2014 Şubat Anneleri

Canım bana sorarsan uyusun . Uykuda büyütürmüş bebeği . Gece uykusu . Hem yemeğe alıştırırsan büyüyünce alışkanlık haline gelicek gecede istiycek . Acıkınca zaten uyanıyo .

Bence de verme. Benim kiz sadece emiyo gece acikirsa kalkiyo acikmazsa uyuyo ben de hic dokunmuyorum. Gece uykusu cok onemli biliyosun buyume hormonu uzun uykularda daha güzel salgilaniyo. Aciktigini dusundugumde uykusu da gida diyorum uyandirmaktan vazgeciyorum. Birkac kez ac diye kalkip emzirmistim uyandi gece 2 saat uyumadi salla salla.... bana da ders oldu daha kaldirmiyorum. Kisaca uyku da gidadir...

kizlar deep freezed sutlerim var. Ilerde kullanmaya gerek kalmaz sutum yeterse nasil degerlendirsem acaba. Atmak istemiyorum cok degerli. Hayrina mama yiyen bi bebege mi versem annesiyle konusup. Aklima bisey geldi belki yadirgayabilirsiniz ama soruyum dedim.anne sutunden yogurt yapiliyosa bebisimin yogurdunu mu yapsam:44::44:

Canim ben ilk oglumda hic mama vermedim. Once yemegini yediriyordum ardandan da kahve niyetine sutumu veriyordum:) tosun gibiydi oglusum hala da oyle iri kemik:)

Ben de aynı şekilde hiç mama vermedim büyük oğluma şimdi gorenler 5-6 yaşında sanıyor 3,5 yaşında. Küçüğe de mama vermedim şimdiye kadar dr kilosu yeterli deyince mama vermiyor tabi 6 ay sadece anne sütü. Bakalım son 2 ayımız artık sonrasında dediğin gibi ek gıda üzerine çay kahve niyetine anne sütü:)

Canım mama alıyor o yüzden hiç kaldırma.anne sütü olsa gece emzirmesi çok önemliymiş o yüzden sakın yapma derdim ama öyle değil.acıksa senden benden önce uyanır zaten biliyorsun:) zaten mama anne sütüne göre daha uzun süre tok tutuyor.güzelce uyusun,uykusunu alsın sabah bu şekilde kalksın anneciğine gülücükler saçsın,agucuklarla gördüğü rüyaları anlatsın.sen de uykunu al gindüz daha güzel ilgilen bebişinle.ohhhh valla bu tablodan çekti canım:))) bizimki iki üç kere kalkıyor sabah yürüyen ceset gibi oluyorum.nacizane tavsiyem vur kafayı yat NazlıEdam,zaten anne dediğimiz varlık çocuğu gık dese uyanıyor.hakkını bunlardan yana kullan bebişim:))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet an itibariyle annem de zayıflığıma takmış durumda.ablamı bile arayıp çok zayıflamış ne yedireyim demiş.demekki bu büyüklerin bir penceresi var hepsi ordan bakıp aynı şeyi görüyor:)) zayıfsın senin sütün olmaz,bu çocuk açlıktan ağlıyor of bu kadar mı aynı laflar olur.bu arada abarttıkları kadar da zayıf değilim.duyan da der ki bu kadın çöp gibi

merhaba ben mama kullandgmi daha once yazmistm sebep en basta yakin sonra uzak cevrem az diye diye gercekten de sutumu azalttilar beni bunalimlara soktular sutun ayrica kilo ile de hic bir alakasi yok. benim sutum fiskiriyodu diyen nice zayif insan tanidm.cevredekiler fark etmeden hayatimizi alt ust ediyolar

ve simdi mamayi birakmaya cesaret edemiyom. cunku bebegim iki gogsumu emip mamayi da bitiriyo.dutum artsin diye cok sey yaptm olmadi ustelik sanki azaldi gibi iyice.bence sut olayi kismet ve genetik birsey.hos annem benim sutum elbisemi sirilsiklam ederdi diyo ama.anlayacagn sut konusunda cok dertliyim .Allah tum analara bol bol SUT versn ins.

