evet minnak dogdu canım 38 haftalık aldılar dönmedi ya nabalım bu kadarı iyi bencede kilolu bebekelri taşıyamıyorum ben 57 kiloyum zatenpazartesi 9da randovu aldıma slında bu cumartesiye almıştım doktor izilimiş pazartesiye kaldı hayırlısı en çok boyunukilosunu merak ediyorum
her çocugun midesi bir olmuyo canım bende 2 ay önce memelrim cok yarayken sagdım düşün 30cc zor çıkıyodu ve herkez bana fazlasını kusuyo diyo deli oluyorum fazla sütüm varda cok emiyoda fazlasını cıakrıyo sanki yok öyle bişi zor yetiyo sütüm ve sürekli süt olsun diye çaba içindeyim erik suyu kaynatıyorum vişne dogal meyve suyu buldukça bulamzsam hazırlardan bol su içiyorm sabakalrı teragına sarımsak dograyıp 2 yumurta kırıp onu yiyorum bol salata et tüketmeye çalışyıroum balık bikaç haftadır ymeedim yok ki pazarlarda zaten çıkamıyorum arık karpuz sezonuda başldı bol karpuz yerim ne bilim aklıma geleni duydugumu yapıyorumyani kimi cocuk 60cc içiyo kimisi 150cc benim kızımda hiç hayır demiyo japon balıgı gb emzirdikten sonra 90 cc veriyom bitiriyo 30 verirsem 30 60 verirsem 60 içiyo 90 veriyo onuda bitiriyo ne bilim doymayı bimiyo ama sürekli kusuyo daha cok yerse daha cok kusuyo bizimkide ayrı bi çeşit işte
dr a sordum erken daha dedi yaz olmasaydı 6 aylık olana kadar verme derdim dedi üstelik iki ayrı dr a sonrdum ikisi de öyle dediler temmuz gibi vermeye başlayabilirmişim ünkü havalar çok ısınıyormuş az sonra dr a gitcem sorar yazarımyaw bende israrlara dayanmadim su veriyom.her gittigim yerde su ver su ver diye diye mecbur biraktilar..bende su ama zem zem suyu veriyom yine onalrin degil benim dedigim oldu ablamin esi enistem bile görür görmez yasakhayal su veriyomusun dedi.. kendi cigerleri yaniya galiba oglumunkinide öyle sandilarr
kizlar deep freezed sutlerim var. Ilerde kullanmaya gerek kalmaz sutum yeterse nasil degerlendirsem acaba. Atmak istemiyorum cok degerli. Hayrina mama yiyen bi bebege mi versem annesiyle konusup. Aklima bisey geldi belki yadirgayabilirsiniz ama soruyum dedim.anne sutunden yogurt yapiliyosa bebisimin yogurdunu mu yapsam:44::44:
ilk defa onun eşyasına dalinden başka bişi degirdim cok batmışbikere attık böle yapmıştı 10gün yapmıyo 10 günü toptan yapıyo kafasına kadar bu badisini atamıcaktımda ondan mecbur yaptım sonra sabunla yıkadım iyce bide makinaya atarım
dr a sordum erken daha dedi yaz olmasaydı 6 aylık olana kadar verme derdim dedi üstelik iki ayrı dr a sonrdum ikisi de öyle dediler temmuz gibi vermeye başlayabilirmişim ünkü havalar çok ısınıyormuş az sonra dr a gitcem sorar yazarım
yoğurt yapıldığını okumuştum canım internetten
ilk defa onun eşyasına dalinden başka bişi degirdim cok batmışbikere attık böle yapmıştı 10gün yapmıyo 10 günü toptan yapıyo kafasına kadar bu badisini atamıcaktımda ondan mecbur yaptım sonra sabunla yıkadım iyce bide makinaya atarım
güne kakada kanla başladıkyarım saat falan ağladı şimdi uyuyor sizler nasılsınız kızçeler
Benimki 9 Şubat doğumlu 3.400 kg doğdu.3 aylık kilosu 5.700 kgdı.sadece emziriyorum,emzirdikten sonra biberonla sütümü yada mama veriyorum hiç içmiyor.emzirmeden verdiğimde 60cc zorla içiyor,hem de riske girip büyük delikli biberonla verdiğim halde,anlayacağın çok iştahsız...
Bizde salı günü aşıya gidecez bakalım inşlh beni şaşırtır.
