Canim senk anliyorum bizide o kizarik mahvette cok sukur atlattik insallah senin oglusunda en kisa zamanda atlatir..Şükür mina iyileşmis ins ateşi olmaz bidaha.dun bakti doktor kanda . iltihap bakteri çıkmadı. .bi aydır geçmeyen bogaz kizarik ligi ateş yapiyo galiba. .nası bi kızarıklık sa iki farklı antibiyotik kullandık yine geçmedi. .
ah canım geçmiş olsun kuzuna. bazı insanlar ne kadar dikkatsiz. herkes hasta.merhaba arkadaşlar biz geldik. şubat tarili bitti. okul başladı. annemlerde internette problem vardı o yüzden yazamadım. biz baya bi badire atlattık . annemlerdeki doğum gününden sonra ateşimiz oldu 39 buçuk gece yarısı acillerdeydik. düştü sonra doktor pedifen ve peditus verdi boğazları enfeksiyon kapmış dedi. geldik eve. ertesi gün kayınvalidemlerdeki doğum gününden sonra da ateşimiz arttı. gece yaklaşık iki saat camlar açık uyuduk buna rağmen düşmedi. gidiyoruz hastaneye hiçbişey yapmıyolar suya bastır elbise çıkart diyorlar, oy yüzden sonra gitmedim. neyse hasta halimizle düştük yola geldik istanbula bir yağmur var yolda 8 saat boyunca hiç durmadı. pazartesi yoktu ateşimiz en son ilaçları o zaman verdim. ertesi gün çocuğumun vücudunda pembemsi kabarcıklar, tabi gidemedik hastaneye , Allahtan çarşamba kar tatiliydi de götürdük hem kontrol hem de aşı için sağlık ocağına . oradaki doktor ve hemşireler beni mahvetti. hala üzüntümden ne yapacağımı bilmiyorum. kızamık aşısını oldu mu dediler evet dedim. meğer yapan hemşire orda yokru ve aşı kartına yazmamış bunlar bu kızamık geçiriyor galiba dediler kendi aralarında fısıldaşıyorlr, sürekli korku içindiler düşünün halimi. başladım ağlamaya, bıraksalar hıçkırarak ağlayacağım o derece kötüyüm yani. kan aldılar hıfzı sıhaya gidecekmiş. aşıyı ertelerdiler. neyse bugün aradılar Allahtan salgın hastalık değilmiş. ama o kızarıklıklar neydi hala bilmiyorum. dün kayboldular iki gün kaldılar vücutta. anlayacağınız hem tatl, hem doğum günü burnumdan geldi( ama oğlum iyiki doğmuş... oğlummmm ömrün uzun olsunnnnn....
Hay maşallahSabah bi koy yumurtasi ekmekli. Tel peynir 3 mandalina
Oglen uyurken annesutu
Kalkinca 2 de sutlu sehriyeli corba 1 kase 1 ceri domatez salatalik 2 mandalina
Aksam ustu uykusundan once yikadim emzirdim uuyo simdi
Kalkinca sebzeli bulgur pilavi yogurt karni yarik yicek kiymali.
Sonra yatmadan muhallebi bi kase yer
Arada boza cerez meyve bizimle gevelenir gene ceviz felan...
