Minaninda uc tane arkadasi var yanyana geldiklerinde cok komik oluyorlar gecen arkadasim geldi muzik actik benim kizim onun oglunun elini tutuyor yani ben alkis yapiyorum sende yap cok gulmustuk....Kızlar çocukları yaşıtlarıyla bir araya getiriyorsunuz değil mi? Bizimkinin iki tane arkadaşı var.
Benimde kan grubum A pozitifff...Benim eşimle aynı kan grubu. Tipik Türk kanı A pozitif. O yüzden Zeynep in de mecbur A pozitif:)
Sevinir tabi yaw biz taşıyoz 9 ay bi kromozom onlara benzetiyoBende minanin kan grubunu bilmiyorum....isterim kan grubumuzun ayni olmasini cunku kizim her yonuyle babasi yani babasinin kopyasi esim cok seviniyor ona benzedigi icin.
Aynen canimmm...Sevinir tabi yaw biz taşıyoz 9 ay bi kromozom onlara benzetiyo
Kanımizla yediklerimizle besleniyor ne var aynı biz olsak allahim
Hiç adım atmiyomu sosyolojimtopigimizin son dogumgunleri :))
herkeslere gunaydiiiin. artik yaz gelsin, kuzucuklari parka cikaralim yav. bir de artik bizim kucuk hanim yurusun yaa. 4. kattan kucakta inip cikmak cook zor. amma usengec cikti bu kiz da. babasi kilikli :)))
Hiç adım atmiyomu sosyolojim
Sagol canim benim..inanamiyorum yarin canim kizim minam benim yarin bir yasina giriyor...Eki Görüntüle 1432590
Eki Görüntüle 1432591
Kuzucuklar Topiğimizin en son doğan bebeleri Mina, Muhammed Ali ve Emir Mete 1 .yaş gününüz kutlu olsun. Aileninizle nice mutlu yıllara ins
Iyki dogdunuz iyki şubat bebesisiniz
Bizde yazi dort gozle bekliyoruz...benim kizimda yurumuyor....topigimizin son dogumgunleri :))
herkeslere gunaydiiiin. artik yaz gelsin, kuzucuklari parka cikaralim yav. bir de artik bizim kucuk hanim yurusun yaa. 4. kattan kucakta inip cikmak cook zor. amma usengec cikti bu kiz da. babasi kilikli :)))
Yok bişey yapmak gerekmiyor sosyolojim.ben hiç ne elinden tuttum be destek verdim.kendi 10 aylıkken ilk adımını attı. ...zamanı var demekkiyok canim yaa. yani kendi basina yurumuyor. elinden tutunca yuruyor, koltuklara tutunarak da gidiyor ama hala kendi basuna tek adim bile atmadi. dra sordum, siralayabiliyorsa biz yuruyor kabul ediyoruz dedi. :))) ben 9 aylikken yurumusum. acaba yapmamuz gereken bisey varmu ki. cok da zorlamak istemiyorum. annem kendi hsline birak hazir olunca yurur diyor :))) coook guzel ayakkabilar gordum yuruse de alsam artik :))
Aaa doru ya yarın 27 siSagol canim benim..inanamiyorum yarin canim kizim minam benim yarin bir yasina giriyor...
Canim benim tskler..sizleri seviyorumm...Aaa doru ya yarın 27 si
Ama olsun belki yarın giremem
Bugünden kutlamam iyi olur
Aynen bizde cok heycanliyiz...bide yarin bizim sabahda asimiz var...kızlar bizimde yarın 1. yaşımız. heyecan dorukta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?