2014 Şubat Anneleri

Cidden çok sakinleşti forum kızlar nerdesiniz Biz bugün anneanneye dedeye geldik bizi gelip aldılar bir hafta burdayız babamiz ilk defa ayrıldı çok zor ayrıldı ama napalım artık

Anneler bizim tatilimiz bitmek üzere ama ben tatil yapamadım ki ( hiç dinlenemedim buraya geldim annemler bakacak ben dinlenecektim ama hepsi hayalmis ( seneye daha zor (

Selam kızlar sitenin yeni halini sevmediğim için ben artık fazla girmiyorum. Geçen kızımın ateşi 39 dereceye çıktı hastanede hemen calpol verdiler bide zıbınını resmen yıkayıp giydirdik ateşi öyle düştü nedeni rotavirüsü çıktı şok oldum aşı vurunmuştu bide ben el temizliğine çok dikkat ederim ama kızım kimin kucağına gitse milletin elini yalıyor insanlarda çok seviyor çocuma elini yalatmayı sinir oluyorum neyse çok şükür geçmek üZere

İshal varmıydı cnm ? Çünkü bizde tatil dönüşü çok ateslendik 6. Hastalık çıktı bizimkide rotada ishal ve kusmada oluyor diye biliyorum. Bizim hastalığımızda 3 gün yüsek ateş 4. Veya 5. Gün kırmızı döküntü oldu döküntülerde 4 hün kaldı sonra geçti bu aralar kimi duysam 6. Hastalık salgın var sizdede döküntü olursa kesin bizimkinden olmuştursunuz

Gecmis olsun canim

6.hastalik nedir ben bilmiyorum

Belki de canım. 2 tanesini çıkardı ama hiç ateşlenmedi. Şimdi neden ateşlensin ki?
Himm bilmiyorumki kuzum

Cok geçmiş olsun canım

Selam anneler sizlere bi sorum olucakti.Benim kizim aniden donup birini gorunce yada oyuna daldiginda biri konusunca korkuyor zipliyor resmen sizin bebeklerde de oluyor mu?Doktora goturmelimiyim ?Cok sık oluyor bu olay

Selam anneler sizlere bi sorum olucakti.Benim kizim aniden donup birini gorunce yada oyuna daldiginda biri konusunca korkuyor zipliyor resmen sizin bebeklerde de oluyor mu?Doktora goturmelimiyim ?Cok sık oluyor bu olay
Benim kiz sese inanilmaz derecede duyarli. Ben odadan babasina seslendigimde dudaklari kare yapip agliyo:) bide her sese uyaniyo kapinin sesine odadaki ayak sesine falan uyanir. Dogdugundan beri boyle. Ani seslerde bizimkide sicriyor. Bende dalmissam işe güce her sesten sicrarim ani seslerde ciglik bile atiyorum ; ) benim bu zaafimi abim cok kullanirdi hatta. normal ama kafana takiliyosa dr.a sor.

Canim gecmis olsun..

Öğlen patates havuç pirinç mercimek irmik ve zeytinyağ karışımlı bir çorba yaptım...
Okkadaarr çook sevdikiiii bir kase bitirdiiii!!!!...demeyi çok isterdim ama 5 kaşık zor yedi,çıldırmamak elde değil((

Hani bazı anneler yazıyor yaa..bebeğim şunu bayıla bayıla yedi,hepsini bitirdi,çok seviyor vs...işte ben hiçbir zaman o annelerden olamıycam((

Anneler bizim tatilimiz bitmek üzere ama ben tatil yapamadım ki ( hiç dinlenemedim buraya geldim annemler bakacak ben dinlenecektim ama hepsi hayalmis ( seneye daha zor (
Bende de aynı durum.annem geldi çok şükür evim düzene girdi tertemiz ama kızım bi türlü başkalarında annem de dahil durmak istemiyor.sürekli beni arıyor.güya gezecektim.bu yaz 3 düğün var.solaryuma girmeyi planlıyordum ama nerdeeee

canlar nasılsınız? ben oğluşuma 2 gündür akşam 10 gibi yoğurt yediriyorum maşallah sabaha kadar 2-3 kere uyanıyor hep uyuyorminnakım. eskiden en az 10-15 kere uyanırdı. bide ayaklarıyla oynamayı öğrendi elleri sürekli ayaklarında. ama hala dönemiyor çok üzülüyorum iyice tostos çıktı benim oğlan. çarşamba aşımızz var. bakalım kaç kilo olmuş çok merak ediyorum. benden haberler bu kadar

kızlar irmiği çorbanım içine hangi aşamada ve ne kadar katıyorsunuz? yani pişmeye yakın mı yoksa en başta mı

Selam canim senin bebegin de kiloluydu demi verdiklerine dikkat ediyor musun ben cok kilo alacak diye korkuyorum.
bide uyumadan once 1 saat falan muhallebi ver dedi dr.ben o zaman veriyorum 2-3 gb kalkıyor sonra emmek icin kalkıyor.
pirinc unu ve irmikten yapip icine meyve koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…