14 şubat doğumlu benim oğlum
Yahu ne güzel, benim topik niye emeklemiyo ki acaba? çok kucakta da gezmiyo ama.. poff.
Benimkide 9 kilo o yüzden tutunup kalkıyo ama ayakta duramıyor tartamıyor kendini:)endişelenme canım sneinki tombik oldugu için öyle benim kızım 7 aylık 7 kilo düşün çok fena nerdeyse aya kalkcak korkuyorum :) ama oturamıyo tam olarak hop hop düşüyo çünkü üstüne oturacagı totosu yokgörümcemin ogluda tombik iri bi bebekti yüz üstü koyunca aglıyodu zorlanıyo diye hemde ne aglamak hiç emeklemedi direk yürüdü üzülme cnaım olurmu:)) hepsi başka oluyo biizmkiler zayıf diye aktiftir ... komşunun oğluda cok şişman emeklemeden 10 alıkken yürüdü şimdi koşuyo daha yaşına girmedi
19 Şubat doğumlu canım endiselenme her bebek farklı bazı bebekler hiç emeklemeden direk yürüyorMaşallah.. Acaba bebeğiniz kaç aylık oldu şimdi? Benim bıdığın bi yere gittiği yok da daha endişelenmeye başlayayım mı diye soruyorum :)
Masallah oglusuna benim kiziminda kilosu 8800 gr allah nazzarlardan korusun onlari..yerim ben onlari.Benimkide 9 kilo o yüzden tutunup kalkıyo ama ayakta duramıyor tartamıyor kendini:)
Bizim bide 22 aylık ablamız olduğu için yani önümüzde bir model var oğlum o yüzden çok hızlı gelişiyor.
Hipp in bebe biskivisini kullanıyorum organik.Kizlar 6.aydan itibaren tahil vermek gerekiyormus. Simdi tahilli mama aliyim dedim.netteki mama skandallarini okuyunca vazgectim.sizler nasil veriyosunuz tahılları.aksam muhallebi seklinde mi.
Ikinci konumuzda şu. Yogurt meyve yemiyo deyince arkadaslarim cicibebe karistir yiyolar dedi.eti cicibebe aldim.aldigim aksam sütümle karıştırdım verdim.saldirarak yedi.cok hosuma gitti:) ertesi gun meyve ve yoğurtla da cicibebe karisimi verdim.eskiye gore çoook yedi.yalniz iceriginde seker gluten nisasta vs. Bissürü zararli madde varnapiyosunuz naapmam lazim ya.artik cicibebede vermiyorum. Kendim yiyorum kalani. Evde kendim yaptim biskuvi yalniz bebek ekmegi gibi oldu tatsiz tuzsuz yani onuda yemedi
Benimkide 9 kilo o yüzden tutunup kalkıyo ama ayakta duramıyor tartamıyor kendini:)
Bizim bide 22 aylık ablamız olduğu için yani önümüzde bir model var oğlum o yüzden çok hızlı gelişiyor.
Ben burdayım işte. Olur mu?kimse gelmiyo artık
Selam hanımlar. Dun altı ay aşısını yaptırdık. Burda konusuldugu kadarıyla 3 bacak 1 damla şeklindeydi. Fakat bizimki 1 damla 1 kol ve 2 bacaktı. Koldaki hepatitmiş. Yavrum ilk defa böyle ağladı hıçkıra hıçkıra. Ve bir ayagını o kadar kotu vurdu ki coook kan aktı ve morardı. Biraz da şişti. Kendini çok kasmıştı ve hemşire sakinleşmesine izin vermedi. Hepsini arka arkaya vurdu. Onun dışında 7 kilo olmuş nerdeyse.Bi kaç gram eksik.
3 gundur bi lokma kahvaltı koymuyor agzına. Dün zorla yoğurt yedirdim. Çok üzülüyorum bu duruma. Bu arada dün ilk defa doğru düzgün su içti.20 cc filan ancak o da. Sürekli teklif ediyorum fakat içmiyor.
Gece yatağında uyumadı. Koyduğum gibi uyanıyordu bu yüzden yanımda yatırdım. Umarım alışmazDemin ateşini ölçtüm 38 çıktı ve çook halsiz görünüyordu. Yarım fitil verdim. Umarım rahatlar biraz. Şimdi uyudu normalde gündüz uyumaz. Halsizlikten artık.
