2014 Şubat Anneleri

kızlar bu imza ayarı 1 yaşta takıldı nasıl değişecek speedy sen nasıl yaptın takıldı bu....

canım muhamed i gören bebek anneleri kaçıyor artıkoynamak istiyor ama bazen saç çekiyor ne yapsam olmuyor büyükler idare ediyor ama yaşıtları ile aynı yerde çok zorlanıyorum ya oğlum çok saldırgan al diyorlar yada kendileri gidiyor...

oy maşallah ceyline çok tatlı ya....

Ah kuzucuk pek şeker.. ya benimki de yürümüyo inatla, bir anneci oldu bir anneci allahım tepemden inmiyor. Şikayet etmiyorum genel olarak ama abartıyo bazen tipsiz. Sizin yazdığınız şeyleri o da yapıyor genel olarak. Bir tek yürümüyor henüz, bir de anne dedirtemedim. Israrla teyze diyor, daha zor üstelik teyze demek ama yok anne yok baba yok illa teyze, herşeye teyze diyo. Bi de renkleri ayırt ediyor. Kırmızı top diyince gidip getiriyo falan. Çok başına buyruk bir bebe oldu, her şey istediği gibi olacak illa. :) Televizyon ve telefon zayıf noktaları. Sürekli video izlesin telefondan beğenmeyince de değiştirtiyor. Böyleyken böyle.

Sevgiler.

Başınız saolsun mekanı cennet olsun ins.

Babayla arası nası seriser.

Benimkide tam anne cı mesala dün babayı hiç istemedi. Adam çok bozuldu uzuldu

Ben balkona çıktım soğuk diye kapıyı çektim nası agladi babasi içerde susturamadi

Afiyet olsun canim ben 2 aydir boyle yapiyorum bi bardak sut bugday nisastasi 1 kasik pirinc unu 1 kasik kasigin ucuyla seker koyuyorum kaynamaya yakin bi kasik irmik atiyorum ben tereyag koymuyorum ama kokoyayim bali hic yedirmiyorum yag yemis olsun. Gece yatmadan yediriyorum 1-2 kez emiyo sut mama almiyo gece bile. Sutu sade iciremiyorum. Muhallebide bi bardak ve hergun bi kavanoz yogurt yiyo sut corbasi yogurt corbasi yada peynir sutlac bunlari yiyo ama sut icmiyo sut icsin derken mamadanda tiksindi uykusunda bile almiyo

Tereyag kullaniyorum kahvaltida felan bali sevmedimi kaymakla bi dene istersen o bayikligini kiriyo bel ki yer öyle muzu ezip az kaymak bal ceviz koyuyorum yiyo benimki kahvaltidada bi kac yudum yiyo kahvaltinin üstüne senin bebegin genede aliyodur kalsiyumunu hersey veriyosun cocuklar karakterli doguyo valla simdiden huylari var biz sabaha kadar kackere emiyoz saymiyorum artik oturarak sabah oluyo resmen biberon deniyom uykulu kandirayim diye sinirleniyo cok busefer susmak bilmiyo uyku düzene girse emzirmicem artik ama zor hic bi degisiklik yok

Canim uyku egitimi versene bak zeynep bile alisti disi rahatsiz etmediginde cok guzel uyuyo masallah. Sallama kesinlikle yok uykuya dalmayi ogrendi gece viykkk ses geliyo ben yatakta dondugunu bile duyuyorum baska odadan bile gidiyorum uyuyo tekrar kendi kendine dalmayi ogrenmeden uyumuyolar asla. Dis geldimi cok uyaniyo. Bizimkide hep emmek istiyodu gece cok yediriyorum uyku saatini erkene almaya calisiyorum 2 gecedir 10 da yatiriyorum. Buyume hormonlari organlarin saati hep 10-3 arasi tam 3 te uyaniyo emzirip bisbisliyorum sonra teheccutumu kiliyorum dusmi yapiyorum sabah ezani okunuyo kiliyorum gece uyaniyo yanina yatiyorum koklasiyoruz uzun suruyo yine dalmasi su veriyorum daliyo oyle 8/9 gb kalkiyo sonra. Boyle iyi oldu erken kalkarsa 10-12 arasi 3:30-5:30 arasida uyutuyorum gec kalkarsa tek uyutuyorum. Erken yatmaya yonelik bi program yapmaya calisiyorum yani. Ben su verdim her uyandiginda oyle alisti biraz daha emmemeye

Babayla arası nası seriser.

Benimkide tam anne cı mesala dün babayı hiç istemedi. Adam çok bozuldu uzuldu

Ben balkona çıktım soğuk diye kapıyı çektim nası agladi babasi içerde susturamadi

Aynı. Adam bütün gün görmüyor bir özlemle geliyor, iki dakika sırıttıktan sonra yaygarayı koparıyor. Babası da haliyle çok bozuluyor yazık. Bir de kız çocukları babaya düşkün olur derler. Anlamıyorum. Ben de bütün gün yorulmuş oluyorum, babası alsa da dinlensem diyorum ama yok. Sanırım bel fıtığı oldum zaten,kolumda bir uyuşma sürekli. Bakalım değişir elbet :)

Benim kiz tam bi babaci o babasi eve gelirken mutluluktan ne yapacagini sasirir..biz yemek yerken babasinin kucagina gider bi misafirlige gitsek babasinin kucaginda olur..baba demesini biliyor ama anne demiyor...

Canim basiniz sag olsun allah mekanin cennet eylesin.

Ellerine saglik afiyet olsun oglusuna..bende en kisa zamanda yapicam insallah mina yer.

Taubem zaten oğlum bi haftalikken alısmıştı ama 3 aydır birakmisti

Şimdi sadece uyurken aliyo uyanik ken asla almaz

Yani tanıyor biberonu yabancisi degil
Mina biberonu hic tutmadi gecenlerde tekrar verdim tutmadi sadece isiriyor onunla oyun oynuyor..gece uyurken yine verdim tutmadi....bi gidisle tutacagini sanmiyorum...suy icmeyi cok seviyor onuda bardakla icer..bide ben gece kizima su vermiyorum..vermem gerekiyormu?

kuzularin yeni resimlerini koyun annisler nasillar buyufuler mi bakalim merak ediyorum

kızlar hayırlı cumalar,
nasılsınız? herkes ve tüm bebekler iyidir umarım...
bir sey sorucaktım , biz evde kışın külotlu çorap +tabanı kaydırmayan kalın çorap giydirdik, ama artık fazla gelecek. yalınayak da olmaz. tek çorap da az gelir gibime geliyor, dolayısıyla instag. da şu deri bebek makosenleri var ya onları çok görüyorum. aranızda alıp deneyen oldu mu? moots marka var, pidipidi var, çok renkli şeker görünüyorlar, fiyatları da 100 tl den başlııyor ama unnado da indirime girmiş 60 tl ye var, en önemlisi terletmemesi çünkü pediped marka almıştım, yumuşak tabanlı ev ayakkabısı, onu kalın bir çorapla giydirince ayağını terletiyor.

1 yaşından sonra bir bebeğin biberon tutması iyi değil zaten canım, bu yaştan sonra herkes bıraktırmaya uğraşıyor. boşver o biberonun temizliği filan zor, bardaktan içiyormuş bak ne güzel. bizimki de biberon tutmadı hiç, emzik de öyle, varsa yoksa anasının memesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…