2014 Şubat Anneleri

ben varım.hem kadın doğuma hem dahiliyeye gittim normal dediler.bir de diyet yapıyorum.zor gidiyor kilolar sanki bu yüzden.olmamakta güzel ama insan endişe ediyor.
Iyi o zaman bende korkmaya baslamistim.benim kilo sorunum yok bende gobek falan yok...adet olursan o kilolar hemen gider..

Arkadaşlar ya 3 gündür rota virüsüyle savaşıyor yavrum doktor hemen anladı kaka numunesinde de belli oldu...kafa düşüyor sürekli uykulu halsiz ishal kusma biraz da ateş eşlik ediyor ara sıra...Yavrum iki kaşık yiyor onu da çıkarıyor aşıyı önemsememiştim mahfoldum ishal olunca pişik oldu yıkayıp duruyorum totoyu.. Perişanız ya...

Çok geçmiş olsun rota çok ciddi bir virüs gerçekten Arkadaşımın oğlu da olmuştu aşı OLMASINA rağmen ağır atlattı şükür şimdi çok iyi
Aşı olamamış mıydı yoksa aşılı OLMASINA rağmen mi kaptı

Ben de surekli kilosuna dikkat etmek zorunda olanlardanim az yerim ama ona ragmen almaya musaitim canim benim kizim ilk alti ay falan kilosu iyiydi sisman falan dediler daha neler neler nazara mi geldi artik bilemiyorum bi durdu kilosu alti aydan sonra boya gitti ama cok az aldi yani alti ayda bi kilo falan simdi de zayif diuolar ne yapsak yaranamadik su millete

günaydın arkadaşlar,geçmiş olsun dileklerinize çok teşekür ederim minanın iyi olmasına çok sevindim darısı muhammed ali ve muhammed emire olsun anlamadım kızlar dr gittik 1 gece serum yedi hastanede kaldı biraz ateş öksürme iştassızlık var şuan ateş yok ama yemek yemiyor sadece süt içiyor bide memeyi bıraktı ona çok üzülüyorum

Canim cok gesmis olsun hastaneye goturdunmu? Cok sukur minam iylesti.yasakhayalinde oglu halen hastadir.insallah enkisa zamanda iylesirler.

Geçmiş olsun reyyan nesi varmış muhammed alinin

Bizde halen iştah ne yok

evris geçmiş olsun benim oğlum 8.ayında rotaya yakalanmıştı 4 gün hastanede kalmıştı kesinlikle dr gitmelisin serumsuz çok zor atlatırsın aşı olan bebekler bu hastalığa yakalanırsa daha geç atlatıyormuş dr demişti bol bol sıvı almalı kullandığın tüm kap kacakları kaynamış su ile yıka meyvesini kaynamış ılımış su ile yıka benim oğlum günde 11 kez kaka yapıyordu doktor sıvı kaybı böyle devam ederse toparlayamaz demişti ne olur ihmal etme çok geçmiş olsun.

canım güle güle büyüt oğlunu,
biz klasik yürüteç aldık 8 aylıkken, ama günde 1 saatten fazla bindirmedik.Genelde koltuklara tutunarak gezinmeyi ya da emeklemeyi tercih ediyordu. Zaten 2 ay zor bindi yürüteçe, 10 buçuk aylıkken yürümeye başladı.
Bence yürüme yardımcısı bu dönemde hiç alma, yürüteçe de gerek yok, onun yerine ellerinden tutarak yürütmeye çalışın. çocuğun tutunarak kalkabileceği, koltuk ya da puf gibi eşyalar olursa daha kolay kalkmaya başlıyorlar. akşamları evde devamlı alıştırma yapın, sırtını koltuğa/kanepeye dayayıp "gel gel" yapın adım atmasını sağlayın, ama oğlun 7 aylık herhalde daha erken, emeklemeye başlarsa kol ve bacak kasları daha çabuk gelişir.

yürüme yardımcısını yürümesi gecikirse alabilirsin diye düşünüyorum, belki de erkenden yürüyecek kendi başına

reyyan size de geçmiş olsun, inşallah hemencecik düzelir kuzucuklar
memeyi de bırakmaz, sen emmese de sağ sütünü, iyileşince emer yine vazgeçme sakın, bak beni dinle, anne sütün şu an onun için en faydalısı bir de sevgin tabii

size de geçmiş olsun cnm anlattıklarını okuyunca o anları sanki seninle yaşadım, Allah bunaltmasın bir daha,
çocukla bir yere gitmek gelmek zor, hava değişimi farklı evler, farklı insanlar illa ki bir sey kapıyor çocuklar, düzenleir değişiyor, sıkma canını, doğum gününüz de kutlu mutlu olsun nice yaşlara...

