2014 Şubat Anneleri

ya birşey söylicem size afedersiniz ama bende biraz kabızlık sorunu var,aslında biraz ıkınabilsem sorunum olmaz ama şimdi ıkınmaya da korkuyorum ve eemi yapamıyorum(( napcam ben yaaa(((

canım bir kaçgün önce aynı sorunu ben yaşadım ve açıkcası beni şu activia yoğurtlar var ya onlar kurtardı bir de bol kayısı yiyorum ve bol su tabiii)

bir kaç gündür yoktum eşim böbrek taşından ameliyat oldu onun dinlenmesi falan anca girebildim... bazı arkadaşlarımız bebeklerini kaybetmiş Allah sabırlar versin...inş en kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar...benimde son kan testimde tsh yüksek cıktı..alum bilinen ilaç euthroxy yada ona benzerbir adı vardı:) ondan başladı doktorumuz günde 1 tane 25 mg sabah aç karnına.. tiroid fazlalığı yada eksikliğide aşırı mide bulantısı yaparmış bilginiz olsun baktırmayan arkadaşlar mutlaka tsh t3 t4 ünüze baktın...bnun dışında ara ara sarı akıntı geliyor doktor bununda normal olduğunu söyledi..ayaklara çorap giyin bayanlar azalıyor o zaman sanırım farkında olmuyoruz aman hava sıcak diyip ama soğuk alıyoruz...bi de yediklerimi kusmuyordum ben sabahları sadece safra çıkarıyordum ara ara bugün feci uyandım ve her yemekten sonra yediğimiçıkardım diyebilirim..şimdi biraz meyve ile duruyorum ve nane limondan artık ne olacağım hiç bilmiorum..artık sıpalar olunca poposuna vurup vurup sewerken soracağım hesabını:) bu arada bugün ben baya çıkarınca babamız geldi karnımı öptü ama sen çok çektiriyorsun anneye çok ayıp diye bebeğimizle konuştu... normalde bebek fikrine baya uzaktı kendisi ve hep korktuğunu sorumluluğunun çok büyük olduğunu falan söylüyordu..zaman geçtikçe alışacak demekki:) çok mutlu oldum gerçekten...bana ilgi gösterir normalde çok sevecendir eşim sarılır öper evde tv izlerken bile ya elimi tutar ya sarılır.. şimdi aynı ilgiyi bebeğe de gösterince cidden mutlu oldum...Allah hepimize eşimizle bebeğimizle mutlu sağlıklı günlergöstersin inş..sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor*

kızlar sakız çigneyen var mı çignense sorun olur mu blen varsa yardımcı olsun ben cok çigniyorum agzımdan cıkarmak istemiyorum o derece yani

canım bende bulantımı sakızla durduruyrum..eşimin anneannesi gülerek dedi ki çok sakız çiğneyenin bebeği afedersiniz çok kaka yapar batıl inanış tabi onlarda hem söyleyip hem güldüler bana..dedim tek derdimiz bez olsun ne yapalım :) bilinen bir zararını duymadım bende..

inşallah bende şubat 2014 te anne olacağım rabbim meleklerimizi korusun allahım isteyen herkese versin inşallah

tesekkurler canım hayırlısı olsun

canım ya ordad şöle şık düzgün bişiler bulamadım ya

selam arkadaşlar bir haftadır yoktum geçmişi daha sonra okurum artık.evi boyattık,temizlik,düğünler vakit bulamadım.umarım herkes iyidir.benim tekrar kanama oldu üstelik kırmızıydı.dr.a gidemedim ama daha önce verdiği jeli kullanıyorum,3.günde kesildi.bu arada kusma yok ama hiçbir yemekten zevk alamadığım için kilo almadım zaten yeterince depo dolu şekerli hiçbir şeyden meyveden dahi zevk almıyorum.sonradan iştahım çok açılmaz umarım.

canımmm ne güzel bir gunn:)) güzel haberlerini bekliyoruz allahın izniyle:))

Kizlar geldim tam 1 saatir yazdiklarinizi okuyorum gitgide iletisimimiz dahada kyvvetleniyor sanki ne guzell oku oku bitmedi

