- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
Canim sanki kizimi anlatiyorsun kizimda bana anne demiyor hiya diyor.gule gule yapmaz.oksuruk taklidini yapar zaten bi muzik duysa cildiriyor tv unutesinini tutuyor oynuyor diyorum kizim popunu salla saliyor ayyy yerim ben onu...buarada gozun aydin oglusun yurumeye baslamis darisi bizim basimiza..bizim dogum gunude cuma gunu....
çok geçmiş olsun önemli bişeyi yoktur meraklanma.Bizim doğum gününde guxel geçti şükür
Oğlum yiğenimi gorunce agladi ne ama yinede guzeldi
Zor resim cekindik aglamakliydi hep cunku
çok sağol kuzum yarın da mina nın doğum günü allahım bağışlasın hayırlı evlat etsin inşallah.Kızlar selam, kızım kafasını kaloriferin kenarına çarptıçok ağlamadı. Babam da doktor sordum bişey olmaz ama daha dikkatli ol dedi. Ama yine de sizin başınıza da geldi mi daha önce diye sorayım dedim. Kaloriferin üstünde kedi vardı. Onunla oynayayım derken kedi atladı yere. O da dengesini kaybedim tam kaşının ustunu çarptı.
Reyyancim muhammedin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yillara...
muhammed tuunarak yer yere gidiyordu ben inat ettim tğm koltukların arasını açtım ilk sefer de düştü baktı can tatlı bu sefer kendini diğer kaapeye zor attı baktı olmuyor 2 adım attı şimdi çok uzun mesefa yürüyor sonra popo üstü düşüyor koltuk arası nasıl bide ilk defa tek başına ayakta durunca biz babasıyla hadi babaya git hadi anneye git diye yönlendirdik heveslendi darısı size.Günaydın herkese Nasılsıniz kızlar biz kalktik kahvaltımızı ettik pepee izliyoruz dans ede ede ben uyku egitimini bıraktımhazır olmadığını düşündüm çünkü olan uykusu gidiyo aglamaktan hiçkira hiçkira bütün gece iç cekiyo gündüz ayakta salliyorum gece yanımızda uyuyo dalınca yanimdaki yatağına koyuyorum .Kan grubu benim 0+babanın 0+ceylinin doğal olarak 0+ herkesi tek tek görüyoruz tiplerini kafamizda çok farklı canlandiroyoruz ne ilginç bendemi koysam kendimi ayyyy
topigimizin son dogumgunleri :))
herkeslere gunaydiiiin. artik yaz gelsin, kuzucuklari parka cikaralim yav. bir de artik bizim kucuk hanim yurusun yaa. 4. kattan kucakta inip cikmak cook zor. amma usengec cikti bu kiz da. babasi kilikli :)))
Saol pinarimslm anneler şubat ayınıda bitiriyoruzbütün bebişlerimiz iyiki doğmuşlar. ama aramızda mart annesi de vardı bir ara yanlış mı hatırlıyorum. :) esra demir hoş geldin canım aramıza ben okuyabilen ama yazmaya çok az zaman bulabilen biriyim:) yasakhayalim müthiş görünüyorsun. bir de o kadar bebek isteyen zaman geçen, acı çeken gibi durmuyorsun. o yüzden çok sevindim, harikasın canım. bu arada kıskandım ben de bir ara fırsat bulursam fotoğraf koyacağım. birde mama sandalyesinden düşmüş kuzucuk yaaaa, kıyamam çok zor olmalı. yataktan düşenlerde vardı ama bu yükseklik çok fazla gerçi, nazlıedamın minasının, minalar çok olunca:)), merdivenlerden düşüşü hariç. çok şükür bizim bu zamana kadarki en sert düşüşümüzde üst dudağımız patladı ve baya kan aktı, ama geçiyor, çocklar bize göre daha dayanıklılar. ben o acıyı günlerce çektim, her defasında acaba nasıl oldu, canı acıdı mı diye düşündüm. ben düşünürken dudağı iyileşmişti bile:))
bugün bir şey farkettim biz anneler biraz manyağız evet gerçekten manyağız. yada ben manyağım. oğlumu emzirirken neyi hayal ettim tahmin bile edemezsiniz. ama gülmek yok peşin peşin söyleyeyim:)) benim oğlan az yiyor ya hayalimde çok yiyormuş, bezine o kadar çok o kadar çok yapmış ki elbisesi hep kaka olmuş, ben de çok şükür çok şükür diyormuşum. :))) rüya olsa tamam da hayalde böyle şeyler kurulur mu ya:)))
Amin cümlemizin reyyanim tskcanım bide alomuz meşur her şey kulağa alo olarak gidiyor.allahım bağışlasın minayı.
allahım hayırlı evlat etsin maşallah ikinize de...çok güzel annesin valla...
çok geçmiş olsun önemli bişeyi yoktur meraklanma.
