Evet en kucuk bebek benımki cnm. Domates suyu cok ıyı dedı. Bı drumuz daha var ona da soracagım bakalım. 20 şubatta doğdu cnm.
Kız hem valla hem billa
Sagol cnm. İnşallah. Domates suyu cok iyi dedi. Kilo alımı için soylediğini zannetmiyorum. Ama verdiği vitamin iştah acıcı imiş. Gereksiz şişirecek mi diye sordum. Yok, gerekli vitaminleri alıp fazlasını atacak dedi.
Haa tamam ozaman ben de hesap karıştı zannettim:)Ay alıntı yaptığımda yazı yazamıyorum ne kadar sinir bozucu oldu site.canım annemlerdeyken sağlık ocağına gidip tattırdığımda 7 kilo çıktı ama onu arada gittim.aylık kontrol değildi.geçen ay kilosu 6640'tı,bu ay da 7380. Dolayısıyla 740 almış oldu.
Bizde de ilk gün biraz ateş oldu eşimin ısrarıyla bişey vermedim,vücud mücadele etsin biraz,çok huzursuz olursa ozaman ver dedi,huzursuz olmayınca vermedim yani bu aşıyı sıfır şuruplar geçirdik maşallah diyeyimSaol cnmkzm
kiscem ana bi bi aylık kilo alımı değil 6 haftalik kilo boy artisi
yinede şükür ama bu kadar iştahsızlığa.ben rağmen sende bende aldırdık bu sıpalara
bekleyelim biraz büyüsün ler bizde kullanırız o dediginden
bizim 6.ay aşısı ateş yapti
şükür fitil le iyi şimdi inş geri yükselmez atesi
Canim ya insalAh oyle bisey yokturr icini ferah tut..canim benim kizim da cok terliyor yatagi hep ipislakk buyuk ihtimallae sicaktandirr..dualarim seninle...Selam kizlar her aksam sizi takip ediyorum fakat telden yazamiyorum sorun var bizde kcuk bebeklerdeniz 6 kg 61 cm ben fazla takmiyorum ama su aralar basi terleyor ve ben cok tedirginim ilk kizimda da vardi terleme beni hatirlayan varmi bilmem ama gecen sene kizimi kalp ynezliginden kaybettim cumartesi kardiyoliji randevumuz var ama ben zor duruyorum hemen o gun gelse diye sizde de varmi bas sirt terlemesi korkuyoru acikcasi nolur dua edin ayni seyleri yasamayilimcunku hastaligin tek tedavisi kalp nakli ve cok zor kontrolleri ihmal etmedik ama niye terliyor bu aralar oldu kilo alimi da az baslarda reflu vardi cok sukur gecti ondan da alamadi kilo dua edin
Canim cok gecmis olsun..bugun başıma öyle bişey geldi ki.. kızımı parka götürmüştüm. Yokuş bir yerde durduk ve bir anlık dikkatsizliğimle kızımın arabası devrildi ve o arabaya bağlı değildi. Arabadan düştü...
Hala nasıl oldu da delirmedim şaşırıyorum. Ömrümün yarısı gitti kızlar. Herkes dikkatli olsun diye yazıyorum bunu.
Feci bişey ya, kalp krizi geçirecektim nerdeyse. Allahtan düştüğü yer çimendi. Yüzükoyun düştü. Hemen vücudunu ve kafasını kontrol ettik.Çok şükür bişey olmadı...Çok da ağlamadı ama ben bittim resmen..
Evet en kucuk bebek benımki cnm. Domates suyu cok ıyı dedı. Bı drumuz daha var ona da soracagım bakalım. 20 şubatta doğdu cnm.
Kız hem valla hem billa
Sagol cnm. İnşallah. Domates suyu cok iyi dedi. Kilo alımı için soylediğini zannetmiyorum. Ama verdiği vitamin iştah acıcı imiş. Gereksiz şişirecek mi diye sordum. Yok, gerekli vitaminleri alıp fazlasını atacak dedi.
