2014 Şubat Anneleri

canım çok geçmiş olsunnnn güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz..buarada kilodan bahsetmisinizz doğumdan sonra o kilolar gidiyorrrrrr benim boyum 1,75 kilom 60 bakalım artık kaç kilo alacazzz ben ilk hamilelimde hiç kilo almadım 6 aylıktım kimse bilmiyordu hamile olduğumuu ama 6 aylıkken erken doğum yaptım canım kızımı kaybettimmm inşallah bu bebişimi bişey olmazzzzzzzzzz

allah esirgesin bu defa canım ya

inş. öyle birşey bi daha başına gelmesin de sağlıkla yap doğumunu

Allah bir daha yaşatmasın inşallah İnşallah benim de çok çıkmaz iş yerinden saklıcam saklayabildiğim kadar

Bende dün kendimi kız isimlerine bakarken buldum İçimden kız geçiyor ama erkek olacak gibi hissediyorum ben

ben oğlumdada böyleydim o erkek oldu bunda daha fenayım fakat
öncelikle hayırlısı tabiki sağlıkla gelsinler ama insan bazı isteklere engel olamıyor

sağol canım insallah fazla kilo almazsınnn canım sen bebeğin kalp atışını duydunmuuuuuu?

Duymadım ama gördüm Cuma günü gördüm

ben oğlumdada böyleydim o erkek oldu bunda daha fenayım fakat
öncelikle hayırlısı tabiki sağlıkla gelsinler ama insan bazı isteklere engel olamıyor

evet maalesef öyle bazen kızıyorum kendime o kadar evlat hasreti çeken insan varken ben cinsiyet ayrımı yapıyorum diye Sağlıcakla gelsinler inşallah

Duymadım ama gördüm Cuma günü gördüm

evet maalesef öyle bazen kızıyorum kendime o kadar evlat hasreti çeken insan varken ben cinsiyet ayrımı yapıyorum diye Sağlıcakla gelsinler inşallah

anladım canım bende halen duymadım ama belki cuma günü doktora gidecemm sence kalp atışını duyarmıyım

jack selam tatlım nasılsın hoşgeldin

hosbulduk canım benim.iyiyim cok şükür 2 gündür....bulantı ve tiksinti az da olsa var ama kusma yok ...sanki azalacak gibi
inşallah yaniiiigecsin bitsin artık....kocişime yemek yapim ,oruç da tutacak

poponu kaşıııı biz dökülüyoruz

ayyy belli olsaa bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…