Iyi o zaman bende korkmaya baslamistim.benim kilo sorunum yok bende gobek falan yok...adet olursan o kilolar hemen gider..ben varım.hem kadın doğuma hem dahiliyeye gittim normal dediler.bir de diyet yapıyorum.zor gidiyor kilolar sanki bu yüzden.olmamakta güzel ama insan endişe ediyor.
Çok geçmiş olsun rota çok ciddi bir virüs gerçekten Arkadaşımın oğlu da olmuştu aşı OLMASINA rağmen ağır atlattı şükür şimdi çok iyiArkadaşlar ya 3 gündür rota virüsüyle savaşıyor yavrum doktor hemen anladı kaka numunesinde de belli oldu...kafa düşüyor sürekli uykulu halsiz ishal kusma biraz da ateş eşlik ediyor ara sıra...Yavrum iki kaşık yiyor onu da çıkarıyor aşıyı önemsememiştim mahfoldum ishal olunca pişik oldu yıkayıp duruyorum totoyu.. Perişanız ya...
Arkadaşlar ya 3 gündür rota virüsüyle savaşıyor yavrum doktor hemen anladı kaka numunesinde de belli oldu...kafa düşüyor sürekli uykulu halsiz ishal kusma biraz da ateş eşlik ediyor ara sıra...Yavrum iki kaşık yiyor onu da çıkarıyor aşıyı önemsememiştim mahfoldum ishal olunca pişik oldu yıkayıp duruyorum totoyu.. Perişanız ya...
Ben de surekli kilosuna dikkat etmek zorunda olanlardanim az yerim ama ona ragmen almaya musaitim canim benim kizim ilk alti ay falan kilosu iyiydi sisman falan dediler daha neler neler nazara mi geldi artik bilemiyorum bi durdu kilosu alti aydan sonra boya gitti ama cok az aldi yani alti ayda bi kilo falan simdi de zayif diuolar ne yapsak yaranamadik su milleteCanim bize cekmis esimde bende oyleyiz yani oyleydik :) ben kucukken genc kizligimda bi oturusta her ogunde bi ekmek yerdim hep zayidtim. Lisede en yakin arkadasim sinir oluyodu kiz hep diyet yapardi kus gb yerdi sismandi ben boga gb yerdim gene zayiftim. Esimde oyle cok yer zayiftir. Simdi dogumdan sonra 10 gunde eski kiloma dondum senelerce bebek tedavisi gordum kutu mutu hormon ilaclari ictim bu tedavilerde insanlar cok kilo aliyolar demekku bunyemiz boyle kizimizda bize cekmis boyle buyucek anne yuregi iste azcik etli butlu olsun istiyo :) ama kizimi zor tasiyorum herelde sisman olsa tasiyamicam :)))
Canim cok gesmis olsun hastaneye goturdunmu? Cok sukur minam iylesti.yasakhayalinde oglu halen hastadir.insallah enkisa zamanda iylesirler.
Geçmiş olsun reyyan nesi varmış muhammed alinin
Bizde halen iştah ne yok
Arkadaşlar ya 3 gündür rota virüsüyle savaşıyor yavrum doktor hemen anladı kaka numunesinde de belli oldu...kafa düşüyor sürekli uykulu halsiz ishal kusma biraz da ateş eşlik ediyor ara sıra...Yavrum iki kaşık yiyor onu da çıkarıyor aşıyı önemsememiştim mahfoldum ishal olunca pişik oldu yıkayıp duruyorum totoyu.. Perişanız ya...