Galiba bizden bu kadar. Ha bi de kilo veremiyorumVe ciddi psikolojim bozuk bu konuda. Hep ağlamaklıyım. O gün bi şeye güldüm. Eşim, seni oyle mutlu görmek ne güzel dedi. Düşünün artık halimi. Cok takıyorum. Eskiden zayıftım ve doğumdan sonra kilo aldım. Beni cok üzen de bu zaten. Dogum kilolarımı vermemiş olsaydım tamam da bi de üstüne aldım. Beni mahveden bu işte. Eski fotoğraflara bakınca kendimi tutamayıp ağlıyorum Öyle işte. Bu yüzden de verimli olamıyorum ve hep sinirliyim.
Ben burdayım işte. Olur mu?Kızının kilosu nasıl? Kaç kilo olmuş en son?
Canim hipp konusunda da tartismalar var. Nette okuyorum. Onu verme bunu verme. Bide yemiyo. Sekerli eti cici bebeyi yuttu supurdu resmen. Ama zararli yani. Icerisindeki nisasta firinlanirken adrimal miydi neydi o maddeye donusuyomus. Bu da kanserojenmisHipp in bebe biskivisini kullanıyorum organik.
Canim hipp konusunda da tartismalar var. Nette okuyorum. Onu verme bunu verme. Bide yemiyo. Sekerli eti cici bebeyi yuttu supurdu resmen. Ama zararli yani. Icerisindeki nisasta firinlanirken adrimal miydi neydi o maddeye donusuyomus. Bu da kanserojenmissonucta hipp de firinda pisiriyodur.
Su saatten sonra kar zarar hesabi yapmam gerek sanirim. Ya yogurdu 1-2 mama kasigi yicek yada kanserojen iceren cicibebeyle yarim kavonoz yicek. Puffff.
bende bu bi pazar insanalrın saglık zaafından yararlanılıp oluşturulan bi pazar şu organik bu organik.. tamam kendimiz ekip biçelimde yedirelim işte o süper olurdu ama artık toprak bile organik değil su hiç değil o zman hiç insan eli degmemiş yerlerden toprak alıp hazır suyla sulayalım yetiştirelim hıı bide eski tohumları bulmak lazım yapmayın arkadaşalr bi arı mama kaç senelik marka bende yeni markalardan daha güvenilir , ucuz diye tercih edilmez ama.. cici bebe yani nabıcaz içindeki şeylerin organigini bulabilmek imkansız yemiyolarda başka türlü açlıktan mı ölsünler.. onu verme bunu verme çorbalardan nefret ediyo kızım neden tadsız tuzsuz tuza ve sekere alışmasın isteidm elimden gedigince köyden ürünler buluyorum köy sütü alıp mayalıyorum yumurta buluyorum ama cici bebenin içindekileri tahılları organik bulamam yani sadece anne sütü verelim zarar görmesin desek bile bizim ydiklerimizden de ona geçicek nasıl korucaz ne zamana kadar korucaz 1 yaşından sonra seker isticekler cukalata isticekler bende cocuguma ezmelere pestilelre alıştırıcam diyoruma lmıcam ama görmücekmi biri al,ine tutuşturmucakmı bayram seyran olmucakmı bence abartmamak alzım bu işi yani şimdi cici bebe veremezsek ilerdeki halimizi düşünemiyorum... kızım corbaları ymeiyo ona yaptıgım ama bizim yemeklere bitiyo ellerini çırpıyo ayakalrını vuruyo uçup sofraya gelicek akşam fasülye yemegi vardı salca bile koymadım domates zamanı zaten herşey vaktinde yaglı ve az tuzlu zeytinyağlı yaptım ekmegi bandırıp bandırıp verdim nasıl yiyo cok mutlu oldu bi ekmek veriyorum bide karpuzdan ooohh içine yapıştı yavrumun
bide yani nasıl köyde oturan orgnik beslenenlerdede kanser olabiliyo tamam tekbir bizden takdir allahtan ama yani kader diye bişey var rabbim korusun elimizden geleni yapalım ama çocuklar aç kalmıcak ya bişekilde beslicez yani
Benim düşündüklerimi yazmışsın :)
Ben valla okadar araştırmıyorum zaten sakınan göze çöp batar mantığıda var. Teyzemin komşusu kızına herşeyin organiğini aldılar asla şeker vs yedirmediker kız daha 5-6 yaşına gelmeden memeleri büyüdü ve regl olmaya başlıyodu şimdi sürekli dr dalar hormon tedavisi gördürüyokar regl durdurdular felan. Velhasıl çok araştırmıycaksın çom bilmiş olmuycaksın onlar kuzenime kızıyolardı çocuğunu ne biçim besliyosun orgAnik şeyler al diye ama sorun orlarda çıktı.
