- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
bizim doktor hiç kesmedi doğdu doğali d vitamininiVallah ben de şu soruyu dr a sordum. Sıcak aylarda verilmezmiş dedi. Bir faydası olmaz dedi canım.
Himmm alla allaVallah ben de şu soruyu dr a sordum. Sıcak aylarda verilmezmiş dedi. Bir faydası olmaz dedi canım.
Canim sen hangi marka kullaniyosun. Sade d vitamini mi kompleks a d e vitamini mibizim doktor hiç kesmedi doğdu doğali d vitaminini
her doktor farklı görüşte her zamanki gibi
ama bizim terleme d vitamininden degil
hergün kullandığımız halde oğlumun kafası acayip terliyo
baktım sadece d vitamini zerenimCanim sen hangi marka kullaniyosun. Sade d vitamini mi kompleks a d e vitamini mi
inş nasip olacak annesiHerkese cok tesekkur ederim yarin kontrolden sonra yazarim her kafasi terleyrn cocuk kalp hastasiolacak diye bir kural yok kimseyi telas icin yazmadim saece onceki yasadiklarimizdan dolayi oyle dedim kizimin saclari kisauyurkende atletle yatiy oyle yani bu arada kizim icin aldigim kislik orgu montu gostereyi cok sirin fosfor renkli resimde net cikmamis Allahim nasip eder ins. Giydirmeyi
Hayır canım sade olanından kullanıyorum. Şimdilik vermiyorum eylül ayının ortalarından itibaren tekrar devam edicezCanim sen hangi marka kullaniyosun. Sade d vitamini mi kompleks a d e vitamini mi
Herkese cok tesekkur ederim yarin kontrolden sonra yazarim her kafasi terleyrn cocuk kalp hastasiolacak diye bir kural yok kimseyi telas icin yazmadim saece onceki yasadiklarimizdan dolayi oyle dedim kizimin saclari kisauyurkende atletle yatiy oyle yani bu arada kizim icin aldigim kislik orgu montu gostereyi cok sirin fosfor renkli resimde net cikmamis Allahim nasip eder ins. Giydirmeyi
Mor renkli calpol surup ver siringayla. Bide nemli ilik bezle kompresle cnm ins geçer bi an onceKızlar yardım lütfen.
Bebeğimin ateşi var bir az korkuyorum. Öğlen 37 di. Ben de 37 ateş sayılmaz diye bi şey yapmadım. Şimdi 37,6 . Şurup vermek istiyorum sizce ne yapa bilirim? Bir de neden ateşlendiğini bilmiyorum. Bir az rahatsız sadece başka bi şeyi de yok? Neden ola bilir ki?
Bide sirkeli su falan diyolar sakın deneme.cunku atesi birden dusurdugu icin ates birden yukselebilirmis buda bebeklerde bazi kalici rahatsizliklara yol acabilirmisKızlar yardım lütfen.
Bebeğimin ateşi var bir az korkuyorum. Öğlen 37 di. Ben de 37 ateş sayılmaz diye bi şey yapmadım. Şimdi 37,6 . Şurup vermek istiyorum sizce ne yapa bilirim? Bir de neden ateşlendiğini bilmiyorum. Bir az rahatsız sadece başka bi şeyi de yok? Neden ola bilir ki?
Ya tşkrbederim canım. Akşam şurup verdim. Geçti şükür. İnş yükselmez bi daha. Çok korkuyorum öyle olduğu zamanMor renkli calpol surup ver siringayla. Bide nemli ilik bezle kompresle cnm ins geçer bi an once
Kendı yaptıgım peynır ve yumurta sarısını iyice ezip karıştırıyorum. Sütümle sulandırıyorum. Biberonda da pekmezi sulandırıp içiriyorum yutması kolay olsun diye.Kahvaltida neler veriyorsunuz tecrubeli anneler yarin yumurta deneyecegim nasil sulandiriyorsunuz neler yediriyorsunuz kahvaltida
Canim belki dişlerden dolayi oluyodur yavastan yavaştan geliyolar artikYa tşkrbederim canım. Akşam şurup verdim. Geçti şükür. İnş yükselmez bi daha. Çok korkuyorum öyle olduğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?