Cnm benim kızımda seninki gibi uykucu,gece uykusuna uyudumu 7 saat aralıksız uyuyor,doktor uyandırma demişti.ama kilosu az olduğu için ben saat kurup emziriyorum.bence sen de uyandırır emzir.bazen keşke benim kızım da gece kendi uyanıp emmek istese diyorum
Ayrıca önceden gece kalktığımda mutlaka 1-2 bardak su içerdim ama artık içmiyorum çünkü karnım çok kötü ağrıyor

aman bosver semender.ahanda ben daha dogum kilomu bile veremedim üstüne galiba iki kilo kadarda aldim ama neden se sütüm iki haftadir baya gözle görülür sekilde azaldi..keske bende zayiflasamm..bari bosa bu fazlaliklari tasimis olmam.kiscen kilo aliyosa doktorun normal diyosa takma diycem ama takiyoz.gecen oglumu dedesi gile gönderdim..aaa uzun boylu ama zayif demisler..yaw iste kendiniz diyosunuzya boyu uzun undan bebek zayif gösteriyoyine ben kendi tarafimdan memnunum annem ablalarim kardesim kilosuda boyuda ii diyolar..napacan kilolu bebeyi mamayla kilo alacaksa almasin zayif olsun anne sütüyle diyolarrnapim anne sütüyle ancak 3,5 aylikken 6 kilo yapabildim..eger kaynanam zayif görüyosasüt getirsin versin memesini oglumda kilo alsin yaw kendi ogluna baksin esim evlendigimde baya bi zayiftisinek siklete katilacak derecedeydi. ama simdi balik etinde adam oldu..kendini görmüyo bana arkamdan laf sokuyo uyuz

Son düzenleme:

masallah kiscene..benim oglum hic okadar uzun uyumaz..karni iyce doysa bile kesin 2.3 saatte yada en fazla 3 saate bir saat kurmus gibi uyanir

canım bırak cocu uyusun yaww ben uyusun diye deli oluyorum resmen saat başı kalkıyo bu saat başınında yarımsaati sallıyorum ayakta yatan üstünde resmen ayakta uyuyorum sonra yatıyorum yatak odamızda ya cingen beşigi yatan üstünde, yattım yerden de sallıyorum 10 dakaka sonra sızıyorum ayanda uyuyom uyuyabilirim derken hortluyo bi bakıyorum daha 20 dakka olmuş cinnet geçiricem kalkıyorum sölene sölene alıyorum emziriyorum yatırıyorum gene aynı teraneler gene yatıyorum bu sabaha kadar sürüyo o uyuymamak için ben uyumak için direniyorum savaş her gece sonra sabah oluyo altını al üstünü degiş çünkü kusmuklu hanfendi masaj yapıyorum oynuyoruz felan tabi benim uyucam savaşım 9 a kadar sürüyo 9dan sonrası bu sonra hanfendi luftediyo uyuyo sonra ben kendi özbakımımı yapıyorum tuvalet kahvaltı felan yatak odasının carşaflarını topluyorum bütün gün kstugu için üstümü degişiyorum kustutgu için çamaşırları ayarlıyorum makinayı çalıştırıyorum ahanda işim bitti diyorum acık pcye oturuyorum yarım saat durmuyorum gidem dinleneyim diyorum o gene ayakta bütün günüm ben dinleneyim o uyuyusun savaşıyla geçiyo bırak allah aşkına uyusun cocuk ya yani uyuyan cocu uyandırısan seni de dövmeye gelirim ay ne derdim varmışşş bi çırpıda anlattım

yogurt yapıyolar ve ek gıda verirken kullanıyolar sütlaç bile apan var acık bize versene bizim cok yok

canım herşey var biizmkinde ya diyorum yata sıkışık acayım daha cok uyumuyo diyorum üstü pis degiştirim daha cok uyumuyo diyorum daha cok besliyim aç uyumuyo yok mama verince daha cok uyumuyo hadi gazını cıkarayım diyorum ooo hepten oyun moduna geçiyo kalkıyoz ayaga sıvazlayınca uyuması ne güzel bizde şöle koyun koyuna yatsak kızımla ben hep sıvazlarım onu yattım yerden sallamamı bile kabul etmiyo ya içten değil nasıl anlıyosa yatak odasında yatan üstünde çngen beşiği ben yatakta ayakta onusallıyorum başım dönüyo uykusuzluktan

amin bu arralr süt konusunda bende dertliyim..yaw 2,5 ay öncsine kadar okadar bol olan süt birden azaldi iki ay kadar yetsede ondan sonrasi önemli degil