Bende veriyorum bebe bisküvisi yoğurda ve meyve püresine karıştırıyorum. Zaten çok kötü olsa okadar denetimden geçiyor bu ürünler elbet bişey çıkardı
hakseverim hoşgeldin arkadaşım.tatil nası geçti.geçmişi okuyamadım.bende bu bi pazar insanalrın saglık zaafından yararlanılıp oluşturulan bi pazar şu organik bu organik.. tamam kendimiz ekip biçelimde yedirelim işte o süper olurdu ama artık toprak bile organik değil su hiç değil o zman hiç insan eli degmemiş yerlerden toprak alıp hazır suyla sulayalım yetiştirelim hıı bide eski tohumları bulmak lazım yapmayın arkadaşalr bi arı mama kaç senelik marka bende yeni markalardan daha güvenilir , ucuz diye tercih edilmez ama.. cici bebe yani nabıcaz içindeki şeylerin organigini bulabilmek imkansız yemiyolarda başka türlü açlıktan mı ölsünler.. onu verme bunu verme çorbalardan nefret ediyo kızım neden tadsız tuzsuz tuza ve sekere alışmasın isteidm elimden gedigince köyden ürünler buluyorum köy sütü alıp mayalıyorum yumurta buluyorum ama cici bebenin içindekileri tahılları organik bulamam yani sadece anne sütü verelim zarar görmesin desek bile bizim ydiklerimizden de ona geçicek nasıl korucaz ne zamana kadar korucaz 1 yaşından sonra seker isticekler cukalata isticekler bende cocuguma ezmelere pestilelre alıştırıcam diyoruma lmıcam ama görmücekmi biri al,ine tutuşturmucakmı bayram seyran olmucakmı bence abartmamak alzım bu işi yani şimdi cici bebe veremezsek ilerdeki halimizi düşünemiyorum... kızım corbaları ymeiyo ona yaptıgım ama bizim yemeklere bitiyo ellerini çırpıyo ayakalrını vuruyo uçup sofraya gelicek akşam fasülye yemegi vardı salca bile koymadım domates zamanı zaten herşey vaktinde yaglı ve az tuzlu zeytinyağlı yaptım ekmegi bandırıp bandırıp verdim nasıl yiyo cok mutlu oldu bi ekmek veriyorum bide karpuzdan ooohh içine yapıştı yavrumun
bide yani nasıl köyde oturan orgnik beslenenlerdede kanser olabiliyo tamam tekbir bizden takdir allahtan ama yani kader diye bişey var rabbim korusun elimizden geleni yapalım ama çocuklar aç kalmıcak ya bişekilde beslicez yani
Selam hanımlar. Dun altı ay aşısını yaptırdık. Burda konusuldugu kadarıyla 3 bacak 1 damla şeklindeydi. Fakat bizimki 1 damla 1 kol ve 2 bacaktı. Koldaki hepatitmiş. Yavrum ilk defa böyle ağladı hıçkıra hıçkıra. Ve bir ayagını o kadar kotu vurdu ki coook kan aktı ve morardı. Biraz da şişti. Kendini çok kasmıştı ve hemşire sakinleşmesine izin vermedi. Hepsini arka arkaya vurdu. Onun dışında 7 kilo olmuş nerdeyse.Bi kaç gram eksik.
3 gundur bi lokma kahvaltı koymuyor agzına. Dün zorla yoğurt yedirdim. Çok üzülüyorum bu duruma. Bu arada dün ilk defa doğru düzgün su içti.20 cc filan ancak o da. Sürekli teklif ediyorum fakat içmiyor.
Gece yatağında uyumadı. Koyduğum gibi uyanıyordu bu yüzden yanımda yatırdım. Umarım alışmazDemin ateşini ölçtüm 38 çıktı ve çook halsiz görünüyordu. Yarım fitil verdim. Umarım rahatlar biraz. Şimdi uyudu normalde gündüz uyumaz. Halsizlikten artık.
Galiba bizden bu kadar. Ha bi de kilo veremiyorumVe ciddi psikolojim bozuk bu konuda. Hep ağlamaklıyım. O gün bi şeye güldüm. Eşim, seni oyle mutlu görmek ne güzel dedi. Düşünün artık halimi. Cok takıyorum. Eskiden zayıftım ve doğumdan sonra kilo aldım. Beni cok üzen de bu zaten. Dogum kilolarımı vermemiş olsaydım tamam da bi de üstüne aldım. Beni mahveden bu işte. Eski fotoğraflara bakınca kendimi tutamayıp ağlıyorum Öyle işte. Bu yüzden de verimli olamıyorum ve hep sinirliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?