günaydın canım,günaydın arkadaşlar nasılsunz ?
Lip bende haliyi hiç sevmem
Evim ciplaktir
Oturma odasında shaggy halim var oda küçük
Oglumun ayağında çorap ve terlik olduğu için hiç sermedim hali ne
Öyle idare ettik zaten simdidede havalar ısınmaya basladi
Gosterdigin ayakkabı pahali bence normal bebe terlik leri giydirsen
Süper yahu bu kız bebeler :) bizim oğlanda hiç böyle atraksiyonlar yokMesaj yazdim tam gonderecegim sildi minnakim uzerimizde bisey var ama hayirlisi anneler gecen hafta yataktan dustu hem de koydugum butun engelleri asarak uyanmis benden once hic ses cikarmamis kendi inmeye calismis uyku sersemi kaymis saniri. cunku normalde inebiliyor neyae dis cikariyor gene cok sinirli dun kafasini carpti kapiya hafif morardi kosmaya calisiyo dengesini kaybetti kosmak isterken hafif morardi sonra da basi agridi sanirim gidip duvarlara kapiya kafa atiyor bugun unuttu sukur gazeteyi yirtip tencerenin icine atiyor sonra da tahta kasikla karistirip bana yedirmeye calisiyo
günaydın canım,
iyiyiz biz sen nasılsın, soğudu mu havalar orada, walla buraya bir kar soğuğu ve rüzgar geldi cumartesi günü, ama dün güzeldi şeker gibiydi hava, gezdik baya dışarda...
hay masallah. kiz bu minnos bunlarin hepsini yiyebiliyor mu. masallah ben bu kadar yemiyorum. aman yesin ne guzel. yiyen cocuk en guzeli. annelik cok garip. onlar yedikce biz mutlu oluyoruz...terlik dediğin nasıl canım, küçükken ayağımıza pantif mi pantuf mu öyle bir sey giyerdik biz onlardan mı acaba?
burası soğudu tekrar ben yine çift çoraba devam ediyorum.
ya bir de bizim kız yine zayıf gelmeye başladı gözüme, geçenlerde üzerini giydirirken bir baktım ki bir deri bir kemik kalmış, önceden sırtı ve bacakları etliydi, bacağında boğum filan olurdu, şimdi düz manken bacağı mübarek:) zaten pire gibi bir dakika oturmuyor tüm evi hatmediyor akşama kadar ayakta.
kahvaltısı baya zengin; yarım bardak süt-3 bisküvi-2 ölçek tahıl karışımı-yumurta-ceviz-3 fındık, 1 tatlı kaşığı tereyağı, pekmez-1 tatlı kaşığı peynir
öğlen 1 su bardağı çorba veya evdeki yemeklerden
akşam da aynı şekilde, kendi eli büyüklüğünde et veya balık yanına biraz çorba ya da ekmek, ya da kıymalı yumurta (bunu kendi yiyor eliyle) sofrada bulunanlardan pilav, sebze vs...
ara öğün olarak meyveyi tek başına verince mıncıklıyor yere atıyor, ben de muhallebisinin içine cam rendede armut-elma rendeliyor ya da portakal suyu koyuyorum.kabız gibiyse de hurma ve kuru kayısı koyuyorum. kabız değilse muz koyuyordum, ama muzdan kustu geçenlerde biraz ara verdim.
bu ara birkaç kez akşam yediğini kustu, birkaç kez de akşam yemeği yemeden uyudu, herhalde bu yüzden kilo almadı. ama geçen ölçtüm boyu uzamış, ayaklı pijamaları kısa gelmeye başladı ondan da anlıyorum.
Mesaj yazdim tam gonderecegim sildi minnakim uzerimizde bisey var ama hayirlisi anneler gecen hafta yataktan dustu hem de koydugum butun engelleri asarak uyanmis benden once hic ses cikarmamis kendi inmeye calismis uyku sersemi kaymis saniri. cunku normalde inebiliyor neyae dis cikariyor gene cok sinirli dun kafasini carpti kapiya hafif morardi kosmaya calisiyo dengesini kaybetti kosmak isterken hafif morardi sonra da basi agridi sanirim gidip duvarlara kapiya kafa atiyor bugun unuttu sukur gazeteyi yirtip tencerenin icine atiyor sonra da tahta kasikla karistirip bana yedirmeye calisiyo
Slm herkese. biz cumartesi öğlen memlekete gittik. bu akşamda döndük. mete yataktan düştü. hala kengime kızıyorum. hastahaneyeye götürmedim salgın var diye. son ana kadar uyutmadım, uyudu, uyandırdım. kusmadı çok şükür. keyfide yerindeydi. hala içim içimi yiyiyor.