Ne güzel bebeğinin emmek istemesi keşke benimki de sürekli emmek istese nerdeeeee o iştah... Bence nezaman ne kadar emmek isterse emzir

Kilosu iyiyse alıştırma çünkü sonrada bırakmak için uğraşırsın

allahım yarabbim insan oğluna yaranılmaz diye boşuna demiyolar keşke uyansa diyo uyuyanlarda benimkide uyusun diye dua ediyorum canalrım benim derdinizmi yok bırakın uyusun bebeişler artık onlar 6-7 saat gece uykusu uymalılarki büyüsünler ben uyusunda hormonu salgılansın büyüsün diyorum hem uyusam saütümde toplanır iyi olur benim sabaha kadar memelerim sünüyo o kadar emziriyorum düşün hala ilaç kullanıyorum göğüs uclarım için her emzirdigimde sürüyorum emzirmeden önce sodalı suyla siliyorum emzdikten sonra gene silip ilaç sürüp kapatıyorum gece sürekli bunalrı yaptıgını düşün yarım saat yarım saat uyuyorum ama sanki daha cok yoruluyorum yatın hem kendiniz hem bebekleriniz dünlensin gün içinde daha verimli olursunuz ben yataktan dövülmüş gb kalkıyorum sinirlerim bozuluyo uyumaya calıştıkca en son pes ediyorum uyku bitti gün başladı diyorum ilerime bakıyorum o zman sakinleşiyorum bak zillim uyuyo şimdi gidip yatsam anında kalkar ladarı var benim uyumama karşı

amin bu arralr süt konusunda bende dertliyim..yaw 2,5 ay öncsine kadar okadar bol olan süt birden azaldi iki ay kadar yetsede ondan sonrasi önemli degil

ben günde 2 kere mama vermeye başladım herobaby nin tahıllı biboronla veriyorum valla hiç tınlamıyo daha cok kusup gene 1bucuk 2 saatte bi emiyo ben memeden vazgecer diye vermiyodum aonuda benide yiyo maşallah yogurt mayalayabilsem yogurta vericem bide hafta sonundan sonra meyvelere başlıyorum kavanozda meyve püreleri varya arkadaşa gittik geçen onunda bebeği 6-7 aylık bi yiyo çocuk görme maşallah tosun gb ben taşıyamıyorum düşün neler yiyo neler bi saydı agzım acık akldı cici amalar meyve püreleri yogurtlar corbalar annesinide emiyo resmen insan olmuş sofraya oturt kası alsın yesin onun meyve kavanozuna emzigini batırıp batırıp zeynebe de tatırdık çok çok emiyo memeyi begendi yani kızım agzının tadını biliyo suda ver bunalra başlayınca dedi vericem bende

Canım benimkinin kilosu az yoksa kim istemez bebeğinin güzelce uyumasını ama bazen saat kursam da uyanmadığım oluyor o yüzden kendi uyansa diyorum.

Ya evet canım bu mama ne muhteşem bir şeymiş illa ver eve diye tutturuyorlar.bugüne kadar nerde büyük varsa böyle dediler.sadece bebişi kontrole götürdüğümüzde bir bebeğin anneannesi dedi ki aman kızım mama verme hep sütünü ver,senin sütün ona yeter merak etme.ay bi de dedi ki anne sütü varsa mama ver demek düşman lafı:) anneme de taş gitti o zaman duymasın:))))

Bunların hepsi aynı yasakhayal.benim ailem diye torpil yapmadım onları da şikayet ettim bak:))) en azından anneme çıkışabiliyorum nazım geçiyo ona:) sen doktordan iyi mi biliyorsun diyorum tabi daha iyi biliyorum diyor.laf da hazır hemen) ben alıştım takmıyorum ohhh size inat vermiyorum deyip gülüyorum:))bırakıcam çocuğu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…