2014 Şubat Anneleri

ah canım ya inşallah düzelir durumun da bir an önce de kendine gelirsin

Terazi burcuyum bende Ama şu aralar çok iyiyim ben ne birşeye kızıyorum ne kavga etmek istiyorum. Fırtına öncesi sessizlik gibi geliyor bana bu hallerim

canım bebeğinin boyu kaç senin.doktorun dediğine göre bizde bugün 7 olduk bilmiom nie öle.0.91 cm dedi seninki kaçki

aynen canım içim gidiyor benimde, ama doktorda net birşey söylemedi tut bir şey olmasa desey di bende düşünüyordum, neyse hayırlısı olsun allah ömür versin de tutarız inşallah sonrasında

selam kızlar, dün doktora gittim ve bebeğim 1.04 cm olmuş geçen hafta 4mm di. doktor çok büyüymüş dedi. çok rahatladım.
ama 2 gündür sürekli midem bulanıyor, bugün kustum yine ve hiç birşey pişirip yiyemiyorum. mutfağa giremiyorum moralim bozuldu oturdum ağladım ya napcam ben böyle bilmiyorum. siz nasılsınız...

arkadaşlar şimdi hamileliğimiz yeni, önümüz ramazan , ben doktora sordum tutmanda bir sakınca yok ama ben tavsiye etmiyorum dedi ben de kararsız kaldım aranızda tutmayı düşünen var mı acaba?

Ben de tutamıcam zaten midem kötü tansiyonum düşük.. Dr larda tavsiye etmiyor.Rabbim bizi mazeretli sayıyor, kısmetse borçlarımı sonra tutarım..

Benim de karnımdan elbise dışında seçeneğim kalmadı.. Lcw ve defacto ya bak canım hatta ben dün lcw internet sitesinden bişeyler ısmarladım bile:)

kuzucum bebişin değilde kesenin boyu olmasın o?
o bulantının allah belasını versin.hayattan soğuttu beni yaaa

şuan zaten kilolu olduğum için o kadar çok korkuyorum ki kilo almaktan alırsam da fasulyeme zarar verirsem diye,

merhaba arkadaşlar.ben de 7+5 haftalık hamileyim 15 gün önce kalp atışlarını duyduk çok şükür:)bu benim ikinci gebeliğim.ilkini 9 haftalıkken kalbinin durması sonucu kaybettm.o yüzden bu gebeliğimde çok tedirginim( sabah göğüs ağrım yok buna da bir şey oldu diye çok kötü oldum.ama sonra ağrı biraz başladı.sizin göğüs ağrılarınız sürekli mi oluyor yoksa ara ara mı?

canım benim ara ara oluyor, öyle sıklıkta olmadı henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…