yok kuzum benim hic bisey sevmiyo:26:meyve yok sebze yok yogurtu biraz seviyodu onu yememek icin nefesini tuttu boguluyo sandim nasi agladikasigi görünce kasilmali agliyo..mama sandalyesi aldim yeni oturtacagim zaman biliyo basliyo aglamaya bisey yedirmeden cok zahmetli bi bebek..rabbim saglik versin:26::26::26:yemeyen bebek cok zor gercekten.napacagini bilmiyosun... biskuviyide sevmiyo...tatli sevmiyo tatsiz sevmiyo...ne sevecek bilmiyorum..bi müddet kasiga ara verecem...biberona devam. yapacak biseyim yokk onuda uyurken alioy uyanikken asla yumurtadan bi igrendi görmen lasimdi..sanki zehir verdim
kızlar bana pimpirikli diyorsunuz biliyorum ama ben bebeğimiz için çok uğraştım tam 2 yıl doktor kapılarında bekledim olmadı şimdide bakıyorum çabalıyorum yetmiyor gibi geliyor elimde değil inanın doğuma girerken bile doktor çok kan kaybı olur anneye bişey olur dedi ben sadece bebeğim iyi olsun dedim narkozdan ayılınca sadece o iyimi diye ağladım sonra doyuramadım sarılıktan hastanede yattı hep benim yüzümden şimdide bakamıyorum oturamıyor bile 2 büklüm oluyor bişey öğretimiyorum tek başıma olmaktan çok yoruldum.
Ya hanımlar,Zeren,yasakhayal,cnmkzm beni yanlış anlamayın lütfen akıl vermek haddime değil ama şunu tavsiye etmek isterim yılmayın.zaten uğraşıyorsunuz biliyorum.daha da üstüne gidin olayın.demek istediğim zorla ağzına tıkın değil de yavaş yavaş bekleye bekleye yedirin.o hiçbir şey yemediği günlerde annem kızıma hep öyle yaptı.yoksa midesi iyice küser daha da azalır dedi.sana benziyor sen kendinden bilirsin dedi.gerçekten de öyle değil mi,yemedikçe iştahım kapanır benim mesela.ben de elimde tabak kaşık bekliyorum ki ağzını açacak.şarkılar türküler oyunlar,artık şarkıları tiyatro gibi canlandırıyorum o derece.ama kendime bir hedef belirleyip onu bitirmeden kalkmıyorum başından.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyy maşallahhh zeynepeeeebizim kız totosunu kaldıramıyo yaa dönemiyo bile 7 şubat doğumlu.uğraşıyo döneyim diye ama totoyu kaldıramıyo
canım bizim kız ba ba diyo anneee dedi bi kaç kez ama bilinçli olarak değil hani agu felan derken.kaşıkla bişeyler yerken hamm yapıyo bi de
merhaba kızlar bebeciklerimiz büyüyor gün geçtikçe... bir 3/5 yıl çocuk istemiyorum çok zor gerçekten onu da ister miyim bilmem ya.....nasıl korunuyorsunuz....ben kesin bir çözüm bulamadım henüz...yanlışlıkla hamile kalmak istemiyorum büyük konuşmayayim....takdiri ilahı....paylaşşsak olur mu...
ben dogum kontrol hapi kullaniyorumm
kızlar bana pimpirikli diyorsunuz biliyorum ama ben bebeğimiz için çok uğraştım tam 2 yıl doktor kapılarında bekledim olmadı şimdide bakıyorum çabalıyorum yetmiyor gibi geliyor elimde değil inanın doğuma girerken bile doktor çok kan kaybı olur anneye bişey olur dedi ben sadece bebeğim iyi olsun dedim narkozdan ayılınca sadece o iyimi diye ağladım sonra doyuramadım sarılıktan hastanede yattı hep benim yüzümden şimdide bakamıyorum oturamıyor bile 2 büklüm oluyor bişey öğretimiyorum tek başıma olmaktan çok yoruldum.
