2014 Şubat Anneleri

keşke benide uyutsa canım ne kadar içtin süre olarak

hiç bikanamam hıç bi şikayetım olmamasına rahmen ilk dokktorum vermişti 1 kutu bitirdim doktor değiştimm.. bana dediki kaanaman yoksa neden içiyorsun dedim hemen karşı kapınızdaki doktoun hastasıydımm o vermişti dedim içmene gerek yok dedi yanıı çok kısa sure için içtim ve bıraktımm yenı doktorun talimatı doğrultusunda hatta kuduta 1 tablet dolu kalmıştı ben hergun 1 tane içtiç ziyan olmasn dieeee:))))))))))

Kızlar doktordan şimdi geldim. Bebiş kocaman olmuş ya. 2,87 cm çıktı. Haftasıyla uyumluymuş. Bir problem yok dedi. Benden tahlil istedi kan ve idrar. Akşam alıcam sonuçları. Kalp atışlarını dinletti tine. Çok mutlu oldum. Darısı tüm arkadaşların başına..
Akşamdan beri çok tedirgindim, şükür şimdi rahatladım

cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim,200mg lık verdi günde 2 kere sabah ve akşam tok karnına dedi....sabah içtim bir etkisi olmadı ama benim bir tanıdığıma doktoru bu ilaç çok ağır dayanamazsan değiştirim gibi şeyler söylemiş bu yüzden korktum....

bu arada meyva yiyen arkadaş ben de senin gibiyim ekşi elma aşığı oldum birden:)

spse bende diş eti kanaması oldu mide bulantılarımla birlikte başladı alakalı mı bilmiyorum ama o da kesilince korktum işte....

kpssye giren arkadaş Allah zihin açıklığı versin inşallah bebeğin uğur getirir sana....

maşallah canım darısı başımıza kaçıncı haftadasın doktoro göre gene ben:)

canım 3 kere içyrum hiçbir etkisi olmadı bana inş bişi olmaz.iyki kanaman olmadan farkedildi bolca dinlenayrıca iğnede vuruldu ve gene vurulacak

destek zaten iii olmuş.inşallah ihtiyaç duymazsın

elma yemek mideyi rahatlatıyor ve bulantıyı gerçekten alıyor ben bulanmaya başladığımda şuan 35 haftalık olan bı arkadaşım bana elmayı önerdi bende aldım ve yedım midem bulantım çok az oluyo kızlarrr.. bide elma ve ayva yıyenın bebesi güzel olurmuş:))öle diolarrr eskilerrrr:))))))))))

gözünaydınn maşallah Allah mutluluğunuz daim etsin

canım kadın doğum uzmanına gidiyorum, bu 2. doktorum ,her ikisi de gelişimi bir haftaya yakın önde dedi, erken döllenme dediler.. nette arastırdım biraz her kadın 14 gün kala yumurtlamazmış, yada her ay aynı olmazmış.. gec döllenme sık görülürmüş, erken döllenme daha nadirmiş.. benimki erken döllenme oldugu için böyle.. radyolojide nasıl degerler bilmiyorum inan ,ama doktor hersey yolunda dediyse buna takılmayın derim.. Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize

evet bana iyi gelmekle kalmayıp bağırsaklarımı da açıyor:) kabızlık problemime de bire bir....valla benim gibi güzel hatundan çirkin çocuk olmaz zaten bir de buna eşimin güzelliği eklenince görün bakın ne afet birşey çıkıyor ortaya:))))) töbeeeee:)))))

şaka bi yana hayırlı evlat olsun,sağlıklı olsun çirkin de olsa severim ben onuuu kuzum benim rabbim doğurmayı nasip etsin hepimize...

hadi gözün aydın sosyoloji bu haber hepimizi sevindirdi sanırım
bende mutlu oldum

kendine çok dikkat etmelisin canım yat dinlen bir kaç gün bence. ben 2 tane kullanıyorum ama beni çok etkiledi o yüzden doktorum akşam yatmadan önce 2 tane vajinadan koymamı söyledi. ogünden beri iyiyim eskisine göre. benim düşük tehlikem yok şu an Allaha şükür ilk bebeğim de yaşadığım için önlem alıyoruz...

