2014 Şubat Anneleri

Canım sümük gibi oluyor o mukus normal kakanın beyaz parçacıklı olması lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

onemli olan parcacik olmasi mi .bizm bazen sari yesil arasi ve sanki sumuksu ama hep beyaz parcacikli

Geçmiş olsun cnm
Biz kaka olayında sizden bizde ilaç ve fitili denedik olmadı kolon filmi çekildik yarın sonucunu alıcam bakalım sonuc kötüyse ameliyat 😞

benim da sag kolumun dirsektn yukarisi agriyo ozellikle geceleri kaldiramiyorm bebegimi gece zor emdiriym

Geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz cocuklar söz konusu olunca insan parayi düşünemiyor kizin iyi olsunda endoskopiye falan gerek kalmasin para herzman kazanılir kilosu az gercekten sütün yetersiz mi geliyor acaba doktor mama ver demedimi reflü diye hep düşünüyorduk zaten kist demissin o neresinde cikti önemlimismi

gecmis olsun canm .Allah hicbir bebegi hastanelere dusurmesin.yalniz ben su emdirme saatlarini anlamadim 3saatte bir mi emdirin dedi

Geçmiş olsun canım. Umarım tedavinin faydasını görürsünüz..

Kizlar ya dun ilk kez kan ilacina basladik simdi kakasinda cok miktarda kan parcaciklari vardi bide dogdugundan beri kakadi mukuslu of dr gitsem mi yoksa kan ilacini vermeyip bidahaki kakasina kadar beklesem ki bi akil verin nolur

Canım ne yaptın merak ettim, düzeldi mi kakası ? Sağlık ocağı verdi ama ben henüz başlamadım kan ilacına. Yarın dr kontrolümüz var. Sorup vericem..

Anacım erken doğduğu yetmiyormuş gibi herşeyi aceleci senin bu kızının :))) Dişiniz de hayırlı olsun..

Geçmiş olsun canım,ilaç kısmı kötü ama şükür tahliller temiz çıkmış.inşallah başka bir şeye gerek kalmaz.

saolun canlarım allah razı olsun

evet keşke çok olsada herşeyi imkanalrımızı önüne sersek ben muane parasını düşünürken neler çıktı neyse şükredicez halimize bunaldım sadece bugün cocuk hastalık tahliller bide maddi manevi tabiki mama verirsemde ar mama vericem ama 3 saate bi emzirirsem yetrli kusmayınca kilo alcak herelde kaka da yapamadıgı içinde olabilir bakalım yetmezse sütüm veririm mama 10 gün sonra kontrolümüz var mama ver dmeedi zaten yetmedigini analrsma veriyorum dedim vericen zman ar mama ver dedi markasını yazdı ... kistte yumurtalıkalrda sanırım overde diyo önemli degil dedi çocuk doktoru cerrah bakarız dedi benim polistik overim vardı o yüzden senelerce cocum olmadı onun gb bişimi dedim kisti kagıtta görünce nevrim döndü zaten yok dedi polistik şekilde değil bitane bebekelrde olabilir kendinden kaybolur ama takip ederiz dedi...

gecmis olsun canm .Allah hicbir bebegi hastanelere dusurmesin.yalniz ben su emdirme saatlarini anlamadim 3saatte bir mi emdirin dedi
,

amin canım ever 3 saate bi emzirceksin kesinlikle vermek yok dedi midesini genişletiyosunuz dedi kapakçıklarda bagırsakalrda problem oluyo dedi ben emziriryorum sık sık kalkınca bide mama veriyorum doysunda uyusun diye bazen dedim vahşet dedikadın midesinin sıkıntısından uyuymazki zaten dedi daha cok uyanır ve kusar dedi hakkettende öle bakalım böle deneyelimbide inşallah düzelir kilo alır çok üzüldüm

gecmis olsunn:26:rabbim tedavisi olmayan sikinti vermesin ins:26:ins hersey yoluna girer kuzuda sende rahat edersinn..

ama bazi bebekler az emiyo yada iciyo üc saati 50 cc ilemi dursun kafamiz iice karisiyo napacaz bilemiyorum:44::44::44:3 saat icinde 3 veya 4 aylik bebek en az 150 cc icmessi lasimda deniyo

Son düzenleme:

Bi de sık sık emzirin derler.doktorların da kafası karışık bence:)

Bi de sık sık emzirin derler.doktorların da kafası karışık bence:)

aynen onlarinkide karisik bizide karistiriyolarr..

mesala benim oglum öyle ilk iciste 130 ne asla icemez..50 veya 60 cc icer. ee 3 saat beklersem bu 4 aylik bebek sadece 3 saatte bir 50 cc ie durmus olacak.. nasi büyüüyp kilo alacak, 3 saatte bir 150 cc icmelivalla ben doktorlara artikin güvenmiyorum..kendime göre takilacam birazdapersembe kontrolumuz var bakalim kilosu ne olacak asimizida olacaz ins...bide sünneti soracam yaptirmak istiyorumm ne diyecek bakalim

Valla bana sık emzir dediler ben de baştan beri öyle yapıyorum.eğer doğrusu hakseverin doktorunun söylediğiyse yediler 4 ayımızı.gerçi benim kız zaten az ve sık emiyor diyette gibi:))

subat bebekleri cogunluk ta kis ama erkek anneleri sünnet hakkinda ne düsünüyosunuzz

ben yaptirmayi istiyorum ama cesarette edemiyorum:18:..bayiltilacak ne diye:26:bide öncesinde 3 saat ac olacakmis sonrasindada ac olacak diyolarr dorumu bilmiyorum ama nasi olacak bilemiyorum...cani acirmi..bi cok soru var aklimda..sizler ne zaman yaptirmayi düsünüyosunuzz...:44:

bir hafta aonra yegenlermin sunneti var bakarim bu dediklerin yapiliyo mu.ben seneye yazin yapicam.cunku bebegm cok gazli cok yoruldm ustune sunneti dusunemiym

Bebeğin kaka yapmadığı için dahaçok kilo almazmi kilo almamasi kakayla ilgili olamaz ki

Ben yaptırdım ogluma sünnet 1aylikti mevludunde bayiltmadilar 3gune iyileşti cerrah yapmadi bizimkini tanidik bi sunnetci yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…