2014 Şubat Anneleri

Dis cikariyoruz 5 gecedir sabaha kadar agliyo 2 gundur oksuruk ve salyada var cocuk maf oldu huysuz kaorisli mizmiz tek mutlu oldugu sey reklam izlemek beynim tirmalaniyo vizirtisindan kanar kanal gezip reklam ariyorum gecr delircem ya offf ((
Azi en zor dismis

Ins çıkarır artik

Yok canim reflü değil sanırım doktor da reflü demedi kusmasi için bir şey vermedi yutarken sorun oluyor doktor yutmayi da yürümeyi öğrenir gibi zamanla öğrenir demisti
kagidi oyle istahli yiyor ki kusma dan anlamış değilim artık zamanla düzelmesini bekleyecem her öğün de kusmu
yor ama heran tetikdeyim

Bende heycanlaniyom

son bebe lerde ins 1 yaşına girsin Mart annelerine devredelim doğum gunu telasini

Ins 2 yaşındaki doğum gunlerindede birbirimizden kopmadan bir arada oluruz yine
canim insallah hicbirzaman kopmayiz...
canım inşallah ateş falan olmaz. doğumgünün ne zaman kutlamayı planladınız?
canim biz allahin izniyle pazar gunu kutlucaz.
Kızlar hepimizin bebişlerine maşallah... Fakat birşey soracağım. Şimdiye kadar bebişleriniz kaç kere hastalandı ya da diş/aşı nedeniyle ateşlendi?
canim brnim kizim madallah 11 aya kadar hic hastalanmadimama 11 aydan sonra hastalandi atasi 39 yukseliyordu bogazi iltihap kapmisti yemek yemiyordu ve halende yemek sorunumuz var...buarada bizim asida hic atesimiz cikmadi..yarinda asimiz var insalla bundanda atesi cikmaz.

Dis cikariyoruz 5 gecedir sabaha kadar agliyo 2 gundur oksuruk ve salyada var cocuk maf oldu huysuz kaorisli mizmiz tek mutlu oldugu sey reklam izlemek beynim tirmalaniyo vizirtisindan kanar kanal gezip reklam ariyorum gecr delircem ya offf ((
Canim bizde dis cikariyoruz cok zor bu disler yuzunden kizim bisey yemiyor ciksalarda kizim rahatlasin.insallah zwynepte en kisa zamanda rahatlar.

Sagol reyyancim insalllah dogununuz guzel gecmistir....

Buyuklr dr ya bazisi dar bogazli oluyo diye oyle hrelde korkma ama ver herseyi ben mandalina veriyodum kucucukken kusarken onunla ik pik ogrendi simdi tikansada hemen mudale etmiyorum kurtariyo kendini cok heycanlanip buuk tepkiler verme canim iyice oyun yapmasin cok akilli bu afacanlar hep gozumuze bakiyolar bi yanlisimizi yakalamak icin; )

[QUOkuzucuk kaksever, post: 39655395, member: 138848"]Dis cikariyoruz 5 ar cocuk maf oldu huysuz kaorisli mizmiz tek mutlu oldugu sey reklam izlemek beynim tirmalaniyo vizirtisindan kanar kanal gezip reklam ariyorum gecr delircem ya offf (([/QUOTE]
Ahh kuzucuk zeynep e kiyamam yaa ilk azilar cikmaya basladi demek sirada bizimkiler de var biz ne yapacaz bilmiommm Allah kolayliklar versin zeynep e istah ve uyku sana da huzur versin cnm

Kızlar hepimizin bebişlerine maşallah... Fakat birşey soracağım. Şimdiye kadar bebişleriniz kaç kere hastalandı ya da diş/aşı nedeniyle ateşlendi?

canım 11 aylıkken 1 kez hastalandı. biri hasta iken biride dişten 2 kez ateşi oldu. diş çıkartırken genelde huysuzlanıyor.

Bizim de bir kere aşıdan ateş çıkmıştı. Bir kere dişten çıktı. Bir kere de hastalandı. Grip oldu ama ilaçsız atlattık. Benim çevremde cocuklu çok arkadaşım var. Çok hasta oluyorlar. Allah korusun hepsini. Bu yüzden merak ettim. Bu arada Çoğumuzun bebeği kova burcu di mi

Bizimki de dar bogazli herhalde 7-8aylikken taneli ve puturlu gidalara gectigimde cok kusuyordu.elmayi disliyor ama yutamiyordu.simdi yutabiliyor her seyi sma yine de arada ogurdugu kusuyor gibi oldugu oluyor.

Benim canim kizim balik burcuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…