Haksever, ne güzel içini döküp rahatlamışsın...bazen aynı şeyleri ben de yaşıyorum,sıkıntıdan stresten yüzümde sivlceler çıkıyor,rengim soluyor,bide saçımdaki beyazlar dahada arttı,(boyamadım hamilelikten buyana) aynaya baktığımda moralim daha da bozuluyor ne hale geldim diye...bazen ben de anneliği beceremediğimi düşünür kendime kızarım,gerçekten de hem eve hem çocuğa hem kocaya hem misafire yetişmek çok zor oluyor...malesef ki kadınız,sorumluluğumuz çok fazla ve mecburen güçlü olup herşeye katlanıyoruz...
Yalnız kızına haksızlık yapıyorsun beni sevmiyor diye...seviyor hem de çookkk seviyor annesini,arada huysuzluk yapacak ki bebek olduğunu hatırlatsın:)
Sosyoloji çok geçmiş olsun,okurken bile tüylerim diken diken oldu...
Superisi,çok üzüldüm canım...Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavruna...benim kızımın da başı çok terliyor,öyleki başını koyduğu yer su içinde kalıyor...hava çok sıcak bunu da hesap etmek lazım,hemen kötüye yorma,dualarım seninle...
Annelerek gida maceralarimizi anlatayim sebze corbasi yaptim dun alti kasik silikon kasiklardan kadar yedi bugun de bes kasik gibi sonra ben biraz usteledim kustu bi daha israr etmeyecegim bugun dort kasik kadar seftali yedi filesine salatalik koydum emdi azicik ya cok mu kotu gidiyor biz baslayali dokuz gun falan oldu herkea altinci ayda basladin gec kaldin bebegin bisey yemez dedikce moralim bozuluyor alerjiden dolayi kontrollu veriyorum ama millet korkuytuyor ya cok mu az yiyor kilo alimi durdu zaten nerdeyse ya ama asiri hareketli
bugun muhallebi yapiyorum canim bi hafta denemiyotum ayni yiyecegi iki gun veriyorum tepkisine bakiyorum mesela iki gun seftali gibiydi simdi ogunleri artirdim oyle devam ediyorum mesela bugun muhallebi bi ogunde meyve gibi haftaya kahvaltiya baslayacagimcanım sende minyonmusun bizim saglıkocandaki ebemiz annesi ne ki ne olsun diyo :)) ya diyorum şimdi tombik olsun sonra ince olsun şişmanlıgı hiç sevmem ama insan yavrusunu tombik görmek istiyo sanki iyi bakımın kanıtı gb aa yoktan diyince millet morali bozuluyo insanınd0omatez denicem bende organik bulşursam ama cok zor ya domatezle cok oynanıyo en gdolu şey lütfen sende dikkat et canım
geçti bile canım bi an sinirlerim bozuldu şimdi evimi temizledim baldök yala bebğim ne kadar huysuz olsada o uyudukca dinleniyorum evimde herşeyi yoluna koyabiliyorum ama noluyo biyerde biri gleince bozuluyo bak herşeyi yeleştirdim 3 makina çamasır yerleştireyim diye bekliyo ama nolcak pazar yine kemalpaşaya gidicez kendi annemeyegenimin hatimi var mecbur gidiyorum ölüm gb geliyo yine canta hazırla toplan kaldır kopart evi böle mis gb bırak haftaya gelicem gene camasır eşya ev pislenmiş olucak off içim kararıyo işte
bugün komşunun kızınında 1 . yaş günü olcak oraya gidicez kızçemle ayy ya olmasaydı boynum bükük kalırdım herzamn oldugu gb şimdi kızımı süslücem süslenicem gidicez herşeye ragmen iyiki yavrum var şükürler olsun
canım benim kızımda sebze corbasınıda tarhanayıda sevmiyo cok ymeiyo ama tattırıyorum veriyorum olmadı tarhanaya yogurt katıyorum attlanıyo cok yavan tat oluyo ya tuzzuz şekersiz kızım meyveye yogurta bayılıyo bi tat var onalrda ama corbaalr cok yavan o yüzden sevmiyo yani biborona koyuyorum başka şey diye çekeliyo sonra oynuyo sevmiyo yani üzülme başkalarınada bakma benim kızımda kusuyo iştah var istek var her yedigimize saldırıyo ama veremiyorum kusmasın diye neler yapıyorum bide yedigimiz yaglı tuzlu salcalı yemeklerden verip midesini bozmak sitemiyorum yavaş yavaş alışsın yeterki saglıklı olsun komşunun kızı var onunda süt alerjisi var hayvansl gıdalarada var 1 yaşında annesini emiyo ondan başka hiçbişey yemiyo biizmkileri görünce işte meyve felan yiyo bazen ama nabsın alerjiden alışamadı cocuk inş öyle olmasın sen yine elinden geleni yap zor öylede çünkü koca cocuk görümcmeinki yaşında yogurtlu pilav yiyodu koca tabak doymuyodu yani cocuktan cocuga değişiyo malesef rahatsızlıklar ek gıdayı etkiliyo ben kusmasından sen alerjiden bide 1 hafta deneme yapma ben tatırıyorum sonra başlıyorum 1 hafta uzun geliyo bana ama sen bilirsin yinede ....
