2014 Şubat Anneleri

slm anneler şubat ayınıda bitiriyoruzbütün bebişlerimiz iyiki doğmuşlar. ama aramızda mart annesi de vardı bir ara yanlış mı hatırlıyorum. :) esra demir hoş geldin canım aramıza ben okuyabilen ama yazmaya çok az zaman bulabilen biriyim:) yasakhayalim müthiş görünüyorsun. bir de o kadar bebek isteyen zaman geçen, acı çeken gibi durmuyorsun. o yüzden çok sevindim, harikasın canım. bu arada kıskandım ben de bir ara fırsat bulursam fotoğraf koyacağım. birde mama sandalyesinden düşmüş kuzucuk yaaaa, kıyamam çok zor olmalı. yataktan düşenlerde vardı ama bu yükseklik çok fazla gerçi, nazlıedamın minasının, minalar çok olunca:)), merdivenlerden düşüşü hariç. çok şükür bizim bu zamana kadarki en sert düşüşümüzde üst dudağımız patladı ve baya kan aktı, ama geçiyor, çocklar bize göre daha dayanıklılar. ben o acıyı günlerce çektim, her defasında acaba nasıl oldu, canı acıdı mı diye düşündüm. ben düşünürken dudağı iyileşmişti bile:))
bugün bir şey farkettim biz anneler biraz manyağız evet gerçekten manyağız. yada ben manyağım. oğlumu emzirirken neyi hayal ettim tahmin bile edemezsiniz. ama gülmek yok peşin peşin söyleyeyim:)) benim oğlan az yiyor ya hayalimde çok yiyormuş, bezine o kadar çok o kadar çok yapmış ki elbisesi hep kaka olmuş, ben de çok şükür çok şükür diyormuşum. :))) rüya olsa tamam da hayalde böyle şeyler kurulur mu ya:)))

canım bide alomuz meşur her şey kulağa alo olarak gidiyor.allahım bağışlasın minayı.

allahım hayırlı evlat etsin maşallah ikinize de...çok güzel annesin valla...
Bizim doğum gününde guxel geçti şükür

Oğlum yiğenimi gorunce agladi ne ama yinede guzeldi

Zor resim cekindik aglamakliydi hep cunku
çok geçmiş olsun önemli bişeyi yoktur meraklanma.

çok sağol kuzum yarın da mina nın doğum günü allahım bağışlasın hayırlı evlat etsin inşallah.

Reyyancim muhammedin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yillara...

ben de vermeye başladım ama ilerleme yok en az 30 dk ağlıyor sonra uyuyor bakalım ne olacak.

muhammed tuunarak yer yere gidiyordu ben inat ettim tğm koltukların arasını açtım ilk sefer de düştü baktı can tatlı bu sefer kendini diğer kaapeye zor attı baktı olmuyor 2 adım attı şimdi çok uzun mesefa yürüyor sonra popo üstü düşüyor koltuk arası nasıl bide ilk defa tek başına ayakta durunca biz babasıyla hadi babaya git hadi anneye git diye yönlendirdik heveslendi darısı size.
topigimizin son dogumgunleri :))
herkeslere gunaydiiiin. artik yaz gelsin, kuzucuklari parka cikaralim yav. bir de artik bizim kucuk hanim yurusun yaa. 4. kattan kucakta inip cikmak cook zor. amma usengec cikti bu kiz da. babasi kilikli :)))

Saol pinarim

Aslında eskiden daha iydim yaşadıkları biraz daha yipratti

Kiz niye gülüm kaka olayina bende seviniyor um iyi yemiş diye

Annelik bole bisey mis galiba

Ona Bile sevinip şükürediyoruz

Doru manyakiz galiba

Resimde bekliyorum bekliyoruz

Senide istiyom

Amin cümlemizin reyyanim tsk

Ins sizinde güzel geçer doğum gününüz

Aynen bizde cok heycanliyiz...bide yarin bizim sabahda asimiz var...
Bende heycanlaniyom

son bebe lerde ins 1 yaşına girsin Mart annelerine devredelim doğum gunu telasini

Ins 2 yaşındaki doğum gunlerindede birbirimizden kopmadan bir arada oluruz yine

Kızlar hepimizin bebişlerine maşallah... Fakat birşey soracağım. Şimdiye kadar bebişleriniz kaç kere hastalandı ya da diş/aşı nedeniyle ateşlendi?

