2014 Şubat Anneleri

Kizim kuşları cok seviyor. Temayi kuş lu yapsam nasil olur aceba. Bide kuş temali malzemelere bakim eger varsa olabilir

ay ne guzel hemen hemen hersey hazir bende daha hazirliklara baslamadim.

keyfekeder saatlerim diye blog var orda detaylarına bakın güzel doğum günü detayları var.
bende başladım yapmaya sabunlarımızı yaptım bizim kalabalık olacak biraz , 50 kişi falan olacak.

Canım 8 10 kişi olucak aile arası yakın akraba ev içinde Cup cake yapmicam tek başıma yapamam ev temizliği hazırlık bide ceylin çerçeve düşündüm bende kırtasiye den mukavva mi alicam nasıl yapabilirim

Canim ben hic yapmadim. Sinif icin materyal hazirlarken kirtasiyeden mukavva fon kartonlar renkli ciktilar stickerlar vs alip konuya gore biseyler hazirliyodum. Yine ayni sekilde mukavvami nette sectigim bi cerceveye uygun kesicem. Once gazeteden ornek kesip ortalar simetrik olmasini saglarsin. Gazete ornegini mukavvanin uzerinde kalemle cizer kesersin. Mukavvayi canli renkli jelatinlerle de kaplayabilirsin guzel temaya uygun.daha parlak durur. Bu ana kaplama isini bitirfikten sonra susleme kismina gecersin. Tavsiyem kaplama icin sade yada puantiyeli secmen. Karisik bisey secersen arka fon olacagi icin uzaktan bakinca karmakarisik bisey cikar ortaya. Hatta kizin fotolarindan kesip yapistira da bilirsin :)

keyfekeder saatlerim diye blog var orda detaylarına bakın güzel doğum günü detayları var.
bende başladım yapmaya sabunlarımızı yaptım bizim kalabalık olacak biraz , 50 kişi falan olacak.
OOo canım nisan gibi one öyle hem yorucu hem zevkli geçer bebislere ne giydircez o var daha kendimi daha düşünmedim bile

OOo canım nisan gibi one öyle hem yorucu hem zevkli geçer bebislere ne giydircez o var daha kendimi daha düşünmedim bile

biraz fazla kalabalığız eve sığmaz çağırmasam ilk doğum günü herkes darılır.
sığdırırım desem önce temizle sonra temizle zor hiç uğraşamam

ben anne kız kombini yaptırıyorum :)

Oooooo baya bi konuşulmuş , ikinciyi istiyorum ama sadece istemekle kaliyor esimle kardeş kardeş takilcaz neredeyse yorukuyorum, uykusuz kaliyorumdiye oda yaklasmiyor. Doğum günü olayina gelince evimiz de olmayacagiz iki ayri doğum günü olacak biri kaynalidem de diğeri annemlerde Kayinvalidemlerdekinde baba oğlu düşünüyorum, ikisi ayni giyinecek ve kediler olacak çünkü esimde oğlunda kedileri çok seviyor, annemlerde ise tam karar veremedim ama mavi kelebek yada denizci istiyorum. Netten de bakacagim umarim güzel şeyler görürüm.

Bende oturuyom.uykum yok sen yat dinlen birazzeynep uyanana kadar

hı yatmadan daha kalktı (

biz hep birlikte yatıyoruz çünkü artık baş edemiyorum.
emmek istiyor sarılmak istiyot falan filan gene 3 te yattık 7 de kalktım hep aynı
buna şükür gene 2 ay önce evdeyken sabah 6 da yatıyorduk

cok delirince bizde aramıza hapsediyoruz öle aglaya aglaya uyuyo (

canım winnie yi yapsan olamz mı piglet dediğin gb domuz ( nacizane önerim

kızlar ben dogum günü için kızımın tütüyü hazırladım diğer planalrımı sanırım vazgeçicem hiç kendime güvenmiyorum malzemeler 75 tl tutuyo bide içinde unu vs. yok onlarla 100 olur ki bakalım becerebilcekmiyim belli değil (( bilmiyorum hevesim kaçtı herşey para sinir oluyorum (( hayallerimi gerçekleştiremicem sanırım (

uykuuuu!! uyku bizde pek düzenli aslında ama yanımda yatıyo. Akşam yedi buçuk sekiz gibi uyuyup sabah dokuzda kalkıyo. Gece de bi kere emziği düştüğü için bi kere de emmek için kalkıyo. Yani gayet iyi yine de uyku eğitimi versem mi kendi yatağında uyusun diye? poff bi kaç kere denedim olmadı.

doğum günü için de bişey yapmamaya karar verdim zaten uyuyo erkenden bi pasta bi mum iki anne iki baba elti melti derken biter gider :) sizin planlar pek tatlı ama kolay gelsin :)

canım winnie yi yapsan olamz mı piglet dediğin gb domuz ( nacizane önerim [/QUOTE]
Canım pigleti sevdiğimi söyledim sadece bütün karakterleri kullanicam bütün olarak tabak bardak örtü balon davetiye falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…