Ne guzell
Tam anasinin kiscesi zeynep
Bende istiyom resim Taube reyyan jelibon25 selinCocuklari merak ediyodum bu dogum gununden sonra snneleride eder oldum herkez resmini koysun bebisiyle selin sende koy :)
En sinir oldum sey basimda bitiyo benimde oluyom desem bakmaz reklamda :) bide dizi fragmani cikar cikmaz tvnin yanindan cekilmiyo mu nerden anliyo feagmani reklami anlamiyoruz biz bile
Azi en zor dismisDis cikariyoruz5 gecedir sabaha kadar agliyo 2 gundur oksuruk ve salyada var cocuk maf oldu huysuz kaorisli mizmiz tek mutlu oldugu sey reklam izlemek beynim tirmalaniyo vizirtisindan kanar kanal gezip reklam ariyorum gecr delircem ya offf ((
yor ama heran tetikdeyimCanim kusuyo yazmissin bi msjda daha reflu mu var. Biz cok cektik bebelac veya apramilin koyulastirici ar mamasiniyla astik ilaclara ragmen kustu dogdugundan 10 aya kadar yediginden fazlasini cikarrttiyodu. Ins canimda azilar basladi 5 gundur daha ufacik bi beyaz gorundu damak yarilmadi daha ahzina degdirmiyo bile kaslari catik dolasiyo atti atti butun gun gece agliyo disarsini istiyo bugun parka goturdum bisikletle parki gorunce aya kalkti incekmis onun pesinden mi kosayim bisikletinmi sasirdim kum oynuyanla oynamak istiyo lop diye camura oturuyo kuma ellemek istiyo herkez kayiyo diye peslerinden agliyo ay mutlu olsun dedim daha cok sinir oldu parkta(( keske yakinimizda bebek oyun grubu jimlastik merkezi olsa
canim insallah hicbirzaman kopmayiz...Bende heycanlaniyom
son bebe lerde ins 1 yaşına girsin Mart annelerine devredelim doğum gunu telasini
Ins 2 yaşındaki doğum gunlerindede birbirimizden kopmadan bir arada oluruz yine
canim biz allahin izniyle pazar gunu kutlucaz.canım inşallah ateş falan olmaz. doğumgünün ne zaman kutlamayı planladınız?
canim brnim kizim madallah 11 aya kadar hic hastalanmadimama 11 aydan sonra hastalandi atasi 39 yukseliyordu bogazi iltihap kapmisti yemek yemiyordu ve halende yemek sorunumuz var...buarada bizim asida hic atesimiz cikmadi..yarinda asimiz var insalla bundanda atesi cikmaz.Kızlar hepimizin bebişlerine maşallah... Fakat birşey soracağım. Şimdiye kadar bebişleriniz kaç kere hastalandı ya da diş/aşı nedeniyle ateşlendi?
Canim bizde dis cikariyoruz cok zor bu disler yuzunden kizim bisey yemiyor ciksalarda kizim rahatlasin.insallah zwynepte en kisa zamanda rahatlar.Dis cikariyoruz5 gecedir sabaha kadar agliyo 2 gundur oksuruk ve salyada var cocuk maf oldu huysuz kaorisli mizmiz tek mutlu oldugu sey reklam izlemek beynim tirmalaniyo vizirtisindan kanar kanal gezip reklam ariyorum gecr delircem ya offf ((
Ins csnimda bisuru azi var kendimi sık a sık a benimkiler dokukcekCanim bizde dis cikariyoruz cok zor bu disler yuzunden kizim bisey yemiyor ciksalarda kizim rahatlasin.insallah zwynepte en kisa zamanda rahatlar.
Sagol reyyancim insalllah dogununuz guzel gecmistir....canım bide alomuz meşur her şey kulağa alo olarak gidiyor.allahım bağışlasın minayı.
allahım hayırlı evlat etsin maşallah ikinize de...çok güzel annesin valla...
çok geçmiş olsun önemli bişeyi yoktur meraklanma.
