2014 Şubat Anneleri

benim oglumda cok ilolu degil 3. ayda 6 kiliydu ustelik mama da veriyom oook yone yapam benim de sutum az bunun icin de cok aglayip uzdm kendimi ama vermeyince yaradan ne yapsin insan bunlari gectim ben yeterki gazi bitsin artik hatirlisiyla unutmak uzere oldugum uykulara tekrar kavusayim hicbir duzenim kalmadi Allah im cok yoruldm yardm et nankorluk mu ediym diye cok korkuyom

dr a sordum erken daha dedi yaz olmasaydı 6 aylık olana kadar verme derdim dedi üstelik iki ayrı dr a sonrdum ikisi de öyle dediler temmuz gibi vermeye başlayabilirmişim ünkü havalar çok ısınıyormuş az sonra dr a gitcem sorar yazarım

yoğurt yapıldığını okumuştum canım internetten

alla seni demek kafasi kadar cok güldüm

ah eltangel kiscem su ver diye diye vermeye basladim napimher gördügüm su veriyonmu demeye basladi..bende napim zem zem vermeye basladimgegecen zahide yetisin programindaki cocuk doktoru zem zem verebilirsiniz gaz sorunu olmaz deyincede aklima yatti

ben yazmasam da çok faydalandım buralarda yazılanlardan .hem ocak annelerini hem de şubat annelerini takip ettim. yazma fırsatım her zaman olmayabiliyor. önemli gördüğüm için yazdım..
ben çok kullanırdım evde... birileri uyarana kadar..bilgimi paylaşmak istedim...sadece bebek kıyafetleri için değil. kendi sağlığınız açısından da önemli.

Son düzenleme:

Bu kadar olur.sanki benim kızı anlatmışsın sadece 9 Şubat değil 10 Şubat.doğum kilosu da 50 gr fazla o kadar.biz de salı günü gideceğiz aşıya bakalım nasıl geçecek.süt konusunda da aynıyız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Morgenalla'ya katılıyorum Haksever ne olursun o çamaşırını defalarca yıkadıktan sonra giydir bebişine ve bir daha da kullanma.herkes bas bas bağırıyor kullanmayın diye normal insana bile çok çok zararlı ki küçücük yavrularımızı düşünemiyorum.vardın çıkmasın kaka lekesi salla gitsin.içine kurt düşürdüm de mi:))) düşsün düşsün yeter ki kullanmayalım

canım uykusunda ve çok açken memeyi alıyor biberonu uyanıkken vermeye çalıştım almadı bi kaçk ez uykudada denedim ama uyandı kalktı uyutmasıda problemli olduğu için denemekten vazgeçtim uyandırmayayım diye.çay kaşığıyla veriyorum uyanık olduğu zamanlar artık nereye kadar gider bilmiyorum :44:

canım kendini bu kadar üzme herkesin kendine göre bi sıkıntısı var bak benim sütüm çoktu ama oğlum emmedi sütün çok olmasıda çözüm olmuyo bazenöyle düşün.bende çok üzüldüm ağladım üzüldükçe süt dahada azalıyo moral çok önemli süt konusunda.2 gün önce 20 lik diş çektirdim onun sıkıntısı üstüne küçük oğlumun uyku problemleri büyük oğlumun kıskançlık krizleri hırçınlığı sıkıntıdan stresten sütüm yok denecek kadar azaldı şimdi bende çoğaltmaya uğraşıyorum.allah acılarını göstermesin önemli olan o diğer sıkıntılarımız geçer

canım zemzem suyunun bağırsak düzenleyici etkisi varmış gazda ii geliyomuş yeni öğrendim.yanlız zemzem suyu böbreklere gitmiyo vucut onu emiyo bilgin olsun.istersen arada normal suda ver.

Eyvah bir de bunu düşünürüm ve kontrole gidene kadar çatlarım çünkü acayip akıyo salyası doktora sormadan da veremem ki

bben pamukçuk için ver demişti doktorlar o zamandan beri veriyom canım ne bilim.eskiden içmezdi bi kaç gündür içiyo demek ki istiyo diyorum ne bilim.sıkıntıya ssokma canım kendini ya dr sor bakalım ne dicek.

Öylemi Haberleşelim ozaman bakalım bu ay sonuçlar bizi memnun edecek mi.ben çok takıyorum bu kilo meselesini,sanki aç kalıyormuş gibi düşünüyor insanlar.oysa yapmadığım şey kalmadı.hatta emzirmeyi bile bırakacaktım az emiyor çünkü,baktım biberonla da çok içmiyor devam ediyorum emzirmeye...

çamaşır suyu mumümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.banyoyu felan temizlyince elimi yüzümü güzelce yıkayp üstümü değişip öle kucaklıyom bizim zilliyimesela eskidn kesme tahtasınında kullanırdım ama orda kalıyomuş üzerinde kestiğimiz şeylere de geçiyomuş.artık karbonat üstüne sirke döküyorum pırıl pırıl oluyo hem sağlıklı

gerçekten yaa o kadar savunmasızlar ki bize o kadar ihtiyaçları var ki.. eskiden de ağlama krizlerine girerdi ama bugünlerde gözyaşı da akmaya başladı ayy o gözyaşları patır patır damlarken ben bi kötü oluyorum anlatamam bende başlıyorum ağlamaya bir yeri ağrımasa o kadar ağlar mı işte, arada susup yüzüme bakıyor sanki yardım bekler gibi, elimden birşey gelmeyince daha da kötü oluyoru. 3-4 aylık olunca geçer diyorlardı bu ağlama krizleeri, çok şükür son günlerde azaldı inşallah tamamen biter de rahatlar yavrular yaa..

Cok erken tahilli mama icin herseyin dogali varken niye tahilli mama hele o kavonazdaki meyve pureleri baskasi veriyor diye onun çocuğu tosun gibi diye vermek zorundamisin sn doktora gitsen desenki ben hero baby tahilli ma veriyorum dogrumu desen dur annesi daha cokl.erken der bebeginin gaz sorunu cok olur pirincli tahilli mamayi nasil ogutsun sen doktora gidince bi sor bence devam sütü ver tahilli mama verme

benimki de sürekli kakasını sırtına çıkarıyodu bi ara yapar yapmaz sıcak su ile beyaz sabun kullanarak çitiliyodum o şekilde çıkıyo çamaşır suyuna gerek kalmadan ama beklerse hemen yıkamazsan çıkmayabilir tabi

3cocugumdada ayni seyi yaşadıim aglama krizleri tam 100gunde bitiyor 6aydan sonrada nazi yiyecekler gaz yapiyo ama sadece pirt pirt yaparken ufacık bir ağlama oluyor

Kakali camasirlari sadece omo baby cikariyor camasir suyu bende kendi camasirlarimizada kullanmıyorum loc sıkıyorum 3pompa beyazlara mis gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…