Cok ama cok mutluyum Allahim bu guzelligi anne olmak isteyen tum hemcinslerime nasip etsin insallah.ayrintilara geleyim simdi bebegimin kalp atislarini duydum cok guzel bir duygu, doktorumun dedigine gore hem ultrs.hem sat ikisi uyumlu gidiyormus 7+3 ikiside.Doktorum halsizligimi ve ogurtulerimi sordum o da ne guzel bu hsmileligin tuzu biberidir dedi ve dahada artacak dedi :-(

Canim seni cok iyi anliyorum ayni seyleri yasadim bende kaybetme korkusu vardi birde esim nobetciydi yalnizdim vesvese yaptim cok ckk kotuydum dedim stresle yine dusurecegim bebegimi Kurani kerim okudum sonra dua ederken uyuya kalmistim zaten sabahina randevum vsrdi doktoruma soyledim ve kotu dusunursen sonucu kotu olur dedi ve psikolaga gidebilecegimi soyledi ve gittim konustum psikolokla ve o gun bugun korkumu yendim rahatladım tavsiye ederim kendi olumsuz dusunceleriyle bas edemeyenlere en azindan faydasini gordum.

O zaman hosgeldiniz birlikde nice sohbetlere diyelim o zaman

Bursalimisin, yoksa sadece orada mi oturutorsunuz bu srada soruyorum cunku bende bursaliyim canim memleketim benim cok ozluyorum yesil bursami...

Kizlar sizleri yemek konusunda uyarmak istedim lutfen su yiyecek isimlerinden bahsetmeyelim zaten yapmaya halimiz yok ee ailelerimizde yanimizda degil birde esinizinde elinden gelmiyorsa vay halinize agzinizin sularinin akmasiyla kalıyorsunuz.rica ediyorum lutfenn:'(

canım neden gitmedin doktora neden yoruyorsun kendini ALLAH korusun benim pazartesi çok az olmuştu 6 gündür yatıyorum psikolojim bozuldu hiçbişey bebişten önemli değil

bende bugün 6.gün bitti ilk kez dışarı çıktım arabayla eşim yavaş yavaş gezdirdi biraz bi nefes aldım ya yoka bu gece kriz geçirecektim artık.yollar çok bozuk ama inşallah bişi olmaz yavruma .herkes yürüyor ne güzel yazın gelmesini dört gözle bekledim benimde gebeliğim riskli olmasa bizde yürürdük kızımla:) kızım diyorum bence kız yani hep öle diyoruz bilmiyorum

canım neden gitmedin doktora neden yoruyorsun kendini ALLAH korusun benim pazartesi çok az olmuştu 6 gündür yatıyorum psikolojim bozuldu hiçbişey bebişten önemli değil
çok haklısın .ilk bebeğimde de çok oldu. dr.rapor verdi.ben ne yaptım?yemekli misafir ağırladım.allahım korusun bebeklerimizi . ilki acemilik de bunda yatmam imkansız.ilacımı kulllanıyorum iyi geliyor.

çok haklısın .ilk bebeğimde de çok oldu. dr.rapor verdi.ben ne yaptım?yemekli misafir ağırladım.allahım korusun bebeklerimizi . ilki acemilik de bunda yatmam imkansız.ilacımı kulllanıyorum iyi geliyor.

neden imkansız canım ya bende önceki gün misafir ağırladım o günde yürüdüm bide öğrencime sinirlendim olan oldu işte

canım günlerimiz yakın senle.. bende 2 haftadır sadece sabahları kusma oluyordu, o da dediğin gibi safra cıkıyordu.. 4 gündür canıma okuyor bulantılar.. Allahtan tatildeyiz, yeyip yatıyorum kusmamak için.. yinede yedikten 4- 5 saat sonra kusuyorum, yine safra.. en azından yediklerim çıkmıyor simdilik, buna da seviniyorum.. bulantım butün gün sürüyor, o kadar mutsuzum ki.. ben geçsin diye dua ederken katlandı malesef.. Allah yardımcımız olsun.. eşime diyorum doğsun ben vurcam poposuna sıpamın :))

bebeğimmm çok geçmiş olsunnnn

canım mrb günümüz aynıymış:) doktora göre kaç haftalıksın ve boyu ne kadar acaba benim bugün tam 7+0 ve boyu 0.91 cm merak ediyorumda bu arada ne güzel tatildesin bizimde çok planlarımız vardı ama düşük riskim var muhtemelen gidemicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…