yogurt meyveler muhallebi arada corba şimdide 2 gündür kahvaltıya başladım :)) yumurta peynir pekmez 6 cici bebe 1 şwftali rendeledim kahvaltımızda bu
muhallebide verebilirsin bebkler onu seviyo canım hem gece tok tutar güzel uyur derler hoş bizimki 2 saat uyuyo ona ragmen olsun
Valla cnm multitabs ama dr a sor ondan sonra ver. Ben sorumlusu olmayayım.İştah mı açıyormuşşşş! Hangi şurupmuş o canım,belki bizim iştahsızların kurtarıcısı olur...
Minyon degılım cnm. Ama babası minyon. Yani soyle soylıyım uzun ve zayıf yuzu de ufak biraz. Bizim kız da ona cekmiş. Geniş bir suratı yok yani. Gerçi ben memnunum halimden. Şükürler olsun ki bir saglık sorunu yok ve hiç bi şeyden geri kalmıyo her seye yetişiyorcanım sende minyonmusun bizim saglıkocandaki ebemiz annesi ne ki ne olsun diyo :)) ya diyorum şimdi tombik olsun sonra ince olsun şişmanlıgı hiç sevmem ama insan yavrusunu tombik görmek istiyo sanki iyi bakımın kanıtı gb aa yoktan diyince millet morali bozuluyo insanınd0omatez denicem bende organik bulşursam ama cok zor ya domatezle cok oynanıyo en gdolu şey lütfen sende dikkat et canım
Canım merak etme bence. Benim oğlumda da çok terleme var en çok da kafası. Bizim dr. D vitamini eksik o yüzden öyle çok terliyo dedi. Havalar serinlesin azcık d vitaminine başlayalım geçer dedi. Sıcak havalarda d vitamini verme dedi. Bekliyoruz iyi olurlar inşallah. Sen de dert etmeSelam kizlar her aksam sizi takip ediyorum fakat telden yazamiyorum sorun var bizde kcuk bebeklerdeniz 6 kg 61 cm ben fazla takmiyorum ama su aralar basi terleyor ve ben cok tedirginim ilk kizimda da vardi terleme beni hatirlayan varmi bilmem ama gecen sene kizimi kalp ynezliginden kaybettim cumartesi kardiyoliji randevumuz var ama ben zor duruyorum hemen o gun gelse diye sizde de varmi bas sirt terlemesi korkuyoru acikcasi nolur dua edin ayni seyleri yasamayilimcunku hastaligin tek tedavisi kalp nakli ve cok zor kontrolleri ihmal etmedik ama niye terliyor bu aralar oldu kilo alimi da az baslarda reflu vardi cok sukur gecti ondan da alamadi kilo dua edin
cok üzüldüm bebegineSelam kizlar her aksam sizi takip ediyorum fakat telden yazamiyorum sorun var bizde kcuk bebeklerdeniz 6 kg 61 cm ben fazla takmiyorum ama su aralar basi terleyor ve ben cok tedirginim ilk kizimda da vardi terleme beni hatirlayan varmi bilmem ama gecen sene kizimi kalp ynezliginden kaybettim cumartesi kardiyoliji randevumuz var ama ben zor duruyorum hemen o gun gelse diye sizde de varmi bas sirt terlemesi korkuyoru acikcasi nolur dua edin ayni seyleri yasamayilimcunku hastaligin tek tedavisi kalp nakli ve cok zor kontrolleri ihmal etmedik ama niye terliyor bu aralar oldu kilo alimi da az baslarda reflu vardi cok sukur gecti ondan da alamadi kilo dua edin
hmm netten bakmadim hic henüz hep de olumsuz seyler yaziyor nette bakasim da gelmiyor o da ayri tabi.onumuzdeki ay sorayim bakalim dr.aYok canım oğlum hiç kasimiyo.
pipisinide hiç yakalayamadi daha
bi doktor sitesinde okumuştum bazı bebekler bu aylarda pipisiyle oynamaya baslarmis
Valla cnm multitabs ama dr a sor ondan sonra ver. Ben sorumlusu olmayayım.