amin Taube caniminş senin kizin çabuk alisir kasiga ve ek gıdaya gerçekten çok yorucu oluyo yemeyen bebek. is nede yapamıyorum. Tüm günüm ona zorlada olsa bişey yedirip içmeye geciyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de böyle bi sorunum var maalesef. Kızıma herşeyi ( bisküvi, bebek tarhanası,tereyağı,labne peynir,yoğurt,bebek ekmeği, sütlaç) özenerek yapıyorum ama yediremiyorum.dün doktora götürdük.biraz tuz koy,sebze pürelerine bir süre sonra ceviz büyüklüğünde kıyma,yoğurduna meyve koy dedi. Bunlar tadımlık doyumluk değil dedi.bugüne kadar kilo alımı iyi gitti çok şükür .bu kilo bize ancak 2-3 ay yeter ama sonrası ne olur bilemiyorum.sürekli emmek istiyor.benim de hevesim söndü.çok karşıydım ek mamalara ama ben de maalesef 2 gün önce hipp in tahıllı gıdalarından sipariş verdim. En azından gece öğününü onlardan vereyim diyorum.
Ya hanımlar,Zeren,yasakhayal,cnmkzm beni yanlış anlamayın lütfen akıl vermek haddime değil ama şunu tavsiye etmek isterim yılmayın.zaten uğraşıyorsunuz biliyorum.daha da üstüne gidin olayın.demek istediğim zorla ağzına tıkın değil de yavaş yavaş bekleye bekleye yedirin.o hiçbir şey yemediği günlerde annem kızıma hep öyle yaptı.yoksa midesi iyice küser daha da azalır dedi.sana benziyor sen kendinden bilirsin dedi.gerçekten de öyle değil mi,yemedikçe iştahım kapanır benim mesela.ben de elimde tabak kaşık bekliyorum ki ağzını açacak.şarkılar türküler oyunlar,artık şarkıları tiyatro gibi canlandırıyorum o derece.ama kendime bir hedef belirleyip onu bitirmeden kalkmıyorum başından.
Canım biliyorsun benimki de yemeyen bir bebek,hergünüm moral bozukluğuyla geçiyor,iki kaşık fazla yediğinde yada biraz uzun emdiğinde dünyalar benim oluyor...
Benimki zorlasam da yemek istemiyorsa yemez,hele bir de ağlamaya başladı mı tamam,imkansız boğazından bişey geçirmek,
Bu sebeple daha kötü olmasın diye çok zorlamıyorum,emerse emer,emmezse diğer öğüne kadar bekler ve ilginç olan bişey yemediği halde hiç huzursuz olmaz keyfi hep yerindedir...
Galiba sen biraz fazla zorlamışsın yesin diye, bu sebeple kaşığa tepki gösteriyor,bencede bir süre ara vermen daha iyi olacak
Biberonu da yine uykuda vermeye devam et ona da tepki geliştirmesin...
Malesef biz bu yavruları büyütene kadar çok yıpranacaz ama çok şükür ki anneyiz herşeye dayanacağız
Benim de böyle bi sorunum var maalesef. Kızıma herşeyi ( bisküvi, bebek tarhanası,tereyağı,labne peynir,yoğurt,bebek ekmeği, sütlaç) özenerek yapıyorum ama yediremiyorum.dün doktora götürdük.biraz tuz koy,sebze pürelerine bir süre sonra ceviz büyüklüğünde kıyma,yoğurduna meyve koy dedi. Bunlar tadımlık doyumluk değil dedi.bugüne kadar kilo alımı iyi gitti çok şükür .bu kilo bize ancak 2-3 ay yeter ama sonrası ne olur bilemiyorum.sürekli emmek istiyor.benim de hevesim söndü.çok karşıydım ek mamalara ama ben de maalesef 2 gün önce hipp in tahıllı gıdalarından sipariş verdim. En azından gece öğününü onlardan vereyim diyorum.
