Gunaydinnn.benim mesai basladi:)
Size bisey sorucam kizlar grcen doktor a sordum ama sizede sormadan olmaz.
Benim kizim gece yatmadan 120 cc mama yiyor su iciyor uyuyor.sonra sabah a kadar kalkmiyor yinede masallah diyim:) sabah 7 de aciktigi icin kalkiyor.bir kere ben saat kurup 4 te yemek yedireyim dedim bititmedi mamasini uyudu.doktor a soyledim kilo alimi iyiyse kalkmasin uyusun dedi kilo alimi iyi cok sukur de alistirayim mi kizlar gece yemege.bir iki denerim alisir yoksa uyusun mu? Ne dersiniz?
Benim kizim gece yatmadan 120 cc mama yiyor su iciyor uyuyor.sonra sabah a kadar kalkmiyor yinede masallah diyim:) sabah 7 de aciktigi icin kalkiyor.bir kere ben saat kurup 4 te yemek yedireyim dedim bititmedi mamasini uyudu.doktor a soyledim kilo alimi iyiyse kalkmasin uyusun dedi kilo alimi iyi cok sukur de alistirayim mi kizlar gece yemege.bir iki denerim alisir yoksa uyusun mu? Ne dersiniz?
Canim ben ilk oglumda hic mama vermedim. Once yemegini yediriyordum ardandan da kahve niyetine sutumu veriyordum:) tosun gibiydi oglusum hala da oyle iri kemik:)
merhaba ben mama kullandgmi daha once yazmistm sebep en basta yakin sonra uzak cevrem az diye diye gercekten de sutumu azalttilar beni bunalimlara soktular sutun ayrica kilo ile de hic bir alakasi yok. benim sutum fiskiriyodu diyen nice zayif insan tanidm.cevredekiler fark etmeden hayatimizi alt ust ediyolarEvet an itibariyle annem de zayıflığıma takmış durumda.ablamı bile arayıp çok zayıflamış ne yedireyim demiş.demekki bu büyüklerin bir penceresi var hepsi ordan bakıp aynı şeyi görüyor:)) zayıfsın senin sütün olmaz,bu çocuk açlıktan ağlıyor of bu kadar mı aynı laflar olur.bu arada abarttıkları kadar da zayıf değilim.duyan da der ki bu kadın çöp gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba ben mama kullandgmi daha once yazmistm sebep en basta yakin sonra uzak cevrem az diye diye gercekten de sutumu azalttilar beni bunalimlara soktular sutun ayrica kilo ile de hic bir alakasi yok. benim sutum fiskiriyodu diyen nice zayif insan tanidm.cevredekiler fark etmeden hayatimizi alt ust ediyolar
kızım gece emmek için gec uyanıyordu. ben de dr una sordum kaldırıyım mı diye .hayır dedi. sütüm az olduğu için sagmadımda. bu yüzden de iyice azaldı sütüm.. sizler benim gibi yapmayın.. bol su tuketin
Evet an itibariyle annem de zayıflığıma takmış durumda.ablamı bile arayıp çok zayıflamış ne yedireyim demiş.demekki bu büyüklerin bir penceresi var hepsi ordan bakıp aynı şeyi görüyor:)) zayıfsın senin sütün olmaz,bu çocuk açlıktan ağlıyor of bu kadar mı aynı laflar olur.bu arada abarttıkları kadar da zayıf değilim.duyan da der ki bu kadın çöp gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm benim kızımda seninki gibi uykucu,gece uykusuna uyudumu 7 saat aralıksız uyuyor,doktor uyandırma demişti.ama kilosu az olduğu için ben saat kurup emziriyorum.bence sen de uyandırır emzir.bazen keşke benim kızım da gece kendi uyanıp emmek istese diyorum
Ayrıca önceden gece kalktığımda mutlaka 1-2 bardak su içerdim ama artık içmiyorum çünkü karnım çok kötü ağrıyor
kizlar deep freezed sutlerim var. Ilerde kullanmaya gerek kalmaz sutum yeterse nasil degerlendirsem acaba. Atmak istemiyorum cok degerli. Hayrina mama yiyen bi bebege mi versem annesiyle konusup. Aklima bisey geldi belki yadirgayabilirsiniz ama soruyum dedim.anne sutunden yogurt yapiliyosa bebisimin yogurdunu mu yapsam:44::44:
canım ya sen daha iyi bilirsin ama senin kızının midesinde gaz olmasın. benim oğlum gece emziriyorum. gazını almasam derin derin nefes alır ve mırın kırın eder tabi o zamanda bana uyku haram ama gazını alınca (15 dakika sıvazlayınca) 3 saat bile bazen yatıyor.kusmuyorda o zaman
ve simdi mamayi birakmaya cesaret edemiyom. cunku bebegim iki gogsumu emip mamayi da bitiriyo.dutum artsin diye cok sey yaptm olmadi ustelik sanki azaldi gibi iyice.bence sut olayi kismet ve genetik birsey.hos annem benim sutum elbisemi sirilsiklam ederdi diyo ama.anlayacagn sut konusunda cok dertliyim .Allah tum analara bol bol SUT versn ins.
