2014 Şubat Anneleri

Vallah ben de şu soruyu dr a sordum. Sıcak aylarda verilmezmiş dedi. Bir faydası olmaz dedi canım.
bizim doktor hiç kesmedi doğdu doğali d vitaminini

her doktor farklı görüşte her zamanki gibi

ama bizim terleme d vitamininden degil

hergün kullandığımız halde oğlumun kafası acayip terliyo

Herkese cok tesekkur ederim yarin kontrolden sonra yazarim her kafasi terleyrn cocuk kalp hastasiolacak diye bir kural yok kimseyi telas icin yazmadim saece onceki yasadiklarimizdan dolayi oyle dedim kizimin saclari kisauyurkende atletle yatiy oyle yani bu arada kizim icin aldigim kislik orgu montu gostereyi cok sirin fosfor renkli resimde net cikmamis Allahim nasip eder ins. Giydirmeyi

Ne zaman uykusu duzene girecek acaba bugun dr a gittik oksurugu ici bogazinda hafif kizariklik var dedi ama antibiyotik surup vermis kullanmayi dusunmuyorum hemsire tanidik var ona sordum kullanma o dr herkese ayni ilaci veriuor dedi

inş nasip olacak annesi

hayırlı haberle gel ins

senden haber bekliyorum cnaım rabbim yardımcınız olsun

Kızlar yardım lütfen.
Bebeğimin ateşi var bir az korkuyorum. Öğlen 37 di. Ben de 37 ateş sayılmaz diye bi şey yapmadım. Şimdi 37,6 . Şurup vermek istiyorum sizce ne yapa bilirim? Bir de neden ateşlendiğini bilmiyorum. Bir az rahatsız sadece başka bi şeyi de yok? Neden ola bilir ki?

Mor renkli calpol surup ver siringayla. Bide nemli ilik bezle kompresle cnm ins geçer bi an once

Bide sirkeli su falan diyolar sakın deneme.cunku atesi birden dusurdugu icin ates birden yukselebilirmis buda bebeklerde bazi kalici rahatsizliklara yol acabilirmis

slm kıslarr nasısınız.biz busadaız bi haftadır.geziyoruz.kızımın dört dişi patladı yukardan.baya bi nazı var.bazen ağlıyo.calpol veriyorum sıkıntılı olunca o baya rahatlaıyo..izmirden bursaya bi saat anca uyudu.baya yoruldum.dönüşte napcaz bakalım..

Kahvaltida neler veriyorsunuz tecrubeli anneler yarin yumurta deneyecegim nasil sulandiriyorsunuz neler yediriyorsunuz kahvaltida
Kendı yaptıgım peynır ve yumurta sarısını iyice ezip karıştırıyorum. Sütümle sulandırıyorum. Biberonda da pekmezi sulandırıp içiriyorum yutması kolay olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…