çok sağol kuzum yarın da mina nın doğum günü allahım bağışlasın hayırlı evlat etsin inşallah.
ben de vermeye başladım ama ilerleme yok en az 30 dk ağlıyor sonra uyuyor bakalım ne olacak.
muhammed tuunarak yer yere gidiyordu ben inat ettim tğm koltukların arasını açtım ilk sefer de düştü baktı can tatlı bu sefer kendini diğer kaapeye zor attı baktı olmuyor 2 adım attı şimdi çok uzun mesefa yürüyor sonra popo üstü düşüyor koltuk arası nasıl bide ilk defa tek başına ayakta durunca biz babasıyla hadi babaya git hadi anneye git diye yönlendirdik heveslendi darısı size.
Ya ben zeynebi yerim masalllah cok tatli canim allah bagislaisin...
Buyuklr dr ya bazisi dar bogazli oluyo diye oyle hrelde korkma ama ver herseyi ben mandalina veriyodum kucucukken kusarken onunla ik pik ogrendi simdi tikansada hemen mudale etmiyorum kurtariyo kendini cok heycanlanip buuk tepkiler verme canim iyice oyun yapmasin cok akilli bu afacanlar hep gozumuze bakiyolar bi yanlisimizi yakalamak icin; )Yok canim reflü değil sanırım doktor da reflü demedi kusmasi için bir şey vermedi yutarken sorun oluyor doktor yutmayi da yürümeyi öğrenir gibi zamanla öğrenir demisti
kagidi oyle istahli yiyor ki kusma dan anlamış değilim artık zamanla düzelmesini bekleyecem her öğün de kusmu
yor ama heran tetikdeyim
canim insallah hicbirzaman kopmayiz...
canim biz allahin izniyle pazar gunu kutlucaz.
canim brnim kizim madallah 11 aya kadar hic hastalanmadimama 11 aydan sonra hastalandi atasi 39 yukseliyordu bogazi iltihap kapmisti yemek yemiyordu ve halende yemek sorunumuz var...buarada bizim asida hic atesimiz cikmadi..yarinda asimiz var insalla bundanda atesi cikmaz.
Yok eğer karma aşılarda çıkmadıysa bunda da çıkmaz. Ben de dun yaptırdım 3 aşısını. Sorun yok şükür
canim insallah hicbirzaman kopmayiz...
canim biz allahin izniyle pazar gunu kutlucaz.
canim brnim kizim madallah 11 aya kadar hic hastalanmadimama 11 aydan sonra hastalandi atasi 39 yukseliyordu bogazi iltihap kapmisti yemek yemiyordu ve halende yemek sorunumuz var...buarada bizim asida hic atesimiz cikmadi..yarinda asimiz var insalla bundanda atesi cikmaz.
Kızlar hepimizin bebişlerine maşallah... Fakat birşey soracağım. Şimdiye kadar bebişleriniz kaç kere hastalandı ya da diş/aşı nedeniyle ateşlendi?
Bizimki de dar bogazli herhalde 7-8aylikken taneli ve puturlu gidalara gectigimde cok kusuyordu.elmayi disliyor ama yutamiyordu.simdi yutabiliyor her seyi sma yine de arada ogurdugu kusuyor gibi oldugu oluyor.Buyuklr dr ya bazisi dar bogazli oluyo diye oyle hrelde korkma ama ver herseyi ben mandalina veriyodum kucucukken kusarken onunla ik pik ogrendi simdi tikansada hemen mudale etmiyorum kurtariyo kendini cok heycanlanip buuk tepkiler verme canim iyice oyun yapmasin cok akilli bu afacanlar hep gozumuze bakiyolar bi yanlisimizi yakalamak icin; )
Benim canim kizim balik burcuuuBizim de bir kere aşıdan ateş çıkmıştı. Bir kere dişten çıktı. Bir kere de hastalandı. Grip oldu ama ilaçsız atlattık. Benim çevremde cocuklu çok arkadaşım var. Çok hasta oluyorlar. Allah korusun hepsini. Bu yüzden merak ettim. Bu arada Çoğumuzun bebeği kova burcu di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?