Maşallah iyimi kötümü bilmiyorum ama bugünlerde oğlum doymak bilmiyor. Sütüm var emiyor iki memeyide ama doymuyor üstüne 120 ml mama yapıyorum onuda içiyor iki saat olmadan gene aç bir şekilde uyanıyor tekrar meme gece tabiki. Gündü mama vermiyorum ama gece doymamış gibi hissettiğim için veriyorum. Birazda korkuyorum acaba doyma duygusumu yok. Bütüngün memedeyiz. Göğsümü sıkıyorum süt geliyor. Memede uyuyor çekince ağlamaya başlıyor. Sürekli emmek istiyor.
Kaka problemimizi daha önce anlatmıştım. Baryumlu bağırsak grafisini çekildik. Sonucumuz ayın onunda çıkacak ama ben o güne kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. Dua edin lütfen ameliyat olmayalım. Çok küçük ve zor bir sürek internetten okuduğum kadarıyla.
Cnm benim kızımda seninki gibi uykucu,gece uykusuna uyudumu 7 saat aralıksız uyuyor,doktor uyandırma demişti.ama kilosu az olduğu için ben saat kurup emziriyorum.bence sen de uyandırır emzir.bazen keşke benim kızım da gece kendi uyanıp emmek istese diyorum
Ayrıca önceden gece kalktığımda mutlaka 1-2 bardak su içerdim ama artık içmiyorum çünkü karnım çok kötü ağrıyor
amin bu arralr süt konusunda bende dertliyim..yaw 2,5 ay öncsine kadar okadar bol olan süt birden azaldiiki ay kadar yetsede ondan sonrasi önemli degil
allahım yarabbim insan oğluna yaranılmaz diye boşuna demiyolar keşke uyansa diyo uyuyanlarda benimkide uyusun diye dua ediyorum canalrım benim derdinizmi yok bırakın uyusun bebeişler artık onlar 6-7 saat gece uykusu uymalılarki büyüsünler ben uyusunda hormonu salgılansın büyüsün diyorum hem uyusam saütümde toplanır iyi olur benim sabaha kadar memelerim sünüyo o kadar emziriyorum düşün hala ilaç kullanıyorum göğüs uclarım için her emzirdigimde sürüyorum emzirmeden önce sodalı suyla siliyorum emzdikten sonra gene silip ilaç sürüp kapatıyorum gece sürekli bunalrı yaptıgını düşün yarım saat yarım saat uyuyorum ama sanki daha cok yoruluyorum yatın hem kendiniz hem bebekleriniz dünlensin gün içinde daha verimli olursunuz ben yataktan dövülmüş gb kalkıyorum sinirlerim bozuluyo uyumaya calıştıkca en son pes ediyorum uyku bitti gün başladı diyorum ilerime bakıyorum o zman sakinleşiyorum bak zillim uyuyo şimdi gidip yatsam anında kalkar ladarı var benim uyumama karşı
merhaba ben mama kullandgmi daha once yazmistm sebep en basta yakin sonra uzak cevrem az diye diye gercekten de sutumu azalttilar beni bunalimlara soktular sutun ayrica kilo ile de hic bir alakasi yok. benim sutum fiskiriyodu diyen nice zayif insan tanidm.cevredekiler fark etmeden hayatimizi alt ust ediyolar
aman bosver semender.ahanda ben daha dogum kilomu bile veremedim üstüne galiba iki kilo kadarda aldim ama neden se sütüm iki haftadir baya gözle görülür sekilde azaldi. .keske bende zayiflasamm.. bari bosa bu fazlaliklari tasimis olmam. kiscen kilo aliyosa doktorun normal diyosa takma diycem ama takiyoz .gecen oglumu dedesi gile gönderdim.. aaa uzun boylu ama zayif demisler..yaw iste kendiniz diyosunuzya boyu uzun undan bebek zayif gösteriyo yine ben kendi tarafimdan memnunum annem ablalarim kardesim kilosuda boyuda ii diyolar..napacan kilolu bebeyi mamayla kilo alacaksa almasin zayif olsun anne sütüyle diyolarr napim anne sütüyle ancak 3,5 aylikken 6 kilo yapabildim..eger kaynanam zayif görüyosasüt getirsin versin memesini oglumda kilo alsin yaw kendi ogluna baksin esim evlendigimde baya bi zayifti sinek siklete katilacak derecedeydi. ama simdi balik etinde adam oldu..kendini görmüyo bana arkamdan laf sokuyo uyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?