2014 Şubat Anneleri

bir hafta aonra yegenlermin sunneti var bakarim bu dediklerin yapiliyo mu.ben seneye yazin yapicam.cunku bebegm cok gazli cok yoruldm ustune sunneti dusunemiym
nekadarlik yigenlerinn bi bak bakalim canim burayada yazarsan sevinirim
Ben yaptırdım ogluma sünnet 1aylikti mevludunde bayiltmadilar 3gune iyileşti cerrah yapmadi bizimkini tanidik bi sunnetci yapti

biz mecbur doktorun muayenehane'sinde yaptiracaz kesin bayiltir

Bugun sabahtan beri giremedim.kizlar kizim cok agladi cok huysuzlandi kakasinda kan vardi gene acaba ondanmi ki simdi de ayakta salliyorum sabaha kadar sallayabilirim yeterki uyusun ve dinlensin aglamaktan gozleri.kipkirmizi oldu simdi de icini cekiyor kiyamam ya

valla bana da 3 hatta4 saatte bir dediler ama ben dde buna uyamiym agladikca emdiriyrm ne yapayim anca susuyo zatensutum de az gibi

Çok kötü oluyorlar o zaman ya diyorum ki canım malım neyim varsa vereyim yeter ki kızım ağlamasın hele o gözyaşları yanlardan süzülmüyor mu allahım nasıl kötü bir duygu.rabbim kimseye evladının en ufak acısını göstermesin.acayip duygulara giriyorum valla.benimkinin huysuzluğu da banaymış,yasakhayalin dediği gibi babayı istiyormuş bütün gün babasının kollarında gıkı çıkmadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bazen ben de agliyorum onunla Allah kimseyi evladiyla evlat acisiyla imtihan etmesin

Allah yardimcn olsun seni cok iyi anliyorum biz de sabaha kadar uyumadik desem yeridir kivranip durdu yavrum.ne bitmez gazmis.acaba baska bise midir ki diyorum.Rabbim tum bebeklere sifa versn

kizlar slm.konular akip gitmis. Abimler geldi dogu Karadeniz turu yapiyoruz. Bebekle cok zor oluyo. Emmesi uyku duzenimiz alt ust oldu. Onlar gitmeyelim bebege gore hareket edelim diyolar ama biz gezelim bi daha gelemezsiniz diyoruz. Tabi yavrum da uykusu gelince bi agla agla. Ayakta sallanmak istiyo. Beni arabanin icinde emmek istemiyo. 4-5 saati buluyo genelde. Zaten istahsizdi bu da isine geldi sipanin. Kilo alimi durmustur diye düşünüyorum. 4. Ayda kac gr almasi gerekiyodu
Bide 4. Ay aşısı yaptirdik. Sukur ates felan olmadi.
Kizim dilini dis cikacak yerlerde cok gezdirmeye basladi.bildiginiz yaliyo etleri.baktim ama dis gorunmuyo. Dis cikacak yerler nasil oluyo şişiyor mu.
Perşembe gunu de memlekete gidicem abimlerle. Iki hafta kalicam. Sirf babamlar bebegi gorsun diye gidiyorum ooof of. Hersey duzen muzen kalmayacak....

bu arada bebegi rahatsiz olan arkadaslara cok gecmis olsun. Allah hepsine acil şifalar versin ins.bi an once sagliklarina kavussunlar ins

Çok hastayım,sürekli öksürüyorum.kızıma da bulaşır diye çok korkuyorum.kontrole de yarın gidelim dedi eşim:;(

Çok hastayım,sürekli öksürüyorum.kızıma da bulaşır diye çok korkuyorum.kontrole de yarın gidelim dedi eşim:;(

canm gecen hafta ben de buyuk bi rahatszlik gecirdm usutmustm grip oldm bebegme gecer diye cok korktm sukurgecmedi.sana tavsiyem onu hic opme boynunu dahi.nefes alir verirken bile senin efesinin ona temas eteesini sagla huc bisey olmaz ins.gecmis olsun bu arada

