Iyı Akşamlar güzel anneler. uzun zamandır yazamadım telefondan okuyorum yazmak Ör oluyor çok hareketlenmiş maşallah geçmişi okuyamadım yazıyım fırsat bulursam okuycam inşallah
Umarım herkes ıyıdır bız de kontrole yenı gıdebıldık 19unda tam 9ay bıttı ama geç kaldık. İdrar yolu enfekyonu çıktı Muhammed'de erkek bebeklerde pek olmaz ama nıye oldu bilmiyorum. Çok az su içiyor ve sürekli yerde emekliyor her yerden tutup ayak Kalkıyor duvarlardan tutarak yürüyor ayaklarını üşüştü ya da mikrop kaptı belki de engelliyorum elimden geldiğince ama herseyı Ağzına götürüyor bu arada dişlerimizi 4ledik iki alt iki üst ön dişler

İştahsılık devam ediyor sadece yarım yumurta sarısı tatlı kaşığı kadar peynir kahvaltı bu kadar bir de bır öğün daha alıyor ya yoğurt ya Çorba ya meyve toplm iki öğün ek gıda 8-10 mama kaşığı emiyor ama tek göğüsten o da a ne kadar yetebilir ki en iyi ihtimal 3,4 günde bir kaka yapıyor yine de boy kilo iyi çok şükür 4,5aylık olana kadar iyi kilo Aldı şimdi çok az alıyor kıyafetle 9300 geldı iki kat giymişti ayakkabı feln d vardı kilo 9 boy 77cm boyumuz iyi maşallah

Bu arada işe başlayan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun çok zor

ben bir sene ücretsiz izin aldım seneye Eylül'de başlıyorum okula şimdiden düşünüyorum ya bakıcı olacak kreş kimse yok ayyyy çok yazdım Hakkınızı hell edin herseyı anlatayım istedim uzun zan yazamayınca birikmiş içimde