Minyon degılım cnm. Ama babası minyon. Yani soyle soylıyım uzun ve zayıf yuzu de ufak biraz. Bizim kız da ona cekmiş. Geniş bir suratı yok yani. Gerçi ben memnunum halimden. Şükürler olsun ki bir saglık sorunu yok ve hiç bi şeyden geri kalmıyo her seye yetişiyor
Evet cnm iştah acar dedi.bakalımBen de o vitamini kullanıyorum,yeni başladık ,iştahımız hala aynı,henüz bir değişiklik olmadı...
vitamin ilaçlarının iştah açtığını duymuştum,bizim Dr a söyledim multitabs kullan ama iştah açmaz,sadece eksiklerine yardımcı olur demişti,hayret seninkide iştah açar demiş...
Umarım senin Dr un dediği çıkar:)
Canim gecmis olsun. Ins guzel dusun pozitif ol.turp gibidir ins bebegin. Bizimkinin de kafasi cok terliyo.suyu fazla ictigi gunler yattigi yer sirilsiklam oluyo.Selam kizlar her aksam sizi takip ediyorum fakat telden yazamiyorum sorun var bizde kcuk bebeklerdeniz 6 kg 61 cm ben fazla takmiyorum ama su aralar basi terleyor ve ben cok tedirginim ilk kizimda da vardi terleme beni hatirlayan varmi bilmem ama gecen sene kizimi kalp ynezliginden kaybettim cumartesi kardiyoliji randevumuz var ama ben zor duruyorum hemen o gun gelse diye sizde de varmi bas sirt terlemesi korkuyoru acikcasi nolur dua edin ayni seyleri yasamayilimcunku hastaligin tek tedavisi kalp nakli ve cok zor kontrolleri ihmal etmedik ama niye terliyor bu aralar oldu kilo alimi da az baslarda reflu vardi cok sukur gecti ondan da alamadi kilo dua edin
Biz 1 ay once basladik hala 4 mama kasigi gecemedik.kafana takma bide alerjisi var kuzunun.millet bilmedigi icin konusuyo işteAnnelerek gida maceralarimizi anlatayim sebze corbasi yaptim dun alti kasik silikon kasiklardan kadar yedi bugun de bes kasik gibi sonra ben biraz usteledim kustu bi daha israr etmeyecegim bugun dort kasik kadar seftali yedi filesine salatalik koydum emdi azicik ya cok mu kotu gidiyor biz baslayali dokuz gun falan oldu herkea altinci ayda basladin gec kaldin bebegin bisey yemez dedikce moralim bozuluyor alerjiden dolayi kontrollu veriyorum ama millet korkuytuyor ya cok mu az yiyor kilo alimi durdu zaten nerdeyse ya ama asiri hareketli
D vitamini sicak havalarda neden kullanilmiyormus canım
Canım merak etme bence. Benim oğlumda da çok terleme var en çok da kafası. Bizim dr. D vitamini eksik o yüzden öyle çok terliyo dedi. Havalar serinlesin azcık d vitaminine başlayalım geçer dedi. Sıcak havalarda d vitamini verme dedi. Bekliyoruz iyi olurlar inşallah. Sen de dert etme
Vallah ben de şu soruyu dr a sordum. Sıcak aylarda verilmezmiş dedi. Bir faydası olmaz dedi canım.Canim gecmis olsun. Ins guzel dusun pozitif ol.turp gibidir ins bebegin. Bizimkinin de kafasi cok terliyo.suyu fazla ictigi gunler yattigi yer sirilsiklam oluyo.
Biz 1 ay once basladik hala 4 mama kasigi gecemedik.kafana takma bide alerjisi var kuzunun.millet bilmedigi icin konusuyo işte
D vitamini sicak havalarda neden kullanilmiyormus canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?