çok sağol canım malesef sütüm çekildi artık sadece damlıyor sağmayı denedim ama çok az çıkmıştı sonra oğlan kucaktan hiç inmedi yardım eden bakan da olmadı derken şimdi ne kadar uğraşsamda 1 damla bile çıkmıyor

kırmızı balık ve ali babanın çiftliğine bizimki de bayılıyo, ama videoya bakmıyor, müziğini dinleyip oynuyor.
ben emzirirken 2-3 aydır kendimi paralıyordum, eliyle göz-burun-kulak-ağız diye diye göstere göstere en sonunda geçenlerde ayıcığının gözünü gösterip "gös" demeye başladı. biz de alkışladık, hepimize tek baktı sevindi. bir mutlu oldum gözlerimden yaşllar aktı resmen:) akacaksa da hepimizin böyle mutluluktan aksın yaşlar

bu kadar hastalığa rağmen güzel şeylerde yapıyor oğlum dün eve misafir geldi 11 yaşında 1 kız oğlum gidip ona sarıldı öptü ablasıyla baya oyun oynadı,ablası şarkı söylerken ellerini şakkıdı şakkıdı yapınca oğlumda yaptı nasıl kahkaha atıyor bide artık giyinirken bana yardım ediyor kollarını kaldırıyor ellerini ayaklarını geçiriyor,göbek ve memeyi gösteriyor bide burun nerde diyince sıkıyor allahım tatlarını bozmasın kuzuların M manifestoo senini kuzuna da maşallah gözzünü severim ben onun :)

ysakhayal canım denk gelemiyoruz sen nasılsın bu süreçte kendini ihmal etme.bide yarın doğum gününüz var sizin hayırlı yaşları olsun muhammed emirin.

sağol reyyanım, Allah hastalıklardan korusun tüm bebecikleri, burada duyunca kendi başıma gelmiş gibi üzülüyorum, bizim başımızdan da geçti hep, Allah devası olmayan dert vermesin,
maşallah senin oğluna da , çok tatlı oldular artık, bizim tek sorunumuz yemek yedirmek, yemek zamanı bana afakanlar basıyor, dün anneme bırakıp sinemaya gitmiştik eşimle, hiç bir sey yememiş, gelince ben yedirdim, nasıl özlemiş bizi. acaba bize tepki amacıyla mı yemedi, hani bırakıp gittik diye, bu kadar bilebilir mi 1 yaşındaki çocuk yaw?

yasakhayal sen yurtdışındamıydın ayol? neredesin peki?

canımbende halasına bıraktım giderken ağlamadı eve geldiğimde ortalık savaş alanıydı nasıl ağlamış görümcem diyor ki kapıya bakıp ağladı demek ki anlıyorlar artık ama olsun iyi ki gitmişsiniz sinemaya arada kaçamak iyidir taze kan gelir aşka...muhammmed uyandı görüşürüz kızlar...

ben varım.hem kadın doğuma hem dahiliyeye gittim normal dediler.bir de diyet yapıyorum.zor gidiyor kilolar sanki bu yüzden.olmamakta güzel ama insan endişe ediyor.

herhalde bir ben başladım hemen adet olmaya, zataen doğumdan sonra 1 ay filan devamlı regl oluyorsun, o bitti 2-3 hafta geçti hemen normal regl düzenime geri döndüm. anne sütünü etkiliyor regl olmak... azaltıyor bunu test ettim ben

ay kıyamam kuzuya ya ağlamış mı demek... benim annemi resmen 2.anne olarak görüyor, her günleri birlikte geçiyor annem baktığı için yine de çocuk özlemiş bizi, hava iyi olsa dışarda gezecektik ama hava kötüydü burada haftasonu mecbur bıraktık. eve gelince bizimki de babasına hiç yüz vermedi:) küçük cadı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…