Merhaba anneler.bende ağustos annesiyim.sizlere danışmak istediğim bişey var.çocuklarınıza yürüme yardımcısı ürünlerden aldınızmı.yürüteç değil ama.aldıysanız hangisini tavsiye edersiniz.kaçıncı ayda kullanmaya başladınız.bu arada benim oğlum var.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.hepinizin çocuklarının yaşlarını kutlarım.nice sağlıklı uzun yıllar dilerim hepsine bütün kalbimle.Allaha emanet olun.
günaydın arkadaşlar,geçmiş olsun dileklerinize çok teşekür ederim minanın iyi olmasına çok sevindim darısı muhammed ali ve muhammed emire olsun anlamadım kızlar dr gittik 1 gece serum yedi hastanede kaldı biraz ateş öksürme iştassızlık var şuan ateş yok ama yemek yemiyor sadece süt içiyor bide memeyi bıraktı ona çok üzülüyorum
evris geçmiş olsun benim oğlum 8.ayında rotaya yakalanmıştı 4 gün hastanede kalmıştı kesinlikle dr gitmelisin serumsuz çok zor atlatırsın aşı olan bebekler bu hastalığa yakalanırsa daha geç atlatıyormuş dr demişti bol bol sıvı almalı kullandığın tüm kap kacakları kaynamış su ile yıka meyvesini kaynamış ılımış su ile yıka benim oğlum günde 11 kez kaka yapıyordu doktor sıvı kaybı böyle devam ederse toparlayamaz demişti ne olur ihmal etme çok geçmiş olsun.
merhaba arkadaşlar biz geldik. şubat tarili bitti. okul başladı. annemlerde internette problem vardı o yüzden yazamadım. biz baya bi badire atlattık . annemlerdeki doğum gününden sonra ateşimiz oldu 39 buçuk gece yarısı acillerdeydik. düştü sonra doktor pedifen ve peditus verdi boğazları enfeksiyon kapmış dedi. geldik eve. ertesi gün kayınvalidemlerdeki doğum gününden sonra da ateşimiz arttı. gece yaklaşık iki saat camlar açık uyuduk buna rağmen düşmedi. gidiyoruz hastaneye hiçbişey yapmıyolar suya bastır elbise çıkart diyorlar, oy yüzden sonra gitmedim. neyse hasta halimizle düştük yola geldik istanbula bir yağmur var yolda 8 saat boyunca hiç durmadı. pazartesi yoktu ateşimiz en son ilaçları o zaman verdim. ertesi gün çocuğumun vücudunda pembemsi kabarcıklar, tabi gidemedik hastaneye , Allahtan çarşamba kar tatiliydi de götürdük hem kontrol hem de aşı için sağlık ocağına . oradaki doktor ve hemşireler beni mahvetti. hala üzüntümden ne yapacağımı bilmiyorum. kızamık aşısını oldu mu dediler evet dedim. meğer yapan hemşire orda yokru ve aşı kartına yazmamış bunlar bu kızamık geçiriyor galiba dediler kendi aralarında fısıldaşıyorlr, sürekli korku içindiler düşünün halimi. başladım ağlamaya, bıraksalar hıçkırarak ağlayacağım o derece kötüyüm yani. kan aldılar hıfzı sıhaya gidecekmiş. aşıyı ertelerdiler. neyse bugün aradılar Allahtan salgın hastalık değilmiş. ama o kızarıklıklar neydi hala bilmiyorum. dün kayboldular iki gün kaldılar vücutta. anlayacağınız hem tatl, hem doğum günü burnumdan geldi( ama oğlum iyiki doğmuş... oğlummmm ömrün uzun olsunnnnn....
