kabızlık sorunun varsa kuru kayısı kaynatacakmışsın suyunu ve kayısılarını yiyecekmişsin bide haşlanmış mısırr ye dediler şaun tek derdimmm basur:))) otururken rahatsız oluyorum
valla canım sende benim moralimi düzelttin:)çilekkızılı ve spse yaa acaip alemsiniz:)))) inanın neşemi yerine getirdiniz:) yanlız olmadığımı anladım eş durumunda ama ben galiba daha kötü durumdayım sizden....siz en azından midem bulanıyor,halsizim diyerek gerçekten de isteksiz olmuşsunuz ama ben tam tersi hem midem bulanıyor hem eşim beni öpsün sarsın istemiyorum hem de libidom yüksek başka şeye ihtiyacım var:))))
diyalog şöyle;
eşim: hayatım hem benim seni öpmemi istemiyorsun hem miden bulanıyor hem de sex istiyorsun hadi yasak olmadı farzedelim nasıl olcak ki zaten???
ben: yaa yasak olmasa gerisinin ne önemi var,midemle oranın ne alakası var o bulansın ben işime bakarım:)))
eşim: sen sapıtmışsın umarım doğurduktan sonra da böyle bir performansın olur şimdi yat uyu:)
kızlar geliyorum bomba soruya.eşimi çok seviyorum ben hiçbir sorunda yok.Allah var kötüde davranmadı ama 1 haftadır çekemiyorum onu öpmesinden tiksiniyorum nefesi batıyor bana bildiğiniz ve çok üzülüyorum.istemesemde belli ediyorum dün akşam ya uf git ya değme bana dedim ona kendi aldığım parfüme bile gcık oluyorum çekemiyorum sanki sevmediğim biriyle evliyim gbi.aslında ben onu çok seviyorum noldu bana
benim de son meydana gelen kabızlığımdan sonra basurum arttı :S
çok ağrı yapıosdu
internetten baktım bişi içmem şuan onun için doktor vermeden
nolcağı belli olmaz dedim
ama bepanten merhem sürdüm malum bölgeye her tuvalet çıkışında
ilk günden etkisini gösterdi şimdi ağrımıyor
bence sen de bepanten merhem al kullan zararı da yok üstünde kullanıabilir diyor zaten
merhaba,
aynı sıkıntı bende de var canım hiç merak etme.kokulara karşı çok hassas olduğumuz için böyle bence. hele benim yanımdaki iş arkadaşım sigara içip geliyor ağzı öyle fena kokuyor ki anlatamam
bir de eşim bazen ne yemek yiyelim diye soruyor, mide bulantım olduğu için yemek ismi söylemek ve duymak istemiyorum.böyle söyleyince de alınıyor, bozuluyor
bu günlerizi daha sonra hiç yaşanmamış gibi hatırlıcaz canım merak etme bugun 5 ay önce doğum yapmıs arkadasımla konustum rüya gıbı dıyo düşünüyorum ben nasıl dogum yaptım hamileliğimi nasıl gecirdim ne yedim ne içtim bilmiym diyo :)bizde unuturuz canım.benim saclar kızıl gecen ay boyatmıstım hamıle oldugumu bılmeden doguma kadar turuncu dipler kahve sacma sapan bişey olcam :)aynen ya normalde çok iii yemek yaparım titizimdir.iki hafta önce kadın aldım dip köşe temizlettim ama hepsi gitti maşallah ev darmadağın bide ev pis diye ağlıyorum nie mutfağı toplamadın diyorum ama napim bende bunları hep işten gelince yapıodum canım sıkılıo ,psikolojim bozuk saçlarımı birden beyaz lar bastı ve saçlarım siyah o yüzden çok belli oluyor kendimi çirkin hissediorum hep ağlıyorum oyyyy:)
bu günlerizi daha sonra hiç yaşanmamış gibi hatırlıcaz canım merak etme bugun 5 ay önce doğum yapmıs arkadasımla konustum rüya gıbı dıyo düşünüyorum ben nasıl dogum yaptım hamileliğimi nasıl gecirdim ne yedim ne içtim bilmiym diyo :)bizde unuturuz canım.benim saclar kızıl gecen ay boyatmıstım hamıle oldugumu bılmeden doguma kadar turuncu dipler kahve sacma sapan bişey olcam :)
