canım mrb günümüz aynıymış:) doktora göre kaç haftalıksın ve boyu ne kadar acaba benim bugün tam 7+0 ve boyu 0.91 cm merak ediyorumda bu arada ne güzel tatildesin bizimde çok planlarımız vardı ama düşük riskim var muhtemelen gidemicez
merhaba, canım tatildeyiz derken ben de öğretmenim senin gibionu kasdettim.. evden cıkamıyorum ki ben, bulantılar cok fena hergecen gün artıyor.. canım benim 4 gün önden gidiyor, iki doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi erken döllenme dedi..yani 7+5 te gittim, 8+2 cıktı dün.. 15 gün önce gittigim ilk doktor 3 mm demişti.. dün kalp atışları için yeni doktoruma gittim, 18 mm olmuş.. ilk hamileleiğim, herseyi fazla fazla yasıyoruz biz.. dua ediyorum bulantılarımız gecsin diye..
birde ailelerimizden uzaktayız diye üzülen arkadaşlar; yakın olup ilgi görmemek daha kötü.. gecen hafta anneme gittim uzak bana biraz, çok güzel yedim içtim.. eve geldim eşim yemek yapaya çalışıyor, hiç beceremiyor sağolsun.. kayınvalidem üst katta, daha bir kez sormadı var mı istegin vs.. hiçbirsey getirmedi.. üstüne birde diyor ki evde cok durup hastalık hastası olursun kendini dinleme, benle komsulara gel! ben bulantıdan kapı dışarı cıkamıyorum ki
o zaman son adete göre değilde yumurtlama gününe göremi hesaplanıyor anlamıyorum bi türlümerhaba, canım tatildeyiz derken ben de öğretmenim senin gibionu kasdettim.. evden cıkamıyorum ki ben, bulantılar cok fena hergecen gün artıyor.. canım benim 4 gün önden gidiyor, iki doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi erken döllenme dedi..yani 7+5 te gittim, 8+2 cıktı dün.. 15 gün önce gittigim ilk doktor 3 mm demişti.. dün kalp atışları için yeni doktoruma gittim, 18 mm olmuş.. ilk hamileleiğim, herseyi fazla fazla yasıyoruz biz.. dua ediyorum bulantılarımız gecsin diye..
birde ailelerimizden uzaktayız diye üzülen arkadaşlar; yakın olup ilgi görmemek daha kötü.. gecen hafta anneme gittim uzak bana biraz, çok güzel yedim içtim.. eve geldim eşim yemek yapaya çalışıyor, hiç beceremiyor sağolsun.. kayınvalidem üst katta, daha bir kez sormadı var mı istegin vs.. hiçbirsey getirmedi.. üstüne birde diyor ki evde cok durup hastalık hastası olursun kendini dinleme, benle komsulara gel! ben bulantıdan kapı dışarı cıkamıyorum ki
o zaman son adete göre değilde yumurtlama gününe göremi hesaplanıyor anlamıyorum bi türlü
ilk bebeğine bişi olmamıştır inşallah
canım günlerimiz yakın senle.. bende 2 haftadır sadece sabahları kusma oluyordu, o da dediğin gibi safra cıkıyordu.. 4 gündür canıma okuyor bulantılar.. Allahtan tatildeyiz, yeyip yatıyorum kusmamak için.. yinede yedikten 4- 5 saat sonra kusuyorum, yine safra.. en azından yediklerim çıkmıyor simdilik, buna da seviniyorum.. bulantım butün gün sürüyor, o kadar mutsuzum ki.. ben geçsin diye dua ederken katlandı malesef.. Allah yardımcımız olsun.. eşime diyorum doğsun ben vurcam poposuna sıpamın :))
canım son adetinin ilk günü 0. gün kabul ediliyor.. sende en son 12 mayısta adet olmuşsundur diye düşünüyorum..yani ilk adet kanamanın basladığı gün önemli.. bugün 7+6 yız adete göre.. erken veya geç döllenme bebeğin gelişiminde cok etkili, birkaç gün bile etkiler yani.. bide biz eşimle uzun sayılırız.. esim 1.85 ben 1.70.. bilmem sonra nasıl devam eder.. sağlıklı olsunlar da.. sen kalp atısını duydun değil mi?düşük riskim var yazmışsın ,kanaman mı oldu?geçmiş olsun
35.haftada doğdu.ne yapayım pek yerimde duran bir tip değilim.bazıları düşsün diye zıplar atlar birşey olmaz,bizler çok titiz olunca başımıza gelmeyen kalmaz.aslında çok pimpirikliyim de nasipten ötesi yok.eşim sen kk okuyunca seninde başına geliyor diyor.hiçbir şey bilmeden hamileliğin tadına varsak ne mutlu.ilkinde hamilelik kitabında preklamsiyi okudum dr.preklamsi olmuşsun deyince şok oldum tabiki.hastaneye yatırdılar ama ben ayakta gezince hemşirelerin pek garibine gitti.valla yatabiliyorsanız yatın dinlenin.naz yapın.ben yapamadım.ilki ciddiyetinin farkına varmadım ama şimdi evde çocuk olunca insan ona da kıyamıyor işte.dinlenme imkanı sıfır.senin kanaman hala var mı peki?
merhaba, canım tatildeyiz derken ben de öğretmenim senin gibionu kasdettim.. evden cıkamıyorum ki ben, bulantılar cok fena hergecen gün artıyor.. canım benim 4 gün önden gidiyor, iki doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi erken döllenme dedi..yani 7+5 te gittim, 8+2 cıktı dün.. 15 gün önce gittigim ilk doktor 3 mm demişti.. dün kalp atışları için yeni doktoruma gittim, 18 mm olmuş.. ilk hamileleiğim, herseyi fazla fazla yasıyoruz biz.. dua ediyorum bulantılarımız gecsin diye..
