canım yni viniz hayırlı olsun öncelikle. güle üle güzel günlerde oturun ailecek inş. uyku konusundada onlar ece uyumuyor, sabah uyuyorlar ama biz? kolay gelsin valla. gecesi gündüzüne girmiş iyice.İyi sabahlar.. Görüldüğü üzere bu saatte ayaktayiz biz. Saat 7 de uyuruz inşallah. Uzun zamandır boyleyiz dayanmaya çalışıyorum ama artık zor oluyor..
Tek güzel şey sonunda 6+1 evden 3+1 eve geçebildim. Yıllarca eziyet cekmisim 2 cocukla koca evde. Yerleşmem 3 gun sürdü. Düzenim oturdu. Birde Mina Hanim in uykusu düzelirse tadından yenmicekte hiç umudum yok artık..
canım dikkat etmek lazım gerçekten her kes hasta. senin bebişin ismi neydi canım? doğru valla onların bir gülüşüne, bir bakışına canımız feda. sizede geçmiş olsun bu arada.Selamlarr nasilsiniz gelemedim yaa bi türlü lavaboya bile ar zor gidiyorum çünki :) bizim 2 dişimiz çikti altta baskada yok oglum da bende orta kulak intihabi geciriyoruz bulasiciymis vd salgin varmis dikkat!!!!! Uykumuz düzelmedi nerdeyse saat basi ayakta sabaha kadar cok gıcık bir durum daha emiyor diye sanirim illa kalkip emiyo daliyo yataga tekrar yatiriyorum 8 yada 10 kere böyle kalkiyoruz hasta olmadan öncede böyleydi istahida gitti maleseff yorucu bir olaymis bu cocuk işi biberonda sevmiyordu 10 gündür aksamlari sùt içiriyorum yatarken bir umut biberonu emerken uyur diye oturarak iciyo koca adam gibi :))) emzik hic kullanmadi zaten bunlar dertli yanlari ama artik oniunla disari cikip yürüdügünü görmek tatliligi söylediklerimi anlamasi bir kac kelime bile cikartmasi şaşirtiyo beni hmmm büyüyo artikdiyorum umarim degisir yakin zamanda bizden bukadar valla özledim sizinle sohbeti firsat buldukca gelicem öptüm sizi bebikleride kokladim by by
canım maşallah sizin çok diş var. bizim 5 tane. 6. dişimiz ne zaman gelecek?İsimx senin oğlanın doğduğundan beri uykusu böyle. Benim ki sonradan böyle oldu5 aylık olana kadar hep uyudu. Sonra dis hastalık derken bir türlü uyumuyor. 24 saatte 5 saat anca uyuyoruz. Nasıl dayanıyor aklım almıyor. 10 dis çıkardık. 2 si azı disi. Ates falan yok uyumuyor sadece. Buda beni cok yıpratıyor
3 haftada 3 kez kusma normal canım. Önemli olan üst üste kusup kusmadığı. Son zamanlarda yeni birşey yedirdin mi? Ya da oksuruyor mu? Mesela Zeynep de çok kusmaz ama balgamlı oksurduğu zaman kusuyor. Usr uste kussa normal olmayan birsey olabilir. Ama seninki anormal değil gibi.Off kizlar sasirdim kaldim yaa yine kustu bizim kiz...bu son 3 haftadir 3.oldu.1 haftadir kusma yoktu.aksam muzlu muhallebi yedirdim kendim yapmistim saat 19.30 da.oynadi guldu, 21.00 gibi gelip basini bana dayadi uykusu geldi ben de goturdum ustunu degisip emzirdim, normal emdi cocuk sonra bir anda kafasini geriye atti, mizirdandi, ayagima aldim yastik sallamaya kalmadan oksurur gibi yapip kustu.off dayanamiyorum agizdan burundan kusuyor mahvoluyor cocuk.nasil agladi kirpikleri bile pislenmis.elini yuzunu yikayip ustunu degistirdim su icirdim emzirip yatirdim. sorun nedir neyi yanlis yapiyorum bilemedim.her gunku rutinimiz.gecen sefer kustugunda yatmaya yakin yedirmistim ama simdi arafa 2 saat var. Bir de midesi hazmedemedi desek neden 2 saat boyunca bir sikinti olmadi da yatarken oldu.acaba emzirmekle mi alakali.bir bilsem.ama bizim cocuk dogdugundan beri memede uyuyor baska bir uyutma sekli bilmiyorum.oyle yatagina koysam hemen ayaklaniyor.