Benim kızım hiç kusmaz bu da bana ilginç geliyor herkes kusmadan şikayet eder bizde böyle bişey yok
Birde ben bazen sütümü sağıyorum ve sütüm bildiğin süt renginde yani koyu,öyle sulu filan değil,beklediğnde bile ayrışmıyor oysaki önsüt sulu olur derler benimki öyle değil??? Sütünü sağanlar sizinki nasıl??
İyiymiş,her soruna bir çözüm bulmuşlar ne güzel:))
Yine de biberon alması için uğraş,Uykusunda ve açken vermeyi dene yada birbaşkasının elinden vermeyi dene,teklif et sadece,zorlama,ısrar edersen ters tepebilir.birde farklı uçlu biberonlar dene ve hergün pes etmeden teklif et sonunda alacaktır
benim oglumda cok ilolu degil 3. ayda 6 kiliydu ustelik mama da veriyom oook yone yapam benim de sutum az bunun icin de cok aglayip uzdm kendimi ama vermeyince yaradan ne yapsin insan bunlari gectim ben yeterki gazi bitsin artik hatirlisiyla unutmak uzere oldugum uykulara tekrar kavusayim hicbir duzenim kalmadi Allah im cok yoruldm yardm et nankorluk mu ediym diye cok korkuyom
yaw bende israrlara dayanmadim su veriyom.her gittigim yerde su ver su ver diye diye mecbur biraktilar..bende su ama zem zem suyu veriyom yine onalrin degil benim dedigim oldu ablamin esi enistem bile görür görmez yasakhayal su veriyomusun dedi.. kendi cigerleri yaniya galiba oglumunkinide öyle sandilarr
Eyvah bir de bunu düşünürüm ve kontrole gidene kadar çatlarım çünkü acayip akıyo salyasıdoktora sormadan da veremem ki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu kadar olur.sanki benim kızı anlatmışsın sadece 9 Şubat değil 10 Şubat.doğum kilosu da 50 gr fazla o kadar.biz de salı günü gideceğiz aşıya bakalım nasıl geçecek.süt konusunda da aynıyız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim oglun nasi oldu gecmisede bakamadim..ins iydir sikintisi kalmamistir kuzumun
bende bir zamnalar senin gibi yetersizlik duygusuna kapılmıştım. sağolsun nazlıedam beni kendime getirdi. biliyorum çk zor bir durum. Allahım başka dert vermesin ama onun bana söylediğini söylüyorum: sen bu durumun yaşanmaasını istiyor musun cevasp: hayır bu durumda üzülüyormusun cevap evet, ve bu durumun yaşanmaması için elinden geleni yaptın mı evet. o zaman sen iyi bir annesin. sadece elinde olmayan durumlar oluyor o kadar. üzülmeyi bırak ve bebişine sarıl, onun sana ihtiyacı var annesi güçlü ol
ben günde 2 kere mama vermeye başladım herobaby nin tahıllı biboronla veriyorum valla hiç tınlamıyo daha cok kusup gene 1bucuk 2 saatte bi emiyoben memeden vazgecer diye vermiyodum aonuda benidveriyorum şallah yogurt mayalayabilsem yogurta vericem bide hafta sonundan sonra meyvelere başlıyorum kavanozda meyve püreleri varya arkadaşa gittik geçen onunda bebeği 6-7 aylık bi yiyo çocuk görme maşallah tosun gb ben taşıyamıyorum düşün neler yiyo neler bi saydı agzım acık akldı cici amalar meyve püreleri yogurtlar corbalar annesinide emiyo resmen insan olmuş sofraya oturt kası alsın yesin onun meyve kavanozuna emzigini batırıp batırıp zeynebe de tatırdık çok çok emiyo memeyi begendi yani kızım agzının tadını biliyo suda ver bunalra başlayınca dedi vericem bende
gerçekten yaa o kadar savunmasızlar ki bize o kadar ihtiyaçları var ki.. eskiden de ağlama krizlerine girerdi ama bugünlerde gözyaşı da akmaya başladı ayy o gözyaşları patır patır damlarken ben bi kötü oluyorum anlatamam bende başlıyorum ağlamayabir yeri ağrımasa o kadar ağlar mı işte, arada susup yüzüme bakıyor sanki yardım bekler gibi, elimden birşey gelmeyince daha da kötü oluyoru. 3-4 aylık olunca geçer diyorlardı bu ağlama krizleeri, çok şükür son günlerde azaldı inşallah tamamen biter de rahatlar yavrular yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?