- Emoji Skoru
- 280
- Puanlar
- 158
kızlar kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz? şimdi malum kış sezonuna girdik. annem haftada 1 kez yıkamak kafi diyor ama ben haftada en azından 2 defa yıkanmalı diye düşünüyorum. yoksa çocuk yıkanmadan nasıl serpilecek?
kendi odasında pembe plastik küvetinde yıkıyoruz, kovayla su getirip tasla döküyoruz, fileyi kaldırdık çoktandır. bugün öğlen yıkadık, yine ağladı sıpa. yaklaşık 2-3 aydır böyle ağlıyor banyo yaptırırken.
Canim evin sicaklik durumuna gore haftada bazen 2 bazen 1 yikiyoyorum.benim banyo kocaman ve orayi isitmak problem old icin yatak odasında yatagin ustune biseyler serip orda yikiyorum.rahat oluyo. Evet tasimak zor oluyo ama şartlar evin durumu böyle. Evin sicaksa 2 kez yika miss gibi yatsin kuzu. Bide kuvetin icine oyuncak al suya vurmayi göster bayılıyo bizimki.sadece basina su dokerken tedirgin oluyo. Banyodan çıkınca agliyo suyla oynamak icin
lip im sadece küvet çamaşır makinası var ilaçlar mutfakta ama yinede alıyorum ordan küvete kafasını ne vurur diye
kovalarimda küçük bi yerim var orda![]()
Canim banyoda klozetin varsa aman dikkat.klozette bogulan çocuklar varmis.Allah korusun
Kuzuyu baya buyuk mu oruyorsun.amigurumiyle mi. Bende koyun orecem buyuk.cesaret edemedim. Ustune binsin oynasin diye.bitiremem diye korkuyorumsağol canım yeni başladım kk dann epey sipariş aldıjm ama iyi oldu keyifle yapıyorum vaslla
bende dışarda kutluyacağım detayları belli değil ama bakalım