canım 3 kere içyrum hiçbir etkisi olmadı bana inş bişi olmaz.iyki kanaman olmadan farkedildi bolca dinlenayrıca iğnede vuruldu ve gene vurulacak

ya canım ben yapı olarak biraz hareketli biriyim yani yarı hiperaktif ve çok heycanlı yapım var.yürürken bile hızlıdır adımlarım elimde değil.bugün artık doktorun odasında nasıl davrandıysam o bile bana çok aktifsin biraz yavaş ol dedi....ya dün ben 20 dk yürüdüm ve 14 kiloluk yiğenimi kaldırdım acaba ondan mı oldu bilemiyorum

kabızlık sorunun varsa kuru kayısı kaynatacakmışsın suyunu ve kayısılarını yiyecekmişsin bide haşlanmış mısırr ye dediler şaun tek derdimmm basur:))) otururken rahatsız oluyorum

canım inanki bak 5 gündür yatıyorum psikopata bağladım ama düşün kanaman olsane kadr üzülürsün 14 kilo bence çok ağır.riske atma.mesela annem gebelikleri çok rahat geçmiş her işi yapmış doğuracağı gün bile.ama ben o kadar dayanıklı değilim.bende kanamm olduğu gün yürümüştüm ve bir öğrencime çok sinirlenmiştim öğlenine kanamam oldu riske atma bence.bazı arkadaşları etkilemiş ama bana gerçekten hiçbişi olmadı keşke biraz uyusamda zaman geçse dikkatli ol.ilacını sakın aksatma

tabi haklısın herhalde panik yapardım çünkü bir kaybım oldu zaten ve lekelenmem olmuştu iğne vurulup yatmama rağmen 3 gün içinde kaybetmiştim bu yüzden şimdi çok ama çook korkuyorum...benim annemin hep sorunlu olmuş hele son kardeşimde 4 ay boyunca şakır şakır kanaması olmuştu...demek öğretmensin,ben de öğretmenim ama kadrolu değil maalesef yavrularım benim ilk hamileliğimde okuldaydım patik alan bile olmuştu ne kadar üzülmüşlerdi canlarım çok özlicem onları.....

kızlar geliyorum bomba soruya.eşimi çok seviyorum ben hiçbir sorunda yok.Allah var kötüde davranmadı ama 1 haftadır çekemiyorum onu öpmesinden tiksiniyorum nefesi batıyor bana bildiğiniz ve çok üzülüyorum.istemesemde belli ediyorum dün akşam ya uf git ya değme bana dedim ona kendi aldığım parfüme bile gcık oluyorum çekemiyorum sanki sevmediğim biriyle evliyim gbi.aslında ben onu çok seviyorum noldu bana

Kızlar bugün doktora gittim miniğimin kalp atışlarını gördüm yalnız sata göre 7+2 sma bebeğin boyuna göre 6+2 çıkıyor bebeğin boyu da 4.9 mm nasıl sizce normal mi?

7+2 haftalıkken bizim bebiş 14 mm di.Çok değişir zaten birden atak yapabilirler.

kabızlık sorunun varsa kuru kayısı kaynatacakmışsın suyunu ve kayısılarını yiyecekmişsin bide haşlanmış mısırr ye dediler şaun tek derdimmm basur:))) otururken rahatsız oluyorum

bak birşey dicem o zaman sana ama gülme bende de basur vardı ve birgün hapşırınca totom bir ağrıdı inanamazsın,wcye bir gittim ki memecik oluşmuş orda....osmanlıda bu iş nasıl çözülürdü diye araştırdım ve patlıcan çıktı karşıma yanlış hatırlamıyorsam pişirdiğim patlıcanı ılık olarak basura yapıştırdım 2 dk felan ve bir dahada basur ne yaşamadım bitti gittiii:) tabi seninki hangi evrede bilemem...

inşallah geçersin kadroyada canım bebeğin şans getirir.e bu tecrübenle daha çok dikkat etmen lazım.anneyle ilgisi yok eğer olsaydı şimdi benim oooo capcanlı olmam gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…