2014 Şubat Anneleri

ben buldum beyaz alın erkek te olsa kız da olsa çok yakışıyor bence...

anladım canım bende halen duymadım ama belki cuma günü doktora gidecemm sence kalp atışını duyarmıyım

Ben 6+1 de görmüştüm Belki görürsün sende

Bu konuda ağzımı bile açmak istemiyorum.Erkek erkek diye tuttururlar yaşlılıklarında da kızım da kızım derler.Benim babannem 10 tane erkek evladım olana kadar bir kızım olsa der hep

arkadaşlar aşağıda 9.hafta yazıyorya yani artık 9+ lara mı başladım yoksa 8+ lardamı böle yazıyor kafam karıştı

8+ lar oluyor spse

kız iii bari bebeğim küçükmü die üzülüyordum o zaman benim yımurtlamada 3 -4 gün gecikti heralde.bu arada folik asiti 8.haftadan sonraiçmeyin diolar sen bişi biliomuusn nette okudum

unisex bakıyorum zaten kızlar....penyesi kötü olursa iyisinden alırım bi tane canım.....19.99 tl görünce sok oldum çünkü burda mağazalarda 100 de asagı satılmıyor 10 lu takımlar....

söyle bir durum da var...kıza mavi giydirilmez diye düşünmüyorum ben...kızım olursa da mavi giydiririm yani....erkek olursa pembe giydirmem belki ama ben kahve mavi yeşil gibi renklere bakıyorum su an....

kız olsun çok güzel olsun sağlıklı olsun zeki olsun cadı olsun inşallh rabbim inşallah mini mini giydiririm kıskanç babsı giydirmem dior kıskanç bebği bile kıskanıyo yaaa:)

rüyamda bebişimi gördüm kucağıma alıyordum tombik bişeydi ve cinsiyeti erkekti. Benim hamile arkadaşım vardı rüyasında hep erkek görürdü şimdi çok tatlı bir kızı var bakalım ters mi çıkacak benimde:))

o sitede yok beyaz onun için dedim
ama ben beyazda almıcam çünkü zaten oğlumdan beyazlar var benim kız olursa herbişeyini pembe,mor,fuşya alcam zaten evde unisex giyecek çok çünkü
zaten erkek olursa bi kaç parça alırım ancak

Rüyada erkek çocuk görmek iyi derler

Benimde üniversiteden ev arkadaşımın kızı oldu geçen sene kız doğurda sana vereyim eşyaları diyor

kız olsun çok güzel olsun sağlıklı olsun zeki olsun cadı olsun inşallh rabbim inşallah mini mini giydiririm kıskanç babsı giydirmem dior kıskanç bebği bile kıskanıyo yaaa:)

hahahahha şimdiden mi kıskanıyor yuh:)))) valla ben bile mini etek giyiyorum heralde bana kızmayan kızına da kızmaz diye düşünüyorum:) ama bir gün liseli bir kız görmüştük yolda ve yazındı okul eteği çook kısa ve altına minicik siyah bir çorap giymişti ben de o zaman sormuştum kızımız böyle giyse kızarmısın diye??? kızarım çünkü lise kıyafeti bu kadar kısa olamaz izin vermem bir sürü ergen dolu sen bilmezsin dedi:)))))

bu rada ben doktora sormuştum 12.haftaya kadar kullandırıyoruz dedi ban bu yüuzden kafama göre bırakamam bir de sen benim boyumu sormuştun 1.70 canım...

babalar kızlarını çok kıskanıyorlar bence seni kıskanmaz ama kızını kıskanabilir

ama kızım olursa bende mini mini giydircem hele şu eteğin altına kısa tayt giydirilmesine gıcık oluyorum ya

benimkide 72 canım aynıymış boyumuzda ama kilomuzda uçurum var:) benimki evlendikten sonra çıldırdı kıskançlıkta herşey yasak.bide çok beyazım çok dikkat çekiyormuş ne alakaysa kızımın çekeceği var eminim yavrummmmm:) ben evlendikten sonra çok kilo aldım zaten hiç koruyamadım bi zayıflıyorum sonra şımarıp şişiyorum çok boğazlıyım galiba.bide çok çabuk kilo alıyorum.kocam ALLAH var hiçbişi demedi bugüne kadar ama kilodan hiç hoşlanmaz

babalar kızlarını çok kıskanıyorlar bence seni kıskanmaz ama kızını kıskanabilir

ama kızım olursa bende mini mini giydircem hele şu eteğin altına kısa tayt giydirilmesine gıcık oluyorum ya

hıh al benden de okadar:) annem ilkokulda önlüğümün altına hep paçalı don giydirirdi ve uyuz olurdum niye diye sorduğumda yok düşermişim de biryerim görünürmüş:)))) ben barbili don giydircem kızıma:))) mini şortlu tulumlar var onlardan alcam ayy bayılıyorum yaa umarım saçları 2 yaşında uzun olur da bağlarım tepeden ya da iki kulak yaparım:)))

görünsün bezi topik topik oyyyyyyyyyyyyyyy

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize

benimde son adetim 5 mayıstı ancak biz idrar kan tahlili yaptırmıştık gebelik çıkmamıştı
25 haziranda tekrar yaptırdık o zaman çıktı
geç döllenme olmuştur dedi.cuma günü 6+2 göründük

size sormal istediğim benim karın ağrım oluyor sürekli
doktor normal dedi ama sizdede olan var mı acaba

inşalalh kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inşallah:) rabbim mubarek arefe kavuştur yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…