olabilir isyan olmasın rabbime genede bebeğim sağlıkla benimle kalsın razıyım ben.senin börekler ne zaman geliyor:)kız benim canım durmadan hamur işi çekiyor zeytinyağlı çekiyor amayapamıyorum burdada kimsem yok yapacak kocada menemen çorbadan başka bişi bilmio
Terazi burcuyum bendeAma şu aralar çok iyiyim ben ne birşeye kızıyorum ne kavga etmek istiyorum. Fırtına öncesi sessizlik gibi geliyor bana bu hallerim
ah canım ya inşallah düzelir durumun da bir an önce de kendine gelirsin
ben kesinlikle tutmayı düşünüyordum çünkü rabbim kendisi için yapılan bir ibadetten bebeğime asla zarar vermez ömrü varsa.ama progestan mg bile yükseldi günde 3 kere içmem gerekiyor.çok üzülüyorum reklamları bile görünceçok tutmak istiyorum napcam bilmiyorum
kızlar kayınvaldem geldi çıkıyorum ben öpüyorum sizii
o da düzelir canım rabbim bize dünyanın en güzel hediyesini vermiş gerisi boş
canım bebeğinin boyu kaç senin.doktorun dediğine göre bizde bugün 7 olduk bilmiom nie öle.0.91 cm dedi seninki kaçki
haftaya salı kontrolum var benim istersen bilgi edineyim senin için doktorumdan
arkadaşlar size bi sorum olacak sizler hangi folik asit ilacını kullanıyonuz
Ben kesenin içinde bişi göremedim ama :s
arkadaşlar şimdi hamileliğimiz yeni, önümüz ramazan , ben doktora sordum tutmanda bir sakınca yok ama ben tavsiye etmiyorum dedi ben de kararsız kaldım aranızda tutmayı düşünen var mı acaba?
bişi sölicem ben zaten kışın 10 kilo almıştım malesef tam diete başlamıştım hamile kaldım.şimdi acaip şiştim kilo değil ama patlıcam balon gibi.bari diyorum hamile kıyafetleri elbiseler alsam hiç değilse millet iii bari hamileymiş der:) nettede hiçbişi bulamıyorum var mı bir bilgisi olan düzgün bir site
kilo almadım kuzum dahakızlar hamileliğiniz nasıl gidiyor şuana kadar kilo alan veya veren var mı acaba
folbiol kullanıodum canım ama bıraktım 10 gündür
selam kızlar, dün doktora gittim ve bebeğim 1.04 cm olmuşgeçen hafta 4mm di. doktor çok büyüymüş dedi. çok rahatladım.
ama 2 gündür sürekli midem bulanıyor, bugün kustum yine ve hiç birşey pişirip yiyemiyorum. mutfağa giremiyorum moralim bozuldu oturdum ağladım ya napcam ben böyle bilmiyorum. siz nasılsınız...
şuan zaten kilolu olduğum için o kadar çok korkuyorum ki kilo almaktan alırsam da fasulyeme zarar verirsem diye,
merhaba arkadaşlar.ben de 7+5 haftalık hamileyim 15 gün önce kalp atışlarını duyduk çok şükür:)bu benim ikinci gebeliğim.ilkini 9 haftalıkken kalbinin durması sonucu kaybettm.o yüzden bu gebeliğimde çok tedirginim( sabah göğüs ağrım yok buna da bir şey oldu diye çok ktü oldum.ama sonra ağrı biraz başladı.sizin göğüs ağrılarınız sürekli mi oluyor yoksa ara ara mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?