- 10 Temmuz 2014
- 28
- 41
- 13
kızlar ben dogum günü için kızımın tütüyü hazırladım diğer planalrımı sanırım vazgeçicem hiç kendime güvenmiyorum malzemeler 75 tl tutuyo bide içinde unu vs. yok onlarla 100 olur ki bakalım becerebilcekmiyim belli değil(( bilmiyorum hevesim kaçtı herşey para sinir oluyorum (( hayallerimi gerçekleştiremicem sanırım (
Evet malesef her şey paraçocuklarımız için en iyisi olsun istiyoruz ama ben 1 yaş için çok abartılı bi kutlama düşünmüyorum aile icinde olacak ileri yaşlarda daha kapsamlı olabilir hem kendileri de hatırlar önemli olan onların mutlu olmasi
tütüsü, çerçevesi, balon,pasta ,kağıttan kendi yapacağım süslemeler yeterli olur heralde bunlar da ne kadar tutar bilmiyorum
Evet malesef her şey paraçocuklarımız için en iyisi olsun istiyoruz ama ben 1 yaş için çok abartılı bi kutlama düşünmüyorum aile icinde olacak ileri yaşlarda daha kapsamlı olabilir hem kendileri de hatırlar önemli olan onların mutlu olmasi
tütüsü, çerçevesi, balon,pasta ,kağıttan kendi yapacağım süslemeler yeterli olur heralde bunlar da ne kadar tutar bilmiyorum
Evet canım hala aynı,annesütünü biberonla içiyor,ek gıdayı bir yemek kaşığından 2 ye çıkardı,çorba hariç herşeyden yiyor ama çok az,bu sebeple gelişimi de yavaş...ama çok hareketli ve çok taklitçi artık kelimelerimizi de taklit ediyor...caddııı diyorum oda cadıı diyorCnmkzm hosgeldinDila halen aynımi kuzum ek gıdayi hiçmi almiyo daha
Maşallah canım,kolaymı yedi dişi peşpeşe çıkarmak,düzeninin bozulması normal ilerde eski haline gelir...Sağlığı çok iyi şükür teyzesi.yürümeye başladı..iştahı şükür düzeldi ama bi ayda 7 dişi çıktı uyku düzeni kotulesti.geç yatıyo gece çok uyaniyo.bende seni dolayi unutmadim.çalıştığın için gelemiyosun biliyorum. Dila yuruyomu
Canım artık temali pasta değilde normal pasta sence gibi 20 kişiye 10 kişilik pasta seçip küçük küçük kescezPasta fiyatları uçmuş ne yapsak kızlar ya... Ben büyük oğluma biberon emzik gibi materyallerden oluşan çok ama çok cici bir pasta yaptırmıştım çok lezizdi bu kadar da sarsmamıştı çok astronomik fiyatlar ama ya...
Herşeye hevesleniyorum fakat ufak tefek düşündüğüm şeyler de var soğuk havada çıkıp alacak adam da yok
gunaydin canimgünaydın herkese
Nasıl yapiyosun canım anlatır misin nasıl bi takvimşuan kızıma takvim yapıyorum allahım dogru düzgün kes yapıştır yapıcak tavim bile yok goglede öyle akıllıki satış yapanalr herşeyi minnacık paylaşmışlar örnekleri bile yani kesip kullanamıyorsun :)) ama ben bi yol buldum çok ugraşıcam ama azmettim yapıcam
canim endisilenme cunku normallir bazi bebekler bir yasina kadar cikarmiyorlar burda bi arkadasimizdan kizi cikarmamis..benim kizimda once dede baba falan diyordu mesala simdi soylemiyor..bence normaldir.Kizlar merhabalar ben mart annesiyim bebegim 5gun sonra tam 10 aylik olacak.ama bizde hala dis yok malesef doktor 2 aydir disetleri kabarik diyor ama henuz hic dis yok gorunurde.normalmi sizce yaabide hic mama dede baba anne gibi seyler soylemiyo gereksiz bi endisemi sizce kizlar.?
Kizlar merhabalar ben mart annesiyim bebegim 5gun sonra tam 10 aylik olacak.ama bizde hala dis yok malesef doktor 2 aydir disetleri kabarik diyor ama henuz hic dis yok gorunurde.normalmi sizce yaabide hic mama dede baba anne gibi seyler soylemiyo gereksiz bi endisemi sizce kizlar.?
aynenbence dönemediği içinistemedi böylede sürekli yorgan tepikliyor. hatta o kadar hızlı ayak çırpıyoki saniyeden kısa sürüyo yorganı atması çok komikmasallah oglusuna..darisi bizim ve diger bebislerin basina..canim biz kullanmiyoruz..kizim sevmedi dönmesi sorun oluyordu.
bence erken değil mi bizimkide buba buba diyodu şu ara demiyo ama ben her oyunumuzu seslendiriyorum kelime öğretmek için erken ya bencu mehmet bilginin bilinçli şekilde yaptığı sesler var mesela televizyon kapanınca bana dönüp ııı ıııı diyo, altını değişirken yine aynı sesle gülüyo felanBİZİMKİDE BABA DEMEYİ BIRAKTI BİŞEY ÖGRENCENE UNUTUYO SİNİR EDİYO BENİ HİÇBİŞEY ÖGRETEMİYORUM YA BURUN BURUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN DİYE DİYE BİB YAPA YAPA BURNUM KOPTU GÖZ GÖZ GÖZZZZZZZZZZZ AGIZZZZZ DİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL KULAK KENDİMİ PARÇALIYUORUM RESMENbarıyo bana ben 1 yaşında cocuk herşeyi yapar sanıyodum yanılmışım
9-10 ay gibi yönelmeye başladı. ama kucak açıp koşmadı yönelmeyle başladı artık kol açıyor (11 aylık)arkadaşlar bebekleriniz kaçıncı ayında siz kollarınızı açtığınızda kucağınıza uzanmaya başladı. benimki yapmıyor açıkçası daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?