2014 Şubat Anneleri

aynen benim eşim de yer yer kilo almaz...ben de devamlı spor yapmak zorunda olan bir vücuda sahibim, ancak hareket ettiğimde metabolizmam hızlanıyor. spor yapamadığım için de kilo veremiyorum. ağustos ayında hem yediklerime dikkat edip hem de hafatda 3 gün pilatese gitmiştim 5 kilo verdim 1 ayda. isteyince oluyor, ama kış dönemi zor walla, ufaklığı bırakmaya kıyamıyorum, zaten gün boyu işteyim eve 7 de varıyorum, bir de spora gitsem bebeyi hiç göremeyecem.

vallahi ben su bogazimi tutamadigim surece kilo falan veremem. ben bu yil ucretsiz izine ayrildim evdeyim. esim ha bire hamurisi siparisi veriyor ben de yapiyor sonrada afiyetle yiyorum :))))
kuzumun 1 yasi icin fotograf cektirecektik, uzerime giyecek bisey bulamadim. hadi teni biseyler alayim dedim anaaaaam giydigim hicbisey yakismadi. aynada kendimi gorunce ne kadar kilo aldigim dank etti. e tabi ise gitmeyince surekli esofmanla
takiliyorum

çok çok geçmiş olsun.ilk çocuğumda aşı yoktu tanıştık rotayla,aman allahım ne kusma.serumlarla toparlandık.ikincide aşı olduk ama yine oldu.ama abisi gibi çok şiddetli değildi ama yine perişan olduk.

ben de burayı yeni okumaya başladım menenjit aşısını unutmuşum.geç mi kaldım yoksa.

Canim zaten kizin yogunluk enne sutu iciyor kizim mesala gecende kardesim diyordu ya minanin yemegi yok masallah kilo aliyor bende dedim benim kizim anne sutu sayesinde kilo aliyor..mesala burda anneler gunluk menulerini yaziyorlar benim kizim okadarini yemez..mesala kizim bugun sadece ogle corba icmis okadar...bide canim masallah kizim geceleri cok sut emiyor cunku kizim geceleri cok uyaniyor her uyandiginda sut icer uyur.

yok canim 1 yasinda tek doz olarak da yapiliyormus. biz se bu hafta yaptirdik asimizi.

Iyi aksamlar anneler kac gündür giremedim yine kuzum hastalandi haftasonu cuma rutin kontrole gittik hic bir sey yoktu 10kilo 200gr civariydi tam anlayamadik.hic durmadi en son düğmeye basip kapatti paşa boy 80cm

cumartesi gece boyunca kustu pazar sabah ishal basladi aksama dogruda ates 40lardaydi hep dün geceyi acilde gecirdik
Serum fitil ilac bir sürü müdahale sbah 37ye düştü eve geldik oglene bir daha çıktı kendi doktorumuza gittik igne verdi 5tane.cok korkuyo artik igneden daha sunnetten kalan korku bitmedi kaka tahlili verdik baska hic bir problem yok dedi doktor sonuc almadik bakalim ne çıkacak rota aşısi da olmuştu ama yine de boyle oldu cok Üzgünüm bugun kiyafetle 9400gr geldi ikigunde nerdeyse bir kilo verdi su kaybetti

Baksam 5ten beri daha iyi cok sukur atesi yukselmedi en azindan ishal devam ediyor sadece emiyor ağzını acmiyor kesinlikle insallah düzelir hemen kuzum bir heyecan doğumgüne hazirlaniyorduk dışarda bir mekan da yapilacak davetiyeler verildi anneanne dede teyzeler yola çıktı swhir dışından geliyor bakalim.ne.olacak persembe dogum gunu insallah düzelir minigim

Gecmise hic bakamadım simdi Muhammedi uyutuyorum fırsat bulursam okumaya çalışıcam umarim herkes iyidir

Offf çok ama çok geçmiş olsun muhammed baranimiza

Ins kuzucuk doğum gününde aslan gibi olur

Mb em kilo alınır yeterki ishal kusma si kesilsin

Bebekler nekadar çok hastalaniyomus

Hiç bi melek hastalanmaz ins

Canim cok gecmis olsun..insallah dogum gununde iylesmis olur..kiyamam onlara..

coook cok gecmis olsun. bu nedir boyle yaa bebislerin cogu hasta (
onlara bisey olmasin, elimiz ayagimiz tutmaz oluyor...

Canim oglusun durumu nasil iyi oldumu?
Taubem şükür 4 gündür ateş yok

Öksürük yok.keyfi yerinde

Boğazı kizarik mi onu bilmiyorum perşembe 1.yas kontrolum uz var o zaman boğazına bakar doktoru

Istahi eh işte çok. Olmasada yiyo bişeyler

Bu günümüzede sukur

Ama korkum geçen günde 5 gün ateşi yoktu tekrar ateslenmisti

Ins Bu sefer tamamen gitmiştir bidaha gelmez

Canim iylesmesine cok sevindim..bogazindaki kizariklarda gecmistir..istahsiz olmasi normakdir bunlar gececi donemdiler..eski istahina doner....

Saol taubem darısı minaya ins

Tesekkurler
Tskler canim minaminda dogum gunu nude 10 gun sonradir...ne cabuk zaman geciyor bu zamanlae kizimi dortle gozle bekliyordum erken dogum riskim vardi heran gelebilirdi cok sukur taam zamaninda dogum yapti..sukurler olsun allahima bu duygu yasattigi icin....darisi olmayanlarin basina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…