2014 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun canım.umarım kuzucuk bi an önce iileşir.kafanı karıştırmak istemem ama alerjik astım olabilir mi.mesela kıyafetlerini yeni yıkayıp giydirince öksürüğü artıyo mu.ailenizde alerjik astım olan var mı genetik bi şey çünkü.abimin kızında vardı.yemediği bronşit iğnesi kalmamıştı meğerse alerjik astımmış kuzum.geçmezse güzel bi araştırın canım bence inşallah geçer bi an önce.çok çok geçmiş olsun tekrar..

bizim kuzu da diş çıkarcak yine galiba.köpek dişleri de geliyo gibi.bugün biraz ateşlendi ve hep kucak istedi nazı üstünde anlıcanız.anlamadım ki peş peşe geldi bu dişler hep.. altı dişimiz var şuan.

aynen canım yaa..molfix pişik yaptı.bimin bezini denedik onu da hep takınca pişik yaptı karışık takıyodum primayla.molfixe göre o daha ii bence.molfixi sevmedim ben yaramadı bize.primadan iisi yok sanırım...

Hagisin erkekler için olanını almıştık çok rahatsız etti yavrumu paketi zorla bitirdim Ön tarafa kaba bir pamuk koymuşlar o şey yavrumun pipisine baskı yapıp sıkıştırıyordu ve bezi açınca kızarıklığı görebiliyordum bedava verseler asla almam...
Hepsini kullandım yine geri döndüm primaya şu an primanın sızdırmadığını fark ettim belki de 4+ ondandır...

Bende 4 e kadar prima beyaz olanı kullandım 4 numaranun içi beyaz deil mavi o alerji yaptı oğluma ve aynı şey kızımdada olmuştu geçen sene. Prima yeşil zaten bi kere denedim oda alerji yaptı ikisinde. Kızımın alerjisi için gezmediğim dr sürmediğim merhem kalmadı resmen o prima kızımın poposuny kanattı resimleri var ama ben bakmaya dahanamıyorum çok çekti kızım primanın 4 numarasından. Asla prima takmam. Hugies de senin dediğin gibi oğlumun önunde bir top gibi ne yapcamı şaşırdım bende molfix mi alsam dedim ama onuda öneren yok. Başka markada kalmadı

Huggies kiz olanini al yada uniseks olani yok mu

Unisex yok yani 4 numarada yok kız olanı kızımda kullanıyorum. Ben aslında takmam böle şeyleri kafayada kız olanı pembe renk bi yere gidince açınca garip oluyo. Ama evde kullanıyorum. Benim iki çocuğum var kız 22 aylık oğlan 7 aylık ikiside 4 numara kullanıyor. Kızım yemek yemediği içün hiç büyümüyor kardeşiyle nerdeyse aynılar. Aynı badileri giyiniyolar

merhaba kızlar bizim oğlan tam ağlama moduna girdi oyuncak düştü ağla,yemeği bitti ağla yanından kalktın ağla...hala diş yok arada ateşleniyor diş mi gelecek diyoruz yok...sürekli dönüyor dönerek evin her tarafına gidiyor ve bundan çok yorulmaya başladım başını çarpacak diye bir an ayrılmıyorum yanından uykusu iyice azaldı gündüzleri sadece 1 saat uyuyor sürekli ayaga kalkmak istiyor desteksiz hala oturamıyor bende zorlamıyorum bizden bu kadar umarım tüm bebişler iyidir bide oğlanın burnu tıkandı ne iyi gelir kızlar...

Günaydın anneler evimize döndük çok güzel gecti annemlerde çok rahat ettim düzenimiz bozulmadi kuzum ayrılınca üzüldü biraz tek kaldık yine Bez konusulmus ben de dogdugundan beri prima beyaz olandan kullanıyorum hic kızarıklık bile olmadi gecenlerde molfix aldım denemek icin beğenmedim cok az kaldığı halde kizartti poposunu geri döndük primaya Bu arada cok hareketli oğlum dönerek istedigi her yere gidiyordu simdi surunmeye başladı yuz üstü surunuyor cok hızlı gidiyor istedigi yere Emekleme pozisyonuna geliyor dizlerinin ve dirseklerinin üstünde ileri geri yaylaniyor o sekilde pek ilerleyemiyor iştahsızlık ayni malesef bi ara duzelir gibi olmustu 2,3gundur yine cok fena sabah 6da uyandi sadece 5dk emzirebildim o da süt cok azaldi artik zaten 2,3aydir sadece tek meme emiyo bir tanesi kesildi tamamen digeri de famla damla cok az çıkıyor Bir tek bir yemek kaşığı yogurt yiyor meyve severdi 3gundur bir sürü meyve denedim sadece dun 2mama kasigi zorla verdim yarim saat agladi mama da sevmiyor hipp 7tahilli biraz yiyor 50ml suya 1yemek kaşığı yapiyorum yarısını 1saat ugrasarak yediriyorum gunde bir ogun baska yok kilosu kucukken cok iyiydi 3aydir bir kilo alamadi en son 200gr almisti kilo 7900 civari boy 73cm reflu vardi geciyor gibi dun doktora gittik iştah icin gaviscon vermeye tekrar basla dedi reflu ilacını bugün alıp deniycem bir bakalim ne olacak yazarim size

Evet canım ben de molfiks kullanıyorum. Prima bizde de aletji yapmişdı. Huggies de dediğin gibi çok çabuk şişiyo

Maşallah.. Acaba bebeğiniz kaç aylık oldu şimdi? Benim bıdığın bi yere gittiği yok da daha endişelenmeye başlayayım mı diye soruyorum :)

Benim oğlum maşallah hiç yerinde durmuyor acaip emekliyor. Bütün evi dörtdönüyor. Bir tek balkonun eşiğini geçemiyor. Tutunup ayağa kalkıyor ama çok fazla duramıyor.

Benim oğlum maşallah hiç yerinde durmuyor acaip emekliyor. Bütün evi dörtdönüyor. Bir tek balkonun eşiğini geçemiyor. Tutunup ayağa kalkıyor ama çok fazla duramıyor.
Masallah oglusuna benim kizimda geri geri emekliyor kendi etrafinda dönerek oyuncaklarina ulasiyor...kizim desteksi oturabiliyor..alllah onlari bize bagislasin ..

Masallah oglusuna benim kizimda geri geri emekliyor kendi etrafinda dönerek oyuncaklarina ulasiyor...kizim desteksi oturabiliyor..alllah onlari bize bagislasin ..

Rica etsem bi de aylarını yazsanız? Hayır benim bıdık da dönerek oyuncaklarını alıyo, desteksiz oturabiliyo yavaş yavaş ama sırt üstü geri geri gitmek dışında bir hareket yok kendisinde :) 6 aylık oldu yeni..

Canim benim kizim 27 subat dogumlu.

Selam kızlar artık pek fazla giremiyorum ek gıda işi zırmuş benim kız felaket salonda kurcalamadığı kalmıyor ya 2 dk mutfağa gidemiyorum döndüğümde masanın altında buluyorum cadıyı kafayı gözü her yere vuruyor artık koridora kadar çıkıyor emekleyerek şimdi de emeklerken oturur pozisyona geçmeye başladı:) çok tatlı oluyor işte tüm bunlardan bana fırsat kalmıyor uyuyunca hemen yemek olayına girişiyorum raporum bitiyor cuma iş başı offfff cnm çok sıkkın neyse bunada şükür kızım 6 ay 12 gün kesintisiz anne sütü aldı çok şükür

14 şubat doğumlu benim oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…