o kadar iyi anlıorum ki seni...mutsuz mutsuz geziorum aynen cunku zevk almıorum hiç bişyden.. en sevdiğim şeylerden bile uzak duruyorum bilerek tiksinmeyeyim de ilerde sorun olmasın diye.. artık bulantılar geçince rahat rahat bakıcaz sıpamıza yararlı şeyleri o zaman yiyeceğiz..
seni o kadar iyi anlıyorum ki..bende malum eş durumu tayini bekliyorum zaten 2 kıştır kayınvaldemle yaşıyorum okula yakın diye. evime gitmiştim şimdide eşim hasta diye yine buradayım.. annem olsa benle ilgilenir uzakta diye bişey yapamıyor..kayınvaldede anca yemek hazırlanacak misafir geldi kalk yatma meyve hazırlanacak çay koyulsun vs vs ... açıkça söylüyorum yemekten tiksiniyorum ben yapınca hazırlayınca yiyemiyorum diye ama kimin umrunda.. o da çok çekmiş gebelikte olurmuş mecbur dokuz ay katlanılıyormuş bisürü şey... evime geçmek istiyorum burada mutsuzluğum artıyor. saygı yok çünkü...güya herkes torun için çok mutlu ama herkes üstümde....ben kusuyorum dalga geçer gibi suyu gitmiştir bebeğe bişey olmaz diyo... kimseyi kırmak bana göre değil şimdiye kadar da kırmadım ama bilmiorum sanırım sabrım yok şu sıralar
ama ben cok korkuyorum bişey olacak diye, balık yeyin diyorlar.. en son 10 gün önce zorla yedim.. o kadar severdim ki biz her cuma balık günü yapardık eşimle.. simdi yemeklerin adını duysam(( bugün pendik pazarına gittik, meyve sebze kısmına geçtim, habire midem bulanıyor.. esnaf başladı ters ters bakmaya, onların ürünlerinden tiksindim sandılar herhalde.. eşime dedim eve hemen.. bi yere de gidemiyorum 4 gündür.. ben herseyden tiksiniyorum canım ya.. inş 3. aydan sonra gecer..
seni o kadar iyi anlıyorum ki..bende malum eş durumu tayini bekliyorum zaten 2 kıştır kayınvaldemle yaşıyorum okula yakın diye. evime gitmiştim şimdide eşim hasta diye yine buradayım.. annem olsa benle ilgilenir uzakta diye bişey yapamıyor..kayınvaldede anca yemek hazırlanacak misafir geldi kalk yatma meyve hazırlanacak çay koyulsun vs vs ... açıkça söylüyorum yemekten tiksiniyorum ben yapınca hazırlayınca yiyemiyorum diye ama kimin umrunda.. o da çok çekmiş gebelikte olurmuş mecbur dokuz ay katlanılıyormuş bisürü şey... evime geçmek istiyorum burada mutsuzluğum artıyor. saygı yok çünkü...güya herkes torun için çok mutlu ama herkes üstümde....ben kusuyorum dalga geçer gibi suyu gitmiştir bebeğe bişey olmaz diyo... kimseyi kırmak bana göre değil şimdiye kadar da kırmadım ama bilmiorum sanırım sabrım yok şu sıralar
ALLAH sabır versin canım çok zormuş ve gcıkmış uzak olsunda bişide yapmasın aman
amin canım.. tek isteğim saygı görmek ama maalesef.. buna çok üzülüyorum.. Allahtan eşim olayların farkında da müdahale ediyor.. yoksa halim ne olurdu
ah canım ne cok ortak yönümüz var senle.. biz aptallık ettik alt katını yaptırdık kredi cekip, evleneli 2 yıl olmadı daha borcu bitmedi kredinin.. inan bin pişman oldum.. şimdi bebege bakmaya bile nazlanıyor.. bana cocugunuza baktırıp baska yere giderseniz bozusuruz dedi ilk hamile oldugumu öğrendiğimde.. böyle davranma sebebi de seminer dönemi başladı su komsu cagırdı sende gel, bu komsu cağırdı sende gel.. hepsi 60 lı yaslarda kadınlar, bide inan öğretmenim diye taa cocuklarının okul dönemini anlatıp öğretmenlerini kötüleyenler, birseyde diyemiyorsun.. ben de kibarca dedim anne sen git ben sıkılırım diye.. ona gücendi bu.. o gün bu gündür laf carpıtıyor esime, siz cocugunuza baktırıp biz yaslanınca gidersiniz , bakmazsınız diye.. ben kendi derdime düşmüşüm o hala beklenti içinde.. Gün olur devran döner ne deyim..
ah canım ne cok ortak yönümüz var senle.. biz aptallık ettik alt katını yaptırdık kredi cekip, evleneli 2 yıl olmadı daha borcu bitmedi kredinin.. inan bin pişman oldum.. şimdi bebege bakmaya bile nazlanıyor.. bana cocugunuza baktırıp baska yere giderseniz bozusuruz dedi ilk hamile oldugumu öğrendiğimde.. böyle davranma sebebi de seminer dönemi başladı su komsu cagırdı sende gel, bu komsu cağırdı sende gel.. hepsi 60 lı yaslarda kadınlar, bide inan öğretmenim diye taa cocuklarının okul dönemini anlatıp öğretmenlerini kötüleyenler, birseyde diyemiyorsun.. ben de kibarca dedim anne sen git ben sıkılırım diye.. ona gücendi bu.. o gün bu gündür laf carpıtıyor esime, siz cocugunuza baktırıp biz yaslanınca gidersiniz , bakmazsınız diye.. ben kendi derdime düşmüşüm o hala beklenti içinde.. Gün olur devran döner ne deyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?