çok sağol canım malesef sütüm çekildi artık sadece damlıyor sağmayı denedim ama çok az çıkmıştı sonra oğlan kucaktan hiç inmedi yardım eden bakan da olmadı derken şimdi ne kadar uğraşsamda 1 damla bile çıkmıyorreyyan size de geçmiş olsun, inşallah hemencecik düzelir kuzucuklar
memeyi de bırakmaz, sen emmese de sağ sütünü, iyileşince emer yine vazgeçme sakın, bak beni dinle, anne sütün şu an onun için en faydalısı bir de sevgin tabii
sağlıklı olsunlar da boy kilo nasılsa gelişir... anası babası neyse en fazla o oluyolar sonuçtadoğum kilosu 3460 boyu 52 bizimkinin... bugün sağlık ocağında aşıları vurulduk orda kiloyu fazla boyu az ölçtü kımıl kımıl durmadığından ben de dr.un ölçtüğü boy ve hemşirenin tarttığı kiloyu kabul ediyorum
bu aralar bnm kız da iştahsız ya dişler çok huzursuz ediyo sanırım ağzı şelale gibi sürekli önü ıslanıyo ama acıktığı zaman kesinlikle belli ediyo elimden tuttuğu gibi mutfağa götürüyo varsa tezgahta istediği bişey gösteriyo yoksa buzdolabını gösteriyo. öyle anlaşıyoruz biz.yemeklerini mutfak dışında yedirmediğimden tv.yle de yemiyoruz ama bazen çok zorlarsa tel.den kırmızı balık videosu açıyorum ona bayılıyo oyle yediriyorum. bi de youtubeda gülçinöğretmen diye birisi var onun videolarına bayılıyo saçını burnunu gözünü göstermeyi falan onunla öğrendi diyebilirim.
bu kadar hastalığa rağmen güzel şeylerde yapıyor oğlum dün eve misafit geldi 11 yaşında 1 kız oğlum gidip ona sarıldı öptü ablasıyla baya oyun oynadı,ablası şarkı söylerken ellerini şakkıdı şakkıdı yapınca oğlumda yaptı nasıl kahkaha atıyor bide artık giyinirken bana yardım ediyor kollarını kaldırıyor ellerini ayaklarını geçiriyor,göbek ve memeyi gösteriyor bide burun nerde diyince sıkıyor allahım tatlarını bozmasın kuzuların M manifestoo senini kuzuna da maşallah gözzünü severim ben onun :)
Hoşgeldin fatom. .Şükür bura aktif boş birakmiyoruz ark.ekimuzden geldigince
Yaw ben aldım ama nedense çok kullanmiyorum
Sanki ii eski usul silmek daha iii gibi geliyo bana. Benimki üçgen kenarlara iyi yanasmiyo sanki ondanmı çok kullanmiyorum
Yurt disindayimEki Görüntüle 1416764
bole benimki
canımbende halasına bıraktım giderken ağlamadı eve geldiğimde ortalık savaş alanıydı nasıl ağlamış görümcem diyor ki kapıya bakıp ağladı demek ki anlıyorlar artık ama olsun iyi ki gitmişsiniz sinemaya arada kaçamak iyidir taze kan gelir aşka...muhammmed uyandı görüşürüz kızlar...sağol reyyanım, Allah hastalıklardan korusun tüm bebecikleri, burada duyunca kendi başıma gelmiş gibi üzülüyorum, bizim başımızdan da geçti hep, Allah devası olmayan dert vermesin,
maşallah senin oğluna da , çok tatlı oldular artık, bizim tek sorunumuz yemek yedirmek, yemek zamanı bana afakanlar basıyor, dün anneme bırakıp sinemaya gitmiştik eşimle, hiç bir sey yememiş, gelince ben yedirdim, nasıl özlemiş bizi. acaba bize tepki amacıyla mı yemedi, hani bırakıp gittik diye, bu kadar bilebilir mi 1 yaşındaki çocuk yaw?
ben varım.hem kadın doğuma hem dahiliyeye gittim normal dediler.bir de diyet yapıyorum.zor gidiyor kilolar sanki bu yüzden.olmamakta güzel ama insan endişe ediyor.
canımbende halasına bıraktım giderken ağlamadı eve geldiğimde ortalık savaş alanıydı nasıl ağlamış görümcem diyor ki kapıya bakıp ağladı demek ki anlıyorlar artık ama olsun iyi ki gitmişsiniz sinemaya arada kaçamak iyidir taze kan gelir aşka...muhammmed uyandı görüşürüz kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?