canım cinsiyeti belli olsa bir tane alınabilir aslında hani bir tane böyle pahalı çok kaliteli bişi alırsın diğer orta ayar biride böyle bişi olabilir hani penyesi kötü çıksa nolcakki zaten 3 ay giyiyo en çok almaya değer
ama cinsiyet ayrımı var erkeklerinki mavi kızlarınki pembe hangisini alcan ki?
anladım canım bende halen duymadım ama belki cuma günü doktora gidecemm sence kalp atışını duyarmıyım
hayırlısı olsun, benim için cinsiyet farketmez ama insan illa ki merak ediyor, yaşadığım çevrede erkek hastalığı var malesef, oğlu olmayanları dövecekler az dahadaha şimdiden kızdır o kızdır diye laf atmalar başladı bile, sanki kız olsa da erkek olsa da ekmeğini suyunu onlar verecekler, sinir oluyorum şu ilkel beyinlere sorsan hepsi Allah ın büyüklüüğüne inanırlar, ama Allah 'ın verdiğine saygı duymazlar!!!
arkadaşlar aşağıda 9.hafta yazıyorya yani artık 9+ lara mı başladım yoksa 8+ lardamı böle yazıyor kafam karıştı
tekrar ben geldiiim:) spse 8+ 9.hafta demek:) ya hatunlar hastane çıkışları ve zıbınlar için biraz erken değil mi??? cinsiyette belli değil henüz,ben çok kızım olsun istiyorum ama sanki erkek olacakmış gibi geliyor yaa....sağlıklı olsun farketmez ama kız olursa daha bir yuppiiii olurum
tekrar ben geldiiim:) spse 8+ 9.hafta demek:) ya hatunlar hastane çıkışları ve zıbınlar için biraz erken değil mi??? cinsiyette belli değil henüz,ben çok kızım olsun istiyorum ama sanki erkek olacakmış gibi geliyor yaa....sağlıklı olsun farketmez ama kız olursa daha bir yuppiiii olurum
canım cinsiyeti belli olsa bir tane alınabilir aslında hani bir tane böyle pahalı çok kaliteli bişi alırsın diğer orta ayar biride böyle bişi olabilir hani penyesi kötü çıksa nolcakki zaten 3 ay giyiyo en çok almaya değer
ama cinsiyet ayrımı var erkeklerinki mavi kızlarınki pembe hangisini alcan ki?
ben buldum beyaz alınerkek te olsa kız da olsa çok yakışıyor bence...
ben buldum beyaz alınerkek te olsa kız da olsa çok yakışıyor bence...
rüyamda bebişimi gördüm kucağıma alıyordum tombik bişeydi ve cinsiyeti erkekti. Benim hamile arkadaşım vardı rüyasında hep erkek görürdü şimdi çok tatlı bir kızı var bakalım ters mi çıkacak benimde:))
o sitede yok beyaz onun için dedim
ama ben beyazda almıcam çünkü zaten oğlumdan beyazlar var benim kız olursa herbişeyini pembe,mor,fuşya alcam zaten evde unisex giyecek çok çünkü
zaten erkek olursa bi kaç parça alırım ancak
kız olsun çok güzel olsun sağlıklı olsun zeki olsun cadı olsun inşallh rabbim inşallah mini mini giydiririm kıskanç babsı giydirmem dior kıskanç bebği bile kıskanıyo yaaa:)
Benimde üniversiteden ev arkadaşımın kızı oldu geçen sene kız doğurda sana vereyim eşyaları diyor
hahahahha şimdiden mi kıskanıyor yuh:)))) valla ben bile mini etek giyiyorum heralde bana kızmayan kızına da kızmaz diye düşünüyorum:) ama bir gün liseli bir kız görmüştük yolda ve yazındı okul eteği çook kısa ve altına minicik siyah bir çorap giymişti ben de o zaman sormuştum kızımız böyle giyse kızarmısın diye??? kızarım çünkü lise kıyafeti bu kadar kısa olamaz izin vermem bir sürü ergen dolu sen bilmezsin dedi:)))))
bu rada ben doktora sormuştum 12.haftaya kadar kullandırıyoruz dedi ban bu yüuzden kafama göre bırakamam bir de sen benim boyumu sormuştun 1.70 canım...
hahahahha şimdiden mi kıskanıyor yuh:)))) valla ben bile mini etek giyiyorum heralde bana kızmayan kızına da kızmaz diye düşünüyorum:) ama bir gün liseli bir kız görmüştük yolda ve yazındı okul eteği çook kısa ve altına minicik siyah bir çorap giymişti ben de o zaman sormuştum kızımız böyle giyse kızarmısın diye??? kızarım çünkü lise kıyafeti bu kadar kısa olamaz izin vermem bir sürü ergen dolu sen bilmezsin dedi:)))))
bu rada ben doktora sormuştum 12.haftaya kadar kullandırıyoruz dedi ban bu yüuzden kafama göre bırakamam bir de sen benim boyumu sormuştun 1.70 canım...
babalar kızlarını çok kıskanıyorlar bence seni kıskanmaz ama kızını kıskanabilir
ama kızım olursa bende mini mini giydircem hele şu eteğin altına kısa tayt giydirilmesine gıcık oluyorum ya
alırmısın ??
bence heveslenir yenileri almak istersin
ya kronikdeli sen niye online görünmüyorsun??
babalar kızlarını çok kıskanıyorlar bence seni kıskanmaz ama kızını kıskanabilir
ama kızım olursa bende mini mini giydircem hele şu eteğin altına kısa tayt giydirilmesine gıcık oluyorum ya
hıh al benden de okadar:) annem ilkokulda önlüğümün altına hep paçalı don giydirirdi ve uyuz olurdum niye diye sorduğumda yok düşermişim de biryerim görünürmüş:)))) ben barbili don giydircem kızıma:))) mini şortlu tulumlar var onlardan alcam ayy bayılıyorum yaa umarım saçları 2 yaşında uzun olur da bağlarım tepeden ya da iki kulak yaparım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?