Bu mesela bugunumuz az mi yahu neden kilo aldiramiyorum
Canim masallah kizina benim kizim bunlarin yarisini yemesine ragmen kilosu iyidir cidden bu yedikleri nereye gidiyor.. buarada benim sutum kizama yariyor...herkes diyor senin sutun yaglidirondan kizin kilosu iyidir...Sabah bi koy yumurtasi ekmekli. Tel peynir 3 mandalina
Oglen uyurken annesutu
Hay maşallah
Ya metabolizma ta tiroid olayı diyorum
Bunun yarısını en iştahlı döneminde yer oğlum haksever
Bi okadar hareketli 4 ayliktan beri ana yediği yariyo
Valla bi aydır hasta ve istahsiz emme yok biberon yok yediği bi kaç kaşık ekmek yok 300 gr vermişti geri almış 10 kg geçmiş masallahh
canim ogun listeni okudum masallah fistiga insallah yemesi devam eder yiyip kilo almayan birkac bebis taniyorum sagliklari gayet iyi ki onemli olan bu bizim bugunku ogunumuzu yazayim kahvalti yemedi cok direndim ama bugun de yapmadi aksama dogru azicik tarhana corbasi aksam temeginde arpacik pilavi azicik o da ve bi sure sonra yarim muz gun boyu tedirmeyi basarabildiklerim bunlarbida kan aldiramicam ya com zor oluyo keske aklima gelseydi gittigimizde Ne guzel bakikirdi
Canim bize cekmis esimde bende oyleyiz yani oyleydik :) ben kucukken genc kizligimda bi oturusta her ogunde bi ekmek yerdim hep zayidtim. Lisede en yakin arkadasim sinir oluyodu kiz hep diyet yapardi kus gb yerdi sismandi ben boga gb yerdim gene zayiftim. Esimde oyle cok yer zayiftir. Simdi dogumdan sonra 10 gunde eski kiloma dondum senelerce bebek tedavisi gordum kutu mutu hormon ilaclari ictim bu tedavilerde insanlar cok kilo aliyolar demekku bunyemiz boyle kizimizda bize cekmis boyle buyucek anne yuregi iste azcik etli butlu olsun istiyo :) ama kizimi zor tasiyorum herelde sisman olsa tasiyamicam :)))canim ogun listeni okudum masallah fistiga insallah yemesi devam eder yiyip kilo almayan birkac bebis taniyorum sagliklari gayet iyi ki onemli olan bu bizim bugunku ogunumuzu yazayim kahvalti yemedi cok direndim ama bugun de yapmadi aksama dogru azicik tarhana corbasi aksam temeginde arpacik pilavi azicik o da ve bi sure sonra yarim muz gun boyu tedirmeyi basarabildiklerim bunlar
geçmiş olsun canım.selam arkadaşlar
biraz uzun bir aracık oldu
üç çocukla baya yorucu bir yıl geçirdim,okumaya bile fırsatım olmadı.
hepinizin doğum günleri kutlu olsun
resimlerinize bayıldım,çok özlemişim burayı.
benim minik kız da yürüyor.6 dişi çıktı.10.5kg ve 74 cm.iki abisi olduğu için en iyi abi kelimesini söylüyor.henüz anne demedi.1 aydır hastaydık.maalesef antibiyotik kullandık.bu arada perşembe günü dayanamayıp küpeciklerini de taktırdık.
canım maşallah. emir bu kadar yemiyor genelde. bazen oluyor tabi ama mesela şuan iştahı normal. bunun hemen hemen te3ünü falan yiyiyor. muhallebi sevmiyor zaten.Sabah bi koy yumurtasi ekmekli. Tel peynir 3 mandalina
Oglen uyurken annesutu
Canim bende cok yiyip kilo almayanlardayim...Canim bize cekmis esimde bende oyleyiz yani oyleydik :) ben kucukken genc kizligimda bi oturusta her ogunde bi ekmek yerdim hep zayidtim. Lisede en yakin arkadasim sinir oluyodu kiz hep diyet yapardi kus gb yerdi sismandi ben boga gb yerdim gene zayiftim. Esimde oyle cok yer zayiftir. Simdi dogumdan sonra 10 gunde eski kiloma dondum senelerce bebek tedavisi gordum kutu mutu hormon ilaclari ictim bu tedavilerde insanlar cok kilo aliyolar demekku bunyemiz boyle kizimizda bize cekmis boyle buyucek anne yuregi iste azcik etli butlu olsun istiyo :) ama kizimi zor tasiyorum herelde sisman olsa tasiyamicam :)))
Canim cok gesmis olsun hastaneye goturdunmu? Cok sukur minam iylesti.yasakhayalinde oglu halen hastadir.insallah enkisa zamanda iylesirler.alıntı yapamadım geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir biz hala hastayız.
Geçmiş olsun reyyan nesi varmış muhammed alininalıntı yapamadım geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir biz hala hastayız.
Hoşgeldin fatom. .Şükür bura aktif boş birakmiyoruz ark.ekimuzden geldigincemerhaba güzel anneler, ben mart annesiyim fakat fırsatım oldukça burayı da takip ediyorum maşallah siz hala aktifsiniz çok güzel, sizlere birşey sormak istiyorum, aranızda buharlı temizleyici kullanan var mı? varsa memnun mu ve hangi marka kullanıyor? almayı düşünüyorum fakat hangi marka alacağım bir türlü karar veremedim. fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkür ediyorum
ben varım.hem kadın doğuma hem dahiliyeye gittim normal dediler.bir de diyet yapıyorum.zor gidiyor kilolar sanki bu yüzden.olmamakta güzel ama insan endişe ediyor.Kizlar ben dogum yaptigimdan beri adet olmadi bir yil oldu olmayali rekor kirdim.gecen hafta yine idrar testi yaptim cok sukur negatif cikti..sali gunu hastaneyw gidicem.bakalim doktor ne diyecek.benim gibi olan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?