canım ben dün giremedim. temizlik yaptım. emirde sildiğim yerlere şap şap vuruyor. dün huysuzdu biraz. canım çıktı valla. bi yandan ağlar, bi yandan kucak ister. bi yandan süpürgeyi kapatır, bi yandan biberonunu kırar.
Cevaplarınız için teşekkürler
Devam sütü olduğu için cezvede ısıtılmayabilir diye düşünmüştüm.toz olanı bırakıp bir sürede kutu devam sütü vermeyi düşünüyorum daha sonrada normal kutu sütlerine geçeceğim.
Haksever Kızın hala emiyor mu?
Gerekeni yiyomus canim yogurtlu yesin ne zarari olucakki yarasin kuzumaBu arada kızlar hepinizin fikrini almak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.
Benim iştahsız kızım yoğurdu çok seviyor ne kadar versem yer, neredeyse hergün Öğlen ve akşam öğünlerinde bir kase yoğurt yiyor,ara öğün olarak değil ana öğün...aralarda 100-120cc süt içiyor.
Çorbalarla ve diğer yemeklerle arası iyi değil,ama bunları yoğurda katıp verdiğimde itiraz etmiyor,mesela yoğurduna makarna, pirinç bulgur pilavı,ekmek, haşlanmış sebze,bisküvi,meyvenin herçeşidi vb ne katarsam güzel yiyor ancak dediğim gibi hergün ve her öğün yemesi ne kadar doğru bilmiyorum
Benim ikinci çocuk ama şöyle adamakıllı bir yeme alışkanlığı oluşturamadım şuan için o nasıl yerse öyle veriyorum
Lütfen fikirlerinizi yazın bekliyorum
doğru valla canom. allahtan bizde abisiyle ablası var. mesela dün ablası uyuttu. çok iyi oldu. senin işin daha zor canım.Aynen temizlk bitti ama bende bittim buyuk bahar temizligi oldu o bisey degil dun gece esime de sinir oldum delirtti beni su pazari bi atlatim bak ben nabicam onada erkek calisiyo kadin 24"saat yatiyo sanki(( bir dakikam yok kendime tuvaletimi bile dogru duzgun yapamiyorum ya allah sahit geliyo yok fircaya elliyo yok dusakabine girmeye calisiyo ama bide yaranamiyosun ne cocuna ne esine annelik ev hanimligi nankor meslek ((
canım emir 6 ayda bıraktı. üzülüyorum ama tombikleşti birden. iştahı açıldı çocuğun ne versen yiyiyor. mutfaktan çkmıyo bazen. bende onla teselli ediyorum. artık muhallebisinide sevmiyo. neymiş? bizim yediklerimizden yicekmiş. sofrada bi bana gelir, bi babasına gider, bi ablasına her kesi dolaşıyo. herkesten yer bir şeyler.Emiyo canim
canım yoğurttan ekstra vitamin işte. yesin yarasın kuzucuğa.Bu arada kızlar hepinizin fikrini almak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.
Benim iştahsız kızım yoğurdu çok seviyor ne kadar versem yer, neredeyse hergün Öğlen ve akşam öğünlerinde bir kase yoğurt yiyor,ara öğün olarak değil ana öğün...aralarda 100-120cc süt içiyor.
Çorbalarla ve diğer yemeklerle arası iyi değil,ama bunları yoğurda katıp verdiğimde itiraz etmiyor,mesela yoğurduna makarna, pirinç bulgur pilavı,ekmek, haşlanmış sebze,bisküvi,meyvenin herçeşidi vb ne katarsam güzel yiyor ancak dediğim gibi hergün ve her öğün yemesi ne kadar doğru bilmiyorum
Benim ikinci çocuk ama şöyle adamakıllı bir yeme alışkanlığı oluşturamadım şuan için o nasıl yerse öyle veriyorum
Lütfen fikirlerinizi yazın bekliyorum
canım emir 6 ayda bıraktı. üzülüyorum ama tombikleşti birden. iştahı açıldı çocuğun ne versen yiyiyor. mutfaktan çkmıyo bazen. bende onla teselli ediyorum. artık muhallebisinide sevmiyo. neymiş? bizim yediklerimizden yicekmiş. sofrada bi bana gelir, bi babasına gider, bi ablasına her kesi dolaşıyo. herkesten yer bir şeyler.
