kızalar ben bilindigi üzere kırk başı gördüm sonrada 8 kere her ay düzenli adet oldum ama sonra olmadım 3 aydır olmuyorum yani( 2 hafta mı ne oldu test yaptım yok hamile değilim ama hala olmadım... eskiden cok düzensizdi adetim zaten... kac sene cocuk istedik olmadı...kac ker asılama felan denendi en son yumurtalarım erken catladıgı için tüp bebegin iptal edildigi ay hamile kaldım...
şimdi eşim kendi korunuyo güya çünkü cidden korunma yöntemelrini beceremiyoruz senelerin rahatlıgı var( şimdiye kadar hiç bi vukaat olmadı ama artık eşim korunmuyo gb bişey olsun diyede ugraşmıyoruz ama o diyoki hemen olmaz bende diyorum ya olursa ( kızım çok küçük ve ben şimdi bile kafayı yemek üzereyim bi yandanda yine senelerce beklersem e ben engel oluyosam diyorum bilmiyorum kafam cok karışık kadındoguma gitmem lazım (
ve sanırım mantar oldum yani öyle belkide ondan adet olmuyorumdur çok sıkıntım var sinirli oldum iyice içim huzursuz çünkü eşim hava dolayısıyla evde jinekologa gitcem sanırım randovu alayımda(
senin durumun özel canım korunma tabi.
onca sene aradın bekledin birlikte büyürler
korunursun şimdi sonra istediğinde gene olmaz daha çok üzülürsün.
iki çocuk büyütmek elbette zordur ama büyüdüklerinde ayaklarını uzatr onları izlersin
Speedy ben istiyorum nasipse. Kizi 2 yil emzirip.2016 subat 14 tensonra denemeler baslar . Walla tek cocuk bizim icin iyi. Ama kardes candir. bide evde 2-3 belki 4 tane afacanin gezdigini. Anne deyip etrafinizda pervane olduklarini bi hayal edin. Bence hayali bile güzel. Gercegi kimbilir ne kadar tatlı olur.. ben 4 istiyordum ama yas 30 malesef... 3 yapcam nasip olursa...
Amaaan bosverin dünyayı şu cocuklarimizdan daha güzel yaşam kaynagi var mi.. kariyerse o da yapilir..insan istesin yeterki..
Allah izin verirse biz düşünüyoruzikinci çocuğu düşünen cesaretli , özgüvenli , çılgın annelerimiz var mı ?
Allah izin verirse biz düşünüyoruzhatta söylemesi ayıptır korunmuyoruz artık
Amin ALLAH RAZI OLSUNayakta alkışlıyorum cesaretinden ötürü
vaktinde zamannda gelsin inşallah
Canim suan senin bir mi iki mi...walla supersin. Ben ins 2 yasa kadar emzirmek istiyorum. Yoksa bende pes pese istiyorum. Yas farki az olunca baslarda yorar ama sonrasi keyifli olurAllah izin verirse biz düşünüyoruzhatta söylemesi ayıptır korunmuyoruz artık
Canım bizimde aynı yeşil sert kaka kaç gündür öyle ferrum yapiyodur heralde sağlık ocaginin verdiği vegeferon kullanıyorum vermek lazım bence şurda 1 ay kaldı 1 yaşında kesilecek diye biliyorum.sonra 1 yas tahlilleri yapıldığında demir depoları boş cikiyomus falan surup veriliyomus aksatmamak lazimKizlar bisey sorcam. Benim kizin kakasi kina kivaminda oluyo.yesil ve camur gibi... birkac dr arkadasi arayip sorduk. Hepsi ferrumdandir dedi. Inanmadim ferrumu kestim. Walla normal bizimki gibi diski yapti.renk kivam hersey iyi yani... bu ferrum dokunuyo mu ki. Bi huzursuzlugu falan da yok.
Ama icmeyince gozlerinin alti morarir gibi oldu hafiften. Uc gundur yine veriyom gozlerinin altinda iyilesme var gibi. Ferrum goz altini etkiler mi.
Acaba ferrum versem mi vermesem mi. Fikriniz nedir
Yarinda burdaki cocuk dr una goturup bi sorcam
Dediginde dogru canım ya. Demir eksikliğini okudum da gerilik falan diyor. Verecem napalim. Kakasi da koyu yesil olsun. Ben acaba dokunuyo sindiremiyo mu ki diye tereddütte kalmistim. Cunku bigun siyah yapti şok oldum. Siyah hayra alamet degil. Neyseki bunu da drlar ferruma bagladi :) siyahtan sonra biraktim gercekten ferrumun derdiymis.Canım bizimde aynı yeşil sert kaka kaç gündür öyle ferrum yapiyodur heralde sağlık ocaginin verdiği vegeferon kullanıyorum vermek lazım bence şurda 1 ay kaldı 1 yaşında kesilecek diye biliyorum.sonra 1 yas tahlilleri yapıldığında demir depoları boş cikiyomus falan surup veriliyomus aksatmamak lazim
Kizlar bisey sorcam. Benim kizin kakasi kina kivaminda oluyo.yesil ve camur gibi... birkac dr arkadasi arayip sorduk. Hepsi ferrumdandir dedi. Inanmadim ferrumu kestim. Walla normal bizimki gibi diski yapti.renk kivam hersey iyi yani... bu ferrum dokunuyo mu ki. Bi huzursuzlugu falan da yok.
Ama icmeyince gozlerinin alti morarir gibi oldu hafiften. Uc gundur yine veriyom gozlerinin altinda iyilesme var gibi. Ferrum goz altini etkiler mi.
Acaba ferrum versem mi vermesem mi. Fikriniz nedir
Yarinda burdaki cocuk dr una goturup bi sorcam
Evet canım kan ilacı ferrum monovitte demir damlasi ikisini hala kullanıyoruz 10 damla kan 3 damla demir ilacınıKizlar ferrum kullanmiyoruz biz kan ilaci degil mi ferrum bilgi verirseniz sevinirim kansizlik var kan damlasi baslamaliymisiz ama dr surup verdi ben de baslamadim henuz baslamaliyim sanirim ama su bronsit az daha gecsin diyorum
canim bende senin gibi dusunuyorum bizde alllahin izniyle 27.02.2016 dusunuyoruz..Speedy ben istiyorum nasipse. Kizi 2 yil emzirip.2016 subat 14 tensonra denemeler baslar . Walla tek cocuk bizim icin iyi. Ama kardes candir. bide evde 2-3 belki 4 tane afacanin gezdigini. Anne deyip etrafinizda pervane olduklarini bi hayal edin. Bence hayali bile güzel. Gercegi kimbilir ne kadar tatlı olur.. ben 4 istiyordum ama yas 30 malesef... 3 yapcam nasip olursa...
Amaaan bosverin dünyayı şu cocuklarimizdan daha güzel yaşam kaynagi var mi.. kariyerse o da yapilir..insan istesin yeterki..
canim seni tebrik ediyorum allah gonlune gore versin.Allah izin verirse biz düşünüyoruzhatta söylemesi ayıptır korunmuyoruz artık
cok zor bide yarin isi gidicen allah kolaylik versin.Bu saatte uyanan kızım var
Çok yorgun ve gerginimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?