çok geçmiş olsun canım.umarım kuzucuk bi an önce iileşir.kafanı karıştırmak istemem ama alerjik astım olabilir mi.mesela kıyafetlerini yeni yıkayıp giydirince öksürüğü artıyo mu.ailenizde alerjik astım olan var mı genetik bi şey çünkü.abimin kızında vardı.yemediği bronşit iğnesi kalmamıştı meğerse alerjik astımmış kuzum.geçmezse güzel bi araştırın canım bence inşallah geçer bi an önce.çok çok geçmiş olsun tekrar..anneler merhaba kızımın öksürüğü geçmedi gene gittik dr a bu sefer kendi dr umuza gidebildik alerji olabilir dedi ilaç verdi bakalım ne olacak ayrıca ek gıda meselesini sordum yemiyor dedim doymasa ağlar dedi en fazla 2 çay bardağı yemeli dedi ben de nerdeeee yarım çay bardağı bile yemiyo dedim tabi bu söylediklerimiz tüm gün için olsun dedi anne sütünün önüne geçmemeli stres yapma dedi tatlarına alışsın yeter dedi bir iki kaşık dene yedirmeye çalış dedi
aynen canım yaa..molfix pişik yaptı.bimin bezini denedik onu da hep takınca pişik yaptı karışık takıyodum primayla.molfixe göre o daha ii bence.molfixi sevmedim ben yaramadı bize.primadan iisi yok sanırım...Canim biz premium care den sonra molfix aldik. Guzel ama kalin biraz..sonra prima aktif bebek yesilinden aldim. Ikisini kiysslayinca prima aktif bebegin kalitesi ve inceligi molfixe gore daha iyi.bide primada teni daha kuru gercekten. Molfixi bitirmeden prima yesil de aldim. Bi ondan bi ondan takiyorum. Geceleri uzun sure kaldigi icin prima takiyorum. Aslinda primada israil maliymis.. kullanmakta istemiyorum ama mecbur kaliyoruz
Masallah kizinaaabizim kuzu da diş çıkarcak yine galiba.köpek dişleri de geliyo gibi.bugün biraz ateşlendi ve hep kucak istedi nazı üstünde anlıcanız.anlamadım kipeş peşe geldi bu dişler hep.. altı dişimiz var şuan.
Hagisin erkekler için olanını almıştık çok rahatsız etti yavrumu paketi zorla bitirdim Ön tarafa kaba bir pamuk koymuşlar o şey yavrumun pipisine baskı yapıp sıkıştırıyordu ve bezi açınca kızarıklığı görebiliyordum bedava verseler asla almam...
Hepsini kullandım yine geri döndüm primaya şu an primanın sızdırmadığını fark ettim belki de 4+ ondandır...
Huggies kiz olanini al yada uniseks olani yok muBende 4 e kadar prima beyaz olanı kullandım 4 numaranun içi beyaz deil mavi o alerji yaptı oğluma ve aynı şey kızımdada olmuştu geçen sene. Prima yeşil zaten bi kere denedim oda alerji yaptı ikisinde. Kızımın alerjisi için gezmediğim dr sürmediğim merhem kalmadı resmen o prima kızımın poposuny kanattı resimleri var ama ben bakmaya dahanamıyorum çok çekti kızım primanın 4 numarasından. Asla prima takmam. Hugies de senin dediğin gibi oğlumun önunde bir top gibi ne yapcamı şaşırdım bende molfix mi alsam dedim ama onuda öneren yok. Başka markada kalmadı
Evet canım ben de molfiks kullanıyorum. Prima bizde de aletji yapmişdı. Huggies de dediğin gibi çok çabuk şişiyoKızlar bez olarak molfix kullanan varmı kalınlığı nasıl memnunmusunuz? Ben huggies kullanıyorum prima alerji yaptı onu kulanamıyorum ama huggies erkek olanı ön tarafı çok çabuk şişiyor kocaman oluyor molfix denemek istiyorum
Günaydın anneler evimize döndük çok güzel gecti annemlerde çok rahat ettim düzenimiz bozulmadi kuzum ayrılınca üzüldü biraz tek kaldık yineBez konusulmus ben de dogdugundan beri prima beyaz olandan kullanıyorum hic kızarıklık bile olmadi gecenlerde molfix aldım denemek icin beğenmedim cok az kaldığı halde kizartti poposunu geri döndük primaya Bu arada cok hareketli oğlum dönerek istedigi her yere gidiyordu simdi surunmeye başladı yuz üstü surunuyor cok hızlı gidiyor istedigi yere Emekleme pozisyonuna geliyor dizlerinin ve dirseklerinin üstünde ileri geri yaylaniyor o sekilde pek ilerleyemiyor iştahsızlık ayni malesef bi ara duzelir gibi olmustu 2,3gundur yine cok fena sabah 6da uyandi sadece 5dk emzirebildim o da süt cok azaldi artik zaten 2,3aydir sadece tek meme emiyo bir tanesi kesildi tamamen digeri de famla damla cok az çıkıyor Bir tek bir yemek kaşığı yogurt yiyor meyve severdi 3gundur bir sürü meyve denedim sadece dun 2mama kasigi zorla verdim yarim saat agladi mama da sevmiyor hipp 7tahilli biraz yiyor 50ml suya 1yemek kaşığı yapiyorum yarısını 1saat ugrasarak yediriyorum gunde bir ogun baska yok kilosu kucukken cok iyiydi 3aydir bir kilo alamadi en son 200gr almisti kilo 7900 civari boy 73cm reflu vardi geciyor gibi dun doktora gittik iştah icin gaviscon vermeye tekrar basla dedi reflu ilacını bugün alıp deniycem bir bakalim ne olacak yazarim size
Masallah oglusuna benim kizimda geri geri emekliyor kendi etrafinda dönerek oyuncaklarina ulasiyor...kizim desteksi oturabiliyor..alllah onlari bize bagislasin ..Benim oğlum maşallah hiç yerinde durmuyor acaip emekliyor. Bütün evi dörtdönüyor. Bir tek balkonun eşiğini geçemiyor. Tutunup ayağa kalkıyor ama çok fazla duramıyor.
Masallah oglusuna benim kizimda geri geri emekliyor kendi etrafinda dönerek oyuncaklarina ulasiyor...kizim desteksi oturabiliyor..alllah onlari bize bagislasin ..
Canim benim kizim 27 subat dogumlu.Rica etsem bi de aylarını yazsanız? Hayır benim bıdık da dönerek oyuncaklarını alıyo, desteksiz oturabiliyo yavaş yavaş ama sırt üstü geri geri gitmek dışında bir hareket yok kendisinde :) 6 aylık oldu yeni..
Ayyy! o da daha küçükCanim benim kizim 27 subat dogumlu.
Rica etsem bi de aylarını yazsanız? Hayır benim bıdık da dönerek oyuncaklarını alıyo, desteksiz oturabiliyo yavaş yavaş ama sırt üstü geri geri gitmek dışında bir hareket yok kendisinde :) 6 aylık oldu yeni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?