Slm herkese. biz cumartesi öğlen memlekete gittik. bu akşamda döndük. mete yataktan düştü. hala kengime kızıyorum. hastahaneyeye götürmedim salgın var diye. son ana kadar uyutmadım, uyudu, uyandırdım. kusmadı çok şükür. keyfide yerindeydi. hala içim içimi yiyiyor.
lip canım çok erkekn degil mi uyku saati bide akşam yemeğini ben o saatte yedirsem evde kriz çıkar uymaz açlıktan maşallah fındık ceviz bol yesin çok sağlıklı bide tereyağını nasıl veriyorsun canım muhammed ekmek yemiyor acaba biraz pekmeze koysam nasıl olur...Mesaj yazdim tam gonderecegim sildi minnakim uzerimizde bisey var ama hayirlisi anneler gecen hafta yataktan dustu hem de koydugum butun engelleri asarak uyanmis benden once hic ses cikarmamis kendi inmeye calismis uyku sersemi kaymis saniri. cunku normalde inebiliyor neyae dis cikariyor gene cok sinirli dun kafasini carpti kapiya hafif morardi kosmaya calisiyo dengesini kaybetti kosmak isterken hafif morardi sonra da basi agridi sanirim gidip duvarlara kapiya kafa atiyor bugun unuttu sukur gazeteyi yirtip tencerenin icine atiyor sonra da tahta kasikla karistirip bana yedirmeye calisiyo
günaydın herkese,
selam selincim, evet dediğin doğru, hapşırık ve öksürükten ziyade, cansız yüzeylerden geçiyormuş en çok. tv de doktorlar öyle dedi, bu yüzden el yıkamanın önemi büyük, elledikten sonra elini yıkarsan ne ala. ama unuttun diyelim hopp mikrop vücuda yerleşiyormuş. artık geçer ama tahminim millet 1 aydır filan hastalığı geçirdi iyileşti artık. bence nisan gibi aşıya götürebiliriz minnakları.
bu arada bizim katta dediğim bankayı kastetmiştim, ama apartmanda da olan vardır mutlaka , bizim sitede 4 apartmanda en az 80 çocuk var:) yazın curcuna olacak yine bahçe, bizimki de durmaz gari, dışarı gidecem diye tutturur. geçen sene balkonda bağırıyordu millete...
kızlar bir de bizim kız 1 haftadır yeni bir uyku moduna geçti. akşam 19.00 gibi yatıyor, sabah 6 da uyanıyor. yemek saatlerini değiştirdim ben de artık, kahvaltısını erken verip, öğlen yemeğini 12-13.00 te, akşam yemeğini de 17.18.00 de veriyorum, yoksa akşam yemeğini yemeden uyuyacak sıpa. gece emzirsem de o ancak su ihtiyacını karşılıyor çünkü. napayım sizce bu şekilde gitsin mi , zaten saatler 1 hafta sonra ileri alınınca normale döner herhalde...
herkese gunaydinn. ben nihayet biraz toparlayip gribi atlattim derken, maalesef kizima bulasti. zavallimin surekli burbu gozleri akiyor. kafasini tutamiyor. hapsurmaktan emzik bile agzinda durmuyor. off drada goturmedim. atesi falan yok allahtan. cok dikkat ettim ama surekli beraberiz. hastalik bulasti ... ihlamur limon veriyorum. baska ne yapabilirim?
bir de kizlar benim kizimin agzinin kenarlarinda falan kirmizi dokuntuler olustu. galiba silmekten. ne sursem iyi gelir??
Maşallah çok güzel öğünleri tahıl karışımı dediğin hazır bişey mi ben farklı şeyler zengin olsun istiyorum kahvaltisi bişey bulamıyorum cici bebe kullanıyorum evde bitti ekmek ufaliyorum sütle islatiyorum dövülmüş ceviz peynir yumurta yiyo bazen pekmez de koyuyorum bazen ayrı veriyorum bazen unutuyorum öglenleri çorba akşam yemek yoğurt yatarken meyve meyvede muz - elma muz - armut 2 meyve yediriyorum.boyle yazınca güzel yediriyomusum gibi geldi ama annelik işte acaba eksigim varmıterlik dediğin nasıl canım, küçükken ayağımıza pantif mi pantuf mu öyle bir sey giyerdik biz onlardan mı acaba?
ya bir de bizim kız yine zayıf gelmeye başladı gözüme, geçenlerde üzerini giydirirken bir baktım ki bir deri bir kemik kalmış, önceden sırtı ve bacakları etliydi, bacağında boğum filan olurdu, şimdi düz manken bacağı mübarek:) zaten pire gibi bir dakika oturmuyor tüm evi hatmediyor akşama kadar ayakta.
kahvaltısı baya zengin; yarım bardak süt-3 bisküvi-2 ölçek tahıl karışımı-yumurta-ceviz-3 fındık, 1 tatlı kaşığı tereyağı, pekmez-1 tatlı kaşığı peynir
akşam da aynı şekilde, kendi eli büyüklüğünde et veya balık yanına biraz çorba ya da ekmek, ya da kıymalı yumurta (bunu kendi yiyor eliyle) sofrada bulunanlardan pilav, sebze vs...
ara öğün olarak meyveyi tek başına verince mıncıklıyor yere atıyor, ben de muhallebisinin içine cam rendede armut-elma rendeliyor ya da portakal suyu koyuyorum.kabız gibiyse de hurma ve kuru kayısı koyuyorum. kabız değilse muz koyuyordum, ama muzdan kustu geçenlerde biraz ara verdim.
bu ara birkaç kez akşam yediğini kustu, birkaç kez de akşam yemeği yemeden uyudu, herhalde bu yüzden kilo almadı. ama geçen ölçtüm boyu uzamış, ayaklı pijamaları kısa gelmeye başladı ondan da anlıyorum.