Maşallah canım çok güzel bakmışsın,Bugün aşılar da tamamlandı çok şükür ateş yine yok...
Bizim 1.yaş değerlerimiz boy:81 cm kilo 12.400.. güzel mi bakmışım ne
anı şu son 15 gündür iştahlı maşallah. bu akşam misafirliğe gittik. bi çay istiyor, bir kek, aman iştahı kapanmasında. hareketli zaten. hareketli olmasa daha kilolu olur.Cok sismansa muhallebi verme canim zaten dogal tesin beslensin ostahi varsa ne guzel hareket ettir bol bol jimlastik yaptir diyet yapcsk hali yok ya :) bizinkide cok yiyo ama dakika durmuyo hala citi piti
maşallah canım. kaç kilo doğmuştu? doğum kilosunun 3 katı olması gerekiyormuş normali. emir 3300 doğru ama şimdi kaç bilemem. 22 gün sonra doğumgünümüz. boyu fazla uzun değil ama kilosu 15 gündür arttı maşallah.Bugün aşılar da tamamlandı çok şükür ateş yine yok...
Canim 27 subatta bi yasimiza giricez bu gun hastane gittimiz icin kilosunu tartik masallah kizim 11600 gr boyunu olcemedik kizim durmadi.Kızlar 1 YAŞ Ölçümlerini yaptıranlar yazabilir mi boy ve kilosunu merak ediyorum
Masallahh oglusuna annssinj oglusuna iyip bakmissin..benim kizimda istahi iyiydi b hastalik yuzunde kizim bisey yemiyor.Bugün aşılar da tamamlandı çok şükür ateş yine yok...
Benim kizimda 3650 gr dogdu..dogum gunlerimiz ayni..maşallah canım. kaç kilo doğmuştu? doğum kilosunun 3 katı olması gerekiyormuş normali. emir 3300 doğru ama şimdi kaç bilemem. 22 gün sonra doğumgünümüz. boyu fazla uzun değil ama kilosu 15 gündür arttı maşallah.
canım bende emirin kini ortalama yazıyorum çünkü değişiyor.Haksever - jelibon ben de bişey olmaz diye düşünüyorum ama yine de Kafamı kurcalıyor işte,bir süre daha böyle yedirmeye devam edecem.
Kızımın bir günlük yedikleri şöyle
Sabah 9.00 : 100cc süt
10.30-11.00 : 120cc süt ( Sabah uykusu)
Öğlen 1.00-1.30 :yoğurtlu makarna,pilav,sebze ya da ekmek
3.30 : 100 - 120cc süt (Öğlen uykusu)
6.00-6.30 : yine yoğurtlu bir karışım
8.30 : 120cc süt
10.00- 10.30 : 120cc süt (gece uykusu)
Gece bir defa yine 120cc süt içiyor sabah 8.30 da Uyanıyor ve 100cc sütü zorla içiyor acıkmamış oluyor
Görüldüğü üzere bizde kahvaltı öğünü yok bazen masada bizimle birşeyler yer ama çok nadir
Kahvaltı karışımlarını sevmiyor hele sabahları Ağzına kaşığı sürdürmüyor
Eksik yada fazla kısımlarını yazarmısınız kızlar nasıl devam etmeliyim neleri eklemeli yada çıkarmalıyım?
senin kızında mı 27 şubatta doğru? bende bir ben sona kalmışım diyordum. sevindim.Benim kizimda 3650 gr dogdu..dogum gunlerimiz ayni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?