Kızlar selam, doktor 1 yaşından itibaren sadece d vitamini vermiyoruz dedi. Supravit verdi. Günde 1 olçek dedi. Bunun içinde d vitamini varmış.
Bu ara Zeynep'in yine burnu akıyor 1 haftadır oksuruyor. Ates yok Allah'a sukur. Diştendir di mi? Ağzı da çok akıyor. Önü sırılsıklam oluyor hep.
Lip bu dediğin doru burdada biliniyoYa evet kimse yok mu?
Kizlar instagr dan bir sey ogrendim kehribar bebek dis kolyesi diye bir sey varmis.o kolyeyi takiyorsun bebek dis agrisindan kaynakli rahatsizliklari cekmiyormus.ben bunu simdi ogrendim gercekten dogruysa mucize gibi bir sey ama emin olmadigim seyi de kullanamam. Daha azi disleri cikacak ne dersiniz? Fiyati da 50-55 tl. Yurtdisindan geliomus baltik mi ne yaziyor.
Ama sende eskisi gbi gelmiyorsun jelibontopiğimiz çok sessizleşti yine.
Ayy daha ne yapacaksin herseyi yapmışsın maşallah ben de bis boş dolaşıyorum çocuklarla evde dışarı cikasim var di yağmurlu olunca istemedim Benin kocanın da aksama günü var arkadaşlarıyla evde sıkıldık çocuklarla annemler de Bur da değil ablanın çocuklar hasta söyle kendim bi avm dolaşsam mi dedim yok şimdi yorucu olur en iyisi evde otururuz napalımEskiden 2 saatte hem yemek hem temislik yapardim sabah beri kosturuyorum corba yemek tatli temizlik yapabildim sadece :/ kizimda sag olsun 1 saatcik uyudu bi ayakkabiligi bosaltiyo bi oyuncaklari bi dolaplari esarplari evi supurdumbabasinin ayakkabilarini indirmis asaya bida supurdumbi uyurken tatliyla et yemegimi hallettim el acmasi tatli acarken uyanik olsa heryerimiz un olurdu ://
Aynen canim avm disarisi kafa dagitayim diye istiyorum burnumdan geli eve donncede yika giydir uyut yerles bacaklarim belim kopuyo en iyisi gene ev yakinda parka bakkala gidip gelmek en iyisi bizim icin de :)Ayy daha ne yapacaksin herseyi yapmışsın maşallah ben de bis boş dolaşıyorum çocuklarla evde dışarı cikasim var di yağmurlu olunca istemedim Benin kocanın da aksama günü var arkadaşlarıyla evde sıkıldık çocuklarla annemler de Bur da değil ablanın çocuklar hasta söyle kendim bi avm dolaşsam mi dedim yok şimdi yorucu olur en iyisi evde otururuz napalım
Gecmis olsun adasimiza dis jeli cok rahatlatti bizi istersen dene canimKızlar Zeynep'in ateşi çıktı. Doğduğundan beri 3 kere çıktı. Bu dişten sanırım. Ama üst solunum yolu enfeksiyonu da geçiriyor. Babam teşhisi koydu. Kendi doktoruna goturmedim. Herkes hasta. Bi de orada kapmasın hastalık. Calpol ile idare ediyoruz. 38i geçmedi Allah'a sukur
canım evet u sıralar ntte ir sorun vardı gidip geldi sürekli, bir gece yatıya misafir aldık falan filan. emirde bugün sabah ateşliydi şurup verdim düştü. bir daha yükselmedi ama hep mız mız, halsiz, kucaktan inmedi bütün gün. bugünde ondan giremeddim.Ama sende eskisi gbi gelmiyorsun jelibon
canım valla zor gerçekten yemek, temizlik çocuklarla bi orayı oaltır, sn orayı düznleyip tmizlerken başka yere gider... bu kısır döngü böylece sürüp gider.Eskiden 2 saatte hem yemek hem temislik yapardim sabah beri kosturuyorum corba yemek tatli temizlik yapabildim sadece :/ kizimda sag olsun 1 saatcik uyudu bi ayakkabiligi bosaltiyo bi oyuncaklari bi dolaplari esarplari evi supurdumbabasinin ayakkabilarini indirmis asaya bida supurdumbi uyurken tatliyla et yemegimi hallettim el acmasi tatli acarken uyanik olsa heryerimiz un olurdu ://
canım hemencecik iyileşir inşallah kuzucuk. emirinde 3kez çıktı ateşi. en yüksek 39.1 olmuştu. diştendir sizinki bencede.Kızlar Zeynep'in ateşi çıktı. Doğduğundan beri 3 kere çıktı. Bu dişten sanırım. Ama üst solunum yolu enfeksiyonu da geçiriyor. Babam teşhisi koydu. Kendi doktoruna goturmedim. Herkes hasta. Bi de orada kapmasın hastalık. Calpol ile idare ediyoruz. 38i geçmedi Allah'a sukur
Ya evet kimse yok mu?
Kizlar instagr dan bir sey ogrendim kehribar bebek dis kolyesi diye bir sey varmis.o kolyeyi takiyorsun bebek dis agrisindan kaynakli rahatsizliklari cekmiyormus.ben bunu simdi ogrendim gercekten dogruysa mucize gibi bir sey ama emin olmadigim seyi de kullanamam. Daha azi disleri cikacak ne dersiniz? Fiyati da 50-55 tl. Yurtdisindan geliomus baltik mi ne yaziyor.
canım o kadar mı salgın var. ben o kadarını düşünmemiştim şahsen.Valla canim korunmak icin her seyi uyguluyorum ama isyerindeki herkes hasta anacim... esimle kendimizi vitsmine vurduk resmen.saatbasi elimi yikiyorum kimseye temas etmiyorum.isyerindeki cam full acik havalaniyor.asansore binmiyorum binersem de salimla agzimi burnumu kapatiyorum.
Diş jeli olarak ne kullanıyorsun?Gecmis olsun adasimiza dis jeli cok rahatlatti bizi istersen dene canim
İyi sabahlar.. Görüldüğü üzere bu saatte ayaktayiz biz. Saat 7 de uyuruz inşallah. Uzun zamandır boyleyiz dayanmaya çalışıyorum ama artık zor oluyor..
Tek güzel şey sonunda 6+1 evden 3+1 eve geçebildim. Yıllarca eziyet cekmisim 2 cocukla koca evde. Yerleşmem 3 gun sürdü. Düzenim oturdu. Birde Mina Hanim in uykusu düzelirse tadından yenmicekte hiç umudum yok artık..
Sevindim işin başindan aşkin olurdu hep :) nasi yaptin yav cocuklarla tasinmak bile zor olur ama hafiflediysen sorun yok hayirli olsun yeni
evin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?