2014 Şubat Anneleri

salavat çek ya bismillah de git ozaman:))) ama internet alışverişini birdaha düşün...

Bencede canim ya sikma bu kadar kendini sen iyi ol bence esine o bile yeter

Bencede yeni alinmasi lazim ilkse bide dahacok heveslenir insan

Heveslenme konusunda haklısın.Daha şimdiden bakıyorum bende alınacak şeylere ama kıyafet olmasada diğer kullanılacak şeyleri arkadaşımdan alabilirim.Başkası olsa belki almam ama bu arkadaşımla aynı evde kaldık içini dışını bildiğim birisi.O yüzden çekinmeden alırım.

salavat çek ya bismillah de git ozaman:))) ama internet alışverişini birdaha düşün...

akşama doğru artık:)inşalalh olmaz internetten bilmiorum kaçkere alışveriş yaptıysak iade ettik o yüzden bilmiorumki zaten geçti artık eşim zaten hiç sallamazda ben çok heveslenmiştim çok sürpriz yapcaktım benimki koyu fenerli küçük forma alıp babcığım seni çok seviyorum yazdıracaktım iiii bir saat alacaktım yemek hazırlıcaktım evi süslicektim ama olmadı neyse o zaten şu an sadece iyleşmemle ilgili kısmet

ohoooo sen baya süprisli hatunmuşsun:))) ben bir gömlek alıp tatlım iyiki doğdun diyorum o kadar:)) vahh yazıık benim garibimeee hiç gün göstermemişim:))

ohoooo sen baya süprisli hatunmuşsun:))) ben bir gömlek alıp tatlım iyiki doğdun diyorum o kadar:)) vahh yazıık benim garibimeee hiç gün göstermemişim:))

bende baya numara varda işteeeee şu an güç yok neyse artık.emin ol erkekler senin tarzını daha çok seviolar çünkü sen yapınca onun daha iiisini yapmasını bekliosun benimki bana hediye aramaktan 6 senedir yaşlanmış öle dio gariban asıl ben göstermemişim çiçeği beğenmem hediye beğenmme çok cadıyım ya yazık

tabi orası öyle ben güzel bir organizasyon hazırlarsam daha iyisini beklerdim:))) çiçek hediyesini ben de sevmem öyle takı felan da hoşlanmam ama evlilik yıldönümümüzde çok zarif bir kolye almıştı hem annelik hediyen hem de yıldönümümüz dedi çook duygulanmşıtım aşkıım yaaa....ben kıyafet hastasıyım acaip severim alışverişi:)))

aynen canım yaaa kıyafet benimde annelikle iki şeyi birleştirdi ama neyse telefon aldı banada yeni neyse zaten artık hediyede umrumda değil bebk iii olsunda inşallah rabbim

kızlar ben kozmetikte çalışıyorum
birçok bilinmiş markalarda şişirilmiş abartılmış ürünler var hemde hiçbir işe yaramıyor
ama size önerebileceğim bitkisel içerikli bir marka var
ama burdan yazabilir miyim bilmiyorum
yüz renk düzenleyici, vücut renk düzenleyici (koltukaltı ve bikini bölgesi)
ve özellikle benimde şimdiden kullanmaya başladığım karın çatlak kremi var
hem yeni çatlakları engelliyor, hemde çok ilerlemiş çatlakları onarıyor
isteyen olursa özelden ismini verebilirim

ayyy bana yollasana ismini güzelim buradan söyleme reklam amaçlı üyelik derler.....bu arada bende acaip derecede sivilceler oldu kızlar,ergenlik dönemimde bu kadar olmamıştı inanın...omuzlarımda,sırtımda,ve yanaklarımın kulaklarıma gelen kısımlarında var ne bu beeee

Ben alabilir miyim ismini :26::26::26: Burdan da verebilirsin sanırım sonuçta ilaç ismi değil kozmetik ürün

kızlar tansiyonunuzu ölçüyomusunuz evde doktora gidince ölçüyolar zaten ama benim çok baş dönmem oluyo..biraz önce ölçtüm 9-5 çıktı düşük değilmi sizcede :26:

ayyy kızlar çok pardon ya özelden yazamıyorum
gerçi diğer konularda görmüştüm adını bir sakıncası yoktur heralde
herbaderm
internet sitesinden ürünlere bakabilirsiniz
bizim çok sattığımız ve benimde şahsen kullandığım bir ürün

kızlar tansiyonunuzu ölçüyomusunuz evde doktora gidince ölçüyolar zaten ama benim çok baş dönmem oluyo..biraz önce ölçtüm 9-5 çıktı düşük değilmi sizcede :26:

biraz düşük ve şuan benim de başım dönüyor ama ben progestan kullanıyorum ondan olsa gerek diyorum umarım....yaaa Allah dermansız dert vermesin ama ne vardı progestan olmadan ilaç ihtiyacım olmadan bir hamilelik geçirseydim....ebru şallı plates bile yapıyordu biz yapsak çocuk padır patır düşerdi heralde....

kızlar tansiyonuda dert etmeyin
benim ilk muayenede ölçtü 9-6 iyimisin falan dedi doktor
ama benim hep düşük olduğu için alışkınım
doktor ilk üç ay düşmesi normal dedi
zaten o baş dönmesi sebebide o oluyormuş

ben progestan kullanmıyorum kullansam belkide ondan oluyodur derim ama..kontrolde hep 11-9 çıkıyo ama digital ölçtüğümde düşük çıkıyo..biraz sonra gidip eczaneye ölçtüreyim bide..tansiyon sorunu çıkmasın allah korusun..bunada şükür de cnm bak bebeğin seninle ve onu korumak için neler yapıyosun..düzelicek en kısa zamanda bebeğin sımsıkı tutunacak sana hemde..

benim de bugün başım dönmeye başladı, hatta tansiyon aleti alıp arasıra ölçmeyi düşündüm. 9-5 düşükmüş canım, normali 12-8 diye biliyorum ama gebelikte değişiyor olabilir.

benim tansiyonumda genelde düşük çıkıyo 10-6 veya 9-5 oluyo..iyiyim bi sıkıntım yk ama eşim çok pimpirikli..içi rahat etsin diye gidip eczaneyede ölçtüreyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…