Canım doktor ne dedi normal miymiş bu iştahsızlık? Bizimki hep yemesin ne olacak diyodu da merak ettim
Benim kiz da yemiyo canim. Meyvelerden mama kasiginin ucuyla 3-4kasik tikistiriyorum. Agliyo biraz daha verince yutmuyo agzinda tutuyo sonra cikariyo agzindan(( yogurdu da toplasan 1 tatli kasigi anca yiyor. Ben de en son dayanamayıp birakiyorum.israrci olsam tiksinirse ömür boyu yemekte problem yasayacak. Israr etmesem nasil büyüyece. BILEMEDIM bu kizi naapmali. En iyi relaks olmak onu da beceremiyorum icimde bi umut var onu yaşatmaya çalışcam artik... ins cok gecmeden sever
Bide dedigin gibi uzun sure bekliyim başında. Bakalim yarin yicek mi. Umarim yer.... bir de cnm niye akil vermek olsun :) denemekte fayda var. Fikrini soylersin begenen alir begenmeyen almaz yada olumsuz yorum bile yapabilirsin benim icin. Alinganlik gostermem ben. Yanlis bilinen farkinda olmadigimiz dogrularimizi paylasicaz tabiki de. Ama sen de haklisin bazilari alinganlik edip minik küsmeler yapabiliyo :)) neysem ben susayim da topik konussun
Yok yanlış anlamam semender canım. valla kiscem halimi bi görsen neler yapıyorum. Eşim bile oglumuz dan çok bana aciyo nası mücadele ediyorsun diyoelimde kaşık bekliyorum.suratini asiyo. oturuyo öylece normalde guldugu şeyleri yapıyorum yedirecek diye gulmuyo.nadir gulerse veriyorum agzina hemen cikariyo yutmuyo sonra agliyo.bi kitledi mi acamiyorum ağzını. bide yana ceviriyo kafasını vermim diye çok ilginç anlıyo. kaşığı getirirken basiyo çığlığı .ne guldurmeye ne şarkıya ne başka şeye kanıyor. sadece yememeye odakli bi müddet ara verecem.tek şansım uyurken biberon alması. uyanık ken almiyo.demin uyuttum ...Ve şükür 235 cc sütünü icirdim. ...bi müddet ek gıdayi bırakacammm ana midesi ni küçülmeye izin vermedim yoksa 235 cc iciremezdim
Canım maşallah 235cc mükemmel bir rakam daha ne istiyorsun,anne sütü veriyorsun hala değil mi?hiiiççç kaşıkla uğraşma bir iki hafta daha sadece süt içsin,sonra kaşığa dönersiniz
Kaç saat arayla içiyor 235cc
Bide dedigin gibi uzun sure bekliyim başında. Bakalim yarin yicek mi. Umarim yer.... bir de cnm niye akil vermek olsun :) denemekte fayda var. Fikrini soylersin begenen alir begenmeyen almaz yada olumsuz yorum bile yapabilirsin benim icin. Alinganlik gostermem ben. Yanlis bilinen farkinda olmadigimiz dogrularimizi paylasicaz tabiki de. Ama sen de haklisin bazilari alinganlik edip minik küsmeler yapabiliyo :)) neysem ben susayim da topik konussun
ama kiscem ek gıdaya nası alistiricamm onu bilmiyorumuyanık ken asla icmez 235 cc yi ancak 20 cc icer ben 5 bazen 6 saatte bir veriyorum.yani toplamda hedefim 24 saatte 800 cc....
İllaki alışacaklar canım,belki bizim iştahsızlar zorlanacak ama alışacaklar zamanla,sadece bize fazlaca sabır gerekiyor
Bir de pütürlü yememe gibi bir şey var bazı bebeklerde, o daha zormuş,şimdiden alıştırmak gerekiyormuş çevrem hep uyardı beni ama henüz pütürlü bişey vermedim
Yani anlayacağın iş sadece iştahla bitmiyor bir sürü sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?