamam ben ona. Üzülüyorum da bişey yapamıyorum diye ama napalım. O da nefes alma egzersizlerinden dolayı oluyormuş:(

Hayırlısı olsun canım. Artık güneş hanımın keyfine göre o günlerin yıldızı belli olacak:))

günaydın canım.çok teşekkür ederimihayırlı olur inşallah:34::16:

bende cok heyifsizim.....2 yi geciyodu girdim yatağa ama uyumak ne mümkün....sabaha karsı uyumuşum....sabahta gözümü bi açtım 8.31 hemen kalktım giyindm geldim işe söylene söylene:5:

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnn

c.tesi doktor görüşümüz vardı
kızım 2410 gr olmuş teyzeleri herşeyi iyi dedi doktor amcamız bir sonrkai randevumuz 13 ocakta inş.

JACK hayırlı olsun tatlım kız kerdeşinin nişanı

Günaydın cicişler,

Nasıllar herkeşler. Biz iyiyiz çok şükür. Bu hafta sonu temizlik namına hiçbişey yapmadım gezdim de gezdim. Şimdi haşatım çıkmış halde geldim ofise. Yılbaşından sonra halılarımı yıkatıcam o zaman nasılsa dip köşe temizlencek her yer. Son gün lerimi bari gezerek geçireyim dedim :1::1:

Günaydın cicişler,

Nasıllar herkeşler. Biz iyiyiz çok şükür. Bu hafta sonu temizlik namına hiçbişey yapmadım gezdim de gezdim. Şimdi haşatım çıkmış halde geldim ofise. Yılbaşından sonra halılarımı yıkatıcam o zaman nasılsa dip köşe temizlencek her yer. Son gün lerimi bari gezerek geçireyim dedim :1::1:

prolet aynı şeyi bende yaptım tatlım, benzer durumdayız, c.tesi doktor kontrolünden sonra kayınvaldeme gittim, misafir falan vardı ordaydım arada bebek görmeye gittik 2 saat,
dünde avmye gittim pertim çıktı valla, havada çok kötü burda sürekli yağmur yağmur insanın bişi yapası gelmiyor, süpürme işini eşim yaptı bir toz aldım ben
ama temizlikten dhaa çok yordu beni gezme işi

Back
X