bu günlerizi daha sonra hiç yaşanmamış gibi hatırlıcaz canım merak etme bugun 5 ay önce doğum yapmıs arkadasımla konustum rüya gıbı dıyo düşünüyorum ben nasıl dogum yaptım hamileliğimi nasıl gecirdim ne yedim ne içtim bilmiym diyo :)bizde unuturuz canım.benim saclar kızıl gecen ay boyatmıstım hamıle oldugumu bılmeden doguma kadar turuncu dipler kahve sacma sapan bişey olcam :)
aaa o problem bende de varmaleesef genetik olarak biraz beyazlarım fazla ve orjinalde saçlarım siyahtır benim ama şimdi kahve boyalı ve ben de hamile olmadan önce boyatmıştım nolcak bilmiyiorum,başladılar bile beyazlar görünmeye
senin durumun baya vahim canım allah kolaylık versin :)çilekkızılı ve spse yaa acaip alemsiniz:)))) inanın neşemi yerine getirdiniz:) yanlız olmadığımı anladım eş durumunda ama ben galiba daha kötü durumdayım sizden....siz en azından midem bulanıyor,halsizim diyerek gerçekten de isteksiz olmuşsunuz ama ben tam tersi hem midem bulanıyor hem eşim beni öpsün sarsın istemiyorum hem de libidom yüksek başka şeye ihtiyacım var:))))
diyalog şöyle;
eşim: hayatım hem benim seni öpmemi istemiyorsun hem miden bulanıyor hem de sex istiyorsun hadi yasak olmadı farzedelim nasıl olcak ki zaten???
ben: yaa yasak olmasa gerisinin ne önemi var,midemle oranın ne alakası var o bulansın ben işime bakarım:)))
eşim: sen sapıtmışsın umarım doğurduktan sonra da böyle bir performansın olur şimdi yat uyu:)
bende cok şukur bayaz yok kızlar ama kızılın altında siyah kötü durucak biliyorum yaaaaa o problem bende de varmaleesef genetik olarak biraz beyazlarım fazla ve orjinalde saçlarım siyahtır benim ama şimdi kahve boyalı ve ben de hamile olmadan önce boyatmıştım nolcak bilmiyiorum,başladılar bile beyazlar görünmeye
dualarımız seninle ve tüm annelerle canım i haberlerle dön:)kızlar bugün doktora gidicem yine saat 7 de geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını duymuştuk dua edin bize herşey yolunda olsun
Kizlarrr doktordan geldikk bebegimin kalbini gördük :) daha minicik olduğu için sesi duymadik ama gördük ekranda yanıp sönüyordu:) eşimin yüzündeki ifadeyi anlatamam:)
Beni de listeye ekler misiniz
27 yasindayim
kocaelideyim
ilk bebegim
sat 24 mayis
tahmini dogum 28 subat
çok kçtü görnyor yanlarda vardı ama üstlerde yoktu şimdi resmen yaşlı gbi duruyorum yaaa
ayyyy canım yaa.çok şükürrrKizlarrr doktordan geldikk bebegimin kalbini gördük :) daha minicik olduğu için sesi duymadik ama gördük ekranda yanıp sönüyordu:) eşimin yüzündeki ifadeyi anlatamam:)
hoşgeldinnnnn kuzummmmmmBeni de listeye ekler misiniz
27 yasindayim
kocaelideyim
ilk bebegim
sat 24 mayis
tahmini dogum 28 subat
çilekkızılı ve spse yaa acaip alemsiniz:)))) inanın neşemi yerine getirdiniz:) yanlız olmadığımı anladım eş durumunda ama ben galiba daha kötü durumdayım sizden....siz en azından midem bulanıyor,halsizim diyerek gerçekten de isteksiz olmuşsunuz ama ben tam tersi hem midem bulanıyor hem eşim beni öpsün sarsın istemiyorum hem de libidom yüksek başka şeye ihtiyacım var:))))
diyalog şöyle;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?