2014 Şubat Anneleri

Canim cok gecmis olsun...

biz artık kutu devam sütü de içiyoruz geçeleri 30*40 cc kadar ,
bide gece mamaları artık inet sütü ile yapıyoruz.

Ben de yazayım gelişimini... Başka odadan eşya getiriyor ve çorapların nerede ayakkabıların nerdee dediğimde bir bakıyorum ki elinde ay yirim yirim...Küçük görevler veriyor, öğrenmesine yardımcı oluyorum...Atta gidiyoruz dediğimde hemen kapıya yöneliyor...Mama bittiyse alkışlar.. Geçen gün yanında çorba içtim bu defa o beni alkışladı çok gülünçtü ama...Sıcak olan şeyleri biliyor dudağını büzüp üfffff yapıyor...Baba dediğinde babası onu öpücüklere boğuyor...Abi diyor ama henüz anne demedi bekliyorum...

Bizimki cocuklari cok seviyo kendinden kucuk bebek felan gorsun cildiriyo almak istiyo ama bilemiyo korumaya calisincada hircinlasip bariyo. Buyuklerle baya guzel oynuyo ama onlarinda durup dururken yada biz oyle saniyoruz elinden bisey aldilarmi felan oyuncak vermediklerinde cok opopup sıkistirirlarsa saclarini cekiyo penceliyo resmen tirnaklarini suratlarina geciriyo yegenlerimize yapmiyo onlar ne isterse yapiyolar zeynebin cunku hep oynatiyolar onu baska cocuklara boyle yapiyo bazen. Sizinde bole yapan varmi? Ben hasin seviyorum bole yatirip isirip felan ondan mi acaba oda beni severken hart diye tirnakliyo uf diyorum agliyorum kiziyorum eline hafif vurdum cici kizim diyorum yok anlamiyo onun acitan bisey oldugunu nabsam bilemiyorum

Benim kizimda henuz anne demedi....

Masallah kuzuya

Bu anne kelimesini duymakta ben şanslıyım çok güzel bi duygu tam anne olduğumu anliyorum

Gün içinde sayısız net bi şekilde anneee diyo

Başka hiç baba dede ne demez

hiç ogretmedim kendiliğinden anne dedi

darısı demeyen bebeklerin annelerine ins

Ayni sorun bizde de var haksever vurma tirmaklama saç çekme ısirma hepsi var .üfffff offf Ciss kızma hiç birinden anlamiyo

Aminnnn..minada durmadan baba dede derr..

Günaydın arkadaşlar ,

biz küçük büyük farketmez çığlık çığlığa bağırıyoruz , byük ise kucağına gitmek istiyoruz gidince mutlaka canını yakıyoruz.
teyzeminde opğlu var biliyorsunuz 2,5 ay var aralarında onunla oynamak için çıldırıyor ama sürekli vuruyor.

2 kere dedi anne diye daha emekliyordu düşün ben unuttum zamanını

Kizlar inek sütü veren varmi uyurken biberon almaya başladı nerdeyse günlük toplam 400 cc veriyorum

Cokmu Simdideden bu kadar inek sutu

Ben veriyorum ama 60 cc maxımum çünkü fazlası çok gaz yapıyor uykusundan uyanıyor.
doktora sorabilirsin fazla sütün ne zararı olur bilmiyorum 400 cc bizim için çok yüksek bir rakam o kadar hiç bir şey içmedik daha

Kızlar Zeynep grip oldu. 5 gündür ateşi var . 37,5'İ geçmedi Allah'a şükür. öksürüyor balgamlı... burnu akıyor. iyi ki ıhlamuru çok seviyor. onu içiyor. iştahı kesildi ama yine de yiyor. benim de boğazım ağrıyoor. grip oldum. neye beniki önemli değil de bebişler hasta olmasın... bir de haberlerde 13 aylık bebeğin kreşteki olayını duyunca offff.... Allah sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…