canım tesekkürler 3 temmuza gün vermişler ama hemsirem unutmus pazartesi gidecem insallah
ya birşey söylicem size afedersiniz ama bende biraz kabızlık sorunu var,aslında biraz ıkınabilsem sorunum olmaz ama şimdi ıkınmaya da korkuyorum ve eemi yapamıyorum(( napcam ben yaaa (((
tamam canım önemli degil
kızlar sakız çigneyen var mı çignense sorun olur mu blen varsa yardımcı olsun ben cok çigniyorum agzımdan cıkarmak istemiyorum o derece yani
inşallah bende şubat 2014 te anne olacağım rabbim meleklerimizi korusunallahım isteyen herkese versin inşallah
canım bende bulantımı sakızla durduruyrum..eşimin anneannesi gülerek dedi ki çok sakız çiğneyenin bebeği afedersiniz çok kaka yaparbatıl inanış tabi onlarda hem söyleyip hem güldüler bana..dedim tek derdimiz bez olsun ne yapalım :) bilinen bir zararını duymadım bende..
canım ya ordad şöle şık düzgün bişiler bulamadım yaBen de tutamıcam zaten midem kötü tansiyonum düşük.. Dr larda tavsiye etmiyor.Rabbim bizi mazeretli sayıyor, kısmetse borçlarımı sonra tutarım..
Benim de karnımdan elbise dışında seçeneğim kalmadı.. Lcw ve defacto ya bak canım hatta ben dün lcw internet sitesinden bişeyler ısmarladım bile:)
canımmm ne güzel bir gunn:)) güzel haberlerini bekliyoruz allahın izniyle:))
Aman nebilim işlte :) Diyorum ya paranoyak oldum galiba. Ben geçen sene boş gebelik geçirdim ve bebeğim gelişmediği için kürtajla almak zorunda kalmışlardıBu seferki hamileliğimde doktor iyi diyor ama ben korkularıma engel olamıyorum. 2 gündür midem bulanmıyor mesela neden bulanmıyor diye taktım kafaya şimdi. Allah'ım inşallah sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Slm kızlar. Hamile olduğumu öğrendiğim ilk andan beri sizi takip ediyorum, size dahil olmam anca nasip oldu, allah nasip kısmet ederse bende şubat 2014 annesi olacağım, tahmini doğumum 11 şubatta, umarım hamileliğimiz boyunca burada güzel zaman geçeririz,
canım 23 yaşındayım, bursada oturuyorum, ilk bebeğim olacak inşallah, çalışıyorum, bebeğimin şuan 8+4 olması gerekiyorda ama geçen doktora gittiğimde 4 gün geriden geliyor dedi ve şuan tahminen 8 haftalık olması gerekiyor,
ayyy laf mı attın kız kaçırdım galiba:)) nerdee dolma yok hüzünbaz yapacaktı ama hangi semttesin diye sorunca cevap vermedi galiba tüm tencereyi yicek:)))) bu arada kayınvaldem aradı ve bana gelecekmiş istediğin yemek varsa yaparım dedi sence ne istiyor olabilirim:)))) bir de ıspanaklı börek yapmış ki bayılırım artıkın saatleri sayıyorum:)))
selam arkadaşlar bir haftadır yoktum geçmişi daha sonra okurum artık.evi boyattık,temizlik,düğünler vakit bulamadım.umarım herkes iyidir.benim tekrar kanama oldu üstelik kırmızıydı.dr.a gidemedim ama daha önce verdiği jeli kullanıyorum,3.günde kesildi.bu arada kusma yok ama hiçbir yemekten zevk alamadığım için kilo almadım zaten yeterince depo doluşekerli hiçbir şeyden meyveden dahi zevk almıyorum.sonradan iştahım çok açılmaz umarım.
çok haklısın .ilk bebeğimde de çok oldu. dr.rapor verdi.ben ne yaptım?yemekli misafir ağırladım.allahım korusun bebeklerimizi . ilki acemilik de bunda yatmam imkansız.ilacımı kulllanıyorum iyi geliyor.canım neden gitmedin doktora neden yoruyorsun kendini ALLAH korusun benim pazartesi çok az olmuştu 6 gündür yatıyorum psikolojim bozuldu hiçbişey bebişten önemli değil
çok haklısın .ilk bebeğimde de çok oldu. dr.rapor verdi.ben ne yaptım?yemekli misafir ağırladım.allahım korusun bebeklerimizi . ilki acemilik de bunda yatmam imkansız.ilacımı kulllanıyorum iyi geliyor.