Kızlar hepimizin bebişlerine maşallah... Fakat birşey soracağım. Şimdiye kadar bebişleriniz kaç kere hastalandı ya da diş/aşı nedeniyle ateşlendi?
Aşı için bikere ateslendi

11 aylik olana kadar hiç usutmemisti hastalanmamisti taki 11 aylik olana kadar

Tam bi ay boyunca hastaydıBoğazı kulağı komple kizarik ti. Mecbur iki defa farklı antibiyotik kullandik

Bu süre içerisinde sürekli ateşi 40 ve 39 a çıktı

Şükür 10 gündür iyi.

Biz de bugun asimizi olduk inşallah ateş yapmaz şimdilik bir şey yok bakalım kilomuz 9.850 kg boy da 78 cm .az almış kiloyu bu ay aslında yemesi eskiye göre biraz daha iyiydi ama baya hareketlendi bu ay ondan heralde

Benim kız 5 aylıkken 2 kere ishal olmuştu 2 hafta sürmüştü ateş yoktu Enson da 9 aylık civarı kusma ve ateş olmuştu onun dışında çok hastalanmadi maşallah ama kusmasi çok benimkinin yemek yerken heran kusma korkusu yaşıyorum o yüzden çok sık hastalanmasa da çok rahat sayılmam yani

Dis cikariyoruz 5 gecedir sabaha kadar agliyo 2 gundur oksuruk ve salyada var cocuk maf oldu huysuz kaorisli mizmiz tek mutlu oldugu sey reklam izlemek beynim tirmalaniyo vizirtisindan kanar kanal gezip reklam ariyorum gecr delircem ya offf ((

Dis cikariyoruz 5 gecedir sabaha kadar agliyo 2 gundur oksuruk ve salyada var cocuk maf oldu huysuz kaorisli mizmiz tek mutlu oldugu sey reklam izlemek beynim tirmalaniyo vizirtisindan kanar kanal gezip reklam ariyorum gecr delircem ya offf ((
Bu reklam olayı butun bebeklerde var sanırım... Ben de altını değiştirmek için reklamları bekliyorum:)

Geçmiş olsun canım hepimiz yaşıyoruz dönem dönem bunları kolay olmuyo tabi inşallah çabuk atlatir sıniz
ben de yemek yedirirken çok yorumluyorum reklamsiz yemez reklam bittiği an kusmaya kalkar reklam aramaktan helak oldum

Canim kusuyo yazmissin bi msjda daha reflu mu var. Biz cok cektik bebelac veya apramilin koyulastirici ar mamasiniyla astik ilaclara ragmen kustu dogdugundan 10 aya kadar yediginden fazlasini cikarrttiyodu. Ins canimda azilar basladi 5 gundur daha ufacik bi beyaz gorundu damak yarilmadi daha ahzina degdirmiyo bile kaslari catik dolasiyo atti atti butun gun gece agliyo disarsini istiyo bugun parka goturdum bisikletle parki gorunce aya kalkti incekmis onun pesinden mi kosayim bisikletinmi sasirdim kum oynuyanla oynamak istiyo lop diye camura oturuyo kuma ellemek istiyo herkez kayiyo diye peslerinden agliyo ay mutlu olsun dedim daha cok sinir oldu parkta (( keske yakinimizda bebek oyun grubu jimlastik merkezi olsa

Bu reklam olayı butun bebeklerde var sanırım... Ben de altını değiştirmek için reklamları bekliyorum:)
En sinir oldum sey basimda bitiyo benimde oluyom desem bakmaz reklamda :) bide dizi fragmani cikar cikmaz tvnin yanindan cekilmiyo mu nerden anliyo feagmani reklami anlamiyoruz biz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…