Çok geçmiş olsun. Zeynep de yeni atlattı... Gozlerini açamıyordu çapaklanmıştı. Göz damlası kullandık geçti.herkese gunaydinn. ben nihayet biraz toparlayip gribi atlattim derken, maalesef kizima bulasti. zavallimin surekli burbu gozleri akiyor. kafasini tutamiyor. hapsurmaktan emzik bile agzinda durmuyor. off drada goturmedim. atesi falan yok allahtan. cok dikkat ettim ama surekli beraberiz. hastalik bulasti ... ihlamur limon veriyorum. baska ne yapabilirim?
bir de kizlar benim kizimin agzinin kenarlarinda falan kirmizi dokuntuler olustu. galiba silmekten. ne sursem iyi gelir??
hay masallah. kiz bu minnos bunlarin hepsini yiyebiliyor mu. masallah ben bu kadar yemiyorum. aman yesin ne guzel. yiyen cocuk en guzeli. annelik cok garip. onlar yedikce biz mutlu oluyoruz...
herkese gunaydinn. ben nihayet biraz toparlayip gribi atlattim derken, maalesef kizima bulasti. zavallimin surekli burbu gozleri akiyor. kafasini tutamiyor. hapsurmaktan emzik bile agzinda durmuyor. off drada goturmedim. atesi falan yok allahtan. cok dikkat ettim ama surekli beraberiz. hastalik bulasti ... ihlamur limon veriyorum. baska ne yapabilirim?
Corbalari yoğurt, kıymalı mercimek,tarhana,tavuk çorbası yapıyorum .1 kere sütlü brokoli yaptım sevdi. Yemeklerde de fasulye,ıspanak ,karnibahar, pırasa ,patates köfte falan yapıyorum ezip yediriyorum şükür sevmediği yok yemek secmiyo. Dün kv deydik kv nin kardeşi diyoki^ bu çocuk zayiflamis gibi rezil mi ediyonuz çocuğu? ^aklinca şaka yapıyo bozuldum bende bunları yiyo işte şubatta 10 kiloydu
Maşallah çok güzel öğünleri tahıl karışımı dediğin hazır bişey mi ben farklı şeyler zengin olsun istiyorum kahvaltisi bişey bulamıyorum cici bebe kullanıyorum evde bitti ekmek ufaliyorum sütle islatiyorum dövülmüş ceviz peynir yumurta yiyo bazen pekmez de koyuyorum bazen ayrı veriyorum bazen unutuyorum öglenleri çorba akşam yemek yoğurt yatarken meyve meyvede muz - elma muz - armut 2 meyve yediriyorum.boyle yazınca güzel yediriyomusum gibi geldi ama annelik işte acaba eksigim varmı
Evet lip tam adını bilmiyorum ama panduf galibaterlik dediğin nasıl canım, küçükken ayağımıza pantif mi pantuf mu öyle bir sey giyerdik biz onlardan mı acaba?
Oğlumada zayıf diyolar en son 10 kg 300 perşembe menenjit asimiz var bakim ki kg olmusmaşallah canım senin kızın süper yiyor, inşallah böyle devam eder seni üzmez annesi...senin kızın maşallah güzel bir çocuk olunca nazar değmesin diye öyle şaka yapmıştır kesin, yoksa çok iyi gelişimi...yemesi de iyi daha nolsun...walla benimkine zayıf diyecekler diye bir yere götürmekten korkuyorum. ama kayınvalidem bir sey demiyor çünkü kendi ailelerinde genetik olarak zayıflık var, kendi çocukları da kendisi de hep zayıfmış, yer yer kilo almazmış. eşim 2 yaşındayken 9 kg mış düşün artık, resimleri var da çöp bacak bir şey
Aman atraksiyonu napacan kıs neler cekiyom bi bilsen sabah 8 akşam 10 kadar kendimden geçiyorum. Keşke biraz uysal olsaydı bu şekil bebekler çok zor sürekli dusuyo lar herseye karışıyo larSüper yahu bu kız bebeler :) bizim oğlanda hiç böyle atraksiyonlar yok
Anca gezsin dolapları karıştırsın, kumanda, telefonla oynasın...Konuşma da gecikecek sanırım hala kelimemiz yok... Kızlara bakıyorum bıcır bıcırlar(maşallah diyeyim nazar değmesin bebişlerimize.)
ne güzel canım çok geçmiş olsun pekmez yedir kuzuna...hepinize gunaydin anneler ve kuzucuklariiiii :)))
bugun mutluyuuuuuuum :)) kuzucugum epey toparlandi, hastaligini atlatti sayilir..
tum hastalara acil sifalar dileriz..
kendime geldim yav..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?