bir kaç gündür yoktum eşim böbrek taşından ameliyat oldu onun dinlenmesi falan anca girebildim... bazı arkadaşlarımız bebeklerini kaybetmişAllah sabırlar versin...inş en kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar...benimde son kan testimde tsh yüksek cıktı..alum bilinen ilaç euthroxy yada ona benzerbir adı vardı:) ondan başladı doktorumuz günde 1 tane 25 mg sabah aç karnına.. tiroid fazlalığı yada eksikliğide aşırı mide bulantısı yaparmış bilginiz olsun baktırmayan arkadaşlar mutlaka tsh t3 t4 ünüze baktın...bnun dışında ara ara sarı akıntı geliyor doktor bununda normal olduğunu söyledi..ayaklara çorap giyin bayanlar azalıyor o zaman sanırım farkında olmuyoruz aman hava sıcak diyip ama soğuk alıyoruz...bi de yediklerimi kusmuyordum ben sabahları sadece safra çıkarıyordum ara ara bugün feci uyandım ve her yemekten sonra yediğimiçıkardım diyebilirim..şimdi biraz meyve ile duruyorum ve nane limondan artık ne olacağım hiç bilmiorum..artık sıpalar olunca poposuna vurup vurup sewerken soracağım hesabını:) bu arada bugün ben baya çıkarınca babamız geldi karnımı öptü ama sen çok çektiriyorsun anneye çok ayıp diye bebeğimizle konuştu... normalde bebek fikrine baya uzaktı kendisi ve hep korktuğunu sorumluluğunun çok büyük olduğunu falan söylüyordu..zaman geçtikçe alışacak demekki:) çok mutlu oldum gerçekten...bana ilgi gösterir normalde çok sevecendir eşim sarılır öper evde tv izlerken bile ya elimi tutar ya sarılır.. şimdi aynı ilgiyi bebeğe de gösterince cidden mutlu oldum...Allah hepimize eşimizle bebeğimizle mutlu sağlıklı günlergöstersin inş..sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor*
bir kaç gündür yoktum eşim böbrek taşından ameliyat oldu onun dinlenmesi falan anca girebildim... bazı arkadaşlarımız bebeklerini kaybetmişAllah sabırlar versin...inş en kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar...benimde son kan testimde tsh yüksek cıktı..alum bilinen ilaç euthroxy yada ona benzerbir adı vardı:) ondan başladı doktorumuz günde 1 tane 25 mg sabah aç karnına.. tiroid fazlalığı yada eksikliğide aşırı mide bulantısı yaparmış bilginiz olsun baktırmayan arkadaşlar mutlaka tsh t3 t4 ünüze baktın...bnun dışında ara ara sarı akıntı geliyor doktor bununda normal olduğunu söyledi..ayaklara çorap giyin bayanlar azalıyor o zaman sanırım farkında olmuyoruz aman hava sıcak diyip ama soğuk alıyoruz...bi de yediklerimi kusmuyordum ben sabahları sadece safra çıkarıyordum ara ara bugün feci uyandım ve her yemekten sonra yediğimiçıkardım diyebilirim..şimdi biraz meyve ile duruyorum ve nane limondan artık ne olacağım hiç bilmiorum..artık sıpalar olunca poposuna vurup vurup sewerken soracağım hesabını:) bu arada bugün ben baya çıkarınca babamız geldi karnımı öptü ama sen çok çektiriyorsun anneye çok ayıp diye bebeğimizle konuştu... normalde bebek fikrine baya uzaktı kendisi ve hep korktuğunu sorumluluğunun çok büyük olduğunu falan söylüyordu..zaman geçtikçe alışacak demekki:) çok mutlu oldum gerçekten...bana ilgi gösterir normalde çok sevecendir eşim sarılır öper evde tv izlerken bile ya elimi tutar ya sarılır.. şimdi aynı ilgiyi bebeğe de gösterince cidden mutlu oldum...Allah hepimize eşimizle bebeğimizle mutlu sağlıklı günlergöstersin inş..sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor*
canım günlerimiz yakın senle.. bende 2 haftadır sadece sabahları kusma oluyordu, o da dediğin gibi safra cıkıyordu.. 4 gündür canıma okuyor bulantılar.. Allahtan tatildeyiz, yeyip yatıyorum kusmamak için.. yinede yedikten 4- 5 saat sonra kusuyorum, yine safra.. en azından yediklerim çıkmıyor simdilik, buna da seviniyorum.. bulantım butün gün sürüyor, o kadar mutsuzum ki.. ben geçsin diye dua ederken katlandı malesef.. Allah yardımcımız olsun.. eşime diyorum doğsun ben vurcam poposuna sıpamın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?