Canim com gecmis olsun. Usuttuysen ihlamur kaynat ic iyi gelir. Sut de artiriyomus. Oksurugune de havanda corek otunu ez pekmezle karistir ye. Oksurugun gecer ins. Tek olume care degilmis çörek otu. Bende faranjit old. Icin bogazimda gicik gibi öksürük olur. Bunun icinde adacayini gunde iki kere gargara yap ama icme. Dogal dezenfekte ediyo bilgin olsun

Teşekkür ederim hanımlar.uygulayacağım tavsiyelerinizi.hamileliğimin ilk aylarında böyle bir hastalık yaşamıştım. 1 ay süren şiddetli öksürük nöbetlerim vardı.umarım öyle bir şey değildir

Cnm gecmis olsun . 3 saatte bir kac dk emzirmeliymisiz. Dogru emzirme pozisyonu nasilmis

ama bazi bebekler az emiyo yada iciyo üc saati 50 cc ilemi dursun kafamiz iice karisiyo napacaz bilemiyorum:44::44::44:3 saat icinde 3 veya 4 aylik bebek en az 150 cc icmessi lasimda deniyo

bende söyledim canım mama kutularında 2-3 saatte bi 150 cc yazıyo bu ay bebekelrde benim sagarken 30 cc zor cıkıyodu dedim mamamayla anne sütü bir degil her çocucugun mideside bir degil 90 cc yeterli dedi bende o kadarda çıkmıyodurki dedim ona yeter dedi:44: tablete çizdi mideyi giriş çıkışını dedi besliyosun mide alabildigi kadarını alıp emmeyi bitiriyo sonra bebek oynuyo gazı çıkıyo seninki kusuyo midede azalma oluyo ama aç değil sen emme refleksi gelince bida emziriryodsun bu sefer mide esniyo hıçkırır kusar dedi evet dedim çok hıçkırırk tutar eee dedim etraftan aman kusan cocuk iyidir kaka yapmayan iyidir hıçkırıyo midesi barsakları büyüyo diyolar dedim eh cok iyi olsa bebein kilo alırdı dedi mantıklı değil dedi mideyi süreklie sneterek barskaların da sistemi bozuluyo dedi :44ff onun dedigi gb yapıtyorum bakalım nolcak

Bi de sık sık emzirin derler.doktorların da kafası karışık bence:)

doktorları bilmem ama hayatım kafam herşeyim karmakarışık ne zormuş anne olmak

canım benimki erkek degil ama hastanede koca gün bizle bi aile daha vardı onunda kilosu azdı kusması varmış bandırmadan sevk etmişler bursaya teşhis konamamış meger cocuk taş döküyomuş kusması felanda idrar şeyinden oluyomuş kilosuda 5 aylık 6-200dü bizimki gb minnack erkek doktorumuz bizimkiyle aynı hemen sünnet ettirin demiş zaten erkek cocukları sorun olsun olmasın bence 7 aya kadar sünnet ettirilmeli bütün idrarla ilgili sıkıntılarından kurtuluyolar ben erkek bebegim olursa dogar dogmaz 7 günlükken istiyorum cok cabuk iyileşiyomuş hem acıduyuları gelişmemeiş oluyo hemde göbegi düşene kadar oda hemen iyileşirmiş bakalım insan kıyamıyo tabi ama saglıgı için iyi bişey

Bebeğin kaka yapmadığı için dahaçok kilo almazmi kilo almamasi kakayla ilgili olamaz ki

bu kanının tamamen yanlış oldugunu söyledi cerrah alsa bizimki alırdı canım dogdugundan beri haftada 10 günde bir yapıyo yani 40ından sonra yapamamaya başladı kırkının içinde günde bikaç kez yapardı ayda 1250 kilo almıştı sonra kaka yapamamaya başladı kilo alması durdu 400-600 gr felan deseler inanaılmaz ama işte en iyi örnegi biziz