merhaba cnm, oksuruk vs yok cok sukur. Bu 3 kusmanin 3"u de ayni sekilde oldu.gogsumu agzina alina oguruyor ilk basta bu da yeni oldu onveden yoktu.nette arastirdim dis cikarirken olabilirmis ama ne biliim 8 disi cikti su ana kadar hic kusma olmamisti. Enfeksiyondan suphelendim ama ates, ishal, vs yok ya da farenjit belirtisi filan yok. doktora gidesim var ama antalya da salgin var domuz gribi.menenjit asisina bile gidemedik sirf salgin yuzunden...valla emzirmeye korkar oldum ne yapam bilemedim...3 haftada 3 kez kusma normal canım. Önemli olan üst üste kusup kusmadığı. Son zamanlarda yeni birşey yedirdin mi? Ya da oksuruyor mu? Mesela Zeynep de çok kusmaz ama balgamlı oksurduğu zaman kusuyor. Usr uste kussa normal olmayan birsey olabilir. Ama seninki anormal değil gibi.
Günaydın herkese 7 de uyandik biz yine şimdi 2.uykuya geccez. Dün eşimle salonun bir duvarına taş dosedik offf bi yorulduk bidaha para verseler yapmam heryer her yerde inşaat pisligi arkadan ince temizlik oturdugumda saat 10 du kv baktı ceyline hala ellerim aciyo bizim minnos aglaya aglaya yikandi dün pislikten konak olmuş kafası kabuk kabuk sudan nefret ediyo çocuk kime cekmis bilmem biz su kusuyuz nisanda menenjit asimiz var tek doz vurdurcaz çok araştırdım sorusturdum tek doz yeterli dediler yaz gelsede cibil cibil giyinseler Kolsuz citcitli badi ortopedik sandalye saçlar toplu off yenmez mi bunlar
Canim mina dogdugundan beri banyo yapmayi cok seviyor bu konuda cok rahatim...insalllah nisada sever banyo yapmayi.BİZİMKİ DE korkuyot ya sudan çıldırıcam
suda oynasın ama başına su dökme şimdi küvetinde de yıkamıyoruz duşakabinde kucağımda tutuyorum öyle yıkıyorum
ne yapacağımı şaşırdım valla basbas bağırıyor.
şapka aldım bu akşam yada yarın bide onunla yıkayacağım
Canim bizimde 4 disimiz vardi kizim 4 disini birden cikardi..yani merak etme bi bakmissin oda birden cikarmis....canım maşallah sizin çok diş var. bizim 5 tane. 6. dişimiz ne zaman gelecek?
Canim mina dogdugundan beri banyo yapmayi cok seviyor bu konuda cok rahatim...insalllah nisada sever banyo yapmayi.
canım dikkat etmek lazım gerçekten her kes hasta. senin bebişin ismi neydi canım? doğru valla onların bir gülüşüne, bir bakışına canımız feda. sizede geçmiş olsun bu arada.
Slm ciciş anneler nadilsiniz..NAZLIEDAM evin hayirli olsun gule gule kullan senin icin dahs iyi oldu..buyuk evin temizligi cok zor oluyor..HAKSEVER: Evine hosgeldin buarada insallah kardesinin sinavi guzel gecmis..ESRADEMIR:zeynebe cok gecmis olsun buaralar salgin var cok dikkat etmemiz gerekiyor...benim kizimda biyereler tutunarsk yuruyor desteksiz ayakta durabiliyor ama adim atamiyor..LİP: canim nisa berene cok gecmis olsun..SELINCEYLIN:duvariniz hayirli olsun baya yorulmussunuz...İSMİX: hosgeldin nerelerdeydin...
Canım antalya nin neresindensin ben altinkumHava güzellesti antalyada ejderi cikardim sitenin icinde gezdik parka bayiliyo kaydiraktan arkasini dönüp kayiyo illa bi kudurukluk yapcak orda bile :)) biraz rüzgar olunca geldik eve sokak delisi evi gördümü girmek istemiyo tam düzelse havalar rahatlicaz iştahda bugün fena degildi hep sevdigi seyleri yapiyorum koca cocuk sanki simdiden mutfaktan cikmiyorum kücük gurme diyolar ona damak tadi cok iyi güzel seyleri yiyo sadece hic bebek mamasi yemez koca herif emzik kullanmaz biberon sevmez :)
Canım antalya nin neresindensin ben altinkum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?