çok sağol kuzum yarın da mina nın doğum günü allahım bağışlasın hayırlı evlat etsin inşallah.
ben de vermeye başladım ama ilerleme yok en az 30 dk ağlıyor sonra uyuyor bakalım ne olacak.
muhammed tuunarak yer yere gidiyordu ben inat ettim tğm koltukların arasını açtım ilk sefer de düştü baktı can tatlı bu sefer kendini diğer kaapeye zor attı baktı olmuyor 2 adım attı şimdi çok uzun mesefa yürüyor sonra popo üstü düşüyor koltuk arası nasıl bide ilk defa tek başına ayakta durunca biz babasıyla hadi babaya git hadi anneye git diye yönlendirdik heveslendi darısı size.
inşallah canım bizim de aileden bikaç kişi gelecek eşim müfettişlerle uğraşıyor canım ona sıkkın tam gününü buldu...Amin cümlemizin reyyanim tsk
Ins sizinde güzel geçer doğum gününüz
Aynen bizde cok heycanliyiz...bide yarin bizim sabahda asimiz var...
Ayyy dediğin gibi tam gününü bulmuslarinşallah canım bizim de aileden bikaç kişi gelecek eşim müfettişlerle uğraşıyor canım ona sıkkın tam gününü buldu...
inşallah canım çabuk geçmezse ortada pasta da yok babada yok bekleriz artık :)Ayyy dediğin gibi tam gününü bulmuslar
Üzülme ins çok güzel gececek
Ayyy ins bi aksilik çıkmaz. .reyyanim cumartesi de olurdu aslındainşallah canım çabuk geçmezse ortada pasta da yok babada yok bekleriz artık :)
canım inşallah ateş falan olmaz. doğumgünün ne zaman kutlamayı planladınız?Aynen bizde cok heycanliyiz...bide yarin bizim sabahda asimiz var...
Aşı için bikere ateslendiKızlar hepimizin bebişlerine maşallah... Fakat birşey soracağım. Şimdiye kadar bebişleriniz kaç kere hastalandı ya da diş/aşı nedeniyle ateşlendi?
Benim kız 5 aylıkken 2 kere ishal olmuştu 2 hafta sürmüştü ateş yoktu Enson da 9 aylık civarı kusma ve ateş olmuştu onun dışında çok hastalanmadi maşallah ama kusmasi çok benimkinin yemek yerken heran kusma korkusu yaşıyorum o yüzden çok sık hastalanmasa da çok rahat sayılmam yaniKızlar hepimizin bebişlerine maşallah... Fakat birşey soracağım. Şimdiye kadar bebişleriniz kaç kere hastalandı ya da diş/aşı nedeniyle ateşlendi?
Bu reklam olayı butun bebeklerde var sanırım... Ben de altını değiştirmek için reklamları bekliyorum:)Dis cikariyoruz5 gecedir sabaha kadar agliyo 2 gundur oksuruk ve salyada var cocuk maf oldu huysuz kaorisli mizmiz tek mutlu oldugu sey reklam izlemek beynim tirmalaniyo vizirtisindan kanar kanal gezip reklam ariyorum gecr delircem ya offf ((
Dis cikariyoruz5 gecedir sabaha kadar agliyo 2 gundur oksuruk ve salyada var cocuk maf oldu huysuz kaorisli mizmiz tek mutlu oldugu sey reklam izlemek beynim tirmalaniyo vizirtisindan kanar kanal gezip reklam ariyorum gecr delircem ya offf ((
Canim kusuyo yazmissin bi msjda daha reflu mu var. Biz cok cektik bebelac veya apramilin koyulastirici ar mamasiniyla astik ilaclara ragmen kustu dogdugundan 10 aya kadar yediginden fazlasini cikarrttiyodu. Ins canimda azilar basladi 5 gundur daha ufacik bi beyaz gorundu damak yarilmadi daha ahzina degdirmiyo bile kaslari catik dolasiyo atti atti butun gun gece agliyo disarsini istiyo bugun parka goturdum bisikletle parki gorunce aya kalkti incekmis onun pesinden mi kosayim bisikletinmi sasirdim kum oynuyanla oynamak istiyo lop diye camura oturuyo kuma ellemek istiyo herkez kayiyo diye peslerinden agliyo ay mutlu olsun dedim daha cok sinir oldu parktaGeçmiş olsun canım hepimiz yaşıyoruz dönem dönem bunları kolay olmuyo tabi inşallah çabuk atlatir sıniz
ben de yemek yedirirken çok yorumluyorum reklamsiz yemez reklam bittiği an kusmaya kalkar reklam aramaktan helak oldum
En sinir oldum sey basimda bitiyo benimde oluyom desem bakmaz reklamda :) bide dizi fragmani cikar cikmaz tvnin yanindan cekilmiyo mu nerden anliyo feagmani reklami anlamiyoruz biz bileBu reklam olayı butun bebeklerde var sanırım... Ben de altını değiştirmek için reklamları bekliyorum:)
Ne guzellBenim kizim benim kanimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?