Cnm gecmis olsun . 3 saatte bir kac dk emzirmeliymisiz. Dogru emzirme pozisyonu nasilmis

hep aynı yerde belirli saatlerde emzir dedi şuan keşfetme bakma duyuları çok gelişti her sese nesneye bakamk isticek emmeyi oyun haline cevirmeye çalışcak pes etmek yok dedi memede tutmaya çalışcaksın dedi 10-15 dakka kesin ondan sonrası dahada yaglı iyi süt gelir dedi dedide sütüm cok yokki pufff

Canım hayretler içinde okudum,bebeğe ne eziyetler çektirmiş o vicdansız doktor!!!parmak sokarak kaka mı alınırmış,fitille yaptır lavmanla yaptır hem çocuk da rahatlar bee insafsız vicdansız zalim doktor!!!
Çok üzüldüm canım inşlh tez zamanda düzelir.bukadar çok ilaç kullanması nekadar doğru bilmiyorum,Allah kimseyi doktorların eline düşürmesin zaten hepsi ilaç yazma meraklısı çocuğu gerçekten düşünen yok

canım vicdansız değil cocuk cerrahı yani yapması gerekeni yaptı sadec ebenim tabiki içim elvermedi serçe parmayla muane etti ederkende kakasını aldı yani kötülük için degil :26:

ilaçlara gelince insan bi d3 ü verirken şimdimi sonramı diyodum şimdi aman uyumadan toku uyanınca açı bide kan damlası çıktı o d3 puff dışarı bile çıkamayız artık şu 10 gün bi geçsin bitanesi 15 günlük inşallah rabbim tez şifa verir kakasınıda yapar kusmasıda durur hayırlısıylada gerek kalmaz çok zor kuzucum küçücük daha

Canım niyetiniz varsa hemen yaptıRın geç bile kalmışsınız,yoksa 6-7 yaşına kadar beklemeniz gerekecek.çocuk ya tam herşeyin farkında olacak ya da farkında olmadan bu iş bitecek,benim çevrem Dr tavsiyesiyle hep 1 ayını doldurmadan yaptırıyor.dr sor istersen

Selam kızlar. Bebişler ve siz nasılsınız? Ya benim kızım yaklaşık bir aydır memeyi ac olsa bile tutup bırakıyor, tutup bırakıyor. Bi de çekerek bırakıyor zaten yaralarım iyileşmemişti, çektiğim işkenceden farksızdı. Hala çekiyorum, yaralarım çok kötü. Emzirmek işkence gibi 10 dk yapıyor bunu sonra bırakmadan emmeye başlıyor, zaten meme mahvoluyor ilk 10 dk da. Sonra çektiğim acının haddi hesabı yok. Kızım kolikti. Çok gazı varken bile böyle yapmıyordu. Şimdi yaptığında bazen gaz çıkarıyor. O zaman gaz yuzunden yaptığını anlıyorum. Ama çoğu zaman gaz cıkarmayacagı halde yapıyor bunu. Dr a götürdüm. Muayene etti. İdrar tahlili yaptık. Ultrasonla böbreklerine baktık. Çok şükür bi şey çıkmadı. Ama bu durum beni çok yıprattı. Göğüslerim o kadar acıyor ki. Daha anneliğin emzirmenin zevkine varamadım.
Bu arada acaba süt gelmiyor da ondan mı yapıyor dedim, ama sıkınca geliyor çok şükür
Var mı bebeği öyle yapan? Sizce sebebi ne olabilir?

Biz bugün 4. Ay aşılarımızı olduk.bide rotavirüs 2.doz...
Kilosu beni şaşırtır inşlh dedim ama şaşırtmadı malesef sadece 500 gr almış.eee bu iştahsızlığa gayet normal tabii ama çok üzüldüm doğduğundan beri 1 kilo almadı. en yüksek rakamımız 800gr. Boy 65 olmuş.

Emzirmeye ilgili bence Dr ları takmayın bebek nezaman isterse emzirin,sonuçta nekadar içtiklerini görmüyoruz,ya az içtiyse 3 saat nasıl beklesin yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…