Ben yeni başladım kahvaltıya anne sütüyle sulandırdım. Yoksa ıhlamur falan kullanan da varKahvaltida neler veriyorsunuz tecrubeli anneler yarin yumurta deneyecegim nasil sulandiriyorsunuz neler yediriyorsunuz kahvaltida
İshal varmıydı cnm ? Çünkü bizde tatil dönüşü çok ateslendik 6. Hastalık çıktı bizimkide rotada ishal ve kusmada oluyor diye biliyorum. Bizim hastalığımızda 3 gün yüsek ateş 4. Veya 5. Gün kırmızı döküntü oldu döküntülerde 4 hün kaldı sonra geçti bu aralar kimi duysam 6. Hastalık salgın var sizdede döküntü olursa kesin bizimkinden olmuştursunuzSelam kızlar sitenin yeni halini sevmediğim için ben artık fazla girmiyorum. Geçen kızımın ateşi 39 dereceye çıktı hastanede hemen calpol verdiler bide zıbınını resmen yıkayıp giydirdik ateşi öyle düştü nedeni rotavirüsü çıktı şok oldum aşı vurunmuştu bide ben el temizliğine çok dikkat ederim ama kızım kimin kucağına gitse milletin elini yalıyor insanlarda çok seviyor çocuma elini yalatmayı sinir oluyorum neyse çok şükür geçmek üZere
Belki de canım. 2 tanesini çıkardı ama hiç ateşlenmedi. Şimdi neden ateşlensin ki?Canim belki dişlerden dolayi oluyodur yavastan yavaştan geliyolar artik
Gecmis olsun canimSelam kızlar sitenin yeni halini sevmediğim için ben artık fazla girmiyorum. Geçen kızımın ateşi 39 dereceye çıktı hastanede hemen calpol verdiler bide zıbınını resmen yıkayıp giydirdik ateşi öyle düştü nedeni rotavirüsü çıktı şok oldum aşı vurunmuştu bide ben el temizliğine çok dikkat ederim ama kızım kimin kucağına gitse milletin elini yalıyor insanlarda çok seviyor çocuma elini yalatmayı sinir oluyorum neyse çok şükür geçmek üZere
6.hastalik nedir ben bilmiyorumİshal varmıydı cnm ? Çünkü bizde tatil dönüşü çok ateslendik 6. Hastalık çıktı bizimkide rotada ishal ve kusmada oluyor diye biliyorum. Bizim hastalığımızda 3 gün yüsek ateş 4. Veya 5. Gün kırmızı döküntü oldu döküntülerde 4 hün kaldı sonra geçti bu aralar kimi duysam 6. Hastalık salgın var sizdede döküntü olursa kesin bizimkinden olmuştursunuz
Himm bilmiyorumki kuzumBelki de canım. 2 tanesini çıkardı ama hiç ateşlenmedi. Şimdi neden ateşlensin ki?
Cok geçmiş olsun canımSelam kızlar sitenin yeni halini sevmediğim için ben artık fazla girmiyorum. Geçen kızımın ateşi 39 dereceye çıktı hastanede hemen calpol verdiler bide zıbınını resmen yıkayıp giydirdik ateşi öyle düştü nedeni rotavirüsü çıktı şok oldum aşı vurunmuştu bide ben el temizliğine çok dikkat ederim ama kızım kimin kucağına gitse milletin elini yalıyor insanlarda çok seviyor çocuma elini yalatmayı sinir oluyorum neyse çok şükür geçmek üZere
Benim kiz sese inanilmaz derecede duyarli. Ben odadan babasina seslendigimde dudaklari kare yapip agliyo:) bide her sese uyaniyo kapinin sesine odadaki ayak sesine falan uyanir. Dogdugundan beri boyle. Ani seslerde bizimkide sicriyor. Bende dalmissam işe güce her sesten sicrarim ani seslerde ciglik bile atiyorum ; ) benim bu zaafimi abim cok kullanirdi hatta. normal ama kafana takiliyosa dr.a sor.Selam anneler sizlere bi sorum olucakti.Benim kizim aniden donup birini gorunce yada oyuna daldiginda biri konusunca korkuyor zipliyor resmen sizin bebeklerde de oluyor mu?Doktora goturmelimiyim ?Cok sık oluyor bu olay
Canim gecmis olsun..Selam kızlar sitenin yeni halini sevmediğim için ben artık fazla girmiyorum. Geçen kızımın ateşi 39 dereceye çıktı hastanede hemen calpol verdiler bide zıbınını resmen yıkayıp giydirdik ateşi öyle düştü nedeni rotavirüsü çıktı şok oldum aşı vurunmuştu bide ben el temizliğine çok dikkat ederim ama kızım kimin kucağına gitse milletin elini yalıyor insanlarda çok seviyor çocuma elini yalatmayı sinir oluyorum neyse çok şükür geçmek üZere
Bende de aynı durum.annem geldi çok şükür evim düzene girdi tertemiz ama kızım bi türlü başkalarında annem de dahil durmak istemiyor.sürekli beni arıyor.güya gezecektim.bu yaz 3 düğün var.solaryuma girmeyi planlıyordum ama nerdeeeeAnneler bizim tatilimiz bitmek üzere ama ben tatil yapamadım ki( hiç dinlenemedim buraya geldim annemler bakacak ben dinlenecektim ama hepsi hayalmis ( seneye daha zor (
canım ben dün öğlen havuç haşlaması yedirdim, bugün öğlen de şeftalili muhallebi yaptım yedirdmKizlar ogleye ne yedireceksiniZ
Selam canim senin bebegin de kiloluydu demi verdiklerine dikkat ediyor musun ben cok kilo alacak diye korkuyorum.canlar nasılsınız? ben oğluşuma 2 gündür akşam 10 gibi yoğurt yediriyorum maşallah sabaha kadar 2-3 kere uyanıyor hep uyuyorminnakım. eskiden en az 10-15 kere uyanırdı. bide ayaklarıyla oynamayı öğrendi elleri sürekli ayaklarında. ama hala dönemiyor çok üzülüyorum iyice tostos çıktı benim oğlan. çarşamba aşımızz var. bakalım kaç kilo olmuş çok merak ediyorum. benden haberler bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?