Canim cok gecmis olsun...kizlar gripten dokuluyorum yaa. 2 haftadir anneannemiz yanimizdaydi.o gittigi gun hastalandim. keske o burdayken olsaydi. kuzucum da anneme iyice alusmis evin icinde onu arayip duruyor. bulamayinca da bana sardi iyice. tepemden inmiyor. grip ona da bulasacak diye korkuyorun ama uzak da tutamiyorum. ahhhh ahh yorgan dosek yatasim var ama yerde legolarla oynuyorum :)))
mina'ya da maşallah canım,Masalllahh nisa bereneeee
biz de iki gündür pinarin balli sütünü iciyoruz aptamilinkini begenmedi gece muhallebisini de biraktik sute başlayıncabiz artık kutu devam sütü de içiyoruz geçeleri 30*40 cc kadar ,
bide gece mamaları artık inet sütü ile yapıyoruz.
Benim kizimda henuz anne demedi....Ben de yazayım gelişimini... Başka odadan eşya getiriyor ve çorapların nerede ayakkabıların nerdee dediğimde bir bakıyorum ki elinde ay yirim yirim...Küçük görevler veriyor, öğrenmesine yardımcı oluyorum...Atta gidiyoruz dediğimde hemen kapıya yöneliyor...Mama bittiyse alkışlar..Geçen gün yanında çorba içtim bu defa o beni alkışladı çok gülünçtü ama...Sıcak olan şeyleri biliyor dudağını büzüp üfffff yapıyor... Baba dediğinde babası onu öpücüklere boğuyor...Abi diyor ama henüz anne demedi bekliyorum...
Masallah kuzuyaBen de yazayım gelişimini... Başka odadan eşya getiriyor ve çorapların nerede ayakkabıların nerdee dediğimde bir bakıyorum ki elinde ay yirim yirim...Küçük görevler veriyor, öğrenmesine yardımcı oluyorum...Atta gidiyoruz dediğimde hemen kapıya yöneliyor...Mama bittiyse alkışlar..Geçen gün yanında çorba içtim bu defa o beni alkışladı çok gülünçtü ama...Sıcak olan şeyleri biliyor dudağını büzüp üfffff yapıyor... Baba dediğinde babası onu öpücüklere boğuyor...Abi diyor ama henüz anne demedi bekliyorum...
Ayni sorun bizde de var haksever vurma tirmaklama saç çekme ısirma hepsi var .üfffff offf Ciss kızma hiç birinden anlamiyoBizimki cocuklari cok seviyo kendinden kucuk bebek felan gorsun cildiriyo almak istiyo ama bilemiyo korumaya calisincada hircinlasip bariyo. Buyuklerle baya guzel oynuyo ama onlarinda durup dururken yada biz oyle saniyoruz elinden bisey aldilarmi felan oyuncak vermediklerinde cok opopup sıkistirirlarsa saclarini cekiyo penceliyo resmen tirnaklarini suratlarina geciriyoyegenlerimize yapmiyo onlar ne isterse yapiyolar zeynebin cunku hep oynatiyolar onu baska cocuklara boyle yapiyo bazen. Sizinde bole yapan varmi? Ben hasin seviyorum bole yatirip isirip felan ondan mi acaba oda beni severken hart diye tirnakliyo uf diyorum agliyorum kiziyorum eline hafif vurdum cici kizim diyorum yok anlamiyo onun acitan bisey oldugunu nabsam bilemiyorum
Aminnnn..minada durmadan baba dede derr..Bu anne kelimesini duymakta ben şanslıyım çok güzel bi duygu tam anne olduğumu anliyorum
Gün içinde sayısız net bi şekilde anneee diyo
Başka hiç baba dede ne demez
hiç ogretmedim kendiliğinden anne dedi
darısı demeyen bebeklerin annelerine ins
Canim sen nasil alustirdin biberona..mina tutmuyor.Kizlar inek sütü veren varmi uyurken biberon almaya başladı nerdeyse günlük toplam 400 cc veriyorum
Cokmu Simdideden bu kadar inek sutu
Taubem zaten oğlum bi haftalikken alısmıştı ama 3 aydır birakmistiCanim sen nasil alustirdin biberona..mina tutmuyor.
Minanin babasi şanslı muhammed emirin babasi sanssizAminnnn..minada durmadan baba dede derr..
Bizimki cocuklari cok seviyo kendinden kucuk bebek felan gorsun cildiriyo almak istiyo ama bilemiyo korumaya calisincada hircinlasip bariyo. Buyuklerle baya guzel oynuyo ama onlarinda durup dururken yada biz oyle saniyoruz elinden bisey aldilarmi felan oyuncak vermediklerinde cok opopup sıkistirirlarsa saclarini cekiyo penceliyo resmen tirnaklarini suratlarina geciriyoyegenlerimize yapmiyo onlar ne isterse yapiyolar zeynebin cunku hep oynatiyolar onu baska cocuklara boyle yapiyo bazen. Sizinde bole yapan varmi? Ben hasin seviyorum bole yatirip isirip felan ondan mi acaba oda beni severken hart diye tirnakliyo uf diyorum agliyorum kiziyorum eline hafif vurdum cici kizim diyorum yok anlamiyo onun acitan bisey oldugunu nabsam bilemiyorum
Bu anne kelimesini duymakta ben şanslıyım çok güzel bi duygu tam anne olduğumu anliyorum
Gün içinde sayısız net bi şekilde anneee diyo
Başka hiç baba dede ne demez
hiç ogretmedim kendiliğinden anne dedi
darısı demeyen bebeklerin annelerine ins
Kizlar inek sütü veren varmi uyurken biberon almaya başladı nerdeyse günlük toplam 400 cc veriyorum
Cokmu Simdideden bu kadar inek sutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?