kizlar gripten dokuluyorum yaa. 2 haftadir anneannemiz yanimizdaydi.o gittigi gun hastalandim. keske o burdayken olsaydi. kuzucum da anneme iyice alusmis evin icinde onu arayip duruyor. bulamayinca da bana sardi iyice. tepemden inmiyor. grip ona da bulasacak diye korkuyorun ama uzak da tutamiyorum. ahhhh ahh yorgan dosek yatasim var ama yerde legolarla oynuyorum :)))[/QUOTE
Ge
Kizlar inek sütü veren varmi uyurken biberon almaya başladı nerdeyse günlük toplam 400 cc veriyorum
Cokmu Simdideden bu kadar inek sutu
Speedy oglumda gaz yapmadi.Günaydın arkadaşlar ,
biz küçük büyük farketmez çığlık çığlığa bağırıyoruz , byük ise kucağına gitmek istiyoruz gidince mutlaka canını yakıyoruz.
teyzeminde opğlu var biliyorsunuz 2,5 ay var aralarında onunla oynamak için çıldırıyor ama sürekli vuruyor.
2 kere dedi anne diye daha emekliyordu düşün ben unuttum zamanını
Ben veriyorum ama 60 cc maxımum çünkü fazlası çok gaz yapıyor uykusundan uyanıyor.
doktora sorabilirsin fazla sütün ne zararı olur bilmiyorum 400 cc bizim için çok yüksek bir rakam o kadar hiç bir şey içmedik daha
Isim zaten oğlum doğdu doğal iştahlı değil hiç sevmedi ek gidayi.gece sabaha kadar sadece su icer.İştahini etkilemiyormu? Süt tok tutar derler ama bence etkilemiyosa sorun yok yarim lt ye kadar süt almalari gerekiyomus zaten sor istersen genede dr a kackere uyuyoki 400cc tamamliyonuz biz 2 kere uyuyoz gündüz genelde gece iyi uyumadigi icin kalktiktan 2 saat sonra yarim saat uyur bida taa 5 gibi uyur 1 saat falan ama ben sadece gece süt veriyorum biberonla gündüz emiyo
Speedy oglumda gaz yapmadi.
Hani emme yok bari kalsiyumu inek sütünden alsin dedim.
Baya olmuş anne demeyeli kizin
Demi zaten 13 aylık oldu gani alerjisi nede yok sute karsio zaman sıkıntı olmaz ya ne olacak ,
biz emip süt içiyoruz çok içmiyor ondan.
aynen çook oldu
aynen canım ishal falan olursa vermezsin daha çok etkiliyorDemi zaten 13 aylık oldu gani alerjisi nede yok sute karsi
Sağol Speedy im hepsi bal bunlarınseni ben yerim bal
Sağol Speedy im hepsi bal bunların
Masallah kuzuya tombisEki Görüntüle 1459969 Yaralı bereli halimiz
Aaa Sağol Speedy aklıma düşündüğün icinaynen canım ishal falan olursa vermezsin daha çok etkiliyor
Aaa Sağol Speedy aklıma düşündüğün icin
Belki ishal ne olacaktı halen vermeye devam edecektim
Iyi oluyo böyle deneyimleri paylasmak Teşekkürler .bizim öyle oldu canım ya kızım dişten ishal oldu verdim daha çoğaldı.
ama kestiğim anda düzeldi 2-3 gün vermedim hiç
Eki Görüntüle 1459969 Yaralı bereli halimiz
ay demekki benimki normal pek yaramaz laflarından sıkıldım da sinir olmaya başladım biyere girdimi hepten ipinden kopmuş gb hoşe vdede öyle ama evimize alışkın yeni yerde keşvetcek daha cok sey oluyo tabi aman canalrı sağ olsun saf saf durmasından iyidir hiç sevmem yavaş cocugu derdim benimki 4g hızında
halamın eşi vefat etti bugün yarın annemlere gidicez cenaze için oysai daha yeni gitmiştik zeynebi sevmişti bayramlarda gelen kızım dedi bayrama gene gel dedi el öpmeyi ögren ama bu sefer önce bebektin artık yürüyosun büyümüşşsün bu bayram el öpersin demişti bayramı göremedi çok kötü oldum bisürü plan yapıyoruz ama boşu boşuna rabbim imanla ölmeyi nasip etsin tuhafım bugün...
Slm canim tatilden dondunuzmu?
biz artık kutu devam sütü de içiyoruz geçeleri 30*40 cc kadar ,
bide gece mamaları artık inet sütü ile yapıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?